FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«16263646566126»
benzina19.02.2007 13:08

am si eu o intrebare,pentru ca nu am observat ...s-a luat vreo masura impotriva alora care nu canta?...inafara de faptul ca s-a strigat "cetateni m--e cetateni"...chiar credeti ca o sa inceapa sa cante lumea in peluza citind ce postam noi aici??ei singuri nu o sa inceapa sa cante daca nu se iau anumite masuri...si faza cu biletele la acelasi pret cu cele de la trib 2 e putin anapoda...pt ca o sa cumpere oamenii la peluza deoarece o sa se termine cele de la tribuna...si tot balamucu` ala o sa fie.

predatorpulse719.02.2007 16:45

Nu vreau sa ma bag peste treburile galeriei pentru ca eu de obicei merg la tribuna 1 la meci,dar ar trebui sa se ia niste masuri pentru peluze,pentru ca acolo ar trebui sa stea doar galeria sau macar oameni care vor sa cante si sa se implice in coreografii.Peluza,teoretic,ar trebui sa fie un club exclusivist,si cum s-a spus mai sus preturile la peluze ar trebui sa fie egale sau sau chiar mai mari decat la tribune daca se vrea pastrarea traditiei peluzelor.Eu am incercat sa conving un coleg sa vina la meci(cu sevilla) cu mine la tribuna,dar isi luase deja un bilet la peluza,iar eu i-am spus "vezi ca acolo se canta nu gluma" si el mi-a zis "da' ce ma obliga cineva?". Asemenea cetateni n-au ce cauta la peluze,iar ei ajung acolo din cauza preturilor mici de acolo.Oricum si la trib.1 la meciul cu sevilla am vazut tot felul de oameni de mi-a cazut fata.Merg la trib.1 de ceva timp dar la acest meci am vazut: obisnuitii mancatori de seminte(n-am inteles acest obicei in viata mea),babe(da,babe in spatele meu),smecheri care dadeau "mui" la jucatorii nostri si apoi la cei spanioli si cand au avut ei 0-2 au inceput sa dea la suporterii spanioli de mai sus,unii care pariasera impotriva echipei noastre,unii care atunci cand la Peluza Sud s-au aprins torte,spuneau sa le arunce in teren poate ni-l suspenda... ceva de te doare capul.

Intr-un fel e bine ca echipa merge prost,poate ca astfel unele categorii de "suporteri" nu vor mai veni la meci si poate atmosfera din Ghencea va reveni ce a fost.

FORZA Steaua!

Intotdeauna superiori.

El Nino_919.02.2007 17:40

@predatorpulse7

Tu gandesti cand spui ca preturile de la peluza ar trebui sa fie egale sau mai mari decat la tribune?

predatorpulse719.02.2007 18:45

Da gandesc,gandesc ca macar ar trebui sa aiba o valoare apropiata.Dar nu cred ca se va intampla asa ceva. Cei care se plang de umplerea peluzei de specimene stiu ca ei vin la peluze din cauza preturilor mici.Alta masura nu cred ca ar taia din acesti asa-zisi "suporteri",desi stiu ca va afecta pe multi altii.Atat am avut de zis si numai bine.

stelist_4_ever9019.02.2007 20:58
@predatorpulse7

Tu gandesti cand spui ca preturile de la peluza ar trebui sa fie egale sau mai mari decat la tribune?

sunt de aceasi parere cu predatorpulse7

El Nino_919.02.2007 21:14

Aceasta masura ii indeparteaza(pe majoritatea), dar odata cu ei si pe multi suporteri adevarati.

cannavaro19.02.2007 21:37
Aceasta masura ii indeparteaza(pe majoritatea), dar odata cu ei si pe multi suporteri adevarati.

Gresit.Prefer sa vin pe stadion intre 500 de baieti care canta tot timpul decat intre 2000 care mananca seminte si discuta tot meciul ce-au facut acum 2 zile la servici..In + daca te consideri suporter adevarat faci orice ca sa vezi Steaua Live.

Ana-Maria19.02.2007 21:53

In + daca te consideri suporter adevarat faci orice ca sa vezi Steaua Live.

Daca nu pot sa vad Steaua,la Oradea,de exemplu,inseamna ca nu sunt suporter adevarat?Dupa tine cam ce sacrificii ar trebui sa faci?Sa-ti iei ultimii bani de la gura?Sa dai in cap pe strada?Tu ce esti dispus sa faci?

Eu am lipsit si la examene,si servici si tot doar pentru Steaua,da' totul are o limita pana la urma..

