Sa va fi vazut pe voi cantand la 4-1! Acum galeria e de vina ca am pierdut? :roll:
Pacat ca nu tineti cont de spectacolul din inceputul meciului, de multa vreme nu s-au mai vazut atatea torte!
Sa va fi vazut pe voi cantand la 4-1! Acum galeria e de vina ca am pierdut? :roll:
Pacat ca nu tineti cont de spectacolul din inceputul meciului, de multa vreme nu s-au mai vazut atatea torte!
@***alex****
Pai si ce? Liverpool a cantat si la 1-6. Si ce, aia nu-i tot echipa de fotbal, aia nu-s tot suporteri, n-au tot o gura si doua urechi? Din pacate azi am fost depasiti la toate capitolele. ![]()
Nu se compara cultura englezeasca cu cea romaneasca. Si daca cantau ce? Liverpool a revenit de la 1-6 la 7-6?
Am pierdut ca am fost prosti si neputinciosi.
Un pic de OFF: Cand a revenit la 7-6? Ca eu stiu ca s-a terminat 1-6...
nu e vina galeriei ca am pierdut.si acum ce sa fac?sa ma bucur de 5 minute de spectacol cand 2000 de dinamovisti ne-au dominat 99% din meci?chestia e ca rar am vazut o atmosfera atat de proasta.si ma oftic tocmai pt k numeric i-am depsit,dar doar atat...ei nici nu trebuiau sa se auda...indiferent de rezultat.ca nu te duci la meci sa canti doar cand castigi...
Acum galeria e de vina ca am pierdut?
De la distanta galeria a parut cam apatica. Ma rog, nu galeria l-a facut mare pe Lobont si nici nu i-a dat pasa de gol lui Niculescu. Avand in vedere derularea meciului e lesne de inteles ca multi au fost dezamagiti.
Normal ca nu e vina galeriei ca am pierdut. Dar aici r topicul despre galerie, si avem dreptul sa o laudam, sau din contra, sa o criticam. Iar eu azi nu prea am vazut cine stie ce.
Dar despre strigatul sau ...ce era ala ala lor cu "hau hau hau" ce mai ziceti??a fost...penibil ![]()
Dar despre strigatul sau ...ce era ala ala lor cu "hau hau hau" ce mai ziceti??a fost...penibil![]()
defapt era Au Au Au , un cantec copiat dintr-un film
c.ronaldo17 sa faca iepurasu de paste spume la gura daca nu zici ca esti in maraton de mesaje...lasi cate enspe post-uri pe fiecare thread,pe fiecare rubrica,pe fiecare site...si daca macar ai fii stiind ce rahat vorbesti acolo...da intradevar cainii au fost peste noi,iar aici nu e locul sa discutam motivele,dar cum poti tu sa spui ca ai vazut tu la televizor ca au fost peste noi acustic ? ai vazut vreodata in viata ta un meci si pe stadion si la televizor(binenteles in reloare) ??? dupa cum vorbesti....nu stiu daca ai vazut vreodata un meci pe stadion (punct).
pe urma imi dai exemple din anglia....ba baiete esti intreg la cap ??? da-ti ba 2 palme,trezeste-te si vezi in ce tara traiesti ca poate ai uitat !!!
PS: subiect pentru discovery channel : am descoperit astazi pe stadion o noua specie - tiganociobanul !!!
PS2: ar trebui sa facem cum fac rrapizii,sa se aleaga la case cine primeste bilet si cine nu....cine nu are IQ peste 20 sa nu poata sa intre pe stadion(dar mi-e cam teama ca o sa ramanem vreo 3000 de oameni pe stadion)
c.ronaldo17 sa faca iepurasu de paste spume la gura daca nu zici ca esti in maraton de mesaje...lasi cate enspe post-uri pe fiecare thread,pe fiecare rubrica,pe fiecare site...si daca macar ai fii stiind ce . vorbesti acolo...da intradevar spurcatii au fost peste noi,iar aici nu e locul sa discutam motivele,dar cum poti tu sa spui ca ai vazut tu la televizor ca au fost peste noi acustic ? ai vazut vreodata in viata ta un meci si pe stadion si la televizor(binenteles in reloare) ??? dupa cum vorbesti....nu stiu daca ai vazut vreodata un meci pe stadion (punct).
pe urma imi dai exemple din anglia....ba baiete esti intreg la cap ??? da-ti ba 2 palme,trezeste-te si vezi in ce tara traiesti ca poate ai uitat !!!
