FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«15455565758126»
Azzido20.12.2006 16:02
daaa exact asta incearca..esti dus

Bine serifule, imi cer scuze ca te-am deranjat, hai ca ma duc sa ma culc, daca mi-ai zis tu ca sunt dus e clar... :?

albanezul20.12.2006 16:52

da nu vbea ma cu tine..citeste si tu atent.

Juventu$20.12.2006 18:12

azzido nu vb cu tine..

FanSteaua4Life31.12.2006 19:27

La multi ani tuturor suporterilor Stelisti...

apas01.01.2007 02:09

lsd ca regenon etc la multi ani si multa bafta si nu uitati pastrati materiale pirotehnice pt meciuri ahahhaha

apas01.01.2007 02:29
http://www.ultras-sur.es/17-10-06-esteaua-...eal-madrid.html cronica meciului Steaua Steaua real dupa siteul lui ultras sur daca ar traduce cineva tot articolu ar fi bine baietii isi dau cu parera desprenoi si etc..
AmuntBoy01.01.2007 04:40

hai ca iti zic eu in mare cam ce spun , ca nu am timp sa traduc, e mai mult e o impresie de excursie

Spun ca au fost prezenti in Romania 6 de la sur

In primul paragraf spun cum sunt preturile in RO si cum au petrecut primele zile (cred ca au venit de sambata sau duminica)

Apoi au facut o excursie la Brasov si au vizitat castelul Bran care nu prea i-a impresionat.

Apoi cum au petrecut restul de zile pana la meci si aici ...

Au prezentat mai intai sudul nostru si au observat ca sunt cam 200, dar multa miscare si sunt cu multe steaguri de 2 bete si ca au bannerele puse invers in semn de protest.

Apoi la nord au spus ca este cam haotic (cred ca nu le-a placut coregrafia cu cartoane) si ca sunt multi tineri in peluza, au prezentat cateva grupuri apoi au zis ca au inceput bine fonic, dar s-au stins pe parcurs datorita scorului.

Inainte sa plece au vizitat stadionul lu dinamuee si au facut o mica caterincade el: ca este jenant pt o participanta UEFA si ca seamana cu cele din C de la ei si cu fostul stadion al lor (nush care)

FanSteaua4Life01.01.2007 07:02

scrie ca baza sportiva se aseamana cu vechea lor baza sportiva, nu stadionul...in fine...daca nordul nostru e haotic de peluza lor ce sa mai zicem, nu erau nici 200 de ultrasi de ai lor pe santiago bernabeu, si nu au facut nici un fel de demonstratie ultras in afara catorva steaguri...

puyol01.01.2007 07:23

da... mai tii minte cand spre finalul meciului ultras sur faceau genoflexiuni? :lol: ma refer la meciul de è bernabeu.

MAD_KAT01.01.2007 11:48

Nu cred ca trebuie sa ne stresam prea mult despre ce au zis baietii astia de la ultras sur.Daca am ajuns sa plecam urechea la ce zic niste suporteri ai unei echipe din Spania( fie ea chiar si Real Madrid).... sa fim seriosi.N-ati vazut ca ei vin la meciuri cu bunic, bunica, fetita sau baietel de 4 ani, sorb tacticosi din sucuri cu pai, mai infuleca niste chipsuri sau produse de la Mc, mai fac o poza cu vreo vedeta de pe teren.... :roll: Astia din Spania sunt cei mai slabi suporteri dupa parerea mea. De multe ori cu 60-70.000 de spectatori se aud indicatiile bancii tehnice.No comment.Daca era vorba despre niste ultrasi de-ai lui Milan ,Inter sau mai stiu eu cine din Italia chiar se cadea sa luam niste notite, ca n-ar fi stricat.Hai la Multi Ani si un An Nou fericit pentru toata suflarea stelista !

albanezul01.01.2007 19:44

stai linistit(a)(?)..ca nu trebuie sa fii ultras sa iti dai seama de ce se intampla in jurul tau.la meciul cu Kiev de ce a fost alta atmosfera?pt ca nu au fost atatia "oameni cu bani" care sa vina sa il vada pe Beckham sau alti juatori de la Real si nu sa sustina Steaua.voi nu intelegeti ca in Peluza Nord,in afara de primele randuri si de sectoarele de pe mijloc unde se mai canta,restul nu stiau nici un cantec?deci chiar nu stiau.m-am uitat la un ins sa vad daca intr-adevar canta.si nu stia nici un vers.normal ca nu ma asteptam ca pe acel om sa il vad si urmatorul meci in Ghencea.ceream prea mult.anyway.La multi ani tuturor..si un an nou fericit!

