FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«16162636465126»
noname_fu17.02.2007 10:26

Aberatii. Iar incep discutii inutile. Din ce cauza? Joi seara asteptam sa vedem rezultatele muncii peluzelor, revenirea lor in noul an. Asteptam rezultatul competitiei tacite dintre N si S,a baietilor care fac multe sacrificii pentru Steaua,o competitie care nu poate sa fie decat benefica pentru echipa. Si,ce-am vazut? Am vazut ca invingator din aceasta competitie a iesit "cetateanul". De data asta, ei au castigat, au reusit sa vada meciul! Chiar am impresia ca unii au fost satisfacuti de rezultat, pentru ca infrangerea echipei le-a dat curaj sa injure, sa fluiere, sa faca ce stiu ei mai bine. Toti "alcoolistii si drogatii" de jos nu s-au mai auzit in marea de fluieraturi. Asa le trebuie, da-i dracu de huligani. Nu stiu decat bataie, panze urat mirositoare. Nu stiu decat sa ridice steagurile alea din cauza carora nu vedem meciul, sa urle ca disperatii in loc sa fluiere jucatorii la un scor defavorabil. Nu stiu decat sa aprinda niste fumigene care strica gustul semintelor si tonul fluieraturilor. Ce stiu ei domne? Da-i dracu de huligani, eu am platit bilet si am vazut meciul. Cum, a pierdut Steaua? Asta e frate, am vazut spectacol, goluri... misto la stadion, bre!

albanezul17.02.2007 10:29

ai uitat sa precizezi:"si nu mai vin la stadion pana echipa asta proasta nu misca ceva"(replica ce mi-a zis-o un cetatean!)

godsaveultras17.02.2007 10:36

sincer numai putem continua in halul asta ! cum mama dracu' la spurcati si la ciori se poate si la noi, nu???!!solutia ar trebui sa vina tot de la cei care sunt lideri.un control asupra biletelor care se vand la PN sau distribuirea lor la o singura casa unde sa fie supraveghere.daca cei care fac coregrafiile nu iau tot ei masuri atunci se plang degeaba.degeaba sunt cativa care incerca sa-i ajute tinand sus placutele, daca 30 de cetateni le rup si le arunca...confetti ca asta e in mintea lor!in momentul afisarii mesajelor la PN,unu' cu ochelari se ridicase in fata mesajului! i s-a strigat de cel putin 6-7 ori:"economistule stai dracu'jos!" ala nimic tot in picioare in fata mesajului.pai nu-ti vine sa te duci sa-i dai o flegma intre felinare, daca cu vorba buna, nu se poate!daca nu te pricepi la ceva, nu te bagi!sau incerci sa inveti de la cineva! asa si cu cetatenii astia,daca nu se prind de ideea, trebuie explicat.dar cand vezi ca nu se poate cu vorba buna,ori sunt incompetenti sau au rea vointa.parerea mea sincera:ESTE PROSTIE!dar pana la urma ce sa te astepti cand unul dintre liderii unui foarte cunoscut grup de la noi ii raspunde lui Bogdan:"ce plm sa cant bai bogdane, nu vezi cum joaca astia!" astia sunt fratilor!daca nu spunem lucrurilor pe nume,degeaba tot postam pe site si ne plangem ba de una,ba de alta! bafta!

p.s.respect pentru cei care au incercat sa faca coregrafia oricat de complicata ar fi fost!

joseph17.02.2007 14:04

cea mai buna metoda e vorba buna si multi o inteleg, dar daca dai peste niste idioti ca aia care faceau caterinca...

Eu muream de gat cu IDIOTII AIA !! Nu se poate asa ceva..Deci unii chiar nu merita sa le vorbesti frumos..Doua bugati in freza si garantat ca o priceapa instant ca nu e bine sa-ti bati joc de munca unora.

