s a notat,altceva?
s a notat,altceva?
Invatati limba romana. Va rog mult !
@Andreiasu
Pentru unii/unele deja e prea tarziu :twisted:
De mult n-am mai ras atat...am asistat la o noua mostra de inteligenta canina, plina de varii onomatopee!:lol: :lol:
Dar ce sa-i faci, daca pe strada fug ca iepurii (vezi episodul Magheru-Romana de anul trecut), pe net sunt dezlantuiti!
)
sunt scarbit de ce am vazut in aceasta seara
o tarfa ne face de ras la TV? ![]()
pe b1 TV
e inregistrarea unei emisiuni care a fost difuzata acum muuult timp. o gluma de emisiune care nu a tratat nimic concret, Dorin nu a fost lasat sa vorbeasca, radu moraru a glumit pe seama unor subiecte cu adevarat importante.puse cap la cap inca o mizerie
Legat de amicalul cu Moldova, observ multa nepasare si deradere fata de o eventuala deplasare la acest meci.Nu de alta dar peluzele din Romania cam sufera de "Basarabia pamant romanesc".Iar asta se pare doar la nivel de sloganuri.Personal consider meciul cu Moldova cel mai important din acest stadiu de antrenament si sunt curios cum va fi tratata echipa, mai ales dupa episodul Romania-Belarus de la Bucuresti unde se pare niste suporteri ai Zimbrului (Ultra Boys parca)au incurajat echipa Belarusului.
P.S.Sper sa va abtineti de la reply-uri de genul "Ba du-te tu daca esti asa de smecher!"
Emisiunea aia a fost o alta bataie de joc. E vina noastra ca ne ducem la astfel de emisiuni. Nu ne vor da dreptate niciodata. Lumea vb serios(si de la noi si rapizii) si ei aveau chef de caterinca.
Ultrasii nu se pot salva prin impresionarea mass-mediei, se pot salva doar prin ei insisi. Rezistand in peluza in modul clasic, in ciuda legilor ce apar acum sau vor aparea.
Nu o sa-ti raspund prin "Ba du-te tu daca esti asa de smecher" dar vreau sa te intreb...de ce nu astepti intai meciul, sa vezi daca s-a dus sau nu cineva si abia apoi sa critici? Desi chiar si daca nu se duce nimeni, nu prea cred ca ai tu dreptul sa critici treaba asta. Dar na, voi asteptati sa fie prezente brigazile, pentru ca apoi, a 2-a zi la scoala sa va laudati iar cu noi, de parca ati fi fost si voi acolo.
Si totusi...daca ti se pare un meci asa important, tu de ce nu te duci? ![]()
Ultrasii nu se pot salva prin impresionarea mass-mediei, se pot salva doar prin ei insisi. Rezistand in peluza in modul clasic, in ciuda legilor ce apar acum sau vor aparea.
da si sa fie independenti fata de club
fara autocare pentru deplasare!
Inregistrarea emisiunii de la TVR1 despre suporterii din Romania:
http://tvr.ro/webcast/emisiuni.php?k=1&em=...A%20LIMITE#text
emisiune concentrata pe Dinamo si rapid,pana si cu Poli au avut mai multe imagini din galerie iar cele cu Steaua erau de cateva secunde...mi-am facut 1000 de draci cand m-am uitat la emisiunea asta!
PS:sorinel pustiu tine cu raped :lol: :lol: d c oare?
e tare asta cu bestiile albastre :twisted:
singurul lucru mai normal a fost unitatea tuturor suporterilor(de la dif echipe)impotriva jandarmilor si a evenimentelor petrecute la meciul cu Dinamo.mai bine se faceau mai multe emisiuni in care fiecare galerie sa fie prezentata,da' era prea mult pentru ei.in orice caz,repet,nu a fost o emisiune echilibrata!
interesant reportaju..pakt de unele personaje care nu prea isi au locu.Marele ultras sorinel pustiu :lol: cine dreaq e ala mah??Aceleasi aberatii ..in loc sa se vorbeasca de fenomen si probleme..se baga iar aceleasi replici:echipa comunista,10 in B,Poli aek(bine asta sunt si yo de acord:D )echipa securitatii,Liga Campionilor.Dar de ce nu s-au luat interviuri si d la liderii Galeriei Craiovei,Petrolu,Vaslui,U Cluj,Uta,Faru echipe cu ani grei de fenomen...in schimb mi-a bagat toti inaripati sa vb(S.Pustiu auzi si tu :lol: )Si la noi d la Sud dc nu a aparut nimeni? La Dinamo in schimb statea N.G. langa Brigate.Imaginea urata de la sfarsit cu copii prin peluza :?Inregistrarea emisiunii de la TVR1 despre suporterii din Romania:http://tvr.ro/webcast/emisiuni.php?ca=1&am...A%20LIMITE#text
Nu o sa-ti raspund prin "Ba du-te tu daca esti asa de smecher" dar vreau sa te intreb...de ce nu astepti intai meciul, sa vezi daca s-a dus sau nu cineva si abia apoi sa critici? Desi chiar si daca nu se duce nimeni, nu prea cred ca ai tu dreptul sa critici treaba asta. Dar na, voi asteptati sa fie prezente brigazile, pentru ca apoi, a 2-a zi la scoala sa va laudati iar cu noi, de parca ati fi fost si voi acolo.Si totusi...daca ti se pare un meci asa important, tu de ce nu te duci?
