Indiferent de peluza din care incurajati Steaua in acest moment,indiferent de ce orientare aveti,stanga sau dreapta,indiferent de anturajul pe care il aveti,impreuna,trebuie sa recunoastem,ca ,in randul suporterilor stelisti are loc un conflict intre generatii,in care, majoritatea suporterilor,indiferent de peluza din care incurajeaza echipa,se lovesc de vorbele:eu vin de 20 de ani, tu de 1, eu m-am batut cu x, tu cu cartoane.Meriti respectat daca vii de 20 de ani si meriri respectat daca vii de 1 an si ti-ai dedciat 1 an pt Steaua.Stiu ca am adus o gramada de acuze celor tineri, care practic nu au nici o vina ca nu au 10 ani de galerie.ASi eu am fost copil in galerie si credeti-ma,plecam in deplasari,cei mari ne luau fularele,paketele cu mancare,banii din buzunare,ne bateau,dar in momentul in care strigau"punkistule,treci si tine toba, ma bucram ca ma recunosteau".Cand am infiintat Armata ultr4a,am plecat din Peluza Nord la Peluza Sud si jean si Marin au venit peste noi si ne-au lovit.Nici asta nu ne- a facut sa renuntam.in momentul in care am simtit ca peluza are nevoie de noi, am mers napoi, calcand peste mandrie.Am asistat la dezmembrarea armatei ultra,divizare in multe grupuri,unele supravietuind si azi(respect T.ca care niciodata nu au fost inclusi in vreun scandal, cearta intre gryupuri de stelisti si insurgentii),respect nucleo,desi au suportat modificari,tin steagul susu in deplasari si meciuri acasa.Respect baietilor care n estim si in ciuda vorbelor scoase de rai intentionati, am ramas frati.Respect pt Micutzu,Garla,Zama,Lece,iACOPINO,Nasu si toti bauietzii de la desant,scuze celor care nu le-am spus nunmele,respect tradizione pt sufletul vostru ros-albastru.Tuturor,va dedic,acest vers:uniti,uniti,uniti la bine si la greu,asa vrem sa fim mereu,ubiti la bine si la greu,asa vrem sa fim mereu.Sper ca intr-o zi, sa trecem peste conceptii diferite,peluze,ambitii,eyc si sa formam xcea mai atre galerie din tara.V a salut!!!