:evil: >>>Cu o floare se face primavara apai cu mai multe,se vede CHAMPINS LEAGUE!!>>> :twisted:
:evil: >>>Cu o floare se face primavara apai cu mai multe,se vede CHAMPINS LEAGUE!!>>> :twisted:
ba da faceti un topic special pt grupu asta de fete care vb voi aici , nu mai bagati toate prostile voatre aici .
dar de ce ? cata vreme e vorba despre galerie aici ii este locul... :lol:
draculas tu esti ala care n-a mai venit la un meci de-al Stelei de nu-stiu-cati ani? daca da, nu as comenta in locul tau... s-a ajuns sa vb de asl-uri pe thread-ul despre galerie... penibil.
de cati ani nu am mai venit la un meci al Stelei in Ghencea ia zi ? :lol:
iti spun eu : de 8-9 luni !!! 8)
apreciez faptul ca ati venit sute de km ca sa vedeti la lucru campioana, dar este foarte trist ca ati venit sa o huiduiti si sa o fluierati. stiu. jocu a fost slab, nici macar goluri din noroc, meciul a fost pierdut. dar sa huidui si sa injuri atunci cand echipa este intr-un moment greu (unde mai pui ca era deja calificata) este de prost gust. asa ca data viitoare ganditi-va de 3 ori cand plecati de acasa sa vedeti un meci, deoarece riscati sa prindeti echipa intr-o pasa proasta.
cred ca au huiduit echipa doar spargatorii de seminte...imi venea sa-l pocnesc pe unul de langa mine care-l injura pe Dica...de ce nu l-o fii facut masa pe el fotbalist...?
"Va trebui sã ne trezim, pentru cã mai este puțin pânã la începerea campionatuluii și nu sîntem pe drumul cel bun. Vorbeam de semifinale și finale, dar iatã cã ne trezesc alții din somn. Îmi fac mari griji pentru campionat, pentru cã mai mult îmi doresc sã cîștig titlul decît finala UEFA"
Mirel Rãdoi
"Prima noastrã supãrare este cã ne-am dezamãgit suporterii. I-am chemat la stadion, au înțeles mesajul, dar i-am dezamãgit. Nu avem scuze pentru asta. Olãroiu are cel mai mult de suferit în urma acestui rezultat. Am jucat relaxați"
Mirel Rãdoi
"Lumea nu trebuie sã strige rușine dacã ne-am calificat. Am prins o zi mai slabã. Ne așteptãm viitorii adversari, pentru a demonstra suporterilor cã putem juca și altfel. La început au fost fantastici, dar la final nu ne-au mai susținut. Nu ne-a ieșit jocul, dar nici o echipã nu poate juca mereu foarte bine"
Sorin Paraschiv
"Ei au marcat când soarta calificãrii era deja pecetluitã. Heerenveen nu a fost mai bunã ca noi, pentru cã altfel se calificau în locul nostru. Sperãm sã jucãm mai bine cu viitorii noștri adversari. Când am intrat pe gazon și am vãzut atîta lume m-am simțit fotbalist. Dar la finalul partidei, am ieșit dezamãgit"
George Ogãraru
sa se iute toti spargatorii de seminte.....
Aveti boala asta copy paste dupa siteurile GSP si Prosport ? numai postati ce scriu ziarele alea tampite pentru ca amndoua sunt ANTI Steaua nu observati ? sau ma rog poate ma cert cu niste copii !
nu-s copil sa sti.....si in plus am vazut si la TV ce au spus stelistii dp meci....
Nu m-am referit la tine asa in general sunt multi care posteaza aiurea luandu-se dupa ce srie prin ziare....In prosport scrie ca "publicul" a cerut demisia lui Olaroiu (au strigat 50-100 de insi gata Publicul) numai minciuni ....in afara de poze ziarele GSP si PROSPORT sunt PRAF
crede-ma ca sunt cel mai mare adversar al ziarelor care scot tot felul de chestii timpite numai sa-si vanda marfa...
sa strigi "rusine" pentru Steaua cred ca este un lucru foarte grav...mai ales dc te mai dai si mare suporter...si cand colo vii la meci sa nu faci coji de seminte prin casa ca ti-o iei....
de ce a iesit de kk la meci,de ce nu mai canta lumea, ba voi chiar nu vedeti ca santem din ce in ce mai rau si mai vorbiti ca ala a injurat ca ala a strigat rusine dar de ce pm tace lumea,e incredibil daca se striga de 4 ori la rand forta Steaua deja obosim ASTA E FOARTE GRAV dobitocii sa stea acasa ca din cauza lor rad acum ciorile de noi,nu mai chemati lumea la stadfion "hai sa venit multi sa fie lume"Stelistii adevarati vin fara invitatii d`astea
Comunicat de pe siteul oficial
"FC Steaua Bucuresti, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului București si Societatea de paza si protectie Bronic SRL, doresc sa multumeasca pentru comportamentul de care au dat dovadã, spectatorii prezenti in tribunele stadionului "National", la meciul F.C.Steaua Bucuresti - S.C.Heerenveen.
