FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«14344454647126»
eferman15.11.2006 09:29
Pai sunt curios,de ce din cauza "acelui om" ati renuntat toti?Eu am vb cu unii din voi dupa ce l-am batut pe el si l-am trimis sus si ati zis ca totul e ok.Dupa aceea am pelcat in partea dreapta a peluzei si cand m-am intors,toata lumea vorbea de o bataie.Ce s-a intamplat?Sau ce v-a facut sa plecati din peluza din cauza lui?Garantez ca in afara de ala,nimeni nu avea nimik cu nicunul dintre voi.Nu deranjezi pe nimeni stand de vorba civilizat.Chiar asa de important e omu incat din solidaritate pt el parasiti peluza,sau ce?

Eu consider ca ati da steagu jos de pe gard si a te cara din cauza anumitor circumstantze inainte de sfarshitul meciului este o rushine foarte mare, la pauza cand eu am venit sa vorbesc cu tine cei care mai ramasasera... vreo 8-9 baietzi au luat steagu la sfatul celui caruia i-ai dat-o si au plecat... nu eram acolo(le era frica sa nu rupetzi steagu de pe gard la sfarshitu meciului).Lucrul asta nu e prima oara cand se intampla... deci, alaturi de baiatul care il alesasem lider sji care nu a fost la meci din motive personale am decis ca s0a terminat.Nu am plecat totzi dupa bataie... am ramas vreo 4 oameni pana lasfarshitu meciului.:)

DAR CE DRAQ S-A INTAMPLAT IN FILMULETZU FACUT DE CETATZEANU ALA DE LA T2?Ca acolo sigur nu a fost implicat nime de la mine.

SenzaRivalle15.11.2006 10:34

Sunt lideru brigazi Senza Rivalle,duminica nu am venit la meci din motive personale!Noi aveam 2 lideri cand nu putea sa vina unu celalalt isi facea treaba!Ciocolata si`a luat bataie meritat,intradevar a venit Dorin cu vreo 2 meciuri inainte si ia zis lu ciocolata sa numai stea acolo,la primu la meciu din cupa a stat iar jos cu toate ca si eu iam zis sa numai stea acolo!Stiu ca Bogdan a spus ca poate sa stea oricine in afara de ciocolata jos sa dea tonu brigaiz noastre!Nici macar EU care eram lideru brgigazi nu stateam jos,la fiecare meci am stat pe primu rand cu fata spre brigada mea!Mi se pare normal ca baieti s-au bagat pt ciocolata pt ca era un membru al brigazi si nu puteau sa stea sa vada cum este batut!El nu era lider la noi!Va dati seama ca eu nu pot sa mai vin acum sa mai pun banneru pe gard pt ca toata lumea o sa se uite urat pe noi "uitei si pe astia iar au venit aici" Pacat ca sa ajuns aici dak venea Bogdan sau oricine altcineva sa imi zica sa il dau afara il dadeam pt ca nu imi era frica de el!Asta e mergem mai departe!

SenzaRivalle15.11.2006 10:46

Bodgane id`u meu e leoking1947 cand citesti postu meu dami add in lista sa vorbim!Am hotarat sa numai continuam cu brigada asta,baieti care erau intradevar ultrasi si care au facut brigada asta o sa plece in alta brigada pt ca nu putem sa stam dearte de peluza!In nord ne simtim cel mai bine si nu vrem sa plecam!Aa...si insuportabili...aia inca nu erau acceptati in brigada la mine nu le`am facut fulare nik...stateau langa noi si am vb cu celalalt lider ca dak mai fac ce au facut (bateau lume nevinovata,furau fulare de la copii,defastau trenuri tramaie) ne puneam toti care eram in brigada inainte sa vina ei si ii bateam si ii dadeam afara!

bogdan_p15.11.2006 10:57

Ba baieti,nu are nimeni nimic cu voi, restul grupului.Puneti steagul pe gard fara probleme , daca vreti,daca nu vreti, pacat.Tot ce a fost a avut legatura cu mizeria aia.

ult_ras15.11.2006 11:13

trecand peste ce a fost, v-am mai rugat ne "n"shpe mii de ori: decat sa faceti 1.000 de brigazi, mai bine lipiti-va la cele existente. oferta e destul de variata si, daca sunteti baieti "valabili" nu cred ca o sa aveti probleme sa va integrati.

VaSsY15.11.2006 11:19

ar fi o treaba sa se faca 3-4 maxim 5 grupuri mari din toata Peluza Nord sau din toate brigazile mai exact, cum erea mai de mult, acum..care mai de care e sef de grup, un grup canta ceva, altul alceva..uni mai rpd alti mai incet si tot asa..UN GRUP UNIT FACE MAI MULT DECAT 3 GRUPURI SEPARATE !!!

