FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«145678126»
M1rceaSUD16.02.2006 21:40

bai voi chiar nu ati gasit alt loc de discutat despre cretita si alte prostii ... ati stricat si topicul asta ... bravo

Grinch16.02.2006 21:54

Din tot forumu asta aici v-ati gasit sa incepeti cu asl si tampenii . Ca sa revin on topic tin neaparat sa felicit baietii de la sud pentru deplasarea lor individuala la Herenveen , bravo si la mai multe !

Dungeon16.02.2006 22:12

Am si eu o intrebare pt baietii din Peluza Sud.Unde veti sta la meciul cu hrenven de pe lia manoliu?Multumesc anticipat.

iL Napoletano16.02.2006 22:20

Salutare Lume......cine poate sa-mi dea mai multe detalii despre noua lege 'antihuliganism'?...Salutari Ana-Maria si bun venit pe acest forum plin de testosteron!! :idea:

bogdan_p16.02.2006 23:02

Grinch,de nu feliciti toti suporterii Stelei care au facut deplasarea?toti au facut-o individual,cum zici tu,pe propriul buzunar.iar vrei sa iasa discutii?stai in banca ta!

SSK17.02.2006 00:17

Toti suporterii care au facut deplasarea merita apreciati. Mai ales ca a fost una destul de solicitanta...la buzunar. Poate Grinch ii felicitase pe cei din Sud in mod special pentru ca au fost prezenti in numar surprinzator de mare in Olanda. Zic si eu :roll:

@il Napoletano

Vezi topicul pe care l-am deschis eu in sectiunea asta numit "Ca fapt divers". Esentialul e acolo. N-o sa fie vesti prea bune...

iL Napoletano17.02.2006 00:43

SSK 10x :wink:

Pedro17.02.2006 01:11

haideti sa lasam fata sa vorbeasca, ca pana acum a facut-o destul de bine si frumos, nu a atatcat pe nimeni fata de altii.....

si noi sa ne vedem de pelusele noastre sa incurajam Steaua si sa facem ceva frumos pe echipa, si fetele sunt binevenite alaturi de noi, ele ce au.....

Grinch17.02.2006 06:38

@bogdan_p

Bineinteles ca apreciez pe toti suporterii care au fost prezenti acolo , dar eu am vrut sa-i felicit in mod special pe cei de la sud . Normal ca nu vreau sa creez divergente iar...cine ar vrea asta ?

zapacita17.02.2006 14:12

ce aveti mai atat cu fata... i'a mai lasati'o in pace pe Ana Maria... ce credeti ca fotbalul e numai pentru baieti... este pentru toata lumea.. sunteti voi atat de tare in p*** ... eu pe ana maria chiar am vazut'o pe stadion...si de fiecare data ma uit sa vad dak sunt fete..si au inceput sa se inmulteasca...

o sa vedeti voi ca o sa ajungem mai multe decat voi ( aici chiar exagerez) ...

fetele sunt mai fricoase...dak iese scandal..nu stau sa se bata... ca ar fi urat sa vezi o fata cu un ochi vanat sau fata umflata...

asa ca nu va mai luatzi voi de partea feminina...

Motanu D17.02.2006 14:15

Nimeni nu se ia de nimeni. Mai putin tu care se pare ca ai inceput sa critici in dreapta si in stanga fara sa citesti cu atentie ce s-a zis. :P

Fetele sunt binevenite atat pe stadion cat si pe forum. Si nu cred ca exista cineva aici care e contra acestui aspect !!!

iL Napoletano17.02.2006 14:26

oricum cred ca nu s-au mai vazut pana acum in Romania fete la incidente....'girl power'--ar fi interesant sa vedem asa ceva pe viitor :wink:

IONUTZ-CIPRIAN17.02.2006 14:38

:evil: >>>Poate vezi ca isi fac vreo brigada nu mai de fete,si sa ocupe un sector al stadionului peste cativa ani,am si eu o sora care e tot asa infocata,asa ca cine stie :lol: >>> :twisted:

bppd17.02.2006 14:43
vladSV17.02.2006 15:44
Grinch,de nu feliciti toti suporterii Stelei care au facut deplasarea?toti au facut-o individual,cum zici tu,pe propriul buzunar.iar vrei sa iasa discutii?stai in banca ta!

