FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«16667686970126»
Dragoshel19.03.2007 16:20

da mane dar problema e ca unii suporteri sau grupuri de suporterii se duc la meciurile Stelei din deplasare pe banii lor, si nu dau putiti bani pe sezon pentru deplasari, bannere, staguri etc...

Si dupa toate astea nea' Jiji face asemenea declaratii, m i se pare normal din partea peluzelor, si a suporterilor in general..

VaSsY20.03.2007 12:45
da mane dar problema e ca unii suporteri sau grupuri de suporterii se duc la meciurile Stelei din deplasare pe banii lor, si nu dau putiti bani pe sezon pentru deplasari, bannere, staguri etc...

Si dupa toate astea nea' Jiji face asemenea declaratii, m i se pare normal din partea peluzelor, si a suporterilor in general..

Rectificam, toti se duc pe banii lor, clubul din cate stiu eu nu le da bani de deplasari, la un momentdat parca dadeau niste microbuze ( dar si pe aleacred ca dadeau suporteri bani)

M@rmota20.03.2007 12:49

VaSsy..cum poti sa rectifici ceva despre care spui "din cate stiu eu" si "cred"?

Pai de unde stii tu ? (daca tot spui ca stii)

VaSsY20.03.2007 12:51

R: Nobody is perfect, I'm Nobody ;)

probabil sau sigur am gresit, dar u esti angajata de site drept politist/a ? :))

M@rmota20.03.2007 13:15

Nu dar macar sa ai o baza cand faci niste afirmatii..uite asa se duc vorbele si se isca scandaluri ..gandeste-te mai bine inainte sa faci afirmatii de care nu esti sigur! :wink:

Motanu D20.03.2007 17:33
gandeste-te mai bine inainte sa faci afirmatii

Se pare ca te-a angajat site-ul sa te lupti cu morile de vant... :twisted: :roll: :P

Ana-Maria22.03.2007 18:05

Am un prieten la Piatra-Neamt,si cum la Piatra-Neamt o sa se joace meciul cu Luxemburg,s-a dus si omu' sa-si cumpere bilet..

Peste cine a dat?Peste un sef al galeriei Stelei,care cumpara nu mai putin de 300 de bilete.Cum e posibil asa ceva?!

Jos bisnitarii :!:

Gezets22.03.2007 19:59
Am un prieten la Piatra-Neamt,si cum la Piatra-Neamt o sa se joace meciul cu Luxemburg,s-a dus si omu' sa-si cumpere bilet..

Peste cine a dat?Peste un sef al galeriei Stelei,care cumpara nu mai putin de 300 de bilete.Cum e posibil asa ceva?!

ntz ntz ntz...doar 300?:D la meciurile nationalei nu se pune....:D

VaSsY22.03.2007 20:11

ntz ntz ntz...doar 300?:De la meciurile nationalei nu se pune....:D

Ma omu tre sa faca banii, combinatii etc, bine ca nu l-a prins cu mana in buzunar :)))

godsaveultras22.03.2007 21:11

pai spune cine era!!!!??? simplu!cata incredere ai in cine a vazut asta????!!! asteptam nume concret....nu,ceva gen : "mai bine tac sau...lasa ca nu are rost....

SSK22.03.2007 21:15

Cred ca notiunea de "sef de galerie" la Steaua este foarte depasita si ar trebui actualizata. Nu ma refer la denumire in sine, ci la faptul ca Peluza Nord (aka "galeria") nu mai este condusa chiar de toti oamenii care in mod traditional sunt cunoscuti ca "sefi de galerie". "Sefii de galerie" s-au mai schimbat.

Dar poate stie Ana Maria detalii pe care restul lumii nu le stie.

godsaveultras22.03.2007 21:38
Cred ca notiunea de "sef de galerie" la Steaua este foarte depasita si ar trebui actualizata. Nu ma refer la denumire in sine, ci la faptul ca Peluza Nord (aka "galeria") nu mai este condusa chiar de toti oamenii care in mod traditional sunt cunoscuti ca "sefi de galerie". "Sefii de galerie" s-au mai schimbat.

