FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«15960616263126»
SteauaToronto16.02.2007 02:17
niste infecti toti cetatenii , imparteam cartoanele si le luau in deradere, plus ca unii cand ne vedeau fugeau doar ca sa scape urmand ca apoi sa revina pe locuri si sa nu dea doi bani pe cartoanele ce ii asteptau pe scaune ! NISTE TARANI sunteti BA. panaramelor. pacat ca s-au vrut multe si niste imputiti au stricat o parte. oricum mult respect si pentru baietii de la sud care au  pus coregrafiile si bineinteles pentru A47V :). la mai mare

Dar sincer ma intreb de ce acest "tarani" nu vor sa tina un cartonas in mana pentru cateva secunde?

Este o intrebare pentru care sincer nu gasesc un raspuns, ori tin la timp si fiecare secunda conteaza pentru ei ori sunt prosti batuti in cap!

korynna16.02.2007 05:35

pur si simplu nu ii intereseaza...ce castiga ei din asta?au venit in peluza pt ca sunt preturi mai mici,nu pentru a sustine echipa.de ce sa tina ei chestiile alea?ce sa faca cu ele?mai bine apar acolo la camera sa faca cu mana la prieteni si familiei.si uite asa nu au adevaratii suporteri bilete la meci si asa se strica coregrafia si ti se intind nervii la maxim...mentalitate de roman:daca nu ma intereseaza sau nu-mi iese ceva de ce sa fac ca altii?sau sa ajut?

ult_ras16.02.2007 06:51
foarte tare banneru cu "cap de familie" da" ce sa zic baietii au fost prea zelosi si au dat-o de gard grav cu gramatica "anchetatata" ?

asa dupa cum plastic explica andreiasu mai sus, nu e o greseala gramaticala. "anchetatata" insa este un "typing error". se mai intampla...

alte intrebari?

George Stan16.02.2007 07:26

Sa apara cumva acum Andreiasu sa recunoasca ca a gresit el atunci ca a aruncat cu jigniri?

trance_tactics16.02.2007 07:43

de ce sa faca asta ? sa aparem toti care am tipat ieri cat am putut de tare Cetateni m*** Cetateni cu un banner la meciu de la Oradea in care sa ne cerem scuze ? NU este frustrarea adunata de mult timp incoace pe acest gen de oameni care nu stiu decat sa critice si nu sa construiasca. este rusionos ce s-a intamplat aseara si nu cei ce au facut coregrafia sunt de blamat ci cei care nu si-au dat interesul in tine placutele si asi pastra locul pentru 5 imputite de minute cat trebuia sa dureze. totul din pct de vedere al realizatorilor a fost perfect aranjat si pregatit si ideea in sine este una foarte foarte delicata si ce trebuie promovata!

souljah16.02.2007 07:52

subscriu sentimentelor lui Andreiasu...

oricum educatia taranilor nu se face prin aceste site prin simplu motiv ca nu-l frecventeaza.

Grinch16.02.2007 08:13

Ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult , pe langa faptul ca cetatenii nu pot tine o foaie in mana timp de 5 min , este faptul ca nu se mai canta frate . Cetatenii bineinteles doar "Forza Steaua" stiu ...ii doare gura sa cante mai mult , dar pana si in brigazi am vazut foarte multa liniste chiar si la 0-0 . De ce nu cantati ? Ce e asa greu ? Nu asta e scopul principal , sustinerea echipei iubite ? Pacat de cei care si-au dat silinta pentru 90 de minute . FORZA Steaua !

no_problem16.02.2007 08:56

Am un sg lucru de spus:

Cum zicea Bogdan_p mai demult cat de curand o sa va ologeasca cineva. nu se poate ba sa va bateti joc de munca altora ca asa vreti voi, ca nu va pasa sau pm.

Ba boilor, nu e decizia voastra ce si cum se organizeaza in peluza. Daca nu sunteti in stare sa faceti ce vi se explica frumos, lumea poate sa va tina si in frau.

Cat de greu e in pm sa ti o placuta in mana?

bodanelu16.02.2007 09:06

@no_problem cum sa tine o placuta in mana cand in peluza erau oameni la 50-60 de ani, care trageau de mesaj in jos, pe motiv ca ei nu vad meciul. si mai urlau si in gura mare ca ei au platit bilet sa vada meciul, nu niste panze albe cu scris negru (Se intampla la cele 3 mesaje din repriza a-II-a)

George Stan16.02.2007 09:17
Am un sg lucru de spus:

Cum zicea Bogdan_p mai demult cat de curand o sa va ologeasca cineva. nu se poate ba sa va bateti joc de munca altora ca asa vreti voi, ca nu va pasa sau pm.  

