FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«17576777879126»
Kustino11.04.2007 10:43

Am si eu o rugaminte la voi - NU MAI INJURATI !!!! Nu vreau sa inchidem si topicul acesta pentru modul in care se discuta, daca ai ceva sa-i spui, sa-l injuri, foloseste PM.

alexh11.04.2007 11:33

Iarasi ai aparut, copil imbecil?

Du-te bah la javre sau la milogi daca ti se pare asa de proasta galeria Stelei...

bogdan_p11.04.2007 11:34

Ba lake,cine are una din cele mai slabe galerii din tara?Noob-ule.

Ronaldinhio11.04.2007 11:39

gata numai scriu p forumu asta ca vad ca e plin drogati si de ratati care nu stiu sa vorbeasca frumos...ku voi nu vom progresa niciodata

Ronaldinhio11.04.2007 11:39

o sa va vina voua Gigi de hac stati linistiti..

bogdan_p11.04.2007 11:40

Scuze pt dublul post dar nu ma mai pot abtine:o rugaminte,cei care se mai logheaza cu nume de brigazi,sa fie verificati daca fac parte din grupul respectiv sau nu.Toti cainii isi fac user si intra aici provocand certuri intre noi.

bogdan_p11.04.2007 11:41

Ce cioban esti.Pai nu vezi ce zici?Te rog mult nu mai intra pe acest forum.Cum ar putea sa ne vina de hac Gigi ma mizerie?

dutzu_yo11.04.2007 11:48

eu cred ca ronaldinhio asta e chiar Gigi :))

incearca sa bage raca intre noi...

sinnerman11.04.2007 12:03

Ronaldinhio nu te supara pe noi acuma... daca nu mai scrii pe forum , ce ne facem ? :lol: :lol: :lol:

cRiss4Steaua11.04.2007 13:18

Ronaldinhio ... nici macar nu stii scrie corect .. se scrie Ronaldinho nu ,, Ronaldinhio " .. nu stiu exact in care post ai spus k ai de 2 ori mai multa scoala k noi .. poate esti un simplu tzaran care se da mare ... nu stiu de ce tot te bagi .. parca esti ceva nebun .. paranoic .. uitate si u la posturile tale de mai sus ... nu ai nicio legatura cu fotbalul .. uita-te mai bine la cricket' k ii mai bun si mai usor acel sport pentru tine ... pe o parte ai dreptate .. dar nu mult .. sa fim si realisti: Galeria Stelei nu mai este ceea ce a fost ... patrupedele si ciorile parca parca sunt mai buni decat noi la cantat , nu din cauza cantecelor pe care le canta , deoarece ultrasii stelisti au mult mai multe cantece frumoase , dar milogii si spurcatii parca canta mai frumos , de exemplu la meciul Steaua - Dinamo , din cate s-a vazut la TV , s-au auzit mai mult , dar nu este de mirare , sa fii condus cu 3-0 si 4-1 , kiar de rivala de moarte ... parca nu mai ai glas ... dar ... raman cu impresia k ULTRASII STELISTI CANTA CEL MAI FRUMOS DIN TARA ... daca ar avea si o statie de amplificare puternica care sa fie la fiecare meci , ar fi mirific. Un lider da tonul la cantec si tot stadionul ar canta. In acest mod , Peluza Nord cu Peluza Sud ar fi unite , ar fi un lucru extraordinar. Sa cante impreuna , sa faca coregrafii comune etc. Respect ULTRASI STELIST ! Forza Steaua !!! fular-campionii

xenophobia11.04.2007 13:50

linku lui<ronaldinHio>e o demonstratie a desteptaciunii suporterului obisnuit..degeaba comenteaza..sunt sigur ca el a filmat :lol: !in fine,greu de schimbat astfel de oameni..

