FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«17273747576126»
IPR08.04.2007 08:28
@***alex****

Pai si ce? Liverpool a cantat si la 1-6. Si ce, aia nu-i tot echipa de fotbal, aia nu-s tot suporteri, n-au tot o gura si doua urechi? Din pacate azi am fost depasiti la toate capitolele.  :oops:

nu cred ca la 1-6 cu everton mai cantau suporterii lu Liverpool.

albanezul08.04.2007 08:32

cois..aia de la Liverpool au un ritual la fiecare meci ca sa cante "You'll never walk alone" la inceput si final,nu conteaza scorul.cat despre ziua de ieri,zicea unu ca domnle ne-au facut la coregrafie.copile te anunt ca asta era si scopul,sa avem o coregrafie nasoala.mesajul era clar:FOTBALUL FARA NOI NU ARE CULOARE!deci fara noi si o coregrafie ar arata urat.asta a fost ideea de baza.iar pe urma haos cu steaguri multe si fumigene.s-a cantat bine pana la 2,3-0.pe urma ce sa mai canti?cand marele Radoi (care ne cerea socoteala in timpul meciului de ce le cerem sa joace-un lucru imposibil) da pasa la portar in situatia aia.in fine.nu mai zic nimic.nu va convine..plecati din peluza.mutati-va la tribune.

Azzido08.04.2007 08:56

Din pacate ma simt nevoit sa recunosc ca patrupedele au fost mai active ca noi.

Au cantat tot meciul, au avut si o coregrafie, in vreme ce la noi a fost liniste, lucru de inteles tinand cont de scorul de pe tabela.

In fine, aveti mai jos un filmulet cu atmosfera de la inceputul meciului.

Torte, fumigene si cantece la aadresa dusmanilor.

http://www.youtube.com/watch?v=g510rl2omj8

korynna08.04.2007 08:57

@crafft

koryna,sincer ar` trebui sa fii bannata,nu ai nici o treaba"i-am depasit numeric"vroiai sa fie mai multi ca noi,mai iti dai si cu parerea despre peluze

in primul rand incearca sa fii mai coerent pentru ca nu imi dau seama ce ai vrut sa spui cu"nu ai nici o treaba"i-am depasit numeric"vroiai sa fie mai multi ca noi"...d'oh...eram mai multi,eram in templu...nici nu trebuia sa se auda ei :roll: normal ca imi dau cu parerea din moment ce am fost acolo,am petrecut ore intregi pe drum pentru a ajunge,pastele mi l-am petrecut tot pe drumul sprea casa,am cheltuit multi bani ca sa fac atmosfera... :roll: si pentru ce?cel putin daca scorul nu ne era favorabil puteam sa ne comportam ca o galerie exemplara si sa cantam pana in ultimul minut.acum trebuie sa ma multumesc cu cele 10 minute superbe de la inceput?

PS:de ce ar trebui sa fiu bannata?

mircea_zion08.04.2007 09:27

Bai frate .. De ce va mai luati bilete la peluza sa cantati sau sa mancati seminte :?: :?:

Nu am vazut in viata mea ca 1225 de dinamovisiti sa acopere 15.000 de suporteri stelisti.RUSHINE!

stelistu1408.04.2007 10:18

deci kestia cu fumigene de la inkeput a fost prea tare .. DAR

1) Cum am terminat coregrafia si s-a ridicat fumul , era deja 0-1.

2) Am kantat si la 0-1 , dupa cateva sarituri era 0-2. nu zik ca e normal , dar cand dinamu conduke in Ghencea cu 2-0 dupa 15 minute , parca ti se taie. Si sa nu`mi spuneti mie ca daca noi aveam 3-0 la pauza la meciu tur din groapa , nu incurajati echipa , si nu ii dominam si noi pe spurcati

3) Imediat dupa pauza la 3-1 deja inkepusem sa credem , cantam , cantau toti. imediat a venit golu` de 4-1 , si de atunci inkolo a inkeput caterinca .. nu se mai canta ... pakat ... orikum kiar daca am fi cantat , parerea mea e ca punctam doar la impresia peluzei , ca in teren .... :roll: :cry:

cosmin ultras08.04.2007 10:32

Hai mah ca noi cand facut alea 5 minte de liniste nu se auzea nimic de la dinamovisti. Si am fost langa ei acolo si tot nimic! Radeam de ei si cu curu!

