FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«15253545556126»
KolloSal11.12.2006 11:42

Felicitari stelistilor prezenti la Craiova!

Atmosfera creata a fost la inaltime si am observat ca s-a cantat si foarte bine.

Pacat de jocul echipei si indiferenta jucatorilor :(

ultras_snake11.12.2006 16:50

Re all , vroiam sa stiu si eu de la cei mai experimentati, cum se poate forma o grupare. Adik dak ai un grup care vrea sa se afirme in peluza poate sa-si faca un banner si sa-l puna sau trebuie sa vorbeasca cu liderii galeriei etc. Si cum poti intra intr-o grupare? Multumesc anticipat

Gezets11.12.2006 17:03
Re all , vroiam sa stiu si eu de la cei mai experimentati, cum se poate forma o grupare. adica daca ai un grup care vrea sa se afirme in peluza poate sa-si faca un banner si sa-l puna sau trebuie sa vorbeasca cu liderii galeriei etc. Si cum poti intra intr-o grupare? Multumesc anticipat

nu face banner ca il faci degeaba...sunt destule brigazi,la meciuri ia legatura cu baietii de jos din primele randuri si o sa'ti zica ei ce ai de facut..

SteauaToronto11.12.2006 18:43

Sa-i ziceti la multi ani lu bogdan_p de 8 decembrie!

La multi ani bogdane si o viata cat mai lunga in peluza!

no_problem11.12.2006 19:25

e nah ca te-a bagat asta la cinste pe aici:))

aditza_cheliosu12.12.2006 13:06

aduci 200 da milioane da dolari si te luam la noi in brigada :wink:

lordandrey0012.12.2006 16:32

Poate ati vazut acest film poate nu. Dar iata cam ce ar trebui sa fie o galerie:

Respect pt Panathinaikos

SteauaToronto12.12.2006 16:34
aduci 200 da milioane da dolari si te luam la noi in brigada  :wink:

Depinde ce brigada :twisted:

Padrese12.12.2006 18:42
Poate ati vazut acest film poate nu. Dar iata cam ce ar trebui sa fie o galerie:

Respect pentru Panathinaikos

Pritene m-ai dat pe spate cu link-ul asta, sunt ud tot, nu stiu ce sa mai zic.

Un singur sfat pentru voi astia care stiti numai sa dati sfaturi : mai lasati internetul si veniti la stadion sa vedeti cum e viata la reala si in Romania.

JeLeS12.12.2006 19:11

ce incidente ma ? ala cu farashu` ? :lol: era agent infiltrat ala ma 8)

stelistu2513.12.2006 17:36

Respect pentru Panathinaikos

prietene iti sugerez sa te uiti la linku urmator, e de la aniversarea lui paok de 80 de ani, si aia nu's toti ultrasi :)http://www.youtube.com/watch?v=fONyDesdPKc

aaaa si pt atmosfera va recomand filmuletu acesta... http://www.youtube.com/watch?v=QrCgyTygG2E

aceeasi coreg vazuta din teren:

alexis13.12.2006 18:23

s-ar parea ca in retur vom juca cu rapid nu in giulesti ci la min. 150 km de Bucuresti,ca le-au suspendat terenul...

IPR13.12.2006 21:24

Lasati-ne mha cu link-urile de pe youtube, alta treaba nu aveti de facut prin casa? Mai bine ati veni pe la stadion si ati incerca sa faceti ce vedeti prin filmuletzele astea pe care le tot vizionati si care v-au impresionat asa mult.

Azzido13.12.2006 22:15
Lasati-ne mha cu link-urile de pe youtube, alta treaba nu aveti de facut prin casa? Mai bine ati veni pe la stadion si ati incerca sa faceti ce vedeti prin filmuletzele astea pe care le tot vizionati si care v-au impresionat asa mult.

De acord.

Mai usor cu exemplele teoretice.

Mai activi cand vine vorba de practica !

FanSteaua4Life14.12.2006 00:50
s-ar parea ca in retur vom juca cu rapid nu in giulesti ci la min. 150 km de Bucuresti,ca le-au suspendat terenul...

