FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«15859606162126»
Radu mic13.02.2007 07:36
din ce materiale sunt facute steagurile normale, stiu ca e un fle de fash dar cum se numeste exact? Batzul din ce sa fie? steagurile pe doua bete pe ce fel de hartie sunt facute?

...tu faci misto???

SSK13.02.2007 13:57
toate aparatele pe NORD!:D

Nici cu Sudul n-o sa va fie rusine :wink:

Gezets13.02.2007 16:41
toate aparatele pe NORD!:D

Nici cu Sudul n-o sa va fie rusine :wink:

sunt sigur de asta,asa si trebuie.

habarnam8513.02.2007 19:53

Toate aparatele p MINE !!! :lol: Nici cu mine nu o sa va fie rusine ! "Am chef de caterinca" :P

bogdan_p13.02.2007 20:38

Va asigur ca va fi cea mai tare atmosfera pe care ati trait-o in ultimii 7-8 ani.Coregrafii la ambele peluze,plus f mult entuziasm din partea tuturor.Daca bate si Steluta,paarrttyy:D

eferman13.02.2007 20:57
Va  asigur ca va fi cea mai tare atmosfera pe care ati trait-o in ultimii 7-8 ani.Coregrafii la ambele peluze,plus f mult entuziasm din partea tuturor.Daca bate si Steluta,paarrttyy:D

Bravo si... bravo... shiiii... Doamne Ajuta!:)Cred ca dupa atata timp era nevoie de o colaborare intre peluze... GENIAL!:)

trance_tactics14.02.2007 20:32

coregrafii e cuvantul cheie la acest meci ;):D

alexC15.02.2007 16:21

da daa

cozmin15.02.2007 21:18

Dupa o saptamana de truda,in care ne-am depus toata silinta si tot interesul sa "dam bine" si noi la tribuna a2a,JANDARMERIA nu ne-a lasat sa intram cu japonezele pregatite pe stadion.Erau in jur de 8,cu emblema noastra.Unii dintre noi la o poarta la tribuna a2a am intrat fara probleme cu banner-ul de gard,iar un alt membru d-al nostru tb sa intre pe poarta pe care avea sector biletul lui.Un jandarm d la poarta respectiva i-a spus clar ca nu-i da voie sa intre cu ele,"ca de ce sunt batele alea..ca ce reprezinta?"..am stabilit sa le bagam printr-un prieten pe la peluza si sa ni le dea prin gard.Pana una alta am ajuns fata-n fata cu el,si le-am luat eu repede prin gardul de la toaleta tribunei a2a.Moment in care jandarmii m-au vazut pe mine si pe prietenii de la peluza,si ne-au dat amenda 5 milioane.

JOS CENZURA!

VaSsY15.02.2007 21:18

la 1 sau 2-0 galeria Stelei incurajau echipa "GEORGESCU LA PUSCARIE" si cu ce suflet alergau stelisti, PACAT :((

FanSteaua4Life15.02.2007 21:23

deci sa intelegem ca tu nu faci parte din galeria Stelei... :roll:

VaSsY15.02.2007 21:25
deci sa intelegem ca tu nu faci parte din galeria Stelei... :roll:

sa intelegi ca la meciul asta nu am fost..din pacate...mi=am pus baza in cineva ca, cumpara bilete..si m-a tepuit..:((

M1rceaSUD15.02.2007 21:31

SEARA DE RAHAT .

cozmin15.02.2007 21:37

Asta e prima amenda pe care o iau pe stadion.Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna,cu toate k e semnata,ce se-ntampla daca n-o platesc?

VaSsY15.02.2007 22:03

dupa cativa ani iti va veni niste hartii acasa, precum ca esti chemat in proces, daca il pierzi, cred ca infunzi puscaria, nu sunt sigur dar parca asta e procedura...si oricum pentru intarzieri mai baga ei niste penalizari...dar daca sti cai ai dreptate si ca nu ai incalcat legea cu nimik..e bine sa te judeci cu ei

cozmin15.02.2007 22:21

nu e amenda penala sa infund puscaria,e civila..

Andreiasu15.02.2007 22:44

Va urasc din tot sufletul...NENOROCITILOR !!!

brav015.02.2007 22:53

pe scurt cozmine trebuie sa o platesti.

faptu' ca ai semnat peveul nu prea iti da multe sanse. defapt daca mai citesti inca o data acolo jos deasupra semnaturii e usor sa intelegi de ce.

ca sa scapi de ea trebuie sa dovedesti fie ca nu e semnatura ta (apr imposibil) ori sa dovedesti ca ai fost constrans sa semnezi (mai posibil decat apr imposibil).

si: 1)daca te duci in instanta nu are ce penalizari sa-ti bage, doi) "daca sti ca ai dreptate si ca nu ai incalcat legea cu nimic.. e bine sa te judeci cu ei" gresit (in cazu' tau) si totodata lesne de inteles, pt ca amenda ti-o iei deoarece incalci o lege, semnand procesul tu nu faci altceva decat sa fi de acord ca ai incalcat legea respectiva rezultand astfel ca tre' sa platesti.logic si simplu de dedus.

pentru mai multe amanunte daca te pasioneaza cauta legea pe net (cel mai simplu)vezi ce prevederi sunt p'acolo cum poate fi atacat un peve si bafta cu ea si pe viitor nu semna (ai sa vezi ca si geandarmul o sa se uite nistel crucis si o sa inghita nitel in sec.. macar satisfactia asta sa o ai.)

joseph15.02.2007 23:00

daca te referi la oameni de tot rahatul care sunt prin peluza si nu dau 2 bani pe munca celor care fac la o coregrafie... si eu ii urasc si i-as calca in picoare. le-a fost explicat frumos la toti taraniii ce trebuie sa faca si ei o ardeau in caterinca cu cartoanele... n-au ridicat nici cand trebuia, nici nu le-au tinut... si mai si radeau cand vedeau ca ni se umfla venele :evil:

cae indru16.02.2007 00:18

foarte tare banneru cu "cap de familie" da" ce sa zic baietii au fost prea zelosi si au dat-o de gard grav cu gramatica "anchetatata" ?

AcMilan1416.02.2007 00:32

Ce a fost cu coregrafia de la Peluza Nord?nu inteleg nimic din ea!

George Stan16.02.2007 01:13

daca te referi la...

Sau poate a vrut doar sa fie enigmatic.

Andreiasu16.02.2007 01:24
foarte tare banneru cu "cap de familie" da" ce sa zic baietii au fost prea zelosi si au dat-o de gard grav cu gramatica "anchetatata" ?

Bai cacatule, familia e anchetata, nu "capul". Scuze pentru limbaj, dar pur si simplu mi-e sila de multi dintre voi.

SteauaToronto16.02.2007 02:09

Bai cacatule, familia e anchetata, nu "capul". Scuze pentru limbaj, dar pur si simplu mi-e sila de multi dintre voi.

Degeaba ne jignim intre noi, degeaba ca oricum nu va schimba ca echipa noastra a fost infranta!

trance_tactics16.02.2007 02:12

niste infecti toti cetatenii , imparteam cartoanele si le luau in deradere, plus ca unii cand ne vedeau fugeau doar ca sa scape urmand ca apoi sa revina pe locuri si sa nu dea doi bani pe cartoanele ce ii asteptau pe scaune ! NISTE TARANI sunteti BA. panaramelor. pacat ca s-au vrut multe si niste imputiti au stricat o parte. oricum mult respect si pentru baietii de la sud care au pus coregrafiile si bineinteles pentru A47V :). la mai mare

«15859606162126»