Ba boilor, nu e decizia voastra ce si cum se organizeaza in peluza. Daca nu sunteti in stare sa faceti ce vi se explica frumos, lumea poate sa va tina si in frau.

Cat de greu e in pm sa ti o placuta in mana?

no_problem, credeam ca poti fi mai rational...

Sunt de acord cu tot ce spui tu cu o MARE exceptie. Te adresezi personal unui personaj colectiv numit generic "cetatenii". Spune-mi si mie cine va fi "ologit", cine sunt boii etc. Te adresezi ca si cum ai astepta ca un reprezentat al "cetatenilor", sa vina sa zica "da, suntem de rahat, suntem niste tarani care nu stiu sa tina o placutza etc". Problema este ca, spre deosebire de brigazi, acesti "cetateni" nu sunt in nici un fel organizati, nu poti purta un dialog cu o masa eterogena de oameni, ei vin la meciuri fiecare di diferite locuri ale Bucurestiului / tarii, nu se cunosc intre ei, pleaca separat.

De asemenea, multi din taranii care arunca placutzele, scuipa pe steaguri, fac glume la care rad tot ei, sunt, din cate am vazut eu, personaje care nu vor avea prea curand legatura cu internetul, site-urile suporterilor, etc. Asa ca, este de asemenea aiurea sa le fie adresat un mesaj aici. E absurd sa iti inchipui ca un tzaran (din aceia rosii la fatza, cu pielea tabacita de la munca pe camp), care la meci vine sa injure jucatorii, sa faca glume proaste si sa-l doara-n cur de coregrafii etc, va intra pe acest site si va zice "bai are dreptate no_problem. am gresit".

Daca vrei sa ocmunici cu ei (am vazut o emisiune pe Discovery cu unii care comunicau cu cimpanzeii, deci se poate), singura solutie, desi are sanse destul de mici, este distribuirea de fluturasi in peluze.

VaSsY16.02.2007 09:24
foarte tare banneru cu "cap de familie" da" ce sa zic baietii au fost prea zelosi si au dat-o de gard grav cu gramatica "anchetatata" ?

Bai cacatule, familia e anchetata, nu "capul". Scuze pentru limbaj, dar pur si simplu mi-e sila de multi dintre voi.

Din cate am citit eu, nu acolo a vrut sa bata, ci la faptul ca au scris: ANCHETATATA

dar nu am vazut inca coregrafie..:(

no_problem16.02.2007 09:31

George, sunt ani de cand ma ocup de coregrafii(cu f multi alti oameni) in ambele peluze ale Stelei. Am facut de toate. Le-am dat fly-ere, le-am explicat prin statie ce si cum. Buna-vointa a existat intotdeauna.

coregrafii grele(a Nordului cu Kievul spre eex) pot sa iasa uneori, alteori nu. E normal si asta.

Da' e clar ca a contat f mult si calitatea oamenilor. Sa fie clar: cei ce au venit cu Lyon, madrid si sevilla sunt in mare parte niste idioti fara treaba cu peluzele sau cu stadionul Ghencea.cu acesti oameni, daca vor mai veni si ne vor mai strica munca, se va discuta altfel.

albanezul16.02.2007 09:52

George Stan omu vbea mai mult prin prisma dezamagirii pe care a simtit-o,ca multi altii dintre noi cand vedeai cam ce oameni sunt in peluza.nu cred ca e cineva care atunci cand a inceput sa vina la meciuri a venit direct intr-o brigada.aproape toti am fost la inceput cetateni.la dracu..cand mi se dadea o placuta nu intrebam frate "ce fac cu asta?" sau "pe ce parte o ridic?" sau "costa ceva?ca daca e asa nu vreau nimic".e la mintea cocosului ca trebuie sa o tii si sa o ridici la intrarea echipelor pe teren.sunt si persoane binevoitoare dar sunt prea putini.la dracu..pana si prietena mea care a fost ieri seara la primul ei meci a tinut bine cartonasul dat.un ins la 30-40 de ani ne asteptam sa aiba totusi o experienta,pt ca nu cred ca era prima oara cand primea un cartonas.asta e.

Andreiasu16.02.2007 10:10

Nu am avut niciodata nici o pretentie la voi, nu v-am cerut niciodata ajutorul, dar refuzam sa ne mai fie calcata munca in picioare, sa vedem cum sunt rupte foile si facute confetti, cum nu sunt in stare sa tina un mesaj 2 minute. Cei care se simt, sa stie ca avem o limita, si aia e f aproape de a fi atinsa.

Si sa va intre bine in cap: Asta este viata noastra, si o sa mergem pana la capat pe drumul asta, indiferent de consecinte.