Pe cat punem pariu ca se va juca la Timisoara daca nu le vor reduce suspendarea... :evil:

stelistu2514.12.2006 08:18

Fratilor...da voi de unde stiti k yo nu merg la stadion si cant tot mekiu...lasati aerele de ultrasi si nu mai comentati pt cateva linkuri...na devenit delict federal sa pui linkuri p net :roll: :roll:

Radu mic14.12.2006 20:17

este de apreciat faptul ca tin un cantec 3 minute iar la noi in Romania (in general) nici macar o torta nu se tine asa de mult dar un cantec. frumos, da de gandit celor care aleg peluza/stadionul pt ca este la moda sa fi "ultras" si nu pt ceea ce simt pt echipa, pt culori!

totusi am facut si noi un astfel de "show" la prezentarea "echipei nationale- Steua" acum 5 ani, cand nu exista acesata moda de a tine cu Steaua.

predatorpulse715.12.2006 06:51

Stiti cand noi o sa avem galerie ca englezii,grecii sau turcii? Cand nu o sa se bata stelist cu stelist in peluza,cand peluzele o sa fie "unite",cand o sa se inventeze niste cantece despre Steaua care sa tina macar 1 minut si care sa aiba ritm si versuri frumoase(nu numai cu **** la caini si crapizi) si cand atmosfera de la peluze ii va indemna pe cei de la tribune sa participe mai mult.

P.S. Nu sunt un ultras sunt un om care apreciaza atmosfera pe stadion nu statul jos pe scaun si spargerea semnintelor.

Ma uitam la galeria celor de la panathinaikos la acel meci de baschet si desi nu stiu greaca,cantecul avea un ritm super si mi-a ramas in cap. Ati vazut cum au repetat acel cantec vreo 5 minute si ce atmosfera a creat? Aia da galerie. Galeria unei echipe nu se lauda singur ci e apreciata de ceilalti.

FORZA Steaua.

Intodeauna superiori.

bogdan_p15.12.2006 08:49

Predatorule,nu avem ca model galeriile turiclor sau grecilor,daca nu ai ocazia sa aflii ce se intampla acolo,iti zic eu, la greci si turci,sau oriunde in strainatate,exista batai intre suporterii aceleasi echipe,mult mai dure decat cele de la noi.In ultimul rand, s-au facut melodii lungi, de minim 1 minut,cu ritmuri foarte frumoase,iar faptul ca nu le cunosti,demonstreaza ca au fost facute degeaba, c sunt prea multi cei ca tine, care refuza sa invete un cantec care este cantat doar de primele randuri.E dreptul tau sa iti dai cu parerea,dar trebuie sa ai ceva cultura ultra ca sa poti aprecia atmosfera pe stadioane.Dintre cantecele noi,nici unul nu contine injuraturi,deci,postul tau e oarecum in plus.

bogdan_p15.12.2006 09:52

Era sa uit:GAEV TE RUGAM RAMAI,NU PLECA!!!!!!Muhahahahahaha

Stanici15.12.2006 10:40

Pai atunci, incercati sa faceti inregistrari audio, postati-le pe site, sa le poata downloada lumea inainte de a veni la meci. Astfel, in timpul meciului, marea parte a suporterilor din peluza, care nu sunt membri ai unei brigazi si care nu au de unde invata noile cantece, vor veni cu "lectia invatata" de acasa (in fine, cei care sunt dispusi sa cante). De exemplu,eu am invatat cantecul "Avem un singur scop in viata" de pe fisierul audio din acest site. P.S. : Va rog frumos, atrageti-i lui Gica atentia asupra faptului ca scandarea :"Cine sare, ros-albastrii" e, de fapt, :"Cine sare-i ros-albastru". In rest, numai de bine sa auzim!

alexh15.12.2006 11:47
...marea parte a suporterilor din peluza, care nu sunt membri ai unei brigazi si care nu au de unde invata noile cantece....

Pai sunt surzi sau ce ? Vii la stadion, inveti cantecu... :roll:

Kustino15.12.2006 11:51
Pai atunci, incercati sa faceti inregistrari audio, postati-le pe site, sa le poata downloada lumea inainte de a veni la meci. Astfel, in timpul meciului, marea parte a suporterilor din peluza, care nu sunt membri ai unei brigazi si care nu au de unde invata noile cantece, vor veni cu "lectia invatata" de acasa (in fine, cei care sunt dispusi sa cante).'

Cantecele au fost puse pe site si in format text cat si in format audio, daca vrei sa canti stai langa cei de jos care canta si e imposibil sa nu le inveti intr-un meci.

Peluza nu e scoala generala, ca sa mergi cu Luceafarul invatat de acasa.

Stanici15.12.2006 12:23

Ai dreptate, peluza nu e scoala dar cred ca s-ar imbunatati mult atmosfera la meci daca unii nu ar sta sa incerce sa invete cantecele. Si pe langa acest fapt, il invata gresit, incep sa il cante in felul in care l-au inteles si astfel strica ritmul celor care deja il stiu. Ceea ce am vrut sa spun e ca ar fi de preferat sa cantam la meci, nu sa stam cu urechile ciulite la cei din primul rand.

PauL1115.12.2006 15:47

dar pana acum 5-6 ani cand nu toata lumea avea net cum invatati cantecele ? :?:

«15253545556126»