Bogdane ,sper sa ne spui ca poate se gasesc cativa care sa faca rost de bilet :idea:
Bogdane ,sper sa ne spui ca poate se gasesc cativa care sa faca rost de bilet :idea:
Virgilake:D,asa e in viata,unii dau ban pe forum,altii pe stadioane,strazi,orase:)))
da cine a zis ca se face deplasarea ? esti blana omule ...
dc nu iti faci un grup virtual la care sa fii sef de brigada,tine-o asa vreo 5 ani si poate ajungi chiar si sef de galerie,galerie care in loc de bannere sa afiseze ochelari si tastaturiauzi.....Bogdan bisnitar,lol!!!pai daca le pomenesti la bisnitari de Bogdan,lasa biletele jos si o rup la fuga mai moderatorule!!!!
Baietica,nu vreau sa fiu sef de galerie,dar vreau sa-ti spun un lucru.Când veneam eu pe Steaua si-i vedeam la lucru pe marii fotbalisti din echipa de aur,probabil ca tu nici nu erai pe teava.De asta spun ca respectul pentru înaintasi e floare rara.
se pare ca,nu ai inteles nimic din ce am spus eu....asta e!!!!no comment
p.s. nu cred ca esti in masura sa-mi zici mie baietica sau ca eram pe teava,mai bine ocupa-te in continuare de tastatura si fa pe desteptul intre tocilari si cetateni...ti se potriveste de minune si e o realizare
In al doilea rând hai sa o lamurim, ca vad ca nu prea le ai cu întelesul.Unde am afirmat eu despre Bogdan ca e bisnitar ?
Iar când mai faci metafore, anunta-ne si pe noi,sa nu ne mai pierdem timpul explicându-ti diferenta dintre un om care plateste taxe statului si un bisnitar.
Oricum faptul ca i-ai dat initial ban, te face sa fi mai smecher. Vrei sa ne impartasesti si noua din experientele tale de viata? Pentru a cata oara ai dat azi ban? Ai vreun ban favorit? Cui ai vrea sa dai ban si inca nu i-ai dat?
probabil k si mie ![]()
da cine a zis ca se face deplasarea ? esti blana omule ...
Ba da sunteti uni care va bagati in seama cu japca.Te cheama Bogdan?Chiar nu aveti prieteni in realitate si cautati anturaj pe net?Nu vezi ca eu asta intrebam ,daca se tine deplasarea si vroiam sa-mi raspunda cineva care chiar stie
ce ti-e si cu netul asta.... daca erati fata in fata nu se mai certa nimeni. :cry:
ce ti-e si cu netul asta.... daca erati fata in fata nu se mai certa nimeni. :cry:
EH....bun si netu asta..."te scapa" de multe "neplaceri".............
da..da...desi nici la ei(sau altii) nu e altfel, credeti ca sunt mai mult de 3000 cei care canta?
sau cati credeti voi ca se implica?
Pai daca ar canta 3000 de oameni in Ghencea am fi cei mai tari din Romania ( desi suntem, cu mai putini). Peluza din Templu are in jur de 4000 de locuri, daca canta 3 mii inseamna 80% un vis prea frumos ![]()
@vassy
Au fost momente cand au cantat cu totii...meciul cu standard liege de ex, atunci a cantat tot stadionul..
In rest, ai mare dreptate...poate doar la meciurile din cl si UEFA ce se mai canta...in rest, la un meci de campionat... :roll:
Alice, exista totusi speranta! Aminteste-ti meciul cu Jiul din campionat, sau cu Alba Iulia in cupa, cu 15.000 de oameni in tribune, mai mult decat strang crapizii sau pudelii in 3-4 meciuri de UEFA! Sincer, cine o sa vrea sa cante si vine la stadion pentru a incuraja echipa va canta, iar cine nu vrea...asta e. Trebuie sa gasesti si jumatatea plina a acestui paharut aproape gol, si anume ca rivalii nu sunt in stare sa puna in tribune nici in cupe cati vin la noi la meciuri banale de campionat. Chiar si cand se roaga borcica de ei, tot nu vin. Se plimba prin tara si dau peste stelisti care ii injura la propriile meciuri amicale...PENIBIL! Mai bine s-ar intoarce la TAB-ul de la MI. Par mult mai in mediul lor natural.
