De acord cu userii de mai sus.Galeria Stelei trebuie sa fie unita,la bine si la rau.Stiu ca toate factiunile au orgoliul lor,dar fratilor sunteti ultrasi pentru Steaua nu pentru voi insiva.Vreau sa cred ca inca exista oameni in galerie care vor unitate.Basita de galerie a lui Dinamo a dominat in Ghencea,lucru care nu stiu daca s-a intamplat vreodata in istorie.
Steaua a luat-o in jos pentru ca in ultimul an si-a pierdut traditia in mai multe domenii:galeria nu mai e ceea ce a fost,din varii motive(nu va suparati baieti,dar nu sunt singurul care remarc asta),echipa joaca minge lunga mereu,lucru aprope interzis la Steaua pe vremuri si din ce in ce mai multi jucatori n-au culorile in suflet,joaca la stou ca sa-si ia salariul.
Trebuie sa fim uniti si sa ne revenim si mai ales sa revenim la valorile steliste,pentru ca astfel vom fi "intodeauna superiori"
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
P.S.Jegos site gsp-ul,din 5 stiri 4 sunt cu "galeria" dinamovista cum au gasit ei marele strigat de lupta "Auh,auh" si cica s-au inspirat de la filmul 300.Extraordinar,n-am ce sa zic :lol:
Daca aveam noi 3-0 la pauza sa vezi ce ii durea si incepeau sa faca au,au prin tribune si se carau acasa.