Dar poate stie Ana Maria detalii pe care restul lumii nu le stie.

pai la cati copii pe site atati "sefi de galerie" exista...mai bine nu se cunosc care sunt aia!!!ca in curand, daca nu deja, i-au certat pustii! poate va afisa AISS-ul pozele lor si adresele lor. :lol: :lol: :lol: p.s.asta e alta discutie!bafta si...capul sus!

George Stan22.03.2007 22:13

Poanta asta cu AISS-ul a fost prea subtila :D

Sefii au fost toti intr-o emisiune televizata asa ca oricum stie toata Romania cum arata si cum ii cheama (sau li se spune).

Ana-Maria22.03.2007 22:14

Ce alta notiune puteam sa folosesc?Lider de galerie?Mie mi-e tot una,nu voiam sa scot asta in evidenta,ci altceva...

Urasc bisnitarii,indiferent cine sunt ei.Din cauza lor trebuie sa stau la case cu orele si,cand imi vine randul,ma trezesc ca nu mai sunt bilete!

Nu pot sa dau nume,dar e o informatie reala...

godsaveultras22.03.2007 22:23

Nu pot sa dau nume,dar e o informatie reala...

bine hai mergi la rotterdam si dupa la piatra neamt...

p.s.-George, te contrazice SSK ca spune despre sefii de galerie ca s-au mai schimbat!

George Stan22.03.2007 22:27

Unul dintre noi nu a inteles ce a vrut ssk sa spuna. Poate eu, poate tu, sau poate chiar el :D

godsaveultras22.03.2007 22:32

ai dreptate George! unul nu a inteles....fiecare cu ale lui. bafta si... capul sus!

SSK22.03.2007 22:32

Dintre toti 3, eu clar am inteles ce voiam sa spun :)

Si ceea ce am vrut sa spun este ca impresia mea este ca de la celebra emisiune cu "sefii de galerie", nu toti au ramas in continuare "sefi". Din cate stiu, la conducerea Nordului s-au petrecut unele schimbari.

Oricum, eu nu vorbeam despre cine face bisnita, ci doar daca actualii lideri ai Nordului (deci nu cei 6 de atunci) fac. Ori asta, pana la proba contrara, n-o cred. Iar Ana-Maria nu ne ajuta deloc :P

Radu mic23.03.2007 08:07

Cum e posibil?? simplu dai bani si primesti bilete, cu cat dai mai multi bani cu atat primesti mai multe bilete!!!incearca si tu acum...

...de unde il stie acel prieten moldovean al tau pe acel lider de galerie??? de unde stie moldoveanul asta ca a luta 300 de bilete? le-a numarat? de unde stie acest "pinalti" al tau ca acest lider de galerie nu cumpara acele bilete pt prieteni, familie ?samd...daca nu dai NUME, o porecle, sau o descriere nu esti credibila! sincer! si la urma urmei care este problema voastra cum face omu bani???te-ai suparat ca e mai smecher ca tine??... viata e grea si fiecare se descurca cum poate! vrei bilet fa-ti timp si stai la coada(prinzi bilet sigur)

urasti bisnitarii?? atunci nu cumpara bilete de la ei...si gata!

Ana-Maria sa nu zici acum ca era Jean "Paleru"!! :D

Ana-Maria23.03.2007 08:36

Cum e posibil?? simplu dai bani si primesti bilete, cu cat dai mai multi bani cu atat primesti mai multe bilete!!!incearca si tu acum...