sile2215.11.2006 11:31
ar fi o treaba sa se faca 3-4 maxim 5 grupuri mari din toata Peluza Nord sau din toate brigazile mai exact, cum erea mai de mult, acum..care mai de care e sef de grup, un grup canta ceva, altul alceva..uni mai rpd alti mai incet si tot asa..UN GRUP UNIT FACE MAI MULT  DECAT 3 GRUPURI SEPARATE !!!
Adevarat, daca stiti sacrificile care se impun intr-o brigada, intrati in cele existente,aveti de unde alege !
Tibis15.11.2006 12:27

ce cacalau era si este ala cu camera de filmat :lol:

bogdan_p15.11.2006 13:49

Sa va dau o mana de ajutor,pt cei care vreti s afaceti deplasarea ,nu stiu cum va strangeti cate 16-18 insi,microbuzul costa 10.000/km, adik maxim 6,5 mil,calculati si voi,vb cu prietenii si lasati-mi prv, va dau nr de tel al soferilor.Intrarea in stadion o avem asigurata pt 200 de persoane.Daca nu sunteti grup de minim 16,nu imi lasati prv,ca nu stau sa va "imperekez":D

ZZ TOP15.11.2006 14:06
trecand peste ce a fost, v-am mai rugat ne "n"shpe mii de ori: decat sa faceti 1.000 de brigazi, mai bine lipiti-va la cele existente. oferta e destul de variata si, daca sunteti baieti "valabili" nu cred ca o sa aveti probleme sa va integrati.

Glumesti. Aici e vorba de fostii INSUPORTABILI, intr-o noua prezentare...cine draku sa-i ia pe aia intr-o brigada, cand ei in viata lor nu au facut ceva bun pt peluza.

Pt Senza Rivalle: ramanti cu activitatea suspendata, veniti la meciuri si incurajati Steaua, dar fara stag pe gard, si cand e vorba de deplasari stati in plm acasa, ca numai pe scandal si ciordeala sunteti pusi.Bogdan a avut o problema cu ciocolata, dar daca continuati tot asa si nu va revizuiti atitudinea, o sa va luati omorul si de la altii. pt ca cel putin la momentul de fata sunteti o rusine nu doar pt Peluza Nord, ci pt orice peluza din tara, cara cat de cat se respecta.

sile2215.11.2006 14:23

Eu m-am referit la ce-i ce se pot integra,nu toate maimutele :)))

eferman15.11.2006 14:40

Glumesti. Aici e vorba de fostii INSUPORTABILI, intr-o noua prezentare...cine draku sa-i ia pe aia intr-o brigada, cand ei in viata lor nu au facut ceva bun pt peluza.

Pt Senza Rivalle: ramanti cu activitatea suspendata, veniti la meciuri si incurajati Steaua, dar fara stag pe gard, si cand e vorba de deplasari stati in plm acasa, ca numai pe scandal si ciordeala sunteti pusi.Bogdan a avut o problema cu ciocolata, dar daca continuati tot asa si nu va revizuiti atitudinea, o sa va luati omorul si de la altii. pt ca cel putin la momentul de fata sunteti o rusine nu doar pt Peluza Nord, ci pt orice peluza din tara, cara cat de cat se respecta.

Mai prietene ZZ Top noi nu suntem suspendatzi noi suntem desifintzati.. asta e una!!!In al doilea rand ai face bine sa vorbeshti numai in cunoshtintza de cauza... cei din inseparabilii nu au fost cu noi... ci s0a intamplat sa merem de cateva ori cu ei in deplasari... nik planificat... si intradevar ei se mai bagau la furtishaguri...

IN plus chestia asta nu e caracteristica numai inseparabililor ... sunt sigur ca exista si alte brigazi care contzin anumite persoane care fac asemenea gesturi in deplasari.Poate greshesc dar asta e impresia.

Ultras Ploiesti15.11.2006 14:44

Steagul oricum nu mai aveam de gand sa il punem pe gard. Si cred ca ne confunzi. S.R. a fost de la inceput independenta si fara legatura cu "Inseparabilii"; Iar daca cativa baieti de la noi erau prieteni cu cei de la inseparabilii si mergeam cu cativa din ei impreuna in deplasare nu inseamna ca ne identificam cu ei. Si nu-mi aduc aminte in ultimele 2 deplasari sa se fi furat ceva. Scandal in orice deplasare mai iese deci nu e ceva iesit din comun.

ult_ras15.11.2006 15:22

ai dreptate. de-aia am si zis "daca sunteti baieti <valabili>". ideea e sa stea pe langa grupurile deja existente si in cazul in care sunt considerati "corespunzatori" de acestea, se integreaza. nu corespund....nu se integreaza. raman un fel de "ronin".

nu cred ca exista vreun grup in PN care sa doreasca sa asimileze vreun membru "insuportabili".

eferman15.11.2006 15:25

Vreau sa rog pe totzi cei care au fost SR,au avut de a face cu noi, ne shtiu sau doar au auzit de noi sa inceteze aceasta discutzie.Aceasta discutzie nu poate aduce nimik bun pentru nimeni, nu poate clarifica sau schimba lucrurile care s0au petrecut duminica.