Buna Hassan...imi amintesc perfect acele meciuri, ba chiar la cel din cupa cu Alba Iulia vreau sa-ti spun ca nici nu am gasit bilet la nord...am luat la sud..si daca stai bine si te gandesti, rapizii si dimanovistii nici macar nu au unde sa bage 15.000 de oamnei...capacitatea giulestinei la ora actuala e de 8000 :lol: so...unde sa intre 15.000 dublu aproape???
Ne ferim sa spunem adevarul si asta nu e bine deloc . Vina ? Becali care prin atitudine si discursuri a reusit sa inlature stelistii adevarati din stadion . Sa nu uitam ca pe stadion sunt oameni cu varste intre 40-50 de ani ( tribune ) care vin sa vada meciurile de mult timp ... atunci cand Steaua nu era asociata cu numele patronului . Sa nu uitam a fost si era Paunescu cand nimeni nu asocia pe Steaua cu Paunescu imediat asa cum se intampla acum din pacate . Becali se vinde bine in presa scrisa si TV si asta nu este deloc bine pentru noi . Cei de 40-50 de ani au fost si ei ca noi si au incurajat Steaua din diferite colturi ale stadionului ; acum avand alta varsta sau retras la tribuna si incurajau si ei din cand in cand vocal echipa .
Acum ? din pacate trecem printr`o perioada dificila pentru noi d.p.d.v al suporterilor . Peluzele indiferent de ceea ce se va intampla o sa fim mereu la inaltime pentru ca reusim altfel sa trecem peste aceste momente ; in schimb suporterii mai in varsta nu pot sa fac aceasta paralele intre Steaua si Becali care nu ar trebui sa exista .
Ce este de facut ?
Numai de noi depinde . Si aici ma refer exclusiv la peluze daca stim sa luam atitudine fata de conducere . Ce urat suna ... conducere ... Suntem oare condusi de cineva ? Tind sa cred ca nu . Noi am reprezentat Steaua , Noi o reprezentam si tot Noi o sa reprezentam clubul . Becali este doar un fir de iarba dintr`un gazon des .
Trebuie sa dispara cat mai curand asocierea dintre Steaua - Becali .
"Pentru un viitor ca in trecut"
In sfarsit, dupa mult timp, un post care spune ceva. La cum arata acest topic, ar trebui sa primesti ban pentru on topic ![]()
Da DA ..foarte bun postul ...exact ce trebui sa aibe un suporter stelist in suflet ...si sa nu fie condus de nimeni si Steaua nu este a lui Jiji ...Steaua apartine tuturor Stelistilor ..ca daca noi nam fii ...ea nar mai fii existat
Se pare ca noi, suporterii Stelei, in viziunea acestor "conducatori" suntem buni doar atunci cand iese MM prin presa si se bate cu pumnu'n piept ca Steaua e cea mai iubita echipa din tara, ca Steaua are cei mai multi suportei etc...
Eu una, nu am stat sa ascult toate porcariile lui Becali, toata lumea stie ca vorbeste aiurea...
In sfarsit, dupa mult timp, un post care spune ceva. La cum arata acest topic, ar trebui sa primesti ban pentru on topic![]()
pai am putea vorbi cu virgil
)))
Vad ca lucrurile degenereaza si nu este bine deloc, lui Bogdan i-a fost ridicat ban-ul pentru ca nu incalcase nici o regula a forumului, dar asta nu inseamna ca puteti acum sa faceti misto de Virgil, doar pentru ca si-a dat seama ca s-a pripit din cauza comentariilor. Orice persoana care incalca regulile forumului va lua ban, indiferent cine este. Vad ca se discuta prea putin despre galerie la acest topic, de acum incolo cine mai face misto sau posteaza pe langa subiect o sa primeasca ban pentru off topic. Deja nu se mai poate, ne batem joc de un topic, care, ar fi trebuit sa fie sursa de informare a suporterlui stelist in legatura cu peluzele din Ghencea.
Sunt lucruri importante de discutat zilele acestea si lumea sta de mistouri.
Pentru TitanForever...
Lasa-l man in pace pe Virgil. A gresit da insa are si el o varsta, e unul dintre cei mai batrani de la site, nu a stiut cum stau chestiile la galerie. I s-a fost explicata problema si s-a rezolvat nu se va baga la partea ultrasilor.
Este pacat
. Pacat ca, in primul rand, ros-albastrii nostri nu vor avea galerie in Ghiulesti. Pacat ca, in al 2-lea rand, s-a ajuns la aceasta situatie. Postul lui Dumi este nu numai la obiect, ci si foarte inspirat. Este pacat ca Steaua, echipa armatei, mandria noastra, un adevarat simbol, a fost patata si becalizata de catre acest monstru, presa, aceasta c*rva ordinara care tipareste ABSOLUT ORICE basina de-a lui GG si pune numele echipei langa ea.