...de unde il stie acel prieten moldovean al tau pe acel lider de galerie??? de unde stie moldoveanul asta ca a luta 300 de bilete? le-a numarat? de unde stie acest "pinalti" al tau ca acest lider de galerie nu cumpara acele bilete pentru prieteni, familie ?samd...daca nu dai NUME, o porecle, sau o descriere nu esti credibila! sincer! si la urma urmei care este problema voastra cum face omu bani???te-ai suparat ca e mai smecher ca tine??... viata e grea si fiecare se descurca cum poate! vrei bilet fa-ti timp si stai la coada(prinzi bilet sigur)

Cu ce e mai "smecher" ca mine?Ca face bani pe carca altora?Urat!

Vad ca subiectu' asta v-a deranjat foarte mult si implicit si prezenta mea.Vad ca le-ati comentat oricum,numai obiectivi n-ati fost!Daca deschidea un barbat subiectul,poate erati mai ingaduitori,nu asa "saritori"...

Aia cu Jean "Paleru" e o jignire.Multumesc!

godsaveultras23.03.2007 08:44

...de unde il stie acel prieten moldovean al tau pe acel lider de galerie??? de unde stie moldoveanul asta ca a luta 300 de bilete? le-a numarat? de unde stie acest "pinalti" al tau ca acest lider de galerie nu cumpara acele bilete pentru prieteni, familie ?samd...daca nu dai NUME, o porecle, sau o descriere nu esti credibila! sincer! si la urma urmei care este problema voastra cum face omu bani???te-ai suparat ca e mai smecher ca tine??... viata e grea si fiecare se descurca cum poate! vrei bilet fa-ti timp si stai la coada(prinzi bilet sigur)

Vad ca subiectu' asta v-a deranjat foarte mult si implicit si prezenta mea.Vad ca le-ati comentat oricum,numai obiectivi n-ati fost!Daca deschidea un barbat subiectul,poate erati mai ingaduitori,nu asa "saritori"...

draga ana nu dramatiza!daca ai de spus ceva spune pana la capat,nu asa... de dragul nemultumirilor! si pe mine ma deranjeaza incalzirea globala sau balenele care esueaza pe uscat..dar daca nu sunt inscris in WWF, nu am cum sa le ajut!data viitoare cand ai de gand sa mai faci dezvaluiri,adu si detalii sau informatii reale.simplu!

bogdan_p23.03.2007 08:54

Ana,spune-i prietenului tau moldovean,ca "ala negru,cu burta si cioc" e corsicanu si e de la rapid,nu de la noi.Te asigur eu ca nu a cumparat nimeni de la noi nici macar 1 bilet.Echipa nationala,cat timp va fi guvernata de oameni ca M S,nu ne intereseaza.

SSK23.03.2007 10:16

Ana-Maria, si eu m-as calma putin in locul tau. N-o da direct in acuze sexiste... Oricine ar fi venit cu astfel de detalii, tot i s-ar fi cerut sa dea un nume. Tocmai pentru ca stim ca exista bisnitari in cercul Stelei. Dar cand spui "sef de galerie", mai ales ca astia nu-s multi, e ok sa dai si un nume daca vrei sa te creada lumea.

Radu_mic...si tu o dai rau in diverse. Cu o gandire ca asta, parca te vad peste 2-3 ani tragandu-ma de mana sa-mi vinzi bilete pe la nu stiu ce meci al Stelei.

forever_STEAUA23.03.2007 10:28
si la urma urmei care este problema voastra cum face omu bani???te-ai suparat ca e mai smecher ca tine??... viata e grea si fiecare se descurca cum poate!

Radule, pana la urma e ilegal, nu? Si daca sa presupunem prin absurd ca azi ar proceda asa (desi ma indoiesc sincer), maine va face bisnita cu bilete la meciurile Stelei... Ti-ar conveni?

Repet: nu cred ca s-a intamplat asa...!!!

bogdan_p23.03.2007 14:43

Baietii aceia cheliosi care ii vedeti in fata stadionului ca vand bilete mereu,nu mai au treaba cu galerie de multi ani.Sunt bisnitari.Daca sunt rasi in cap nu inseamna ca sunt sefi de galerie.

«16667686970126»