Stelist198608.04.2007 10:38
Hai mah ca noi cand facut alea 5 minte de liniste nu se auzea nimic de la spurcati. Si am fost langa ei acolo si tot nimic! Radeam de ei si cu curu!

a fost protest comun bai ultrasule. trebuiau sa fie 15 minute de liniste de ambele parti.

Quetzalcoatl08.04.2007 10:40

Cred ca meciul acesta se situeaza printre cele mai triste traite vreodata de mine pentru Steaua, dupa episoadele Boro si Rosenborg. Vin la toate meciurile de acasa ale Stelei in Peluza Nord, da' ca aseara nu mi s-a mai intamplat niciodata. La 2-0 pt javre pur si simplu mi s-a pus un nod in gat :(((( parca ma strangea cineva de gat [si sunt de parere ca indiferent de scor trebuie sa ne incurajam echipa ]insa mi-am revenit, nu concepeam ca suporterii spurcatilor sa ne domine la noi in Templu..dar cu cine ?!! :((( ...John avea chef de caterinca la microfon [si eu muream de nervi] in loc sa revigoreze peluza. Pe de o parte e de inteles prestatia noastra, da' totusi, unde ne este orgoliul nostru de stelisti?!! daca aveam puterea de a striga injurii la adresa spurcatilor, de ce n-am putut sa ne incurajam echipa ?

Rusine idiotilor care au aruncat cu obiecte-n teren !!! merita batuti jigodiile astea

P.S si ne trebuie o statie noua kka-ma-s pe ea de statie ....slab se mai aude, eu care eram jos pe mijloc aproape de o boxa si de abia auzeam.. offfffffff, asta e :( ... CU Steaua PANA LA MOARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ronaldinhio08.04.2007 11:10

galeria Stelei a ajuns din pacate de rasu lumii...ne-au dominat cainii din primu pana in ultimu minut.N-am vazut in viata mea ca o galerie de 2000 de oameni sa domine atat de autoritar 20000 de suporteri adversi.Rusine sefilor de galerie si asa zisilor ultrasi... mai bine numai veniti la meci ca oricum nu se va simti diferenta.

Radu1808.04.2007 11:46
voi sunteti doar niste ratati care veniti p stadion sa va descarcati nervii...duceti-va la rapid, Dinamo sau in alta parte...lasati-ne p noi suporterii adevarati in pace

Poate k ai vrut sa spui semintar adevarat...nu suporter...marsh mah nesimtitule, vezi'ti de treaba ta...respect baietilor de la Nord si Sud...

radooku_steaua08.04.2007 11:50

Mdah. Se vede ca site'ul asta e plin de suporteri de conjunctura, a devenit un fel de site de taifas, un site in care ne certam, un site in care ne dam cu parerea fara sa avem pic de habar, un site in care unul e mai maestru ca altul. Sunt scarbit de prostii care zic de ce nu se canta, sunt scarbit de toti care vor schimbare, sunt scarbit de cei care isi dau cu parerea despre ultrasi fara sa aiba 3 clase la fara frecventa. Bah terminatilor, cum sa ai chef sa canti cand ne conduc aia acasa cu 3-0? Sunteti ratati? E ca si cum ati intreba, la inmormantare de ce nu se canta? Nu va dati seama cat de penibili sunteti?

Ronaldinhio08.04.2007 11:54

era bine daca se canta macar pana la 3-0 da nu s-a cantat din primu pana in ultimu minut...aia de la Timisoara cum au reusit sa cante la 1-8?

Ronaldinhio08.04.2007 11:56

si stai linistit ca io am mai multe clase decat aveti voi la un loc

alinush8908.04.2007 12:12

atunci bai brazilianule ia du-te tu si intra pe forum la Ministeru' de Interne..pe Discovery...du-te si vorbeste de incazlirea globala,de saracia in Africa, ca vad ca aici iti dai aere ba ratatule.oricate clase oi avea tu tot n-ai treaba cu fotbalu'.