Sunt curios (desi nu o sa riscam NICIODATA) ce ar iesi daca le-ai lasa cartoanele dinainte pe scaune...Va dati seama ce confeti am avea la intrerea echipelor ? Sau cat coifuri ar fi facute..

si eu as fi sarit la gatul lui... dar in momentul ala m-am gandit ca si asa era greu sa-i facem sa tina cartoanele sus... daca mai iesea si o bataie numai la cartoane nu le mai statea gandul cetatenilor. plus ca urma si coregrafia celor de la Vacarm... asa ca m-am gandit ca e cel mai prost moment sa incep o bataie prin peluza. m-am uitat la om, i-am zis cateva de sanatate si am incercat sa-i retin figura si sa il iau mai serios la intrebari dupa ce se termina si ultima coregrafie... dar a disparut...

Dan_Original_TB9617.02.2007 17:21
300  de ultrasi de la SUD+500 de la NORD+inca 1000 de independenti care mai au treaba=jumate de peluza...restu?aceeasi gospodari

Daca unul doua grupuri ar sta macar temporar in partea de sus a peluzei, atunci samantarii, cetatenii etc ar fi prinsi la mijloc si ori canta ori nu mai vin la urmatorul meci. flegme in cap de sus la aia care strica o coregrafie, sau care huiduie jucatorii nostri, etc...si aia care se plang de faptul ca niste corectii fizice sau niste injuraturi adresate idiotilor care vin sa strice coregrafiile, nu s-ar cuveni, grestiti...unul care isi ia o palma, sa niste P--i in masa, garantat nu mai vine in peluza, plus poate servi drept exemplu si altora.

paradoxal, forma execrabila a echipei si perioada grea prin care trece poate servi drept moment bun pentru galerie sa se organizeze. toti suporterii de conjunctura nu o sa mai vina la stadion acum pentru niste meciuri care nu inseamna nimic. majoritatea oamenilor care o sa mai vina la meciuri pt restul sezonului vor fi fani vechi, de calitate. tot ce trebuie e sa se faca niste compromisuri si cum am mai zis sa sa treaca peste niste orgolii aiurea din care toti avem de pierdut. UNITATE

dutzu_yo17.02.2007 22:25

respect Dan ! respect SUD ! respect celor ce le-a reusit coregrafia si respect celor ce s-au chinuit pentru o cauza nobila !

toata lumea vede problemele,toata lumea stie ca are o mica vina,toata lumea stie ca ar putea face ceva,dar nimeni nu face nimic !

e ca in metrou cand toata lumea moare de cald,dar nimeni nu intinde mana sa deschida un geam!Comoditatea molipsitoare a romanului...

ei! uite ca s-a facut o propunere ! pertinenta,fezabila,si chiar nu foarte dificila.totusi,un mare inconvenient:ORGOLIUL

in fiecare peluza sunt anumite probleme :

-la nord >baietilor le lipseste scanteia,au mai imbatranit,au servicii,'nevestele' trag mereu de ei si le spun 'lasa-i pe derbedeii aia,iar vrei scandal ?',nu mai exista respect intre grupari,se stie prea bine ca unele grupari sunt de o calitate indoielnica,ar mai fi si caracterul ermetic al gruparilor(se stie ca nu este foarte usor sa fi acceptat,nu neaparat intr-un grup,ci chiar in preajma lui),iar probabil cea mai mare problema ar fi ca s-au cam saturat baietii sa tot traga ca boii sa incerce sa educe asanumitul 'cetatean'.

