of of ce le sti tu pe toate ![]()
of of ce le sti tu pe toate ![]()
Ana Maria,asta crezi tu ca fac suporterii de la cele 2 peluze?Corerafiile sunt facute pt incurajarea ekipei,nu pt un concurs:))
Ce amuzant..Stiam,draga,nu trebuia sa-mi scoti ochii.Da,2 coregrafii,2 galerii..Echipa n-are nevoie de 2 coregrafii,ci de o galerie mare si unita!
hmm ai cmnfundat saiturile de moda si imfrumusetare..cu fcsteaua.ro..nu cred ca esti cea mai indreptati de pe aici sa vii sa vb despre chestii in care nu ai si nici nu o sa ai vreo data treba..e de resptectat ca esti fata..si pe langa alte mii de chestii interesante pe care ai putea sa le faci( gen agatat baieti pe yahoo, mers la solar, mers la fitnees, mers la mall la film la cumparaturi) mai ai timp si pt sa zicem ECHIPA TA DE SUFLET. Nu vreau sa crezi ca am ceva cu fetele sau cu tine in special ca nu e adevarat numa ca fii mai ponderata in declaratii..
:evil: >>>Scrie cumva pe aici INTERZIS SEXULUI FEMININ?Ca eu nu am vazut la intrare asa ceva.Daca fata are o parere a ei si vrea sa o spuna ai ceva impotriva?Eu nu am nimik impotriva sa vad fete pe forum,suntem o tara libera si facem fiecare cea ce vrea ,eu daca vreau sa injur pe cineva o fac!!>>> :twisted:
hmm ai cmnfundat saiturile de moda si imfrumusetare..cu fcsteaua.ro..nu cred ca esti cea mai indreptati de pe aici sa vii sa vb despre chestii in care nu ai si nici nu o sa ai vreo data treba..e de resptectat ca esti fata..si pe langa alte mii de chestii interesante pe care ai putea sa le faci( gen agatat baieti pe yahoo, mers la solar, mers la fitnees, mers la mall la film la cumparaturi) mai ai timp si pt sa zicem ECHIPA TA DE SUFLET. Nu vreau sa crezi ca am ceva cu fetele sau cu tine in special ca nu e adevarat numa ca fii mai ponderata in declaratii..
Ce te face sa crezi ca nu am treaba cu astfel de chestii?Sunt fata,dar nu fac diferente.Pe langa treburile feminine,gen cele enumerate de tine,ma intereseaza si fotbalul.Si crede-ma,le impac perfect!
Sa nu zici ca stai in peluza si participi la coregrafii, deplasari, etc !!!
Nu particip la coregrafii,dar in deplasari merg..E chiar asa greu de crezut?
Nu. Nici nu am zis asa ceva. Din partea mea poti sa ajungi si lidera de galerie, nu am nimic impotriva.
Eu intrebam doar ! 8)
Da,multumesc,da' n-am sanse.Locul lui Mustata e pe viata :lol:
:evil: >>>>Asa zicea si predecesorul lui si uite ca nu a avut dreptate!!>>> :twisted:
Locul lui Mustata e pe viata :lol:
Nimeni nu traieste vesnic !
Dar cand moare,moare pentru vecie.
:lol: :lol: :lol: Hai ca am cazut in offtopic rau de tot. Sa lasam viata (si moartea) deoparte si sa ne intoarcem la galerie. Parca despre asta era vorba aici.
:evil: >>>EU daca vin la meci unde imi propuneti sa stau?>>> :twisted:
In loja, la un pahar de sampanie cu Gigi si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]! :lol: :lol: :lol:
:evil: >>>Poate daca il caut pe Laca mai sus de mine ca are o casa,asa ca ar fi bin e sa ma postez in fata casei poate apare,mersi pt raspuns esti un DOVEDIT!>> :twisted:
Langa Oli,poate-i dai niste indicatii :lol:
Eu iti sugerez sa stai langa Ana-Maria.Va veti spune mai multe decat aici pe forum. :wink:
Da ma,si marmota ce facea? 8)
fratilor lasati fata in pace sa isi exprime parerile...prea multe mistouri...
Doamne fereste ! Nu e misto nici 1%.Pur si simplu suntem atenti cu ea.E Stelista de-a noastra si nu ar fi frumos s-o ignoram.Daca ea va considera ca prea multa atentie strica,sper sa aiba taria sa spuna singura acest lucru.Pana atunci Maria e in atentia celor carora nu le sunt indiferente fetele. :wink:
@alex ripper:Fotbalul se impaca si cu cratita,zic eu..Sunt chiar bune unele mancaruri pe care le fac,pana acum n-a murit nimeni :lol:
@virgil:E bine ca se mai gasesc si oameni ca tine,oameni care sar pentru cei neajutorati
Apropo, hotaraste-te, ori Ana, ori Ana-Maria :twisted:
vezi sa nu uiti mancarea pe foc in timp ce te uiti la fotbal :wink: :lol: :lol:
dar gata cu oftopicul ca aici se vb despre galerie si nu despre mancaruri sau care este rolul femeii in fotbal sau oriunde in alta parte.
Fac pariu ca Ana are mai multe aparitti pe stadion sau deplasari in tara decat o gramada de postanti de pe acest site :wink: .Este inbucurator ca o persoana de sex feminin posteaza la acest topic,mai da culuoare topicului respectiv care intrase intr-un con de umbra.Zic ca are mai multe deplasari in tara cu echipa deoarece sigur cred ca am vazut-o intr-o deplasare in apropiere de Bucuresti.
Ana iti multumim ca esti tare si nu te lasi coplesita de unele remarci la adresa ta din partea unora care nu a trait emotiile unei deplasari sau mai rau sa nu stie drumul catre stadion.
Asteptam in continuare si aparitia altor fete sa posteze pe acest site ,nu neaparat la acest topic.