Wally11.04.2007 18:22

Oricate variante am propune pentru curatarea peluzei steliste ajungem tot la propunerea lui Bogdan: acea de a "vindeca" taranii cu impresii de ultrasi prin bataie. Ar trebui batuti in asa fel incat sa nu mai vina in peluza macar de frica, daca nu reusim sa-i facem sa inteleaga ceva prin aceasta masura. Unii vor renunta la a mai veni in peluza de frica, altii ar intelege ce presupune prezenta in peluza si se vor conforma, iar cei care inca doresc sa vina la meciuri in continuare in peluza din cauza ca nu-si pot permite abonamente la tribune se vor conforma de nevoie. Nu le cere nimeni sa vina toti cu steaguri, sa contribuie toti financiar la realizarea coregrafiilor, insa atunci cand vin in peluza sa aiba bunul simt si sa ridice placutele atunci sunt coregrafii, sa cante, sa se supuna liderilor de galerie. Cred in continuare ca peluza stelista va redeveni ceea ce a fost, pt ca pontential are...

AdiM11.04.2007 19:28

La ce mediatizare se face fenomenului ultra si mai ales ultrasilor stelisti in ultima vreme, asta mai lipseste, o bataie organizata pe stadion. E incredibil ca se vorbeste deja de de inchisoare pentru o lovitura (parca i-ar fi taiat picioru cameramanului cu toporu).

Poate multe steaguri care sa fie fluturate prin peluza (nu doar in primele randuri) marea majoritate a meciului ar indeparta 'spectatorii' din peluza. Evident asta s-ar putea realiza prin 'contributia' tuturor celor ce-si doresc o peluza frumoasa, nu doar a celor din grupari.

Gezets11.04.2007 20:10
La ce mediatizare se face fenomenului ultra si mai ales ultrasilor stelisti in ultima vreme, asta mai lipseste, o bataie organizata pe stadion. E incredibil ca se vorbeste deja de de inchisoare pentru o lovitura (parca i-ar fi taiat picioru cameramanului cu toporu).

Poate multe steaguri care sa fie fluturate prin peluza (nu doar in primele randuri) marea majoritate a meciului ar indeparta 'spectatorii' din peluza. Evident asta s-ar putea realiza prin 'contributia' tuturor celor ce-si doresc o peluza frumoasa, nu doar a celor din grupari.

foarte adevarat..toti smiorcaitii astia de pe site sa puna mana sa faca un steag de fluturat2 bete...ca la criticat sunt primii..

bogdan_p11.04.2007 21:37

Nici nu vreau sa imi imaginez ce hal de steaguri si-ar face:ENTER SPACE WINDOWS :)))))),mai bine fara.Nu faci treaba cu bataia,lakioii aia de jandarmi asta ar vrea de la noi,sa batem lumea in stadion si sa filmeze ca sa ne dea interdictii in grup.Cred ca singura solutie pt umplerea peluzei cu steaguri ar fi sa le confectionam noi si sa le vindem,asa le-ar avea deja facute si probabil le-ar aduce la meciuri.

trance_tactics11.04.2007 22:37

sau cum a mai fost spus meci de meci panza peste toata peluza :D

CNCT12.04.2007 08:47

frate...tu chiar esti de la outlaws???ce tot o dai cu desantu'?ai idee cum a ajuns steagul de 2 bete la ei??

Iar scuze?Iar a a ajuns ca la zburat vantu de la vreunu de pe balcon si erau cainii jos? Ba da ce mortii ei de treaba chiar devenim penibili?Pana una alta ei rup steagurile nostre pe banda....noi am rup un Mods (acum ani de zile) care erau 4 copii!Va intrebati de ce?Sunt uniti si MULT mai bine organizati,cand da Pogo de belele in 20 de minute sar 200 de insi, la noi rade lumea de tine ca ti-ai luat bataie!!!!Am avut si noi cateva coregrafii brutal de bune...insa ce e al lor e al lor, la colorat peluza si coregrafii ne-au facut.Nu vedeti ca nu putem profita deloc de numarul mare care suntem?Nici nu vreau sa ma intreb daca era invers sa fi fost noi o mana de oameni si ei peluza de 6 mii de insi!!!!Si nu mai sariti ca arsi, ca nu ii iubeste nimeni, dar daca vrem sa progresam tre sa le vedem meritele chiar si la dusmani.