Grinch16.02.2007 10:11
George, sunt ani de cand ma ocup de coregrafii(cu f multi alti oameni) in ambele peluze ale Stelei. Am facut de toate. Le-am dat fly-ere, le-am explicat prin statie ce si cum. Buna-vointa a existat intotdeauna.

coregrafii grele(a Nordului cu Kievul spre eex) pot sa iasa uneori, alteori nu. E normal si asta.

Da' e clar ca a contat f mult si calitatea oamenilor. Sa fie clar: cei ce au venit cu Lyon, madrid si sevilla sunt in mare parte niste idioti fara treaba cu peluzele sau cu stadionul Ghencea.cu acesti oameni, daca vor mai veni si ne vor mai strica munca,  se va discuta altfel.

TOTAL DE ACORD !

SSK16.02.2007 10:38

Sincer, trebuie sa ma situez pe o pozitie un pic diferita de cea a majoritatii de aici in ce-i priveste pe cetateni (desi, dupa cum a spus si George, discutia de aici are relevanta doar pentru noi, ea nu va ajunge niciodata la cei pe care-i numim "cetateni").

Ieri a fost prima oara cand m-am implicat activ in realizarea unei coregrafii cu placute la Sud. Mai ales in ce priveste chenarul alb care incadra panza, a trebuit sa vorbim (eu si cu un membru SO) aproape cu fiecare om in parte, sa-i explicam ca nu trebuie sa se mute, sa-i spunem cand trebuie sa ridice placuta si sa n-o faca mai devreme. In fine, tot tacamul. Le-am vorbit frumos, iar oamenii au reactionat bine. In afara de 1-2 cazuri, toti au fost destul de seriosi si de atenti la ce le spuneam. Aceeasi a fost situatia si cand am impartit placutele albastre in sectorul din dreapta. N-am intalnit pe nimeni care sa refuze placuta, din contra: imi cereau din toate partile.

Desigur, bunavointa lor din momentul pregatirii nu garanteaza succesul unei coregrafii (dupa cum, din pacate, s-a vazut si aseara), dar din acel moment cred ca e nevoie si de alte mijloace:

- o statie puternica la nivel de peluza de la care cineva care stie foarte bine cu ce se mananca coregrafiile (in general, si cea de la meciul respectiv in special) SA LE EXPLICE FOARTE CLAR si cat poate de POLITICOS ce si cum trebuie sa faca. Daca vrem sa ne iasa coregrafiile, trebuie sa lasam frustrarile la o parte si sa intelegem ca o vorba buna e mult mai eficienta decat o injuratura sau o vorba aruncata cu dispret.

- alte mijloace ar putea fi fluturasii la care se refereau unii (desi nu cred in eficienta lor) dar si oameni din grupuri care sa stie cum sa le vorbeasca cetatenilor. Ne place sau nu, vom face coregrafiile cu ei, iar daca nu gasim o metoda de comunicare vom continua sa ne varsam frustrarile pe net aiurea.

In concluzie, situatia trebuie atacata pedagogic. Sa plecam de la premisa ca avem o masa de oameni care nu stiu nimic despre coregrafii (in special la Sud) si sa incercam sa-i determinam si sa-i invatam despre ce e vorba.

Iar o statie puternica este din ce in ce mai necesara, pentru ca vocal nu reusim sa progresam absolut deloc...

joseph16.02.2007 11:26

in partea cu rosu, la fel... s-a explicat si i-am rugat sa ne ajute. le-am zis ca trebuie sa astepte.

concluzia: n-au asteptat si au ridicat odata cu Nordul... am fugit multi printre ei si tipam sa le lase jos. greu i-am convins. pe urma cand au trebuit ridicate... le-au ridicat, dar s-au trezit niste tarani intre ei sa faca caterinca si strigau in gura mare "jos cartoanele"... si sa mor de inteleg... le-au lasat din prima 8O . tipam la aia cu caterinca, tipam la restul sa ridice cartoanele... dar parca vorbeam la pereti. o statie puternica probabil ca tinea totul sub control, pt ca nu ii mai baga lumea in seama pe taranii aia care isi bateau joc de munca noastra.

cea mai buna metoda e vorba buna si multi o inteleg, dar daca dai peste niste idioti ca aia care faceau caterinca... parca trebuie sa schimbi tactica, daca altfel nu merge

noname_fu16.02.2007 11:45

In partea stanga , cea cu rosu, dupa 20 de secunde un "domn" a mototolit hartia si a aruncat-o jos, in peluza. Restul turmei, cu mici exceptii, i-a urmat exemplul. Deja la a 3-a coregrafie, cea a VCM-ului oamenii ajunsesera la culmea rabdarii... au inceput sa urle si sa gesticuleze: Ei au dat banii pe bilet si nu vad nimic, mai-mai sa sara la bataie :)). N-ai cu cine! Felicitari oricum ambelor peluze, cu precizarea ca ideea Nordului a fost foarte buna (am putut sa o vad in faza de proiect), pacat cu cetatenii care au stricat-o, intr-o masura mai mare sau mai mica.

