FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«156789126»
flx_colentina17.02.2006 23:02

BAD GIRLS parca a fost o brigada de fete .......

flx_colentina17.02.2006 23:02

BAD GIRLS parca a fost o brigada de fete .......

alexutza17.02.2006 23:09

Da, dar dupa cum se vede n-au rezistat...

alexutza17.02.2006 23:11

alexutza17.02.2006 23:12

alexutza17.02.2006 23:16

Da, dar din cate stiu n-au rezistat...

alexutza17.02.2006 23:19

Din cate stiu BAD GRIRLS nu mai exista... Nu vad relevanta

stefan_2518.02.2006 00:12

Ati putea chiar sa o reeinfiintati voi doua(Alexutza si Ana-Maria) ,binenteles cu ajutorul a mai multor persoane de sex feminin din galerie.Puteti chiar sa faceti o recrutare aici pe site,deschideti un topic cu tilul"recrutam persoane de sex feminin pentru a infiinta un grup"si poate aveti norocul sa se mai alature care-va.Dar cu o conditie,numele vostru de grup sa nu se numeasca BAD GIRLS,acest nume de grup a fost infiintat de altcine-va si mumai cu acordul lor il puteti folosi si voi in viitor,dar macar sa ajungeti voi pana acolo sa va strangeti cateva fete si sa nu aveti nume de grup,nume de grup se poate gasii imediat,dar pana atunci va urez BAFTAAAA MULTAAAA ,o sa aveti nevoie.

stefan_2518.02.2006 00:16

Ati putea chiar sa o reeinfiintati voi doua(Alexutza si Ana-Maria) ,binenteles cu ajutorul a mai multor persoane de sex feminin din galerie.Puteti chiar sa faceti o recrutare aici pe site,deschideti un topic cu tilul"recrutam persoane de sex feminin pentru a infiinta un grup"si poate aveti norocul sa se mai alature care-va.Dar cu o conditie,numele vostru de grup sa nu se numeasca BAD GIRLS,acest nume de grup a fost infiintat de altcine-va si mumai cu acordul lor il puteti folosi si voi in viitor,dar macar sa ajungeti voi pana acolo sa va strangeti cateva fete si sa nu aveti nume de grup,nume de grup se poate gasii imediat,dar pana atunci va urez BAFTAAAA MULTAAAA ,o sa aveti nevoie.

stefan_2518.02.2006 00:26

Ana-Maria18.02.2006 00:55

Multumim pentru sfat,dar nu cred ca sunt sanse sa iasa ceva.Pentru asta e nevoie de multa munca!Tot cu prietenii e mai frumos,e alta atmosfera!

punkRipper8718.02.2006 10:00
De ce penibil?Mie mi se pare o idee buna,dar cam impracticabila..Rapidistii au o brigada de fete,care se descurca bine din cate stiu..
DA MEY,AR FI MARFA,O SA VA PUNEM SA BATETZI RRAPIDISTE , CATZELE,GABORITZE SI BOSGORITZE...O SA LE CALCATZI PE CAP......PARK VAD UN TITLU DIN ZIAR:"DIAVOLITZELE(CA ASA A VEZI NUMI)S-AU BATUT CU FORTZELE DE ORDINE"...SAU"DIAVOLITZELE AU PRINS UN GRUP DE DINAMOVISTE SI LEAU APLICA O CORECTZIE SEVERA CAPTURANDU-LE FULARELE DE BRIGADA,DINAMOVISTII NEBAGANDU-SE FIIND VORBA DE O BATAIE INTRE FETE(CAT FIGHT).......MOAMAAAAAAAA.CE TARE AR FI!!!!!!!! :twisted:
ultras200618.02.2006 10:44

aaaa

apa_plata19.02.2006 02:23

lasand de-o parte chatu, ce s-a intamplat in gara de nord de a trebuit ala sa puna topic aici??

gabi2919.02.2006 08:46

bajetii de la dinam0 au incercat ceva. cam cu vreo 4 h sa ajungem in Bucuresti, am aflat ca deja misunau unii de la ei prin gara si cand am ajuns erau tot acolo (probabil nu-si ridicasera "pachetul"). pe trei din ei i-am observat dar prea tarziu (s-au fofilat), iar restul de vreo 25-30, cand au vazut ca avem si noi niste "pachete" pentru ei, au luat-o strengareste la fuga printre blocurile dinspre buzesti.

doar nu puneti botul la ce kkt mananca aia de la brigate. se dezic ei cat s-or dezice da', daca nu ei atunci cine si-au facut de lucru, cetatenii de la t2?

victor_ashul19.02.2006 09:39

gabi29...nu iau in nici un caz apararea celor din zel insa deja se stie faptul ca a fost o "actiune" organizata de unele grupuri din pch...cred ca daca ai fi fost atunci stiai deja asta, pt ca au fost recunoscuti unii :wink: ...si cred ca nu are rost sa se vorbeasca pe forumuri despre ce s-a intamplat...ar fi o discutie inutila

Pedro19.02.2006 13:11

oricum nu trebuia sa afle multa lume, mai ales presa

daca sunt multi ca gabi29 , sa se laude , nu ma mira ca afla toata tara :wink:

babby_jessus19.02.2006 15:19

DAtimi va rog si mie un mesaj pe privat sami ziceti unde sta nordu pe lia manoliu!In pel 1 sau 2?

Ana-Maria19.02.2006 16:37

Toti care au bilete sau abonamente la Peluza I(Nord) cat si pentru Peluza II(Sud),vor avea locuri rezervate in sectoarele 34 si 35 ale Peluzei II.

babby_jessus19.02.2006 23:22

Nu doar cei care au abonamente stau in pel 2!Adica eu daca am luat la pel 1 acolo stau!Da lasa ca mituiesc garda si tot vin la pel 2 sa stau cu nordu+sudu!Nu vin din Brasov sa mananc seminte!Merci de msj!

dbd20.02.2006 18:32
Ar fi chiar penibil sa se infiinteze o brigada de fete, in primul rand pentru ca ne-ar lua toata lumea peste picior  Eu merg de cand ma stiu cu baietii la meciuri si la majoritatea batailor am fost "prin preajma" si n-am patit nimic. Am mai auzit de la unele fete faze de genul "As veni la stadion dar mi-e frica". Chiar nu cred ca e cazul... Baietii sunt civilizati cand nu e vorba de dinamovisti, rapidisti si jandarmi
hai ma ati innebunit ce naiba ? fetele vin la meci pe cont propiu sau cu pretenii si pot canta, afisa bannere si altele dar nu sa le facem acu si o brigada... :lol:
De ce penibil?Mie mi se pare o idee buna,dar cam impracticabila..Rapidistii au o brigada de fete,care se descurca bine din cate stiu..

noi nu ne luam dupa altii ! :evil:

Ana-Maria20.02.2006 19:45

Nu ne luam dupa altii,dar era o idee.Oricum,eu una nu m-as implica in asa ceva,ar fi o nebunie!

apa_plata20.02.2006 20:26

noi nu ne luam dupa altii ! :evil:

in plus de asta, brigada lor de fete vande seminte pe stadion :lol:

dbd20.02.2006 20:36

asta a fost mai mult decat TARE !!!

Ana-Maria zi-mi si mie cam ce scop ar avea accest grup de fete daca s-ar crea ?

Grinch21.02.2006 12:42
Ana-Maria zi-mi si mie cam ce scop ar avea accest grup de fete daca s-ar crea ?

Un grup de fete ar acorda o imagine frumoasa unei peluze . Parerea mea...

«156789126»