FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«14849505152126»
cisco25.11.2006 15:34

ce te face sa crezi ca nu am vazut acel "detaliu" ? ..

Cum a zis si ZZ TOP "nu ne intereseaza".

IPR26.11.2006 03:52

daca am veni si noi la meciuri cu steagurile lor, ale noastre nici macar n-ar mai avea loc pe gard... si cum au spus si ceilalti, ne doare in p**a...

moxy26.11.2006 05:42
daca am veni si noi la meciuri cu steagurile lor, ale noastre nici macar n-ar mai avea loc pe gard... si cum au spus si ceilalti, ne doare in p**a...

eu si multi altii nu consider/am asta o captura.PUNCT

stelistu1426.11.2006 15:34

ar fi frumos din partea noastra sa le luam si noi un banner la retur in Ghencea.... :evil:

eferman26.11.2006 18:08

Atat simt... durere!

M@rmota26.11.2006 18:09

Da' sa postati aici si planul de atac..nu de alta dar sa stim cu toti in ce minut sa ne uitam dupa voi..sa scandam o incurajare eventual!

PS: Zama..tare imi e ca te duci singur si asta micu' se uita la TV si iti tine pumnii!

SteauaToronto26.11.2006 19:45
Hmmm..zici tu ? Nu e mare chestie. Mergem noi doi sa-l luam ?

Zama vin si eu, aduc si sud-americani cu pistoale sa vezi ce usor va fi! :lol:

Radu mic27.11.2006 02:51
Hmmm..zici tu ? Nu e mare chestie. Mergem noi doi sa-l luam ?

Zama vin si eu, aduc si sud-americani cu pistoale sa vezi ce usor va fi! :lol:

... este si mai usor daca le da MM niste ecusoane de "presa"...nu de alta dar daca tot le luam steagul macar sa-l luam "ultras style"...

Azzido27.11.2006 05:05
Da' sa postati aici si planul de atac..nu de alta dar sa stim cu toti in ce minut sa ne uitam dupa voi..sa scandam o incurajare eventual!

PS: Zama..tare imi e ca te duci singur si asta micu' se uita la TV si iti tine pumnii!

Sa treceti si pe la mine inainte, ca vreau sa va dau niste flori ca sa aruncati cu ele in dinamovisti, sa se simta si ei ca joaca in deplasare. :lol:

alexis27.11.2006 16:26

este adevarat ce s-a scris in prosport despre bataia luata de petrosaneni in gara de nord?

vood0o27.11.2006 17:01

cu siguranta....au fost atat de multi sustinatori ai jiului incat nu incapeau in sectorul lor rezervat :oops:

Triphat29.11.2006 15:14
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/FOTO_Brugge_Dinamo.html

un singur cuvant: suboameni

urat... sper sa le rupa capu baietii de la TK. Niste lasi... nimic altceva..

habarnam8529.11.2006 15:42

Ce caterinca...incetati sa NU mai postati aici asemenea prostii... ganditi inainte sa scrieti :idea:

Azzido29.11.2006 17:45
este adevarat ce s-a scris in prosport despre bataia luata de petrosaneni in gara de nord?

Daaa.

Cei 5000 de suporteri din Petrosani au fost linsati de doi puradei, fii de bulibasa, crescuti in carutza, fosti locuitori ai vilelor de sub podul Grant.

Dupa ce macelul a fost oprit prin interventia unui batalion de mascati de la DIAS, s-a constatat cu stupoare ca victimelor le lipsesc ceasurile si portofelele.

FBI-ul a inceput investigatiile.

Raportul preliminar va fi anuntat de catre Capitanul Jean Luc Picard.

:lol:

Care suporteri ma?

Sunteti nebuni?

Jiul nu a avut niciun suporter in Ghencea.

Si uite asa isi mai trec tziganii in palmares o batalie "crancena" castigata prin sacrificii enorme.

vood0o29.11.2006 18:29

azzido ...lasa ca am auzit eu cea mai tare faza posibila inainte sa inceapa meciu cu Jiu...erau in spatele meu 2 tarani si vorbeam vrute si nevrute la care unu dintre ei uitanduse spre sud exclama : "moama uite frate la aia de la Jiu aproape ca se umple peluza" :lol: :lol:

razvy irr.29.11.2006 19:11

Numai faceti voi misto ..k a iesit macel la Lujerului...dar nu cu suporterii Jiului.. din pacate :(

bogdan_p29.11.2006 22:16

HAHAHA,si o sa mai iasa cat timp incompetentii care stiu ca acolo si-o fura or sa o ia tot pe acolo,tot cu fularul la gat si caciula pe cap si cat timp nu o sa inteleaga ca tre sa se organizeze in grupuri.

Azzido29.11.2006 22:49
HAHAHA,si o sa mai iasa cat timp incompetentii care stiu ca acolo si-o fura or sa o ia tot pe acolo,tot cu fularul la gat si caciula pe cap si cat timp nu o sa inteleaga ca tre sa se organizeze in grupuri.