-la sud >(si ma voi referi acum din punctul de vedere al privitorului din peluza opusa lor)

raportul specator/suporter(ca sa nu mai spunem de raportul oameni prezenti in peluza/ultrasi) este covarsitor,se confrunta mult mai des cu ideea ca sunt niste "derbedei nenorociti",nu au fost priviti intr-o lumina prea buna datorita mentalitatii 'ce dracu vor astia? nu vad si ei ca nu ii baga nimeni in seama si oricum galeria e in partea cealalta ?'

si poate ca ar mai fi de enumerat dar datorita faptului ca nu sunt un cunoscator al Sudului m-am limitat la enumerarea parerilor "din popor" !

oare este chiar atat de greu sa se renunte la orgolii si sudul sa vina langa nord ? sa ocupam partea dreapta a peluzei nord iar toti cei care vor sa incurajeze echipa,chiar daca nu fac parte dintr-un grup organizat,sa stea langa/printre suporterii cu experienta.s-a vazut deja ca ideea cu educarea peluzei nu merge,pe cand sudul,care nu a facut din aceasta idee o prioritate,a crescut in numar,acum ajungand sa fie peste multe peluze de la noi din tara!hai sa stam impreuna,sa nu mai fim atat de inchisi fata de noii veniti si sa nu incercam decat sa ne incurajam echipa de suflet si sa ne pastram spatele drept ! restul vor veni de la sine !

nu vreau sa se creada ca sunt genul "DA SA SE REUNEZE DOMNE ARMATRA ULTRAS AIA ca TARE BN ERA ATNCI", dar am vazut ca acum se militeaza pentru libertate,ce ati zice sa militam pentru UNITATE !?!?!

ps: am crescut uitandu-ma la baieti cum realizau cu migala si pasiune fie steaguri pe doua bete,fie tot felul de steaguri cat mai frumos decorate,am vazut prima oara o zvastica inainte sa merg la scoala iar inscrisurile cu 'TITAN BOYS' sau 'INTOTDEAUNA SUPERIORI' au poposit pe zidurile blocurilor cu mult inainte ca eu sa le pot descifra sau afla cine erau ei!Am mai vazut si cum plecau la meciurile cu Dinamo sute de suporteri ce se strangeau numai din TITAN(ce s-a intamplat oare cu ei???)!am si adormit spunandu-mi-se povesti cu Lacatus sau cu SEVILLA(ah ce dureros e numele asta zilele astea).

Cine mai creste astazi intr-o asa atmosfera ? adevarul e ca ce rost mai are ? televizoare estem ,calculatoare estem,prosti suntem, si la urma urmei "ce,imi da Steaua de mancare?"

Acum sunt doar o alta "scursura a societatii",un sarman stundent politehnist ce nu se va putea ridica niciodata la asteptarile unui "APARATOR AL LEGII","un alt derbedeu" care asteapta sa ii se faca iarasi pielea de gaina ca in prima zi cand a pasit in templu si o voce din spate i-a spus : "UITE TATI,ASTA E GALERIA Stelei" !

in speranta ca nu v-am plictisit si ati citit cu placere micul meu of....nu uitati : STANGETI RANDURILE !

stelist_4_ever9017.02.2007 22:33

Eu zic ca o idee ca sa mai scapam din ,,cetatzeni'' din peluza ar fi ca preturile la bilete sa fie undeva intre pretul de la trib II si trib I asta cu ajutorul lui MM sau cineva din club. Cu sigurantza nu se va supara Becali daca o sa ia banii mai multzi :)

habarnam8518.02.2007 02:50

@Dutzu_yo TOT RESPECTUL PENTRU TINE !!! MARE DREPTATE AI

Dan_Original_TB9618.02.2007 06:19
Eu zic ca o idee ca sa mai scapam din ,,cetatzeni'' din peluza ar fi ca preturile la bilete sa fie undeva intre pretul de la trib II si trib I asta cu ajutorul lui MM sau cineva din club. Cu sigurantza nu se va supara Becali daca o sa ia banii mai multzi :)

nu cred ca este o solutie, pentru ca sunt si multi pusti, cu mentalitate si intentii bune, cu dorinta de a face parte din galerie, dar fara bani multi si asta i-ar impiedica si pe ei nu numai pe cetateni. si pe vremea mea intram la meciuri numai gratis sau maxim cu abonamente si nu prea vedeai om in peluza sa nu cante. Mai degraba, biletele distribuite catorva baieti din galerie si in felul acesta ar fi controlat accesul in peluza.