k-steaua12.04.2007 09:01

Nu mai poooooooot sa suport. Nu e posibil ca un agarici ca tweety sa distruga imaginea si asa subrezita a suporterilor stelisti. Nu mai pot! Meci de meci se gaseste cate unul caruia sa nu-i convina ceva si-si face dreptate cu pumnul. Mai oameni buni,nimeni nu e absurd,te mai eliberezi palmuind un ogar alergand un gunoier dar cat de tampit poti sa fii sa lovesti un cameraman in timp ce te filmeaza? Cand are PROBA la indemana tu te apuci sa fii "JMEKER" ? Baga-mi-as .... in ea de viata si in creierii lor de pusti corditi.Ba tembelilor smecheria asta se plateste scump,baaaaaaah.Bogdane,John,Micutule, Dorine vorbiti mah cu ei, desteptati-i in plm sau ardeti-le cate un capac sa-si bage mintile in cap.Asta nu e ultraserie asta e golanie si prostie. steagcruce2 fular-campionii

sinnerman12.04.2007 09:06

cnct nu ai o treaba :)))

cum ne-au facut ei ma la colorarea peluzei si coregrafii..doamneeeeee... du-te ma baiatule si joaca-te cs si asteapta weekendu sa vezi Steaua la TV...si..te asigur era mai bine daca eram o mana de oameni si ei 6 mii..ca asta e un mare handicap cand esti o echipa atat de mediatizata, vin toti taranii pe stadion care nu au o treaba....cum spuneam..duceti-vaaaaa la cs.. pac pac pac :))) headshot

souljah12.04.2007 09:38
Nici nu vreau sa imi imaginez ce hal de steaguri si-ar face:ENTER      SPACE    WINDOWS    :)))))),mai bine fara.Nu faci treaba cu bataia,lakioii aia de jandarmi asta ar vrea de la noi,sa batem lumea in stadion si sa filmeze ca sa ne dea interdictii in grup.Cred ca singura solutie pentru umplerea peluzei cu steaguri ar fi sa le confectionam noi si sa le vindem,asa le-ar avea deja facute si probabil le-ar aduce la meciuri.

pai la treaba ca daca mai vad multe steaguri dinalea sablon de juma de metru facute de tzigani si vandute la pachet cu semintele ma apuca pandaliile.Ar mai fi si o sursa de venituri

noname_fu12.04.2007 11:08
Nu mai poooooooot sa suport. Nu e posibil ca un agarici  ca tweety sa distruga imaginea si asa subrezita a suporterilor stelisti. Nu mai pot! Meci de meci se gaseste cate unul caruia sa nu-i convina ceva si-si face dreptate cu pumnul. Mai oameni buni,nimeni nu e absurd,te mai eliberezi palmuind un ogar alergand un gunoier dar cat de tampit poti sa fii sa lovesti un cameraman in timp ce te filmeaza? Cand are PROBA la indemana tu te apuci sa fii "JMEKER" ? Baga-mi-as  .... in ea de viata si in creierii lor de pusti corditi.Ba tembelilor smecheria asta se plateste scump,baaaaaaah.Bogdane,John,Micutule, Dorine vorbiti mah cu ei, desteptati-i in plm sau ardeti-le cate un capac sa-si bage mintile in cap.Asta nu e ultraserie asta e golanie si prostie.      steagcruce2  fular-campionii

Gata sefu!!! Iarta-i ca au gresit si ei, te rog.

vladutz8812.04.2007 12:18

CNCT spune tu si cum a fost "capturat" steguletzu ala poate asea nu mai apar scuze de tot rahatul..dupa parerea mea conteaza captura..nu mai conteaza in ce fel...sa ne uitam si in italia...ac torino -ragazzi cum s-a luat...anul trecut cum cei de la as roma le ardeau steagurile celor de la inter..cum s-a furat teste matte de la napoli...

poate imi spune si mie cineva ce steag am capturat si noi pe smekerie???,daca tot apar atatea scuze..

sa nu va aud cu mods,teste matte, u Cluj sau cele din 97 ca ne facem de ras....

noname_fu12.04.2007 12:24

de unde ati aparut ? dubiosi, dubiosi. Cre`ca fix stelisti sunteti

Gezets12.04.2007 16:46

ba cacatilor,va mai suportati?ce scuze ma?unde erati cand ne macelareau jandarmii pe Dinamo??vroiai sa ne mai intoarcem sa luam steagul de jos??tu te mai intorceai?fiecare brigada a pierdu cel putin un steag pe Dinamo...va las in lumea voastra.

Stelist198613.04.2007 08:19

Se merge la Bistrita?

«17576777879126»