ABEREZI,doar in ciocolata am dat, si pe ceilalti i-am facut p-zde ca nu au avut curajul sa-l dea la o parte,din fatza lor,deoarece au fost preveniti sa nu il mai lase sus, in fatza lor, ca vor avea de pierdut.Toti au zis, ca nici ei nu il sufera,datr nu indraznesc sa ii zica nimik. Asta e lasitate.Si cu crangasiul,tu ce plm mea ma crezi,atotstiutor,stiu peste tot unde ies aia.Inainte de meci i-am prins la fix si i-am batut,pt ca m-am nimerit acolo.Nu am drum prin crangasi,nu stiu ce se intampla acolo. Voi daca aveti drum pe acolo de ce nu va bateti cu ei?Am fost si eu pusti,da nu eram asa fricos ca voi.Mi-am luat si eu bataie,da nu ma plangeam ca muierile.Cand eram de varsta voastra,acum 10 ani,infiintasem totan boys si ne betam cu ei,oriunde.Din batai luate ne-am intarit.Daca va dau copy paste la arhiva din mess sa vedeti cata lume mi-a multumit pt tiganu ala,ati ramane masca.Iar cu inseparabilii,vb prostii, au fost exilati de mult, li s-a spus sa nu mai vina in peluza,in stadion la acest meci au fost discutii si li s-a dat de inteles ca ar fi bine sa dispara,pt ca iar sunt la baza unui scandal rusinos, despre care nu pot scrie pe forum.In plus, pt cele 2 grupuri, de renegati, va zic ca sunteti penibili,cum v-ati luat bataie, ati fugit la sus sa cereti azil:D.Pai daca la nord nu v-ati integrat,cum visati sa reusiti la sud?