Cei din SUD sunt de felicitat pentru faptul ca au trebuit sa stea separat....nu s-a ocupat clubul de rezervarea unui sector special pt ei. Tot ce au facut au facut pe fortele lor. Au fost putini la numar si au riscat mai mult ca voi...nu au avut oameni gen John sa le sara in ajutor la vreun paleu ceva. Plus ca nu prea ii incurajeaza natiunea stelista sa continue pe acest drum si totusi o fac. Pentru asta merita TOT RESPECTU'. Bv si celorlalti!

Sudistul17.02.2006 16:19
Asa zicea si predecesorul lui si uite ca nu a avut dreptate!!

...cu totii stim imprejurarile...

Baietii de baieti s-au separat de mult!!!

Recoba17.02.2006 17:11

k un fapt divers la meciul cu hereenveen o sa merg cu o prietena, cu o suportera infocata a Stelei :wink: Dabea astept :D

Ana-Maria17.02.2006 17:22

A existat in galeria Stelei o brigada de fete,nu?Ma rog,asta se intampla acum multi ani...

stefan_2517.02.2006 18:13

Exact draga Ana-Maria,a existat o brigada(sa-i spunem asa) cu cati-va ani in urma.Aceast grup era format in totalitate numai de fete (nu mai stiu exact numaraul lor)care aveau si un banner de gard (singurul banner conceput si realizat la acea vreme in Romania de un grup de fete)care se numea "BAD GIRLS".In prezent nu se mai stie nimic de acel banner, iar acel grup de fete sa auto-desfintat.In ziua de azi se mai pot vedea unele fete (fetele rele)pe la stadion cu sotul si copilul de mana.

Si in italia se pot vedea bannere dedicate fetelor din peluzele italiene.Deci nu este nici o rusine daca va aparea si pe viitor un astfel de banner si la noi.Asa ca Ana ai putea fi chiar tu(sau alta) pe viitor un lider de grup ,chiar as fi bucuros sa mai revad un astfel de banner agatat pe gard(daca mai aveti loc de reclame :D ).

bogdan_p17.02.2006 20:48

unii membrii ai sudului au stat la un loc cu cei de la nord,doar suporterii de la vcm,poate si ultras au stat separat,dar nu ca nu a vrut clubu sa le rezerve,ci ca asa au dorit ei,desi nu inteleg de ce,ma rog,nu e treaba mea.deci nu mai martririzati atat,ca nimeni nu ii intelege,ca sunt tineri si nelinistiti.

no_problem17.02.2006 21:42

din cate stiu eu au stat separat asa cum au stat de la inceputul acestui campionat. cei care au stat cu nordul treb s astea si ei separat da' n-au reusit sa-si mai gaseasca bilete.

sa incheiem subiectul.

alexutza17.02.2006 22:19

Ar fi chiar penibil sa se infiinteze o brigada de fete, in primul rand pentru ca ne-ar lua toata lumea peste picior :) Eu merg de cand ma stiu cu baietii la meciuri si la majoritatea batailor am fost "prin preajma" si n-am patit nimic. Am mai auzit de la unele fete faze de genul "As veni la stadion dar mi-e frica". Chiar nu cred ca e cazul... Baietii sunt civilizati cand nu e vorba de dinamovisti, rapidisti si jandarmi :)

Ana-Maria17.02.2006 22:43

De ce penibil?Mie mi se pare o idee buna,dar cam impracticabila..Rapidistii au o brigada de fete,care se descurca bine din cate stiu..

Motanu D17.02.2006 22:48
Ar fi chiar penibil sa se infiinteze o brigada de fete, in primul rand pentru ca ne-ar lua toata lumea peste picior :)

Sau i-ar lua toata lumea peste picior pe dinamovisti si rapidisti dupa cateva batai luate de la fete ! :twisted: :twisted: :twisted:

alexutza17.02.2006 22:56

Si ce anume ar face fetele intr-o brigada? Ar desena fluturasi si inimioare ros-albastre pe niste bannere care oricum nu mai au loc pe gard. Sunt stelista, la fel cum sunt multe fete din ce-am mai vazut, dar cred ca ar trebui sa ne vedem lungul nasului... Mergem pe stadioane, deplasari, eventual ajutam la coregrafii, dar restul... e al baietilor. Poate peste multi ani sa reusim si noi sa ne facem respectate de toti ceilalti suporteri

«145678126»