FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«14546474849126»
M1rceaSUD19.11.2006 17:07

tu habar nu ai cat de bine e de multe ori cand suntem doar noi ... decat multi si prosti mult mai bine putini dar buni ...

IPR19.11.2006 17:21

s-a vazut asta, in cateva deplasari externe, insa si aici dai peste alte specimene

ultras sud19.11.2006 19:39

Vaslui,Cluj...  :x

Urziceni :(

Farul cta, Craiova.... Ceahlaul... etc.

SSK19.11.2006 19:57

cristian014, tu demonstrezi foarte clar ca te ataci aiurea. Daca esti din provincie, dar esti genul care canta (si stie sa cante) si se comporta cum trebuie in peluza, nu stiu de ce te simti. Vorbesti in numele altor provinciali de-ai tai ? Te-ai trezit avocatul poporului ?

Nu zice nimeni ca toti provincialii sunt terminati (cum nu sunt niste adevarati toti aia din Bucuresti), dar multi provinciali nu sunt ceea ce ne-am dori in peluze si in general pe stadion! Daca nu reusiti sa intelegeti ce se ascunde in spatele unor vorbe, nu va mai bagati aiurea in seama!

noname_fu19.11.2006 20:26

tu nu ai sesizat sarcasmul ?!

cannavaro19.11.2006 21:09
Bai frate intr-un fel ii inteleg pe albanezul si pe altii, dar totusi sa nu uitam ca sunt foarte multi baieti de la SuD care sunt din provincie si sunt ultrasi adevarati: Ult*ras Brosov,Sibiu si Aiud iar in afara lor mai sunt destui care sunt studenti in Bucuresti si isi cheltuie toti banutii pentru a fi alaturi de Steaua in toate momentele...deci nu mai generalizati ca sunt la fel de multi tarani si in Bucuresti la fel ca si in pronvincie...

si in ploiesti s-a incercat ceva frumos dar"gazarii" nu au fost de acord cu asa ceva asa ca mergem la meciuri acasa si in deplasare pe cont propriu cu riscurile aferente.

stelistu1419.11.2006 22:14

fratilor....lasati discutiile despre extrabucuresteni....avem un meci in Liga Campionilor....ultimul meci d acasa....trebuie sa inkurajam echipa....sa invingem din nou pe Kiev....

Bogdane...ar fi o idee...sa tipi la microfon...sa ii motivezi pe astia...sa tipi ca e ultimu meci in Liga ...haideti sa inkurajam echipa....poate se simt unii....si canta si ei..nu mai mananka semintze......

si sa facem cel mai frumos meci d pana acum(si pe teren si in peluza) 8)

E chiar asa de greu sa scrii corect ?

Fratilor... lasati discutiile despre extra-bucuresteni... avem un meci in Liga Campionilor... ultimul meci de acasa... trebuie sa incurajam echipa... sa invingem din nou pe Kiev...

Bogdane... ar fi o idee... sa tipi la microfon... sa ii motivezi pe astia... sa tipi ca e ultimu meci in Liga... haideti sa incurajam echipa... poate se simt unii... si canta si ei... nu mai mananca semintze...

Si sa facem cel mai frumos meci de pana acum (si pe teren si in peluza) 8)

cristian01420.11.2006 09:06

Nu sunt avocatul poporului, cred ca stiu destule cantece din peluza si de asemenea cred ca sunt mult mai stelist decat multi bucuresteni care calca pe Ghencea. Nu-i suport pe cei care fac figuratie in peluza, atat provinciali cat si bucuresteni, si ma deranjeaza cand se fac referiri chiar aici pe site despre cei din afara capitalei ca fiind "tarani, inculti, etc" sau cand toti incep sa dea sfaturi despre echipele cu care ar trebui sa tin.

Gata, am incheiat subiectul asta.

Forza Steaua !

SSK20.11.2006 13:00

...

moxy20.11.2006 13:52

Craiova s a mai zis,si Ceahlaul e plin de `mustacioare` :lol:

George Stan20.11.2006 14:07

si eu mai presus d toate nu folosesc mirc  

Limba romana o folosesti?

Continuati voi sa scrieti in stilul asta(ca,d,plm,ppl etc) si veti lua toti ban.

noname_fu20.11.2006 17:04

........

noname_fu20.11.2006 17:04

Observ ca n-are rost sa dai explicatii aici pe forum... din moment ce este frecventat de pusti si mirc-ari cu impresii de cunoscatori ai fenomenului. Intelegeti ce vreti din mesaj dar macar nu mai jigniti gruparea care l-a facut. "Epurarea" tot la stadion o sa se faca, incet incet.

