FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«16869707172126»
CebaLaur26.03.2007 21:21

Se face "deplasarea" in giulesti ?

PREOTU27.03.2007 02:40
Sa vezi ce musca iti iei tu,cand e pe caciula mea:)))

Esti lider de galerie.Presupun ca trebuie sa fii un tip inteligent.Nu cred ca ti-ai ales cea mai buna formula de a te adresa unui moderator.Nu suntem în peluza,suntem pe un forum unde nu ar trebui sa existe astfel de amenintari subtile...

tu de unde ai mai aparut frate ?

aditza_cheliosu27.03.2007 07:32

tare forumu' asta: teoctist, preot, maici, sfinti parinti =)) oamenii lu' Gigi clar.

AU27.03.2007 10:16

trebuie ca cineva responsabil din peluze sa precizeze daca se face deplasarea in giulesti. in mai multe ziare se scrie ca nu. pe site-ul atac se scrie ca da. nu stiu ce sa mai cred. oricum avem motive intemeiate pt ca sa nu mergem:

1. ar fi conflictul cu finantatorul( nu trebuie sa mai detaliez);

2. ar mai fi acesta tiganie cu biletele. faptul ca ni s-au oferit 425, o mare bataie de joc. steagcruce2 fularultras

ps: daca acest subiect al protestului s-a detaliat asa de mult pe net trebuie inchis tot pe net.SE FACE SAU NU DEPLASAREA?????????

Andreiasu27.03.2007 10:29

Aveti rabdare, la momentul oportun o sa aflati.

AU27.03.2007 10:46
Aveti rabdare, la momentul oportun o sa aflati.

rabdare am dar sa nu fie prea tarziu si sa nu mai pot lua bilet. oricum mai dureaza pana cand or sa soseasca biletele.

este strigator la cer totusi ca noi de cativa ani incoace suntem nevoiti sa mergem cat mai putini in deplasari la derby-uri in timp ce rivalele vin insotite de suporteri in numar de 3 sau 4 ori mai mare. o mare vina are si conducerea care negociaza si astfel arata cat de putin ii pasa de noi prin faptul ca accepta prin indiferenta aceste solutii ce sunt in avantajul adversarelor. TREBUIE FACUT CEVA.

uite cate motive sunt pt a lua atitudine si pt a trezi conducerea in atitudinea fata de noi. nimeni nu a luat acest aspect in considerare( faza cu negocierea biletelor) , fapt care arata tratamentul urat pe care conducerea clubului il aplica in cazul suporterilor.

critic27.03.2007 13:09

din nefericire nu mai sunt vremurile cand se mergea pe reciprocitate.... acum treaba este clara, dupa regulament, 5 % din biletele puse in vanzare (asta include si abonatii)contra cost. Cum Steaua are stadion de 28.000 iar Rapid de 8500 fa si tu socoteala de unde apare diferenta (ca sa nu mai discutam despre momentele cand jucam pe Lia)

undeva27.03.2007 13:20

Ştefan Petre: "Doar 3000 de stelişti cântă la un meci, restul vin cu ceapă şi pâine la stadion"

2007-03-27 12:06:00

De astăzi, suporterii feroviarilor îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu steliştii de la casele Stadionului Giuleşti. Tichetele costă 75 RON la tribuna 0 şi 15 RON la tribuna a II-a. Peluza I şi tribuna I sunt închise, iar la peluza a doua, ocupată de galeria Rapidului, accesul se face pe bază de abonamente care pot fi achiziţionate de la sediul Ligii Suporterilor.

Ştefan, 425 de stelişti?

Ştefan Petre (liderul galeriei rapidiste): Atât şi nici unul în plus. Biletele se vând doar la casele de bilete ale stadionului Giuleşti şi sunt disponibile la tribuna 0 şi tribuna a II-a. Nu cred că vreun stelist se riscă să vină la meci înconjurat de mii de rapidişti. Celor din Ghencea le dăm 5% pentru că şi ei tot atât ne-au dat nouă când am jucat în toamnă pe "Lia Manoliu". Am fost chiar mai puţini de 2.500 în condiţiile în care "Lia Manoliu" erau peste 50.000 de locuri disponibile.