IPR18.02.2007 08:41
nu cred ca este o solutie, pentru ca sunt si multi pusti, cu mentalitate si intentii bune, cu dorinta de a face parte din galerie, dar fara bani multi si asta i-ar impiedica si pe ei nu numai pe cetateni. si pe vremea mea intram la meciuri numai gratis sau maxim cu abonamente si nu prea vedeai om in peluza sa nu cante. Mai degraba, biletele distribuite catorva baieti din galerie si in felul acesta ar fi controlat accesul in peluza.

Las ca am vazut noi ce se fac cu biletele distribuite catorva baieti din galerie, le cumperi la acelasi pret ca la bisnitari , de sa mai scoata si ei un ban pt coregrafii :P:P:P

stelist_4_ever9018.02.2007 11:41

da dar asa cei din provincie care nu merg la toate meciurile cum vor primi bilete pt ca cei din galerie vor da la cei care ii cunosc si vin meci de meci in peluza. Eu de exemplu nu imi permit sa vin la fiecare meci. Am 16 ani si numai la meciu cu sevillia am cheltuit aproape 2 milioane(2 drumuri Bucuresti dus-intors+ bilet+ taxi la intoarcerea de la meci+o japoneza si un steag) si nu vin decat la derby-uri si la cele din UEFA. Chiar daca nu cheltui la toate meciurile atata dar cel putin 700-800 de mi tot imi trebuie si la un meci de campionat.

ZZ TOP18.02.2007 16:13

Las ca am vazut noi ce se fac cu biletele distribuite catorva baieti din galerie, le cumperi la acelasi pret ca la bisnitari , de sa mai scoata si ei un ban pentru coregrafii  :P  :P  :P

Da..tare..bani de coregrafii..cum sa nu...

korynna18.02.2007 18:50

o idee ar fi ca baietii care fac parte din grupari sa fie raspanditi in toata peluza si astfel poate o sa cante si cetatenii k doar nu poti sa stai langa unii care canta tot meciul si sa nu iti intre nimik in capu' ala,macar canta de frica daca nu din bun simt.cred ca daca ar sta unii jos si altii sus,la mijloc ar ramane tot aia care nu canta si ar iesi un mare taraboi.si in modul asta,parca daca e cineva langa tine te trage inima sa canti mai insufletit,dar cand esti singurul care isi doreste asta parca ceilalti iti taie orice elan prin privirile pe care ti le arunca sau comentarii.si ar fi si sanse mai mari sa iasa coregrafiile.

PS:nu o data am fost nevoita sa ma mut ca sa pot sustine echipa pentru care am batut atata drum!

Andreea stelista18.02.2007 19:27
si in modul asta,parca daca e cineva langa tine te trage inima sa canti mai insufletit,dar cand esti singurul care isi doreste asta parca ceilalti iti taie orice elan prin privirile pe care ti le arunca sau comentarii.si ar fi si sanse mai mari sa iasa coregrafiile.

de ce sa ti se taie elanu dak se uita la tine sau comenteaza? nu ii bagi in seama! tu vii si incurajezi echipa,nimeni nu te opreste sa nu o faci, nici macar cei care nu incurajeaza si stau ba sa injure jucatorii, ba sa manance seminte. chiar la meciul cu sevilla eu si prietenii mei cantam si se uitau 2 din fata noastra la noi...si ce trebuia sa facem? sa nu mai cantam? nu frate!

IPR18.02.2007 19:39

de ce sa ti se taie elanu daca se uita la tine sau comenteaza? nu ii bagi in seama! tu vii si incurajezi echipa,nimeni nu te opreste sa nu o faci, nici macar cei care nu incurajeaza si stau ba sa injure jucatorii, ba sa manance seminte. chiar la meciul cu sevilla eu si prietenii mei cantam si se uitau 2 din fata noastra la noi...si ce trebuia sa facem? sa nu mai cantam? nu frate!

sa-mi bag p**a ce buni sunteti la teorie.