El Nino_919.02.2007 22:02

ok...da gandeste-te ca sunt multi ultrasi tineri care n-au servici...si fac destule sacrificii pt deplasari :wink:

cannavaro19.02.2007 22:09

Nu a zis nimeni sa dai in cap pe strada pentru. Steaua, nu te pune nimeni sa faci asta. Fii sigura ca nu esti prima ,singura sau ultima persoana care a lipsit de la examene, servici si alte activitati ca sa vada Steaua Live.Steaua a jucat mereu cu stadioanele pline si cand a fost 50.000 biletul dar si cand a fost 1.000.000,ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti iei ultimii bani de la gura sa vezi Steaua. :wink:

Ceea ce s-a discutat pe acest topic nu reprezinta vreun sacrificiu si multi nu inteleg asta. Multi cred ca daca au platit 300.000 pe un bilet lumea e a lor si nimeni nu`i poate obliga sa tina un mesaj 2 minute sus sau un carton.Nu consider un sacrificiu sa vii la stadion si sa canti 90 de minute, mai ales pentru cei ce vin 1 data la 2 luni pe stadion. Unii canta etapa de etapa in continuu DIN DRAGOSTE pentru. ECHIPA fara a fi obligati de cineva si nu se mai plang de lipsa banilor si alte chestii. Nu te pune nimeni pe tine sa vii la meci la Oradea cum zici u. Daca vrei sa vii bine..ti-ai facut datoria, daca nu, vine altcineva in locul tau. Fiecare e suporter adevarat in felul lui.Numai bine.

hateme19.02.2007 23:16

cel mai bine ,o statie mai puternica si sa stea numai Bogdan la microfon. La ce ne ajuta 100 de lideri cand peluza nu creste in valoare deloc? Parerea mea e ca cel mai potrivit om la microfon e Bogdan ! frate..a fost sedinta aia..pe canceru ala..unde nu prea au venit multi membrii ai peluzei..am fost si eu pe acolo, dar se pare ca s-a vorbit degeaba, parca trebuia sa mergem toti cat mai spre centru, sa nu mai sta langa steag neaaparat ca sa ne facem auziti...pff.pfff..asta e...Bogdan sper sa vezi postu asta..si sa faci si tu ceva, ca esti singuru care ajuta peluza aia impreuna cu baietii care fac coregrafiile si dau culoare peluzei..dac nu ai fi tu si ei..ceteanu ar fi rege ;). Bafta . aa...inca ceva, aduceti-va aminte meciu cu Forex Brasov din cupa Romaniei, tot Bogdan a stat si atunci la microfon..s-a cantat cel mai frumos, ba mai mult a reusit sa-i si invete cantece noi,usor cu rabdare si mult calm ...tineo tot asa Bogdan! Sal.

SSK19.02.2007 23:35

Sa fim seriosi, mitul "ultrasului fara bani" trebuie sa dispara. Ne cunoastem intre noi si stim cu totii ca cei care n-au bani nu-si permit sa fie membri de grup, in conditiile in care trebuie sa dea bani pe coregrafii, deplasari, materiale de grup, cotizatii etc. Exceptiile nu fac altceva decat sa confirme regula. Care este ca baietii au in general bani sa suporte toate aceste cheltuieli, deci n-ar fi foarte loviti de o marire a pretului biletelor.

Si zic asta fara sa insinuez ca membrii grupurilor nu fac sacrificii! Orice ban dat pe coregrafii, deplasari, cotizatii este un ban in minus la tigari, haine, cluburi. Sacrificii deci se fac! De altfel, asta e si motivul pentru care ultrasii au dreptul sa fie mai exigenti cu ceilalti suporteri.

Ca fapt divers, pe termen scurt cred ca ambele peluze ar trebui sa se concentreze pe problema cantatului! Este singurul capitol unde rivalii ne domina clar.

bogdan_p20.02.2007 08:10

Desi stam foarte slab la capitolul cantat,chiar nu stam mai prost decat rivalii nostri.Gnadti-va ca pe giulesti intra 6 mii despectatori,jumate de stadion fiin gol se produce un ecou care amplifica f mult ,de asta ti se pare ca,canta deosebit.Aceeasi problema si pe Dinamo unde stadionul este mereu gol,se produce acelasi ecou.Ghencea are o problema cu acustica,de exemplu,desi canta toti odata,sudul nu s-a auzit niciodata pana la nord.La nord problema este ca fiecare grup vrea sa stea in peluza in dreptul steagului de gard,asta ii face sa se intinda pe primele 3-4 randuri,in sus nemairamanand nimeni,decat celebrii cetateni.De aceea tonul pleaca din stanga de exemplu si pana aud cei din dreapta ce se cantamcei care au inceput termina cantecul si tot asa.Sper ca achizitionarea altor boxe sa rezolve problema.

stelist_4_ever9020.02.2007 14:01

exact niste boxe cum au crapizi dar sa nu se cante la statie decat cand se da tonul nu ca la ei ca se aude mai mult statia :)

alice4steauaBUC20.02.2007 14:21

Las ca am vazut noi ce se fac cu biletele distribuite catorva baieti din galerie, le cumperi la acelasi pret ca la bisnitari , de sa mai scoata si ei un ban pentru coregrafii  :P  :P  :P

Da..tare..bani de coregrafii..cum sa nu...