MadFroG21.11.2006 09:51
Observ ca n-are rost sa dai explicatii aici pe forum...  din moment ce este frecventat de pusti si mirc-ari cu impresii de cunoscatori ai fenomenului. Intelegeti ce vreti din mesaj dar macar nu mai jigniti gruparea care l-a facut. "Epurarea" tot la stadion o sa se faca, incet incet.

Forumul e plin de asa-zisii suporteri de tastatura.

As fi curios sa stiu cati dintre voi merg azi la meci :roll:

M@rmota21.11.2006 09:54

Nu cred ca problema este daca vin sau nu astazi...o sa fie plin stadionul..majoritatea vor veni.

La restul meciurilor se pune intrebarea! 8)

greco21.11.2006 09:56

MadFroG, de ce scrii cu visiniu ? :-) Esti cumva infiltrat ? :lol: noname_fu, iti zic eu, merge la meci. Si vorba Marmotei, nu conteaza cine merge in seara asta, cand va fi plin stadionul. Conteaza cine vine la meciurile penale.

MadFroG21.11.2006 10:03
MadFroG, de ce scrii cu visiniu ? :-) Esti cumva infiltrat ?  :lol: noname_fu, iti zic eu, merge la meci. Si vorba Marmotei, nu conteaza cine merge in seara asta, cand va fi plin stadionul. Conteaza cine vine la meciurile penale.

M-ai ghicit,sunt un rapidist infiltrat :lol:

Atunci pun altfel intrebarea,cati dintre voi mergeti la meciul cu Jiul ? :twisted:

M@rmota21.11.2006 10:04

Si ce faci daca spunem ca venim?

Ne astepti la intrare sa ne bifezi pe lista ca sa ai confirmarea ca am fost acolo?

greco21.11.2006 10:08

Da ma, mergem si la meciul cu Jiul... vrei poze, vrei sa-ti dam un telefon cand intram pe stadion sau ce vrei ? Important nu e doar sa mergem la meci, trebuie sa ii convingem pe toti stelistii pe care ii cunoastem sa vina si ei, si trebuie ca in loc sa spargem seminte sau sa le cerem altora sa lase steagul jos sa plecam acasa ragusiti si sa ajutam intr-un fel sau altul echipa. Dar deviem prea mult de la scopul topicului si vorbim degeaba pe tema asta aici, cei care au de gand sa se prezinte etapa de etapa la stadion o vor face, iar ceilalti nu vor fi convinsi de o discutie pe forum.

George Stan21.11.2006 10:21

M-ai ghicit,sunt un rapidist infiltrat :lol:

Atunci pun altfel intrebarea,cati dintre voi mergeti la meciul cu Jiul ? :twisted:

Numai faptul ca pui astfel de intrebari spune multe despre nivelul tau.

Nu mai scrie cu culori cand nu e nevoie.

MadFroG21.11.2006 10:31

M-ai ghicit' date='sunt un rapidist infiltrat :lol:

Numai faptul ca pui astfel de intrebari spune multe despre nivelul tau.

Nu mai scrie cu culori cand nu e nevoie.[/quote']

Promit sa nu mai scriu cu culori cand nu e nevoie

Asta spune multe despre nivelul tau :roll:

@marmota,pe tine te bifez pentru ca stiu sigur ca vii la meciuri :wink:

M@rmota21.11.2006 10:38

Ia te rog sa ma cauti prin peluza sa iti confirm ca am venit! :wink:

Daca mai ai comentarii din astea..fa-le in privat sa nu umplem topciul cu prezentza la meci ok?

albanezul21.11.2006 10:41

te rog mult no_name_no_number trece-ma si pe mine.promit ca vin si eu.nu garantez totushi,dar voi incerca din rasputeri.iti multumesc anticipat!

George Stan21.11.2006 10:46

MadFrog, daca nu te linistesti cu caterinca (foarte slaba, de altfel), iei o pauza. Nu asta e scopul forumului.

noname_fu21.11.2006 23:23
te rog mult no_name_no_number trece-ma si pe mine.promit ca vin si eu.nu garantez totushi,dar voi incerca din rasputeri.iti multumesc anticipat!

albanezul Peluza Nord, nu inteleg aluzia.

«14546474849126»