Noi ne vom continua viatza in peluza si sper ca nu am lasat o impresie urata in urma noastra... am avut de a face cu inseparabilii insa nu putem fi confundatzi cu ei,nici un baiat din inseparabilii nu a facut vreodata parte din SR, si sa shtitzi si acolo sunt baietzi care merita respect.

verdichio15.11.2006 15:31
Vreau sa rog pe totzi cei care au fost SR,au avut de a face cu noi, ne shtiu sau doar au auzit de noi sa inceteze aceasta discutzie.Aceasta discutzie nu poate aduce nimik bun pentru nimeni, nu poate clarifica sau schimba lucrurile care s0au petrecut duminica.

Noi ne vom continua viatza in peluza si sper ca nu am lasat o impresie urata in urma noastra... am avut de a face cu inseparabilii insa nu putem fi confundatzi cu ei,nici un baiat din inseparabilii nu a facut vreodata parte din SR, si sa shtitzi si acolo sunt baietzi care merita respect.

atunci datzi de o parte pe inseparabili ca daca il recunoaste pe unu de la inseparabili vor crede ca este cu voi !!! si Nimeni nu a avut nimic cu SR ...totul sa rezumat la insperabili si cei care sunt ca ei !!

ZZ TOP15.11.2006 19:48

atunci datzi de o parte pe inseparabili ca daca il recunoaste pe unu de la inseparabili vor crede ca este cu voi !!! si Nimeni nu a avut nimic cu SR ...totul sa rezumat la insperabili si cei care sunt ca ei !!

Corect ! daca vreti sa aveti o imagine mai buna, nu umblati cu toti terminatii. Pt ca.."cine se aseamana se aduna". Voi decideti

albanezul16.11.2006 10:16

efermane..ai fost la piatra neamt?esti mandru de acei insi dezbracati?..la ce frig era afara.este tata suntem ultrasi.

verdichio16.11.2006 23:07

bv albanezule chiar am vrut sa spun si eu acest lucru legat de Piatra neamtz ...plus ca se luoau de lume pe aiurea

apas16.11.2006 23:41

Vorba lu zztop cine se aseamana se aduna si vreau sa remarc ca si SR adica mai ales baiatu ala ciocolata la pitesti anul asta cu inca catva brunetei ca el au devastat un compartiment au aruncat o parte din canapeaua aia din compartiment pe geam tipa adica deranja lumea si implicit ne facea de ras pt ca cine vroia sa urce in vagonu acela era un politist ca le le spunea la oameni ..acolo este galeria Stelei ducetiva in alt vagon lolz ce impresie si-or fi facut oameni aia...orcum eu zic sa inchidem aici orce discutie pe chestia asta pt ca nu este un subiect important punct ar trebui sa vrb despre alceva idei strategi pt atmosfera si cresterea calitati suporterilor de la meciurile de acasa metode de informare si organizare pt ca lumea care nu prea face deplasari sa se riste etc :D zby :lol: :lol:

tica17.11.2006 03:40
metode de informare si organizare pt ca lumea care nu prea face deplasari sa se riste etc :

Foarte bun subiectul asta.Pacat ca noi stagnam la interminabilele "fighturi" din peluza... As da exemple de afara. probabil o sa ma lovesc de raspunsuri gen "lasa frate ca aia e afara la noi e altceva etc". Propun un exemplu totusi, eu sunt din Alba Iulia sa zic, cum fac sa vin in deplasare cu o brigada sau alta la pitesti de exemplu? Am dat exemplul asta pt cei in necunostinta de cauza care probabil sunt multi la numar ce vor sa afle si nu stiu cum se procedeaza si vor sa insoteasca galeria in tara. Imi cer scuze, moderatorilor, daca credeti de cuviinta ca este off topic. Astept raspunsurile celor acreditati(Bogdan etc). Cu respect

Andreiasu17.11.2006 07:42

Nu ai cum sa vii pur si simplu cu o brigada in deplasare sa stii. Nu oferim excursii. O brigada merge cu membrii ei + baieti care stau pe langa ei cel mult. Nimeni nu o sa te accepte intr-un grup de la inceput, trebuie sa fii testat sa zicem, sa vada lumea de ce esti in stare, ce calitati si defecte ai, cat vrei sa te implici, pana unde, etc. Pt cei din afara Bucurestiului, imi pare rau sa va dezamagesc dar este destul de greu sa intrati intr-un grup. Mai sunt cazuri, dar destul de rare. Poate ca cel mai bine ar fi, ma gandesc eu acum, sa reusiti oarecum sa va organizati cumva toti astia din tara si sa veniti impreuna. Pe zone geografice cel putin.

In alta ordine de idei, au mai spus-o multi, o mai spun si eu...nu sariti rpd cum sunteti 5 sa va ganditi sa va faceti brigada. Uitati-va in stanga, in dreapta, ganditi-va cu care grup credeti voi ca v-ati identifica mai bine, incepeti sa stati pe langa ei, intrati incet incet in legatura cu respectivii, si poate in timp veti fi acceptati acolo.

ult_ras17.11.2006 10:49

baiatu' ceruse un raspuns de la cei acreditati... :lol:

DulapCuCap17.11.2006 11:25

pai si l-a primit de la un "acreditat"

ult_ras17.11.2006 11:39

:lol: :lol: :lol: tare asta.

da mah, da' inca n-are acces general :wink:

«14344454647126»