El Nino_908.04.2007 12:13

Daca ai asa multe clase, se scrie "Ronaldinho" :wink: ...esti alt ratat care nu-l lasa parintii sa mearga pe stadion din cauza golanilor :)))))))

AGRESSIVO198+108.04.2007 12:18
@crafft

koryna,sincer ar` trebui sa fii bannata,nu ai nici o treaba"i-am depasit numeric"vroiai sa fie mai multi ca noi,mai iti dai si cu parerea despre peluze

in primul rand incearca sa fii mai coerent pentru ca nu imi dau seama ce ai vrut sa spui cu"nu ai nici o treaba"i-am depasit numeric"vroiai sa fie mai multi ca noi"...d'oh...eram mai multi,eram in templu...nici nu trebuia sa se auda ei :roll: normal ca imi dau cu parerea din moment ce am fost acolo,am petrecut ore intregi pe drum pentru a ajunge,pastele mi l-am petrecut tot pe drumul sprea casa,am cheltuit multi bani ca sa fac atmosfera... :roll: si pentru ce?cel putin daca scorul nu ne era favorabil puteam sa ne comportam ca o galerie exemplara si sa cantam pana in ultimul minut.acum trebuie sa ma multumesc cu cele 10 minute superbe de la inceput?

PS:de ce ar trebui sa fiu bannata?

si acum ai ajuns sa postezi atat de repede pe forum,daca ai fost la meci?(si ai petrecut multe ore pe drum?)

Quetzalcoatl08.04.2007 12:23
Cea mai buna solutie ar fi ca nea Gigi sa nu-i mai lase p ultrasii astia sa intre p stadion ca fac mai mult rau clubului si sa puna el un sef de galerie adevarat.Asta e singura solutie pentru refacerea atmosferei p stadion.

Nea Gigi?!!! de abia ma abtin sa nu te-njur....acest oier, aceasta jigodie, aceasta plaga pe obrazul oricarui stelist adevarat, aceast fariseu care este o pata pe culorile ros-albastre...nea Jiji!! auzi la el.

Imi dau seama ce stelist mai esti si tu..'mi provoci sila....acest "nea Jiji" care a facut sa dispara acel spirit ros-albastru de pe vremea lu' Lacatus, care si-a insusit-o totalmente [Steaua sunt eu]..de aceea nici nu ma mai mir de lipsa noaastra de reactie, de orgoliu..demnitate....multi gandesc ca tine din pacate :((((

De abia astept sa treaca odata alegerile astea si fariseul din fruntea Stelei sa aibe o crunta dezamagire [desi tare ma tem de suportul multor naivi care-l vor sustine :| ]pentru a nu mai terfelii culorile ros-albastre in mizeriile sale .

Mandru ca sunt stelist. Cu Steaua la bine si la greu !!

dutzu_yo08.04.2007 12:54

PENTRU MARELE "Ronaldinhio" :

"si stai linistit ca io am mai multe clase decat aveti voi la un loc"

Bine ca are "io" mai multe clase decat noi ! sa le

stapanesti sanatos si sa te speli cu ele pe cap.Inteligenta nu se masoara in clase!Un om este reprezentat de ceea ce stie,iar cand vine vorba de asta tu esti un mare ZERO.Vai de capu' meu cat de tare m-am saturat de voi,infecti basiti care nu aveti habar pe ce lume traiti !!!

Si apropos cate clase are maria ta ca tot comentezi...?Vezi ca gradinita,cresa si clasele repetate nu se pun!Depasesti un tren?

"voi sunteti doar niste ratati care veniti p stadion sa va descarcati nervii...duceti-va la rapid, Dinamo sau in alta parte...lasati-ne p noi suporterii adevarati in pace "

Asta a fost chiar buna (hahaha) : suporterii adevarati ! tine-o tot asa.... mai ne inseninezi si noua zilele astea triste !

"Cea mai buna solutie ar fi ca nea Gigi sa nu-i mai lase p ultrasii astia sa intre p stadion ca fac mai mult rau clubului si sa puna el un sef de galerie adevarat.Asta e singura solutie pentru refacerea atmosferei p stadion."