PS: subiect pentru discovery channel : am descoperit astazi pe stadion o noua specie - tiganociobanul !!!
PS2: ar trebui sa facem cum fac rrapizii,sa se aleaga la case cine primeste bilet si cine nu....cine nu are IQ peste 20 sa nu poata sa intre pe stadion(dar mi-e cam teama ca o sa ramanem vreo 3000 de oameni pe stadion)
esti tu sigur ca o sa ramanem 3000 ? daca o sa fim 800 e bine
in sfarsit s-a inteles si p-aici ca e nevoie de-o schimbare ....
am acceptat sa fim umiliti de catre un cioban, sa ne fie schimbata emblema, sa fim facuti tarani si spurcati, ne meritam soarta :!: :!: :!:
Ce era vrajeala aia de la sfarsitul meciului cand oricine vroia se ducea la statie si injura etc.?!
Sa nu mai zic de JOHN mare lider de galerie din Peluza Nord care dadea tonul la "Cand va bateti cu noi" sau "De ce fugiti mereu"...dar cand a fost vorba sa ne ardem cu cainii el era pitit la 20 m in spate si se facea ca alearga la bataie.Poate mai vii si prin deplasari nu numai la derby-uri de unde faci bani din bilete :roll:
Iar de caini ce sa zic..s-a vazut totul ..ne-au facut la toate capitolele. :cry:
da ma esti nebun..la ce capitole ne-au facut?in afara de cantat(care na..a fost slab din cauza scorului)?unde ne-au facut?
Un pic de OFF: Cand a revenit la 7-6? Ca eu stiu ca s-a terminat 1-6...
De fapt,scorul a fost 3-6
da ma esti nebun..la ce capitole ne-au facut?in afara de cantat(care na..a fost slab din cauza scorului)?unde ne-au facut?
pai si la ce vroiai sa ne mai faca ? :lol: daca nu la cantat si la coregrafie...+ victoria din teren. Dupa 18 ani trebuia sa vina si vremea asta. :cry:
Foarte surprins am fost cand tonul era dat din tribuna 1, din punctul meu de vedere Nordul a fost foarte apatic in seara asta, frumoasa coregrafia n-am ce zice, dar parca n-a fost ca alta data...
problema importanta este statia!!! Costa chiar asa de mult? La meciu asta intradevar nu pre s-a cantat avand in vedere scoru iti ia tot avantu dar problema asta este veche. Chiar nu putem sa avem o statie precum crapizi cu care sa dam tonul la cantece nu sa si cante unu la statie cum fac ei de se aude numa statia
Chiar nu putem sa avem o statie precum crapizi cu care sa dam tonul la cantece nu sa si cante unu la statie cum fac ei de se aude numa statia
la ce indivizi populeaza o parte importanta a peluzei ar trebui sa luam casetofon ca sa para ca se canta.
Si eu eram intr-o vreme de aceeasi parere in privinta unei statii, da m-am uitat azi in juru meu si mi-am dat seama ca ar fi o investitie inutila...
dap au fost peste noi la cantat, ne-au cam dominat asta este adevarul dar am facut si noi spectacol.faza este ca romanul inca nu s-a invatat sa cante cand echipa lui este condusa pe teren propriu, romanul se multumeste sa fluiere la fiecare faza adversa si sa injure. asta e dar trebuie sa fim mult mai animati de acum inainte pentru ca ajungem sa ne facem de ras in fata rivalilor din Bucuresti.ne iau de fraieri spurcatii astia si coloratii ceilalti? ![]()
Si ce propui sa facem ca sa fim "mai animati"?