Ana-Maria18.02.2007 20:03

La meciul cu Sevilla,la Sud,oricum nu prea s-a cantat,a fost plin de semintari si cetateni si de d-aia de genul:"lasa "placuta" mai jos ca nu vad"...Ultras-ul a fost la inaltime,au cantat cat juma' de peluza!

greco18.02.2007 22:15

As zice si eu cate chestii, pt care sper sa nu supar pe nimeni.

1) am vazut un desen foarte ingenios de coregrafie a nordului. ideea a fost excelenta dar presupunea o realizare pe intinderea intregii peluze. care este scopul unei coregrafii ? sa se vada. (sau ma insel ?) daca se vede acoperind toata peluza, se presupune ca ii reprezinta pe cei care o realizeaza. mi se pare normal ca sunt probleme cu coregrafiile atata timp cat ele ii reprezinta doar pe 5% din cei care iau parte la ele, iar ceilalti nu stiu nimic pana in momentul in care primesc placa. (si nici atunci nu stiu "ce e cu asta"). accentul trebuie pus pe educarea oamenilor care vin in peluza (educatie din punct de vedere ultra`, sa fim intelesi) si nu pe izgonirea lor. aveti cu totii impresia ca o sa-i dati afara si o sa fie bine... cand vor ramane 300 de ultrasi in peluza cine va mai face coregrafia ? iese ceva pe toata peluza din 300 de cartoane ?

2) preturile biletelor de la peluze trebuie sa fie mai mari sau egale cu preturile biletelor de la tribuna a doua. doar atunci i se poate spune cuiva sa se duca in tribuna daca nu-i place... intelegeti ca exista oameni care chiar nu-si permit sa dea mai mult pe un bilet si se simt (pe buna dreptate) nedreptatiti de faptul ca incompetenta lor (din nou, ultra`) atrage dispret, injuraturi sau chiar lovituri. sunt de acord partial si cu opinia des vehiculata pe aici (noi facem sacrificii, noi dictam in peluza) dar aceasta opinie nu poate merge la extrem... trebuie sa intelegem ca un stil de viata ales si nu impus nu ne ofera dreptul de a-i da pe altii afara din stadion dupa bunul nostru plac. in orice caz, repet: primul pas este sa se ceara conducerii clubului sa schimbe raportul pretului biletelor de la peluza si tribuna a 2-a astfel incat semintarii sa migreze (ma refer in primul rand la meciurile de Campionat).

3) de fapt o prelungire la punctul 1. un exemplu concret: doua coregrafii ale Sud-ului au fost de brigada. nu zic ca nu sunt bune, nu zic ca nu sunt frumoase, dar brigada are sub 30 de insi iar coregrafia trebuie sustinuta de cateva mii. poti sa-l iei pe unul la rost ca nu a participat la o coregrafie de brigada cu care nu are nicio treaba ?

4) cantati fratilor... cantati non-stop. noi facem misto de tigani ca sunt ragusiti, dar de fapt acest lucru arata ca nu se opresc din cantat tot meciul, la noi cu cat esti mai bazat intr-o peluza cu atat canti mai putin ca da prost ca tocmai tu sa-ti dai plamanii afara. stiti de ce nu mai e noni sef la aia ? trebuie sa se opereze la corzile vocale... cantati cantece care chiar se pot canta din punct de vedere tehnic (EXEMPLU CONCRET: la "avem un singur scop" ramai fara aer daca nu se canta din doua parti, vorbesc cat se poate de serios, trebuie luat in calcul si acest aspect).

ar mai fi si altele, dar ma opresc aici. o seara buna :)

silviandsi18.02.2007 22:21

HAIDE Steaua 4-2 SI Dinamo LA GUNOI !!!