Vad ca ai ascultat de mine si ai avut glume in program astazi...bravo mai baiatule...hmmm....vrei sef de galerie dar fara galerie !mda....ai o gandire foarte logica...

pune mana pe o carte,vezi un film,misca un mouse pe net si poate o sa intelegi si tu macar 1% din ceea ce inseamna un ultras !

"galeria Stelei a ajuns din pacate de rasu lumii...ne-au dominat spurcatii din primu pana in ultimu minut.N-am vazut in viata mea ca o galerie de 2000 de oameni sa domine atat de autoritar 20000 de suporteri adversi.Rusine sefilor de galerie si asa zisilor ultrasi... mai bine numai veniti la meci ca oricum nu se va simti diferenta"

"Noi" ( si observa ghilimelele-poate intelegi rostul lor) suntem aici de cand s-a nascut clubul.

NOI=suporteri adevarati si mai nou ultrasi.

20 000 de suporteri ? au fost 20 000 de spectatori,suporteri au fost cam 10% din acestia.

in rest pentru toti cei care nu intelg viata fara fobal repect ! NUMAI BINE !

dutzu_yo08.04.2007 13:09

scuze in legatura cu greselile din ultima parte dar ma uitam peste umar la stirile sportive unde ne explica Meme cum am avut noi ghinion....

Quetzalcoatl08.04.2007 13:39

Daca prin ghinion inseamna.. un lot extrem de subtire [transferuri cu lingurita in perioada de iarna], jucatori care n-au ce cauta la Steaua, atitudine si determinare zero in meciurile jucate, tactica prost aleasa, atunci da, ii dau dreptate....MM [ si nu numai el] face parte din acesasta conjunctura ghinionista !!!

Am ajuns mai rau ca "rapedestii", sa invocam sortii .....Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeee, ce-am ajuns .....Daca traia "Sfinxul", D-zeu sa-l odihneasca, cred ca imediat dupa meci ii baga in sedinta pe toti......Nu mai suport jegurile astea care-au ucis spiritul ros-albastru de alta data. Nu-i mai supoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!

Dj08.04.2007 14:14

hai ca e amuzant rau ronaldinio asta :lol:

Rossoblu08.04.2007 14:25

ar trebui facuta un fel de campanie a tuturor stelistilor adevarati care au simtit pe pielea lor perioada Lacatus, NE VREM Steaua INAPOI!!!!!!!!, nu pot sa cred ce-a devenit Steaua in ziua de azi !

stelistu1408.04.2007 14:41

Sefii de galerie nu au nimik. de la Dorin si pana la john si punkeru` toti canta,dar daca nimeni nu ii asculta ce sa faca ? sa urce in peluza sa ii bata pe toti care nu canta? de vina e Jiji , care in cautarea lui de voturi , a adus toti tzaranii la stadion , cu seminte si cu painea cu slanina si ceapa de pe kamp , direct in peluza. Trebuie sa facem ceva ... nu stiu ce ... dar trebuie .. pentru ca idioti inapti precum " ronaldinhio" sa nu mai vina cu mentalitatea asta de oier a lu` Jiji in peluza , pentru asta exista tribunele . Lasati`ne Peluza in pace , lasati`ne Steaua in pace. Stati acasa daca nu veniti sa cantati , n`avem nevoie. vrem sa facem spectacol la meci , nu sa cantam 3 randuri si restu` sa scuipe seminte si sa zika " lasa ba steagu jos ca nu vad meciu` " m-am saturat X( X( X( :evil: :evil: :evil: :evil: :roll:

Quetzalcoatl08.04.2007 14:45

Desi ma asteptam..ce-mi vad ochii pe carpeta sporturilor?!! video-urii peste video-urii cu galeria spurcatilor.....gatii mamii voastre de lichele ce sunteti, daca batea Steaua, puneau un fisier video de vreo 10 secunde cu galeria si gata !!! credeam c-am gresit site-ul si sunt pe spurcatomania.net.

Oricum, saptamana asta de evitat presa !!!

«17273747576126»