Pai sunt curios,de ce din cauza "acelui om" ati renuntat toti?Eu am vb cu unii din voi dupa ce l-am batut pe el si l-am trimis sus si ati zis ca totul e ok.Dupa aceea am pelcat in partea dreapta a peluzei si cand m-am intors,toata lumea vorbea de o bataie.Ce s-a intamplat?Sau ce v-a facut sa plecati din peluza din cauza lui?Garantez ca in afara de ala,nimeni nu avea nimik cu nicunul dintre voi.Nu deranjezi pe nimeni stand de vorba civilizat.Chiar asa de important e omu incat din solidaritate pt el parasiti peluza,sau ce?
Eu consider ca ati da steagu jos de pe gard si a te cara din cauza anumitor circumstantze inainte de sfarshitul meciului este o rushine foarte mare, la pauza cand eu am venit sa vorbesc cu tine cei care mai ramasasera... vreo 8-9 baietzi au luat steagu la sfatul celui caruia i-ai dat-o si au plecat... nu eram acolo(le era frica sa nu rupetzi steagu de pe gard la sfarshitu meciului).Lucrul asta nu e prima oara cand se intampla... deci, alaturi de baiatul care il alesasem lider sji care nu a fost la meci din motive personale am decis ca s0a terminat.Nu am plecat totzi dupa bataie... am ramas vreo 4 oameni pana lasfarshitu meciului.![]()
DAR CE DRAQ S-A INTAMPLAT IN FILMULETZU FACUT DE CETATZEANU ALA DE LA T2?Ca acolo sigur nu a fost implicat nime de la mine.