asa cantam cand aveam 7-8 ani

eferman18.02.2007 23:22

Greco, andreiasu totzi care ati postat, VOI INCHIDETZI OCHII???Tot respectu pentru voi,tre facut ceva cu cetatzenii care strica coregrafiile dar problema suntem noi.Va spun mi-am dat ultimii lei pe deplasari si mesaje si alte chestii pe care le-a facut gruparea mea si nu regret.Dar in seara asta am aflat ceva ce m-a scarbit grav de tot, am vrut sa vorbesc dar mi s-a spus ca ar fi mai bine sa nu.Lucrul asta a ajuns sa se intample in Peluza Nord la Steaua, sa ne fie frica sa le reprosham celor care greshesc grav grav grav si sa le spunem ca ei sunt de vina pentru moartea mentalitatzii ultras.

SUNT INDOLIAT... de acum in colo voi privi peluza altfel.

bogdan_p19.02.2007 08:48

Greco,cu parere de rau,aberezi.Noni nu mai este sef de galerie la rapid pt ca nu l-a mai vrut lumea si statea sa izbucneasca un conflict intre suporteri,multi dintre ei amenintand cu parasirea peluzei daca acesta nu este schimbat.Iar zici,ca ei canta tot meciul.1.De ce le urmaresti meciurile?:D 2.Te inseli,chiar nu canta tot meciul.

Eferman,vrei te rog sa dezbati subiectul?Nu vreau sa reprosez nimic,dar as vrea sa stiu ce s-a intamplat.Poti sta linistit,cei la care probabil te referi nu stiu sa ia ip-uri si asa mai departe.

bogdan_p19.02.2007 08:52

Parerea mea, privitor la coregrafii,este ca,reusita de la meciul cu Kiev,a facut baietii care se ocupa sa creada ca pot face mult mai mult decat este cazul.Era o coregrafie mult prea complicata pt pulicul pe care il avem in Ghencea,in plus,este cunoscut ca,coregrafiile din placute sunt f greu de realizat.

greco19.02.2007 09:44
Noni nu mai este sef de galerie la rapid pentru ca nu l-a mai vrut lumea si statea sa izbucneasca un conflict intre suporteri,multi dintre ei amenintand cu parasirea peluzei daca acesta nu este schimbat.Iar zici,ca ei canta tot meciul

ma rog, asta a fost varianta "oficiala" ! chiar si lasandu-i in pace pe tigani, e clar pentru toata lumea ca nu cantam cum ar trebui.

bogdan_p19.02.2007 12:42

Cantam jalnic:(

axl2319.02.2007 12:47

poate nu e cazul sa ma bag in discutie dar mie, ca "cetatean", mi-au placut ambele coregrafii, chiar cu micile neajunsuri. se vede ca s-a muncit si s-a pus inima. cat despre cantat(scandat), cel mai mult mi-a placut Steaua - victorie!, in colaborare cu tribunele.

bravo peluzelor!

punkRipper8719.02.2007 12:51
o idee ar fi ca baietii care fac parte din grupari sa fie raspanditi in toata peluza si astfel poate o sa cante si cetatenii ca doar nu poti sa stai langa unii care canta tot meciul si sa nu iti intre nimic in capu' ala,macar canta de frica daca nu din bun simt.cred ca daca ar sta unii jos si altii sus,la mijloc ar ramane tot aia care nu canta si ar iesi un mare taraboi.si in modul asta,parca daca e cineva langa tine te trage inima sa canti mai insufletit,dar cand esti singurul care isi doreste asta parca ceilalti iti taie orice elan prin privirile pe care ti le arunca sau comentarii.si ar fi si sanse mai mari sa iasa coregrafiile.

PS:nu o data am fost nevoita sa ma mut ca sa pot sustine echipa pentru care am batut atata drum!

da...s-a mai propus asta..s-a si incercat park de cateva ori..dar nu s-a reusit!la meciu cu Sevillia un coleg de-al meu a urcat cateva randuri mai sus pt a-l "motiva" pe unu sa cante...rezultatul?tot nu a cantat:(...este foarte greu sa luptzi cu nesimtzirea;)numai bine!
«16162636465126»