Cifra asta foarte mică a stârnit nemulţumiri în rândul steliştilor...

Ştefan Petre (liderul galeriei rapidiste): Nu mă interesează. Au zis de noi că suntem o galerie de 10.000 de oameni. Să se uite în ograda lor că au 3.000 de suporteri care cântă, restul vin cu pâine şi cu ceapă la stadion. La meciurile importante Ghencea se umple cu ţărani.

Au fost partidele cu Steaua de anul trecut cele mai intense din viaţa ta?

Ştefan Petre (liderul galeriei rapidiste): După zeci de ani pe stadion nu mai mă gândesc aşa. Fiecare meci e la fel. La noi e ca la fotbalişi, dacă ai emoţii nu mai poţi să cânţi.

DOAMNE... ce terminat.

Kustino27.03.2007 13:47

Nu inteleg de ce trebuia sa pui interviul ala aici ? Acum preluam toate prostiile din gazeta si le punem pe forum?

***alex***27.03.2007 15:12

Numai la mancare ii e gandul lui Petre :lol: :wink:

Piece of Mind27.03.2007 15:19
din nefericire nu mai sunt vremurile cand se mergea pe reciprocitate.... acum treaba este clara, dupa regulament, 5 % din biletele puse in vanzare (asta include si abonatii)contra cost. Cum Steaua are stadion de 28.000 iar Rapid de 8500 fa si tu socoteala de unde apare diferenta (ca sa nu mai discutam despre momentele cand jucam pe Lia)

Critic...long time no see my friend...vezi ce faci si poate ajungi la Maiden, vine si Trooperu, o sa fie taaaaaare! 8) :wink:

titanforever27.03.2007 16:13
Numai la mancare ii e gandul lui Petre  :lol:  :wink:

pe Petre asta daca il pui la calculator sti ce face primul lucru?cauta in recycle bin :))))0

benzina27.03.2007 16:54

a uitat sa precizeze ca la ei se umple peluza cu sorinei copiii de aur si alte specineme

no_problem27.03.2007 19:53

da..da...

desi nici la ei(sau altii) nu e altfel, credeti ca sunt mai mult de 3000 cei care canta?

sau cati credeti voi ca se implica?

alice4steauaBUC27.03.2007 22:52

:lol: asta e chiar tare...pai in felul in care se prezinta giulestiu acum nici nu ar avea unde sa intre 3000 de insi in peluza aia! :lol:

Virgil28.03.2007 07:48
dc nu iti faci un grup virtual la care sa fii sef de brigada,tine-o asa vreo 5 ani si poate ajungi chiar si sef de galerie,galerie care in loc de bannere sa afiseze ochelari si tastaturi :))

auzi.....Bogdan bisnitar,lol!!!pai daca le pomenesti la bisnitari de Bogdan,lasa biletele jos si o rup la fuga mai moderatorule!!!!

Baietica,nu vreau sa fiu sef de galerie,dar vreau sa-ti spun un lucru.Când veneam eu pe Steaua si-i vedeam la lucru pe marii fotbalisti din echipa de aur,probabil ca tu nici nu erai pe teava.De asta spun ca respectul pentru înaintasi e floare rara.

In al doilea rând hai sa o lamurim, ca vad ca nu prea le ai cu întelesul.Unde am afirmat eu despre Bogdan ca e bisnitar ?

Iar când mai faci metafore, anunta-ne si pe noi,sa nu ne mai pierdem timpul explicându-ti diferenta dintre un om care plateste taxe statului si un bisnitar.

francezu7228.03.2007 08:31

trebuie sa incurajam echipa...lucrurile mari se fac prin sacrfici mari...dak facem atatea revolte nu se ajunge la nimik...asta e mai gresesc si "patronii" dar sunt si ei oamenii sa-i iertam si sa mergem cu toti in gulesti sa incurajam echipa.

