FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«15051525354126»
cisco04.12.2006 10:29

Am vazut si eu documentarul ..destu de frumos, nu mi-a placut o singura chestie..si anume atunci cand arata secvente cu galeriile Stelei..Dinamo si rapid, noi eram cei mai obositi :( ..sincer ! cand dadeam din maini ..doar cativa insi se vedeau :(, fata de galeria rapidului care mi s-a parut superba :roll:

De la noi din galerie a fost Dorin.. si niste baieti din Armata 47(..sper sa nu gresesc) cu tobele.

Fiecare lider si-a sustinut punctul de vedere.. ca de obicei rapidu` si Dinamo` calare pe noi, ca ei sunt..ca ei fac..ca ei dreg..etc.

IPR04.12.2006 12:43

Interesanta ?!

S-au limitat la a lua niste declaratii liderilor de galerie in care fiecare spunea cum al lor sunt cei mai cei, cum echipa lor e cea mai buna etc. Momentul de varf a fost cand au dat opiniile unui manelist in care explica el cum :"al 12-lea jucator...e suporterii"

S-a vrut un documentar a iesit un r****  marca Tvr.

n-am reusit sa vad emisiunea, asta e tot ce am auzit yo despre ea, probabil ca daca as fi vazut-o nu mai postam pe aici sa intreb daca cineva a inregistrat-o, asa mi-a spus un prieten, ca a prezentat cateva aspecte, insa yo nu am vazut niciodata un reportaj care sa prezinte toate dedesupturile, in fine astept poate o sa vad si yo emisiunea sa ma conving.

cozmin04.12.2006 13:17

Despre deplasarea la Craiova..se stie ceva?cum putem afla detalii?

M@rmota04.12.2006 13:28

Pai...te interesezi frumos la ce ora ai tren si..ne vedem acolo! 8)

cozmin04.12.2006 14:38

m-ai lamurit..10x.. :wink:

ultras sud04.12.2006 14:54
ce s-a intamplat cu site-ul www.ultras.ro ??

chiar! :!: De ce nu mai merge???????? :?: era cel mai tare site ulta!

souljah04.12.2006 15:03

celor din Oltenita: Nu credeti ca aveti cam multe steaguri de gard?

Gezets04.12.2006 15:14
ce s-a intamplat cu site-ul www.ultras.ro ??

chiar! :!: De ce nu mai merge???????? :?: era cel mai tare site ulta!

merge chiar foarte bine...

JeLeS04.12.2006 15:25

Sincer ne gandeahm sa ajungem cu bannerele pana la nord :P glumesc ... eu cred ca nu facem nimic rau , animam putin tribuna 2 si cred ca meritam sa fim apreciati ... macar sa fie toata tribuna 2 plina de bannere , lumea sa cante ... si sa fie frumos ..

razvy irr.04.12.2006 15:33

Sincer ne gandeahm sa ajungem cu bannerele pana la nord :P glumesc ... eu cred ca nu facem nimic rau , animam putin tribuna 2 si cred ca meritam sa fim apreciati ... macar sa fie toata tribuna 2 plina de bannere , lumea sa cante ... si sa fie frumos ..

Mdea...se face lumea ultras peste noapte...e bine totusi k se inceark ceva :wink: .Iar in legatura cu sie-ul...de vreo 2zile numai intra in site...vad k s-a remediat problema :wink:
JeLeS04.12.2006 15:41

Mdea...se face lumea ultras peste noapte...e bine totusi ca se inceark ceva :wink: .Iar in legatura cu sie-ul...de vreo 2zile numai intra in site...vad ca s-a remediat problema :wink:

frate suntem din oltenita .. nu ne cere sa fim prea` prea , nici foarte foarte ... eu cred ca e bine 10x 8)

str8_gangsta04.12.2006 15:42

Mie de ce nu imi merge? :cry:

The domain "www.ultras.ro" is not available.

