FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«15758596061126»
cozmin01.02.2007 07:15
nu ii bagi in seama dar stai si tu pe la mijlocul peluzei sau jos unde stau brigazile ...a fost si la sud  o data cu chestia asta cu lasa steagul jos si iam bagat in spital pentru ca sufereau de ei   :lol: si le-am zis Dute la tribuna daca vrei sa vezi meciul

in curand nici in tribuna n-o sa mai aiba loc sa vada meciul.. :twisted:

albanezul01.02.2007 11:43

bine tuuuuuuuuuu...rupeti-le gura..OLTENITA SQUAD ALE!!!!!!:)

verdichio02.02.2007 01:13

sa va vedem cat de tari suntetzi poate la meciul cu Sevilia nu va afishatzi steagurile

Si pt cei care au zis ca fac hai sa va vad si pe voi daca suntetzi suporteri(ultrashi) cu adevarat

Gezets02.02.2007 06:38

albanezule,tu cand te apuci de vopsit?:D

albanezul02.02.2007 12:06

cand imi dai sarcina de vopsit o great obi wan gezets man!

MIREL6RADOI05.02.2007 21:16

Mi-ar placea,ca la un meci de pe stadionul "Steaua" sa revad o coregrafie pe tot stadionul,gen,cea din meciul cu Poli aek Timisoara,cand s-a castigat "22"

Daca nu se poate o coregrafie pe tot stadionul..la fel de reusita ar fi demonstratia de forta,a suporterilor STELISTI,daca la un meci cu "casa inchisa",tot stadionul,la rugamintea celor din pn/ps (Asta daca merge klumea statia)sau la indemnul crainicului..ar fi o chestia super-tare..parerea mea...bogdan_p ce parere ai? :lol:

CrAzYbaSaRaB05.02.2007 21:45

mai bine sa cante tot stadionu si sa nu mai rumege seminte :|..mult mai marfa decat o coregrafie ;) P.S. vrem femei mai ieftine

eferman06.02.2007 07:21
mai bine sa cante tot stadionu si sa nu mai rumege seminte :|..mult mai marfa decat o coregrafie ;) P.S. vrem femei mai ieftine

si bautura si iarba mai ieftina(ca sa o folosim in scopuri educatzionale)... si motorina(care s-a ieftinit un tzar) ca sa ne coste mai putzin deplasarile!!!

E cineva impotriva solicitarilor mele?

benzina06.02.2007 18:11

eheeeeee ca bine zici :D 8O

ShoBo_9107.02.2007 13:16
Mai putina violenta...
LUPANU07.02.2007 15:48

:cry: :cry: :cry: am o problema in legatura cu biletul la meciul cu sevilla cine ma poate ajuta sa dea add la tofast4idiots va rog unu mai mare din galerie...un baiat din triada sau poate chai bogdan_p

va rog ajutati-ma

AmuntBoy07.02.2007 16:04
:cry:  :cry:  :cry:  am o problema in legatura cu biletul la meciul cu sevilla cine ma poate ajuta sa dea add la tofast4idiots va rog unu mai mare din galerie...un baiat din triada sau poate chai bogdan_p  

va rog ajutati-ma

lol

esti glumet :)))

cozmin07.02.2007 16:27

Chiar,pt ca n-am avut bani sa-mi iau biletul pe abonament,acum cand am facut rost de bani am fost nevoit sa-mi iau bilet d la bisnitari.Toata treaba e ca e cam decolorat.Cine poate sa-mi spuna si mie care-s semnele de siguranta si cum le pot detecta pan la ora meciului?merci anticipat

lbj07.02.2007 20:45

Mai toate biletele sunt decolorate. Totusi, in caz ca nu esti sigur, ia biletul si apropie-l de o lumina ultravioleta...ar trebui sa observi se spate niste dungulite (gen scame :)) ) de mai multe culori.

criminalu200507.02.2007 20:50

si al meu este la fel.L-am luat in ultimile zile cu abonamentu si acum l-am verificat la lumina daia albastra de la bricheta si merge treaba...

undeva09.02.2007 08:09
Mi-ar placea,ca la un meci de pe stadionul "Steaua" sa revad o coregrafie pe tot stadionul,gen,cea din meciul cu Poli aek Timisoara,cand s-a castigat "22"

Daca nu se poate o coregrafie pe tot stadionul..la fel de reusita ar fi demonstratia de forta,a suporterilor STELISTI,daca la un meci cu "casa inchisa",tot stadionul,la rugamintea celor din pn/ps (Asta daca merge klumea statia)sau la indemnul crainicului..ar fi o chestia super-tare..parerea mea...bogdan_p ce parere ai? :lol:

Teoretic, suna bine. Practic, n-ai sa vezi.

Si de unde vrei tu coregrafie pe tot stadionul? Faci cinste ?

...daca nu sunt bani,o facem in.....rate.. :lol: :lol:

undeva09.02.2007 08:09

Teoretic, suna bine. Practic, n-ai sa vezi.

Si de unde vrei tu coregrafie pe tot stadionul? Faci cinste ?

...daca nu sunt bani,o facem in.....rate.. :lol: :lol:

crx11.02.2007 10:04

merge careva la sevilla in spania?

puyol11.02.2007 11:52

eu :) numai ca eu stau in Spania, in Cataluña mai exact. apropo, spunea cineva ca e satul sa auda oameni care spun: o sa imi fac steag. Eu l-am terminat, deci daca vedeti pe unul cu ''Totul pentru Steaua'' eu sunt ala

eferman11.02.2007 13:41
eu  :) numai ca eu stau in Spania, in Cataluña mai exact. apropo, spunea cineva ca e satul sa auda oameni care spun: o sa imi fac steag. Eu l-am terminat, deci daca vedeti pe unul cu ''Totul pentru Steaua'' eu sunt ala

Frumoas asa!:)

stelist_4_ever9012.02.2007 14:03

din ce materiale sunt facute steagurile normale, stiu ca e un fle de fash dar cum se numeste exact? Batzul din ce sa fie? steagurile pe doua bete pe ce fel de hartie sunt facute?

cannavaro12.02.2007 14:10

Din panza.Gasesti in Europa cata vrei :))

Steagurile pe 2 bete tot din panza sunt facute iar tevile din plastic. Gasesti la magazinele de electrice. :wink:

cozmin13.02.2007 00:13

si noi am pregatit ceva special,speram sa iasa totul cum vrem noi,si sa nu deranjam prea mult.. :oops:

Gezets13.02.2007 00:20

toate aparatele pe NORD!:D

cozmin13.02.2007 00:33

macar alea de la trib 1 pe noi :D

«15758596061126»