FORZZA Steaua!!! steagcruce2

noname_fu28.03.2007 08:46
lucrurile mari se fac prin sacrfici mari...daca facem atatea revolte nu se ajunge la nimic...asta e mai gresesc si "patronii" dar sunt si ei oamenii sa-i iertam si sa mergem cu toti in gulesti sa incurajam echipa.

te cam contrazici... sacrificiul mare despre care vorbesti este neprezentarea noastra pe stadionul tiganilor. pentru o stea a noastra, a suporterilor, cu care noi sa ne identificam.

stelist_4_ever9028.03.2007 13:04

Gigi Becali:

�Nu am fost niciodata suparat pe galerie. Ce nu-mi convine mie este ca am bagat doua milioane in gazon si joc in alta parte pentru ca arunca ei cu petarde. Nu este niciun fel de problema daca nu vin la meci. Ori vin si sustin echipa, asa cum este civilizat, ori stau acasa. Nu am nevoie de huliganisme la mine pe stadion�

are dreptate Gigi! tre sa mergem sa sustinem echipa nu sa facem ravagi, ca suntem ultrasi nu hooligani.

p.s cateva tortze nu strica atata timp cat sunt stinse tot unde stam si nu aruncate pe gazon

CebaLaur28.03.2007 13:04

Astept un raspuns in legatura cu "deplasarea" pe giulesti.Rog cititorii de gazeta sa se abtina.multumesc

boby_m28.03.2007 15:12

Astazi se va afla sigur(sper) daca se merge sau nu in giulesti.In seara asta avand loc o sedinta intre liderii peluzei Nord si cond., daca se va ajunge la o intelegere se va face public.Toate cele bune.

bogdan_p28.03.2007 15:45

Nu va mai agitati atat,chiar daca s-ar merge,nu ati avea de udne sa luati bilete,cele 400 ar fi mers strict la membrii brigazilor.

Virgilake,vad ca ai vrut sa ma banezi si te-ai razgandit.De ce?:D,iar cu titan forever,te inseli sigur,cand el mergea in deplasari dupa Steaua,u o ardeai cu bentita cu Steaua in cap pe la tribuna .Cand el se batea cu cainii u nu aveai cablu in casa,iti zic eu sigur.Ia gata,nu mai comentati la baietii din galerie.Cand o sa faceti ceva pt Steaua,in afara de comentarii pe net,atunci o sa aveti acest drept.

Virgil28.03.2007 18:18
Virgilake,vad ca ai vrut sa ma banezi si te-ai razgandit.De ce?:D

Inteleg ca doresti o explicatie.:D

Bogdanele,nu numai ca am vrut,dar te-am si banat.Apoi am primit informatii ca esti un om bun si ca ai merite deosebite în organizarea galeriei si sustinerea echipei.Ulterior mi-am zis ca am actionat pripit luând aceasta masura.Drept urmare am anulat ban-ul.Atât.

Andreiasu28.03.2007 18:37

Oricum faptul ca i-ai dat initial ban, te face sa fi mai smecher. Vrei sa ne impartasesti si noua din experientele tale de viata? Pentru a cata oara ai dat azi ban? Ai vreun ban favorit? Cui ai vrea sa dai ban si inca nu i-ai dat?

eferman28.03.2007 20:49
dumnezeule, cita agresivitate...

"liderii" galeriei noastre... hmm... headless chickens, at most :oops:

alooo testosteronu'... se aude?!? bai lyonezilor, bai interistilor, bai liverpudlienilor, voi vreti sa pareti occidentali dar va comportati ca gagauzii, ca talibanii sau alte nationalitati din astea conlocuitoare...

grow up kids!

Bah acesta... bagatzi draq mintzile in cap si nu te mai baga ca supozitoru... in plus vorbeshti despre persoane care nici macar nu le cunoshti!

«16869707172126»