Stai cuminte ca am terminat de frecventat scolile (superioare) cand probabil tu nu le-ai inceput :wink:
Nu este important daca si cine o sa faca o asemenea deplasare, ideea era alta.Este usor sa arborezi steaguri tricolore, cruci celtice, sloganuri de dreapta si campanii cu "Basarabia pamant romanesc", insa atunci cand problema se pune ca si in Bucuresti gasesti moldovence fierbinti, atunci avem o problema.Sarbii de exemplu (la care tanjesc multi sa ajunga)nu or sa dea niciodata o deplasare in Croatia sau Bosnia pentru a vedea marile echipe din vest...dar totusi...nu am eu drptul sa critic :?: :?: :?:
interesant reportaju..pacat de unele personaje care nu prea isi au locu.Marele ultras sorinel pustiu :lol: cine dreaq e ala mah??Aceleasi aberatii ..in loc sa se vorbeasca de fenomen si probleme..se baga iar aceleasi replici:echipa comunista,10 in B,Poli aek(bine asta sunt si eu de acord:D )echipa securitatii,Liga Campionilor.Dar de ce nu s-au luat interviuri si de la liderii Galeriei Craiovei,Petrolu,Vaslui,U Cluj,Uta,Faru echipe cu ani grei de fenomen...in schimb mi-a bagat toti inaripati sa vb(S.Pustiu auzi si tu :lol: )Si la noi de la Sud dc nu a aparut nimeni? La Dinamo in schimb statea N.G. langa Brigate.Imaginea urata de la sfarsit cu copii prin peluza :?Inregistrarea emisiunii de la TVR1 despre suporterii din Romania:http://tvr.ro/webcast/emisiuni.php?ca=1&am...A%20LIMITE#text
Pai trebuiau se sa duca la Craiova, Cluj, Arad, etc. Ori a fost mai comod sa faca reportajul doar in Bucuresti si cu cateva imagini plus interviuri in Timisoara.
emisiune concentrata pe Dinamo si rapid,pana si cu Poli au avut mai multe imagini din galerie iar cele cu Steaua erau de cateva secunde...mi-am facut 1000 de draci cand m-am uitat la emisiunea asta!PS:sorinel pustiu tine cu raped d c oare?
e tare asta cu bestiile albastre
singurul lucru mai normal a fost unitatea tuturor suporterilor(de la dif echipe)impotriva jandarmilor si a evenimentelor petrecute la meciul cu Dinamo.mai bine se faceau mai multe emisiuni in care fiecare galerie sa fie prezentata,da' era prea mult pentru ei.in orice caz,repet,nu a fost o emisiune echilibrata!
Mie mi s-a parut de echidistanta emisiunea.
cu cine as putea discuta in legatura cu unele produse promotionale..am vizitat si magazinul virtual si as avea si eu o oferta
Inregistrarea emisiunii de la TVR1 despre suporterii din Romania:http://tvr.ro/webcast/emisiuni.php?ca=1&am...A%20LIMITE#text
Am luat inregistrarea de pe site-ul TVR, este in format "Real Media" ...".rm" se deschide cu Real Player sau cu orice alt player video, cu conditia sa aveti codecul instalat.
http://rapidshare.ro/download.php?id=qIDiL...nXYDyJMNgpS307q
sau de aici:
este adevarat ca au fost aeara la hockey cateva zburatoare??Din unele surse se zice k vor pregatii actiuni si azi la meci.Ii asteptam cu bratele deschise :twisted:
cum ramane cu meciu cu gunoierii???? jucam in giulesti sau la draq`n praznic?
Montaj Peluza Sud :
Vad ca bogdan_p a facut o pauza de la forum?
Bogdane lasa counter-strike vino aici sa comentam! Ce se mai intampla cu galeria? Ceva tranfseruri noi?
)))
Da, Toronto, se pare ca o sa te transfere pe tine...o sa joci la "inaintare"...la incidente, desigur! :lol: :lol: :lol: :lol:
mai lasatzi caterinca si mai punetzi mana pe pensule ... si facetzi steaguri pe 2 betze saU de fluturat ca e asa frumos cand te uitzi in peluza si vezi atatea steagurri !!! Hai ca si anul aceesta TOT NOI LUOM TITLUL LA PELUZE !!!