Este pacat ca GG, de acolo de sus de la loja, nu vrea sau nu poate sa isi dea seama ca el fara suporteri nu ar exista ca persoana publica....daramite politica. Atitudinea lui era cunoscuta demult, insa jignirile directe si publice, in presa, nu pot fi decat tratate cu dispret si cu o atitudine de protest, cum este acum. Alta cale chiar nu exista.
In final, este MARE pacat ca, intre cei care au PRIVILEGIUL de a imbraca tricoul Stelei, exista atat de putini care respecta intr-adevar galeria si sacrificiile ce le face ea pentru ei. Mie unul, chiar daca vin cel mai mult la meciurile de acasa, mi se umfla inima cand ne aplauda sau ne saluta, chiar daca pierdem cu 3-0! Cred ca baietii din galerie se simt la fel. Aceasta nesimtire din randul jucatorilor trebuie STARPITA, iar, la fel cum noi ragusim sa ii incurajam si cand sunt condusi pe tabela, ei trebuie sa aiba forta sa ne aplaude, macar cateva secunde dupa meci, chiar daca e frig si sunt evident suparati pe rezultat. Scuze daca am umblat un pic offtopic, voiam doar sa arat ca, din punctul meu de vedere, protestul suporterilor este TOTALMENTE JUSTIFICAT. Multumesc.
Mahh ce slbz vreti de la el? Are interese economice sa se joace meciurile in Ghencea iar astia il inteapa din cauza noastra atunci omu' renega toti suporterii, galeriile. Ce vreti sa fie curva sa ii ia in barate pe cei de la sud ca sa mearga in giulesti si peste 2 etape sa sa trimita Wu-Shu in peluza?Omul are acum treaba lui politica si se pare ca atitudinea suporterilor ii afecteaza imaginea. Nu se merge la meci, se protesteaza si cu Dinamo si pana la sf returului pana cand se va ajunge la un compromis -- Gigi nu mai declara, ultasi incurajeaza si gata!
Dar de ce trebe injurat in toate felurile si criticat pentru ca isi mentine parerea lui ca baietii din peluza sunt bagabonti si nu are nevoie de ei, nu inteleg! O sa vada care e forta peluzelor, se vor rezolva chestii, va intelege unele lucruri, se va ajunge la compromis cumva....
P.S Acum ii este frica ca nu se va putea da mare cu tabela la meciul cu Dinamo si de aceea nu vrea sa vina galeria la meci. DC ne suspenda nu isi mai poate face el circul...
Maine pierdem un meci ... Azi il castigam ... fotbalul este un spectacol pentru noi .. pentru restu` o vizionare ... Becali nu are cum sa inteleaga nici lipsa suporterilor nici lipsa fotbalului adevarat din iarba .
Pentru Noi conteaza doar Steaua . Noi trebuie sa invingem ... daca pierdem sa o facem cu capul sus .
De putini intelesi dar de multi respectati . Noi ... Steaua
Pentru TitanForever...
Lasa-l man in pace pe Virgil. A gresit da insa are si el o varsta, e unul dintre cei mai batrani de la site, nu a stiut cum stau chestiile la galerie. I s-a fost explicata problema si s-a rezolvat nu se va baga la partea ultrasilor.
Nu am absolut nimic cu Virgil,nici macar nu il cunosc,doar ca eu daca nu stau la tribuna 2 nu vorbesc despre tribuna 2 ....
Referitor la Jiji,ma uitam aseara cum era invitat pe Realitatea si vorbea de Consitutie...ha ha ha...l-au gasit
))))))))))))
Daca suntem atat de CRETIN incat sa fim suspentati si dupa meciul asta, inseamna ca meritam sa jucam numai in provincie. Sigur se va gasi un idiot sa mai arunce ceva prin teren.
Mare grija FRF abia asteapta sa gresim iar...si mi-e ca nu mai prindem nici un meci acasa in returul asta.
Oricum vorbesc degeaba aici.
Mi-am luat bilet la dinamu in galerie de la stadionu spurcatzilor din Stefan cel mare... faza cu 5000 de bilete e pt copii paranoici!Aveau numai bilete portocalii!Dalea speciale pt oaspetzi, pe care scrie gratuit!![]()