La acest eveniment sportiv nu s-au constatat contraventii sau infractiuni comise de spectatorii sositi la stadion. Totusi, in afara arenei sportive, au fost descoperite bilete false, pentru care au fost luate masurile legale ce se impun. Dupã întalnirea avuta vineri, 24 februarie, a.c., cu reprezentantii Jandarmeriei București si ai firmei Bronic, va facem cunoscut faptul ca, in ciuda unor informatii aparute in mass-media, portile stadionului nu au fost inchise pe toata durata desfasurarii jocului, iar persoanele ramase in exterior nu aveau documente de access asupra lor, fiind venite la stadion in speranta ca pot intra în incinta, eludand prevederile legale.
Considerand ca, o atmosfera civilizata pe stadionul de fotbal ajuta atat spectatorii, cat si jucatorii la obtinerea de rezultate bune si foarte bune, speram intr-o colaborare tot atat de fructuoasa si la urmatoarele partide organizate de FC Steaua.
FC Steaua
Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti
SC Bronic SRL"
Oare sa fie si din cauza faptului ca de data asta jandarmii erau dupa gard , iar in fata noastra au stat cei de la bronic imbracati in acele veste fosforescente?
Oare sa fie si din cauza faptului ca de data asta jandarmii erau dupa gard , iar in fata noastra au stat cei de la bronic imbracati in acele veste fosforescente?
cred ca da
@Maresal
Ma bucura faptul ca la meciu asta jandarmii au fost chiar pasnici, chiar de la intrare ne-au zis "azi fara bate si cutite... doar cu pistoale". Spun ei ca amenzi contraventionale nu s-au dat? atunci cand au aprins baietii din Tradizione facliile alea de ce venisera langa ei fosforescentii aia?
Si apropos, ce scria pe mesajele afisate de Tradiozione ? (ca eram mai in stanga si n-am vazut bine)
N-AIrezistenta frate,"de patru ori forza Steaua"de ce a iesit de kk la meci,de ce nu mai canta lumea, ba voi chiar nu vedeti ca santem din ce in ce mai rau si mai vorbiti ca ala a injurat ca ala a strigat rusine dar de ce pm tace lumea,e incredibil daca se striga de 4 ori la rand forta Steaua deja obosim ASTA E FOARTE GRAV dobitocii sa stea acasa ca din cauza lor rad acum rapidistii de noi,nu mai chemati lumea la stadfion "hai sa venit multi sa fie lume"Stelistii adevarati vin fara invitatii d`astea
Am vazut in aproape toate filmuletele de la deplasarile externe din UEFA, ale baietilor de la Nord, cum pe fundalul scandarilor noastre se auzea o toba. De ce nu incercam sa facem asa ceva si in meciurile de acasa? ..........ar fi binevenite cateva tobe pentru a tine ritmul si a nu se mai auzi lalaliturile alea care strica fondul scandarilor...........am vazut ca unii fac o paralela intre tobe si "turcisme" pe care incercam sa le evitam, desi eu am vazut si la alte galerii din Vest aceste tobe. As cotiza cu placere la o astfel de initiativa si nu numa'.
De ce naiba nu m-ai strigam aceea scandare de pe vremea lui Jean? care pe mine unu' ma treceau fiorii: Forza Steaua!! Forza Steaua!!.........Forza Steaua vinci per noi !!!
Stiu ca am eliminat scandarile care cuprind cuvinte straine, da' aceasta scandare ar putea fi readaptata; ar suna cam asa:
Forza Steaua!! ......Forza Steaua!!!.....Forza Steaua, Lupta pentru noi!!! [toata scandarea strigata cat se poate de tare....pt necunoscatorii]
De ce naiba nu m-ai strigam aceea scandare de pe vremea lui Jean? care pe mine unu' ma treceau fiorii: Forza Steaua!! Forza Steaua!!.........Forza Steaua vinci per noi !!!
Stiu ca am eliminat scandarile care cuprind cuvinte straine, da' aceasta scandare ar putea fi readaptata; ar suna cam asa:
Forza Steaua!! ......Forza Steaua!!!.....Forza Steaua, Lupta pentru noi!!! [toata scandarea strigata cat se poate de tare....pt necunoscatorii]
Scandarea aia era foarte misto, pana s-au prins dusmanii ce trebuie sa faca si bagau un "M..Steaua" intre "Forza Steaua...Forza Steaua", moment cam penibil, sa recunoastem.
Scandarea aia era foarte misto, pana s-au prins dusmanii ce trebuie sa faca si bagau un "M..Steaua" intre "Forza Steaua...Forza Steaua", moment cam penibil, sa recunoastem.
da,asta e cam penibil
Hmmmmmmm, atunci am putea evita aceasta scandare la meciurile cu cainii si rapizii, da' in general ar merge, mai ales in Cupa UEFA. ![]()
Unde credeti ca va sta galeria in meciurile din retur tinand cont ca in afara de meciurile cu Timisoara, Rapid si eventual cel in care vom sarbatori campionatul, nu cred ca vom avea meciuri la care sa fie mai mult de 20-30 de mii de spectatori (tinand cont ca in general jucam ultimul meci al etapei, duminica seara)? Oricum e clar ca o peluza va fi plina, dar restul stadionului...?
in aceeasi peluza ca la meciul cu herenven
Nu conteaza catzi vom fi pe stadion la fiecare meci... important este ca aceia care vin sa cante 90 min, sa incurajeze echipa, sa fie adevaratzii suporteri... Degeaba sunt 50.000, daca 30.000 mananca semintze si sunt prea obositzi ca sa cante.