PROBLEMA TEHNICA IN CURS DE REMEDIERE! Va rugam reveniti.

cozmin04.12.2006 15:43

razvy irr:

Sa stii ca noi nu ne-am facut ultrasi peste noapte.Nici macar inca nu ne consideram ultrasi.Doar ca de ceva timp,am inceput sa fim mai organizati,gen nu stau 2-3 in Peluza Nord,2-3 la sud..altii la trib a2a sau la intai`a. Si nu vad de ce esti ironic cu noi.Am gresit cu ceva pana acum?Am deranjat pe cineva?Ce e rau prin a avea bannere cu Steaua la tribuna a2a?suntem d-abia la inceput..or sa apara si steagurile mari..si vor REAPAREA steagurile pe 2 bete.Acum sunt doar vorbe.In retur vor fi fapte.

Gezets04.12.2006 15:51
razvy irr:  

Sa stii ca noi nu ne-am facut ultrasi peste noapte.Nici macar inca nu ne consideram ultrasi.Doar ca de ceva timp,am inceput sa fim mai organizati,gen nu stau 2-3 in Peluza Nord,2-3 la sud..altii la trib a2a sau la intai`a. Si nu vad de ce esti ironic cu noi.Am gresit cu ceva pana acum?Am deranjat pe cineva?Ce e rau prin a avea bannere cu Steaua la tribuna a2a?suntem d-abia la inceput..or sa apara si steagurile mari..si vor REAPAREA steagurile pe 2 bete.Acum sunt doar vorbe.In retur vor fi fapte.

eu cred ca e un lucru bun...bravo.

razvy irr.04.12.2006 15:53
razvy irr:  

Felicitari atunci...si d-ati bataie la vopsit si cusut :wink: tot mai multe brigazi active in stadion..ultra' sau non ultra ..nu sunt deloc ironic :wink:
romanistul04.12.2006 15:58

Vrem sa scoatem din anonimat tribuna a II-a.

SÃ scãpam de oameni care vin la meci ca la teatru!

romanistul04.12.2006 15:59

Este ceva rau in asta?

ultras_andrei_i04.12.2006 16:48

Felicitari pentru ceea ce vreti sa faci,dar organizati-va toti baietii din Oltenita cu un singur benner nu 3 cate sunt.cel cu Oltenita Squad ar trebui fi singurul benner, nu mai e nevoie si de celelalte(o parere).

greco04.12.2006 16:53

Foarte bine... nu zice nimeni ca toti suporterii fanatici trebuie sa fie ultrasi, si nu zice nimeni ca toti trebuie sa stea la peluza. Initiativa voastra este laudabila... doar sa n-o dati si voi pe alte evenimente in afara stadionului de genul batut lume si dezbracat femei prin tramvaie. La cat mai multe steaguri si cantece ! :)

red&blue hell04.12.2006 17:08

buna idee!! dak ar canta si tribuna 2 ar fi perfect. ia nu mai mergeti voi atata la teatru :P :twisted:

VaSsY05.12.2006 06:41

Un lucru laudabil dar mai frumos erea sa va aliati la PN sau PS sa facem adevarata galerie a Stelei mai mare, prezenta voastra erea buna pt ca intradevar vreti sa faceti ceva pentru a scoate T2 din anonimat..

moxy05.12.2006 08:16
Un lucru laudabil dar mai frumos erea sa va aliati la PN sau PS sa facem adevarata galerie a Stelei mai mare, prezenta voastra erea buna pentru ca intradevar vreti sa faceti ceva pentru a scoate T2 din anonimat..

`erea`;))

radooku_steaua05.12.2006 09:54

vassy .. adevaru' e ca ne cam faci firma de ras... incep sa te suspectez ca esti certat rau cu limba romana...ia vezi..

ultras sud06.12.2006 05:33
Mie de ce nu imi merge? :cry:  

The domain "www.ultras.ro" is not available.

PROBLEMA TEHNICA IN CURS DE REMEDIERE! Va rugam reveniti.

Ai dreptate! la fel patesc si io! :!:

ultras sud06.12.2006 05:35

acum vad ca si-a revenit! Merge! :!: Da n-a mers zilele astea!........

«15051525354126»