PENTRU MARELE "Ronaldinhio" :
"si stai linistit ca io am mai multe clase decat aveti voi la un loc"
Bine ca are "io" mai multe clase decat noi ! sa le
stapanesti sanatos si sa te speli cu ele pe cap.Inteligenta nu se masoara in clase!Un om este reprezentat de ceea ce stie,iar cand vine vorba de asta tu esti un mare ZERO.Vai de capu' meu cat de tare m-am saturat de voi,infecti basiti care nu aveti habar pe ce lume traiti !!!
Si apropos cate clase are maria ta ca tot comentezi...?Vezi ca gradinita,cresa si clasele repetate nu se pun!Depasesti un tren?
"voi sunteti doar niste ratati care veniti p stadion sa va descarcati nervii...duceti-va la rapid, Dinamo sau in alta parte...lasati-ne p noi suporterii adevarati in pace "
Asta a fost chiar buna (hahaha) : suporterii adevarati ! tine-o tot asa.... mai ne inseninezi si noua zilele astea triste !
"Cea mai buna solutie ar fi ca nea Gigi sa nu-i mai lase p ultrasii astia sa intre p stadion ca fac mai mult rau clubului si sa puna el un sef de galerie adevarat.Asta e singura solutie pentru refacerea atmosferei p stadion."
Vad ca ai ascultat de mine si ai avut glume in program astazi...bravo mai baiatule...hmmm....vrei sef de galerie dar fara galerie !mda....ai o gandire foarte logica...
pune mana pe o carte,vezi un film,misca un mouse pe net si poate o sa intelegi si tu macar 1% din ceea ce inseamna un ultras !
"galeria Stelei a ajuns din pacate de rasu lumii...ne-au dominat spurcatii din primu pana in ultimu minut.N-am vazut in viata mea ca o galerie de 2000 de oameni sa domine atat de autoritar 20000 de suporteri adversi.Rusine sefilor de galerie si asa zisilor ultrasi... mai bine numai veniti la meci ca oricum nu se va simti diferenta"
"Noi" ( si observa ghilimelele-poate intelegi rostul lor) suntem aici de cand s-a nascut clubul.
NOI=suporteri adevarati si mai nou ultrasi.
20 000 de suporteri ? au fost 20 000 de spectatori,suporteri au fost cam 10% din acestia.
in rest pentru toti cei care nu intelg viata fara fobal repect ! NUMAI BINE !