FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«14647484950126»
albanezul21.11.2006 23:25

scuze..era pt broasca nebuna(madfrog).

verdichio21.11.2006 23:35

vreau prin acest post sa Felicit Peluza Nord pentru aceeasta coregrafie extraordinara

realizata la acest meci Bv baetzi 8)

FANATIK RED-BLUE22.11.2006 01:32

Mda, ca de obicei intr-un meci de UCL, slaba prestatia Nordului datorita unora ce nu si-au deloc locul acolo.

Sper ca, curatenia ce se anunta in peluza sa aibe rezultate si in meciurile din Europa.

De abia astept sa vad coregrafia, am auzit ca a iesit bestiala :).....uhhhhh, am vazut-o :))..acum s-a postat, e supeeeeeeer, bravo celor care au realizat-o si au contribuit la ea..minunat

MadFroG22.11.2006 07:05

Evident,ca nici la acest meci nu s-a cantat.

Nordul a adormit prin minutul 50

Sudul a adormit prin minutul 5

Tribunele au adormit de prin 98

Atmosfera de kko pana la gol ..adevaratii suporteri si-au facut datoria.

Samantarii ar trebui exportati pe o insula pustie!!

cisco22.11.2006 09:34

Felicitari pentru coregrafie.. absolut superb !

... abia astept curatenia :roll:

sile2222.11.2006 09:50

Viitorul suna BINE !

IPR22.11.2006 09:52

bv punkere, cu aceasta coregrafie s-a vazut clar, k mai sunt oameni mari la Nord ... bv inca o data...

stelist_4_ever9022.11.2006 09:54

ce scrie la coregrafie cu litere galbene

NIXo22.11.2006 09:55

felicitari pt coregrafie.

ar cineva idee ce s-a intamplat la sud?am vazut multa agitatie si am inteles ca si la TV a dat ceva despre ce sa intamplat acolo

NIXo22.11.2006 10:04

am inebunit ieri cand se plimbau cu cartoanele de pe un rand pe altul ca sa vada ei mai bine meciul :evil:

dar pana la urma a iesit bine :)

M@rmota22.11.2006 10:14

Nu sunt de acord cu tine ca nordul ar fi adormit in minutul 50..cel putin unde am stat eu sigur nu dormea nimeni si..se canta!

Ceea ce m-a deranjat cel mai mult la atmosfera a fost momentul in care a iesit Oprita si au inceput majoritatea sa il huiduie..a facut un meci slab, de acord cu asta dar..cred ca era o pedeapsa suficienta faptul ca nu a fost aclamat si chemat sa salute galeria! Nu trebuia procedat asa!

In rest...atmosfera obisnuita la meciurile CL, si ceea ce am remarcat e ca lumea se fereste de primele 20 de randuri ale peluzei...ca si cum daca stai acolo esti stigmat intr-un fel.

noname_fu22.11.2006 10:19

bai madfrog de unde ai venit amice, de unde stii tu ca peluzele au adormit in minutul X, mai mult ca sigur ai stat pe la vreo tribuna. si in sud si in nord s-a cantat pana la sf meciului. Ca, din cauza unor %$^@#$%!@ nu se pot acoperi sunetele semintelor sparte e partea a 2-a. Gruparile au cantat incontinuu cu toata oboseala acumulata, felicitari ambelor peluze.

Gezets22.11.2006 10:28
ce scrie la coregrafie cu litere galbene

ACAB-AllCopsAreBastards

lbj22.11.2006 10:30
Evident,ca nici la acest meci nu s-a cantat.

Nordul a adormit prin minutul 50  

Sudul a adormit prin minutul 5  

Tribunele au adormit de prin 98  

Atmosfera de kko pana la gol ..adevaratii suporteri si-au facut datoria.

Samantarii ar trebui exportati pe o insula pustie!!

Si banuiesc ca tu faci parte din categoria "adevaratilor suporteri", care si-au impins echipa de la spate... :lol:

referitor la prestatia peluzelor, cred ca ai vazut alt meci. A fost un meci in care aportul vocal al peluzelor a fost mult mai bun ca in toate meciurile din acest sezon(cu o prima repriza in care s-a cantat foarte bine atat in sud, cat si in nord, de altfel nu imi explic cum ai vazut tu sudul adormit dupa minutul 5); cu o coregrafie a peluzei nord de exceptie, poate cea mai reusita din Romania, atat ca idee cat si ca realizare...