Ca pana acum doar vorbe au fost.
cand ciobanul zice,ca meciurile cu Dinamo si cu cyorile,nu il intereseaza,ce sa te mai astepti de la jucatori
cand liderii din nord,sunt implicati in scandaluri cu bisnita,ce sa te mai astepti sa cante ceilalti,chiar daca nu sunt adevarate acuzatiile,aproximativ 4000 de locuri,inafara de cele pentru siguranta,erau goale,de ce?
cand cauti refugiu in sud si gasesti muti copii,care nu au putere sa cante
cand vezi ca jucatorii nu au chef,nu vor sa alerge,sa incerce sa traga de ei,noi pentru ce sa cantam?cum sa cantam?dragilor televizoristi,Liverpool...pai aia la 7-0 NU SE RESEMNEAZA ,joaca footbal,joaca pentru acel public,care canta incontinuu,nu pentru un patron dezinteresat
koryna,sincer ar` trebui sa fii bannata,nu ai nici o treaba"i-am depasit numeric"vroiai sa fie mai multi ca noi,mai iti dai si cu parerea despre peluze
peluzele s-au prezentat exemplar,a fost o lectie ultra pentru orice peluza,intr-o tara in care sunt interzise brichetele(cu amenzi imense)sa faci asa ceva,si italienii ar` fi invidiosi,stiu taranii nu inteleg ,nici nu dorsc sa inteleaga
cateii nu s-au auzit aproape deloc,poate la televizor,stim foarte bine cum se pun microfoane la galeriile adverse Stelei,imi aduc aminte la un meci cu Pandurii(parca)aia erau vreo 30 de insi si la TV se auzeau mai tare decat 3000 de Stelisti
incercati sa nu mai postati aici toate prostiile,bafta
Coregrafia a fost gandita frumos din cate am vazut s-a facut ceva si cu cainii... Ne-au depasit la cantat doar in repriza 2 in rest au fost slabi, pai daca noi aveam 3-0 in groapa nu cred ca se mai auzeau nici intre ei...Daca nu stiati in peluza se vine sa cantam,nu doar noi cei din fata ,TOATA LUMEA...Ca de fiecare data am stat jos incercand sa cant tot meciu, recunosc nu am putut din cauza scorului sa cant ca de fiecare data, dar aproape fiecare incurajare pe care john si baietii din fata au incercat-o in partea dreapta a peluzei ea se auzea si era preluata la o intensitate relativ buna...UN SINGUR LUCRU NU MI-A PLACUT : DE CE TREBUIE SA INJURAM ATAT??? AVEM FOARTE MULTE CANTECE NOI FOARTE FRUMOASE...DE CE? EU NU VOI MAI STRIGA IN TEMPLU NICIODATA SEX ORAL NIMANUI INDIFERENT CINE ESTE ACEA ECHIPA!!!nu mai suport injuraturile chiar asa de greu este sa va aptineti si sa va canalizati energia intr-un cantec de incurajare???respect tuturor care aseara au cantat.Aveam o parere buna despre john si cei din fata dar aseara m-au dezamagit...PACAT. NU STIU CE SA MAI ZIC ASEARA IN AFARA DE 35 DE MINUTE am fost slabi nu imi vine sa cred unde s-a ajuns...statia nu este o solutie JAN nu avea statie...NICI portavoce...respect
Coregrafia a fost gandita frumos din cate am vazut s-a facut ceva si cu cainii... Ne-au depasit la cantat doar in repriza 2 in rest au fost slabi, pai daca noi aveam 3-0 in groapa nu cred ca se mai auzeau nici intre ei...Daca nu stiati in peluza se vine sa cantam,nu doar noi doar cei din fata ,TOATA LUMEA...Ca de fiecare data am stat jos incercand sa cant tot meciu, recunosc nu am putut din cauza scorului sa cant ca de fiecare data, dar aproape fiecare incurajare pe care john si baietii din fata au incercat-o in partea dreapta a peluzei ea se auzea si era preluata la o intensitate relativ buna...UN SINGUR LUCRU NU MI-A PLACUT : DE CE TREBUIE SA INJURAM ATAT??? AVEM FOARTE MULTE CANTECE NOI FOARTE FRUMOASE...DE CE? EU NU VOI MAI STRIGA IN TEMPLU NICIODATA SEX ORAL NIMANUI INDIFERENT CINE ESTE ACEA ECHIPA!!!nu mai suport injuraturile chiar asa de greu este sa va aptineti si sa va canalizati energia intr-un cantec de incurajare???respect tuturor care aseara au cantat.Aveam o parere buna despre john si cei din fata dar aseara m-au dezamagit...PACAT. NU STIU CE SA MAI ZIC ASEARA IN AFARA DE 35 DE MINUTE am fost slabi nu imi vine sa cred unde s-a ajuns...statia nu este o solutie JAN nu avea statie...NICI portavoce...respect