termin cu o urare:Iubim Steaua/Si-o vom urma/Oriunde-n lume va juca!!(acum doar cu buletinul..) :)

ultras_snake01.01.2007 20:05

Sunt de acord cu albanezul. Sus in peluza nu se canta deloc...:( Nu avem ce face... Eu sper ca in cel mai scurt timp sa cante toata peluza. Eu sunt super infocat si vin la fiecare meci. Sper ca toti suporteri adevarati sa faca acest lucru. Si inca ceva: poate ar trebui sa avem mai multe steaguri in PN, si de 2 betze si de fluturat...

Un an nou fericit la toti, multa dragoste si fericire!!!

ultras_snake01.01.2007 20:07

Si vreau sa stiu si eu care sunt celelalte versuri din cantecul nou cantat la meciul cu Craiova???

Johnny`4701.01.2007 20:26

...Suntem aici , Pentru culori , Si pentru ale noastre valori !!

apas02.01.2007 00:35

ole ole ole ola ole ole ole ol ola continuare :D

SSK02.01.2007 01:50

Si ar fi genial daca si Nordul ar fi de acord sa-l cantam cu bataie din palme :wink: Chiar se aude mai bine. Dovada: la Craiova s-a auzit destul de slab, desi cantecul are potential mare - si mai este si nou in Romania.

Azzido02.01.2007 11:07
Si vreau sa stiu si eu care sunt celelalte versuri din cantecul nou cantat la meciul cu Craiova???

vezi aici:

http://rapidshare.ro/download.php?id=sEcG1...6uompIHdPCYbJTA

ultras_snake02.01.2007 11:48

Mersi mult, cantecul asta are potential. Sper sa fie cantat in PN cat mai repede, poate dak ar fii postat pe site suporterii l-ar invata mai repede.

Dubios02.01.2007 13:34

Si ar trebuie cantata cum s-a cantat prima oara adica asa:Iubim Steaua:clap:,si-o vom urma:clap:oriunde in lumea va juca.....suntem aici:clap:pt culori:clap:si pt ale noastre valori....ole ole, ole ola.....ole ole ole olaa.....

MIREL6RADOI02.01.2007 14:41
Si ar trebuie cantata cum s-a cantat prima oara adica asa:Iubim Steaua:clap:,si-o vom urma:clap:oriunde in lumea va juca.....suntem aici:clap:pentru culori:clap:si pentru ale noastre valori....ole ole, ole ola.....ole ole ole olaa.....

Chiar asa,ca veni vorba de "vom urma oriunde in lume va juca".Va fi o brigada,care sa mearga la meciul amical cu Rep.Moldova? :wink:

<--cel putin,baietii de la zimbru nu suporta pe Dinamo.. vezi 2:45 din filmulet :lol:
Andreiasu02.01.2007 14:52

Mirel6Radoi ai incercat sa fii haios?

MIREL6RADOI02.01.2007 16:53
Mirel6Radoi ai incercat sa fii haios?

Nu. Relax,viata e prea frumoasa ca sa ne enervam.Chiar sunt curios daca o sa mearga cineva la meci. :wink:

Andreiasu02.01.2007 18:33

Cine sa mearga ma? Lumea strange bani de Spania, cine vrei tu sa mearga in Moldova? De ce nu te duci tu insa? Daca chiar esti asa de curios.

P.S. Ai probleme cu ochii?

bogdan_p03.01.2007 20:55

Dc am merge la un meci amical intr-un loc in care nu ne face nici o placere,e foarte departe,foarte frig,etc.Daca vreau moldov3ence,gasesc aici cate vreau,nu ma duc eu dupa ele:D

RaDoooI08.01.2007 13:22

la meciul cu sevilla ar fi frumos sa aiba toate brigazile steaguri , steaguri pe 2 bete , si un msg pentru echipa , sa le amintim ca suntem Steaua , si ca suporterii ar trebui respectati si salutati la sfarsit de meci , vorba celor de la sud , macar 2 palme acolo sa pocneasca pentru ca ne-am bucurat la gol , pentru ca i-am incurajat atunci cand restul stadionului ii apostrofa .. iar brigazile ar trebui sa cante tot meciu , si mai multa comunicare intre Dorin si cel de la microfon :D

«15455565758126»