M@rmota22.11.2006 10:32

@madfrog

:lol: ..la ce te referi cand spui tribunele de prin 98? minut sau ani? 8)

Ca din cate stiu au fost doar 4 minute de prelungire!

eferman22.11.2006 10:47

Felicitari grupurilor pt coregrafia fenomenala de la meciu cu Kiev(se shtiu ele care:).Pacat ca a cazut juma de mesaj:( asa am vazut in unele poze( http://static.fcsteaua.ro/user_galleries/9..._11_2006_05.jpg ) dar per asamblu coregrafia a fost incredibila.

Din pacate cetatzenii au fost prezentzi in numar mare fapt care a facut ca in unele momente Gica sa cante alaturi doar de primele 10-15 randuri din peluza!IN PRIMUL RAND PELUZA TREBUIE "EDUCATA" iar dc nu se reusheshte trebuie epurata.Eram prea mic pe timpu lu Jean dar am auzit ca avea "metodele" lui. :twisted:

Allen22.11.2006 11:57

Felicitari sincere pentru cel/cei care au gandit coregrafia de aseara si pentru cei care au muncit la realizarea efectiva. O idee cu adevarat originala.

Respect!

cannavaro22.11.2006 11:58

Felicitari baietilor pentru spectacolul din peluze.

A fost de departe cea mai frumoasa coregrafie vazuta pe un stadion din Romania.

MadFroG22.11.2006 12:06
@madfrog

:lol: ..la ce te referi cand spui tribunele de prin 98? minut sau ani?  8)  

Ca din cate stiu au fost doar 4 minute de prelungire!

Lol,ce intrebare stupida

Chiar vrei sa iti raspund ? :lol:

Hai ca iti spun..ma refeream la faptul ca dupa anul 1998-99 (cand tribunele isi aduceau aportul consistent la scandari),nu mai auzi decat seminte sparte si niste voci de tarani basiti :roll:

MadFroG22.11.2006 12:07
bai madfrog de unde ai venit amice, de unde stii tu ca peluzele au adormit in minutul X, mai mult ca sigur ai stat pe la vreo tribuna. si in sud si in nord s-a cantat pana la sf meciului. Ca, din cauza unor %$^@#$%!@ nu se pot acoperi sunetele semintelor sparte e partea a 2-a. Gruparile au cantat incontinuu cu toata oboseala acumulata, felicitari ambelor peluze.

Bre,imi spui si mie cum s-a vazut meciul de la TV ? :roll:

Aceeasi intrebare si pentru lbj_gksjhskgl

stelistu2522.11.2006 12:40
Felicitari grupurilor pentru coregrafia fenomenala de la meciu cu Kiev(se shtiu ele care:).Pacat ca a cazut juma de mesaj:( asa am vazut in unele poze( http://static.fcsteaua.ro/user_galleries/9..._11_2006_05.jpg ) dar per asamblu coregrafia a fost incredibila.

Din pacate cetatzenii au fost prezentzi in numar mare fapt care a facut ca in unele momente Gica sa cante alaturi doar de primele 10-15 randuri din peluza!IN PRIMUL RAND PELUZA TREBUIE "EDUCATA" iar dc nu se reusheshte trebuie epurata.Eram prea mic pe timpu lu Jean dar am auzit ca avea "metodele" lui. :twisted:

mesaju n-a cazut...a fost dat jos de un oficial chiar in timpul coregrafiei
NIXo22.11.2006 13:01
Felicitari grupurilor pentru coregrafia fenomenala de la meciu cu Kiev(se shtiu ele care:).Pacat ca a cazut juma de mesaj:( asa am vazut in unele poze( http://static.fcsteaua.ro/user_galleries/9..._11_2006_05.jpg ) dar per asamblu coregrafia a fost incredibila.

mesaju n-a cazut...a fost dat jos de un oficial chiar in timpul coregrafiei

ce oficial ..ca erau jandarmii

lbj22.11.2006 13:13

Bre,imi spui si mie cum s-a vazut meciul de la TV ?  :roll:

Aceeasi intrebare si pentru lbj_gksjhskgl

Ce tare esti tu, sa mor, dar vezi ca topicul este "discutii despre galerie"...cum tu vorbesti despre tribuna si televizoare, esti cam offtopic.

P.s.:nutline? :lol:

CebaLaur22.11.2006 14:32

ca de obicei suferintze la greu.1 mai mare ca altu in materie de ultras :x

am intels ca ar fi fost ceva incidente cu white blue boys Kiev,poate ma lumineaza si pe mine cineva

noname_fu22.11.2006 16:27

draga MadFrog , sunt convins ca lbj are mai multe meciuri pe stadion decat ai vazut tu in toata viata ta. Stai calm, sa nu iei si banul aici pe site. =on topic= mesajul a fost dat jos de oficiali, UEFA n-are nevoie de asemenea elemente negative, UEFA este o competitie perfecta, unde toti se inteleg in deplina armonie!

«14647484950126»