vb aiurea zau...poi eu la meciu cu sevillia mi-am luat bilet de la unul din lideri(exact in ziua meciului, cu 2 ore inainte)...si politicos l-am intrebat cat face...si mi-a zis ca 300..exact cu cat il luase si el....so...unde-i bisnita aici??? :roll:

alice4steauaBUC20.02.2007 14:27
am si eu o intrebare,pentru ca nu am observat ...s-a luat vreo masura impotriva alora care nu canta?...inafara de faptul ca s-a strigat "cetateni m--e cetateni"...chiar credeti ca o sa inceapa sa cante lumea in peluza citind ce postam noi aici??ei singuri nu o sa inceapa sa cante daca nu se iau anumite masuri...si faza cu biletele la acelasi pret cu cele de la trib 2 e putin anapoda...pentru ca o sa cumpere oamenii la peluza deoarece o sa se termine cele de la tribuna...si tot balamucu` ala o sa fie.

apropo de scandarea "cetateni m--e catateni!"..:))la vreo cateva scanune de mine erau unii care pana atunci mancasera seminte si nu cantasera deloc...si cand s-a inceput a se striga "cetateni m--e cetateni" au cantat si ei....cred ca nici macar nu si-au dat seama ca le era adresat in mod direct si foarte evident!poate ca omul nu stia a face diferenta...sau nu stia ce-i ala cetatean, dar i s-a parut atat de interesar incat a inceput sa cante... :lol:

cannavaro20.02.2007 17:00
vb aiurea zau...poi eu la meciu cu sevillia mi-am luat bilet de la unul din lideri(exact in ziua meciului' date=' cu 2 ore inainte)...si politicos l-am intrebat cat face...si mi-a zis ca 300..exact cu cat il luase si el....so...unde-i bisnita aici??? :roll:[/quote']

A fost un caz mai special.Poate se indragostise "bisnitarul" de tine :lol: :lol:

aquilla20.02.2007 19:55

ar fi o idee buna sa fie stranse toate brigazile pe centru pentru a forma un nucleu. adolescentii care nu sunt ultrasi dar canta pentru Steaua le vor urma exemplul celor de pe centru si asa mai departe. parerea mea. o alta solutie greu de realizat ar fi Unirea celor doua peluze de ultrasi.

benzina21.02.2007 10:16

s-a pus la un moment dat problema sa aibe acces in peluza decat membrii brigazilor...nu se poate incerca si solutia asta???

M@rmota21.02.2007 12:44

Daca citesti mai sus o sa vezi ca s-a discutat si despre asta si pentru realizarea unor coregrafii este nevoie de o peluza plina iar cu membrii brigazilor nu umplii o peluza!

Maresal21.02.2007 19:54

Izolarea de restul cetatenilor ne-ar duce la o situatie asemanatoare Spaniei unde mai canta decat un sector pe mijlocul peluzei si usor, usor fenomenul tinde sa dispara. Nu cred ca aceasta e solutia, dar ar fi solutii bune: 10 tobe pe mijlocul peluzei, renuntarea la unele melodii complicate in zile de meci cu stadionul plin, pt ca asa cum spunea Bogdan, altfel se aude daca e gol stadionul, crearea unei atmosfere electrizante dupa fiecare ocazie mare a Stelei, cum era pe vremea lui Jean cand absolut toti din peluza innebuneau strigand Steaua,Steaua,Steaua. In acele momente se ridica tot stadionul si striga, si ar trebui profitat de aceste momente cand tribunele colaboreaza, bagand cantece usoare de mare efect, si bineinteles o statie buna (care sa aibe baterie la inceput de meci). La meciuri fara mare importanta se pot exersa din greu si melodiile lungi si grele pana le invata tot cetateanul si, de ce nu, putem sa stam mai stransi pe macar 4 sectoare in loc de intreaga peluza.

SSK21.02.2007 21:42

Maresal pune punctul pe i: tobe, statie, un lider care sa stie ce sa cante si cand sa cante anumite cantece! In rest, multa vointa personala si voci cat mai ragusite!

verdichio22.02.2007 00:23
propunea ca biletul la paluza I sa fie cat cel de la trib II..si atunci in peluza o sa vina DOAR cei care vor sa stea la peluza...Din pacate aceasta problema s-a discutat cu MM de peste 6 luni si nimic nu s-a schimbat...

buna idee dar sa . se mai vb o data cu Meme .plm ca asa sar duce totzi tarani care vor sa vada meciul la tribuna

cannavaro22.02.2007 12:26

La meciurile importante derbyuri/cupe europene, tsaranii de care amintesti tu, isi vor lua bilete la tribuna II, dar cand acestea se vor termina tot la peluza isi vor lua bilete.Egalizarea pretului biletelor va face ca la meciurile din campionat in peluza sa stea doar cei care vor cu adevarat sa stea acolo si sa cante etc... si nu cei care se duc acolo pentru ca biletul e mai ieftin. :roll:

sile2222.02.2007 13:07

Clar Maresal are dreptate! (vreau sa il cunosc personal :D ) , multe tobe si cantece mai simple la meciuri importante si 4 sectoare .

«16263646566126»