Eu stau in Militari si nu am de gand sa imi schimb eu obiceiurile pt niste tuciurii agramati care se cred smecheri daca ataca un grup de pustani de 17 ani, cum a fost cazul in seara aia.

Partea cu organizatul si cu fularele la vedere, intr-adevar este reala...

Numai  faceti voi misto ..k a iesit macel la Lujerului...dar nu cu suporterii Jiului.. din pacate :(

Ce macel a iesit ma la Lujerului ?

Ca m-ai spart...

Eu am fost unul dintre aia "macalariti" la Lujerului si mi-am luat o bataie atat de "crancena" incat si acum imi vine sa rad.

Daca si ala a fost macel, atunci inseamna ca nu ai vazut prea multe la viata ta.

Intr-adevar nu am fost organizati si am suportat consecintele, dar tinand cont ca ei erau de 3 ori mai multi, putem spune ca a fost doar o incaierare din care noi am iesit destul de sifonati ca imagine in primul rand.

Dar totusi, sa pastram proportiile !

SteauaToronto29.11.2006 23:12

Recunosc ca nu am treaba cu fenomenul ultra' insa am o nelamurire, poate ma lamureste cineva!

Vad in pozele alea banerul de la TK in peluza la javrre. Deci acel baner a fost capturat miseliste din cate am auzit, niste oameni cu ecusoane au mers drept organizatori si l-au luat. Dupa accea l-a luat garda si le-au dat la javrre inapoi.

Inteleg prima parte. A doua parte este cum POT sa afiseze banerul pe gard drept CAPTURA dupa modul in care l-au capturat.

Tin minte la o emisiune unul dintre lideri ca unii de la Dinamo au mentalitate ultra' foarte dezvoltata.

Asta este mentalitate, sa furi un baner miseliste si dupa aia sa il si afisezi pe gard drept CAPTURA?

Rusine!

VaSsY30.11.2006 07:54
Recunosc ca nu am treaba cu fenomenul ultra' insa am o nelamurire, poate ma lamureste cineva!

Vad in pozele alea banerul de la TK in peluza la javrre. Deci acel baner a fost capturat miseliste din cate am auzit, niste oameni cu ecusoane au mers drept organizatori si l-au luat. Dupa accea l-a luat garda si le-au dat la javrre inapoi.

Inteleg prima parte. A doua parte este cum POT sa afiseze banerul pe gard drept CAPTURA dupa modul in care l-au capturat.

Tin minte la o emisiune unul dintre lideri ca unii de la Dinamo au mentalitate ultra' foarte dezvoltata.

Asta este mentalitate, sa furi un baner miseliste si dupa aia sa il si afisezi pe gard drept CAPTURA?

Rusine!

Din cate am citit pe cateva siteuri canine..am inteles ca: Cei care miseleste au furat steagul, aveau in piept ecusoane de presa sau de organizatori ai clubului de fotbal ( gen copii de mingi sau stiu eu ce angajati) au venit au furat steagul..a iesit bataia..apoi au cerut steagul la jandarmi sustinand ca are nush ce steagul ala si nu trebuia lasat cu el pe stadion !!!

VaSsY30.11.2006 07:55

Rusine!

Din cate am citit pe cateva siteuri canine..am inteles ca: Cei care miseleste au furat steagul, aveau in piept ecusoane de presa sau de organizatori ai clubului de fotbal ( gen copii de mingi sau stiu eu ce angajati) au venit au furat steagul..a iesit bataia..apoi au cerut steagul la jandarmi sustinand ca are nush ce steagul ala si nu trebuia lasat cu el pe stadion !!!

Piece of Mind30.11.2006 08:44

Nu mai dezbateti subiectul TK, v-ati trezit si voi acum dupa 2 luni sa vorbiti vrute si nevrute.

Asa au fost cainii mereu, s-au batut cu pumnul in piept pe partea ultra' dar sunt vai de mama lor ca mentalitate si onoare. Cand a fost vorba de incidente adevarate, parte in parte, cu oameni importanti de la noi si de la ei, se stie ce s-a intamplat. Au ramas cu coada intre picioare! :twisted:

ultras sud30.11.2006 10:13
Nu mai dezbateti subiectul TK, v-ati trezit si voi acum dupa 2 luni sa vorbiti vrute si nevrute.

Asa au fost cainii mereu, s-au batut cu pumnul in piept pe partea ultra' dar sunt vai de mama lor ca mentalitate si onoare. Cand a fost vorba de incidente adevarate, parte in parte, cu oameni importanti de la noi si de la ei, se stie ce s-a intamplat. Au ramas cu coada intre picioare! :twisted:

Ai perfecta dreptate! :wink: dupa 2 luni........nu mai are rost! Cat de javre .... sunt niste incompetenti, ca de obicei!!! :lol:

Azzido01.12.2006 09:55

OFF TOPIC:

La multi ani tuturor romanilor !

SteauaToronto02.12.2006 18:23

Superba a fost atmosfera astazi. Am vazut meciul cu un canadian si mi-a zis: " I never seen such devotion in my life, you guys are crazy for soccer".

Forza Steaua!

«14849505152126»