rza_greu16.02.2007 11:57

zi-mi si mie te rog despre ce a fost vorba ca eu nu-mi dau seama si nici nu am vazut proiectul. in rest nu poti sa scoti un mesaj si sa se gaseasca unu sa stea in picioare in fata lui de parca ar fi facut parte din acel mesaj!! cel mai bine, de acum trebuie sa incepem sa ne delimitam in peluza. sa se stranga toate brigazile intr-o parte a peluzei(impreuna cu cei ce vor sa cante si sa incurajeze echipa dar nu fac parte din nici un grup) si in locul ce mai ramane din peluza sa stea restul. Chiar daca o sa parem mai putini macar acolo putem fi siguri ca or sa iasa si coregrafii si o sa fie si o imagine frumoasa la cantece(cand se sare,cand se ridica mainile etc.). Sau sa-i dam afara din peluza pe cei ce nu canta si stau doar la seminte si injuraturi.

albanezul16.02.2007 12:08

SSK..believe me ca am incercat la fiecare om in parte sa le explic politicos ce sa faca.nu vbeam deloc de sus cu ei sau nu ma rasteam la ei.dar asta le este educatia in materie de meciuri,si noi nu o putem schimba nici cu vorba buna nici cu nimic.pana sa ajungem si noi la nivelul unor peluze din afara unde se canta foarte bine si se realizeaza coregrafii grele mai avem mult timp.pana atunci ne expunem parerile de rau,mai mult de atat nu prea avem ce face.

INTODEAUNA SUPERIORI16.02.2007 12:16

am si eu o rugaminte pt cei care ati fost la meci. imi puteti spune va rog frumos care sunt mesajele afiasate de toti suporterii Stelei ? am retinut doar sacrificiu , demnitate ... dar au fost mai multe :( va rog mult.

M@rmota16.02.2007 12:46

La nord au fost urmatoarele mesaje:

*Ziaristi demni de dispret Vrem un articol favorabil

Dati-ne un pret!*

*Vrem legi constitutional fundamentate In care libertatea si drepturile sa nu fie incalcate*

*Cap de familie anchetata pentru trafic si consum de stupefiante Ne tine lectii de comportament si moralitate...*

stelist_4_ever9016.02.2007 12:55

PACAT ca nu au iesit toate coregrafiile asa cum trebuiau din cauza unor(...)care vin la peluza doar ca e biletu mai ieftin. La coregrafia de la nord eu a trebuit sa tin trei foi ca aia au plecat sa filmeze...De cantat am cantat tot meciu dar fiind undeva pe la jumatea peluzei in a 2-a repriza ma trezeam ca pe langa mine nu mai canta nimeni decat eu si prietenu meu care era pt prima oara la un meci dar incerca sa tina pasu'. La un moment dat ma uitam la Bogdan_P si nici el nu mai stia ce sa faca cand vedea ca incepea un cantec si se canta putin la inceput si decat cei de jos si rar prin peluza cate unu-doi. Am avut noroc ca am putut sa ridic si eu prima mea japeneza(stema Stelei, inconjurata de stelele uniuni europene) si nu mi-a zis nimic cel din spatele meu.

Kustino16.02.2007 12:55

la impartirea cartonaselor am incercat sa le explic ca tot ceea ce facem, este pentru a ne ajuta echipa si ajutorul lor este, de fapt, ajutorul dat echipei, nu noua - in zadar, pur si simplu nu puteam sa ii controlam.

Am fost susprins sa vad stewarzi care au tinut de panza, oameni in varsta care ne felicitau pentru munca depusa, dar ei erau doar o picatura intr-un ocean de nepasare, proasta crestere, ignoranta, incultura, prostie. Mi-e greu sa cred ca iti doresti mai mult sa vezi 3 minute dintr-un meci decat sa ajuti la crearea unei atmosfere benefice echipei.

AcMilan1416.02.2007 13:24

La coregrafia realizata de Peluza Sud unul mai din spate a dat drumul la panza pentru ca mirosea a vopsea si striga la cei din jur sa lase coregrafia jos ca este varza. Iar la coregrafia vacarm cei de pe randul meu au dat drumul la fasie prea devreme. Situatia acolo mi se parea aiurea deoarece baietii de la sud cantau cantacele lor dar se auzeau ff slab iar ceilalti(cand vroiau sa cante,cantau odata cu nordul)

«15960616263126»