FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«14243444546126»
SteauaToronto14.11.2006 16:38

Auzi bah ploiesti dar nu erai tu ala care il plangea pe jean!

La jean era teroare...unchiul meu a fost batut cu paru ca nu a cantat pe vremea lui la meciul Steaua 1-0 FC Brasov!

La jean luai bataie acum daca baietii aplica aceeasi metoda de ce nu va place?

no_problem14.11.2006 16:39

mars ma...jegurile de oameni n-au ce cauta pe stadion.

Ultras Ploiesti14.11.2006 17:26

'''auzi terminatule...nu l batut cu bordura???..termina..nu ai fost s vezi,,,eram langa ei....nu il plang p jan....dar ei dadeau in copii si la crangas dupa meci erau 30-40 de milogi,,,si ei se bat intre ei....se repeta episodu'Vaslui si multe altele..nu mai vb u..nu ai nici o treaba cu realitatea,,esti rupt''

steaua_pe_viata14.11.2006 17:53

Nu iti e rusine Bogdane?Ba baiatule cat de nesimtit poti sa fi ma?Cine **** mea te crezi tu in peluza aia?Ai uitat cum ai inceput "punkere"?Ai uitat ca erai un gandac mic de tot de nu te baga nimeni in seama?Ai uitat cate batai ti-ai luat?Din cauza ta au incetat sa mai vina in peluza o gramada de baieti valabili.Auzi la asta ca da el afara cioroii din peluza!Ba ma faci sa rad.Pai asta ar insemna sa ramai fara tovarasi mai "nazistule".Ce faci cu toti tovarasii tai inchisi la culoare si cu aia pe heroina?Stii care e problema ta?Tu cica esti de-ala de scandal, da **** scandaluri ca nu te mai tine cu lumea de la caini si de la ciori nici atat ca iti taie aia **** si ai ajuns sa bati pusti si tot felu de cetateni din peluza.Mai nou ai boala pe toata lumea.Hai sa il bati pe Ziar, pe Pasarile pe x pe y.E mai simplu asa sa bati pusti si sa fi zmeu in peluza dar cand mergi dupa caini te rogi sa nu dai de ei, ceva de genu hai la interventie si in gandul tau "Doamne sa nu apara cainii!"!Pai cainii aia pisamas pe tine sunt uniti, au grupuri solide.Tu,Gica,John va comparati cu PCH-ul?ahahahahahaha ma faci sa zambesc ma.Si daca ai stii cat de rau imi pare ca zic asa ceva.Incredibil ce a ajuns Peluza Nord,mai rau nu a fost niciodata,NICIODATA.Din lipsa de timp ma opresc aici.Va rog pe ceilalti care aveti de gand sa ma injurati,etc sa va abtineti pt ca nu dau o flegma pe parerea baietilor de pe net.Cei care frecventeaza peluzele stiu cum sta treaba.

noname_fu14.11.2006 20:08

te indoiesti de SteauaToronto? el le stie pe toate! :lol:

bogdan_p14.11.2006 20:19

Ma fustitelor,daca tot stiti voi atatea si eu sunt asa prost,de ce nu va dati numele reale?Nu cumva de frica?Ba ploiestean prost,jon nici nu a fost la meci si nu am dat decat in ciocolata ala sau cum ii zice.Ma rapandula,tu stii ca la meci aveam mana rupta,in urma incidentelor dinaintea emciului cu tiganii?P-zda ce esti.Normal ca la 12 ani,d e cand vin in peluza nu ma baga nimeni in seama,ca nu eram superboy.Baieti valabili nu mai vin in peluza din cauza mea?Pai daca sunt asa terminat,cum i-am facut sa nu mai vina?Care sunt prietenii mei colorati si care sunt pe heroina?Da numele aici,sa vezi ca nu stii ce vorbesti miezule.Daca fac atat rau peluzei,de ce ma lasa baietii si mai mult decat atat ma sustin sa stau in fatza?De unde stii tu ce se intampla acum in PCH?De ce nu ai mai auzit in ultima vreme de nici un scandal facut de pch sau de stelisti batuti de pch?Nepregatitu drac':))

Piece of Mind14.11.2006 20:31

Mai baieti, nu stiu cat de benefice sunt aceste rabufniri si reglari de conturi pe net, nu de alta dar se uita si altii aici si riscam sa cadem in penibil.

Dupa parerea mea, indiferent ce peluza simpatizam, cu ce lideri (fosti sau actuali) ne solidarizam, astfel de acuze ar trebui sa fie aduse intr-un cadru restrans, stiti voi la ce ma refer, motivele fiind cele expuse mai sus...

apas14.11.2006 20:55

Pana acuma tipa lumea ca in peluza sunt oameni care nu au ce cauta acolo si acuma cand s-a facut un lucru logic nu e bine.Cum am ma-i spus si mai sus din cate stiu eu pusti astia care au fost evacuati au facut numai prosti si au patat numele Stelei cu comportamentul lor asa ca vorba aia ori alba ori neagra ori se incepe o revolutie :P ori se continua lasa ma ca merge asa :P zby

greco14.11.2006 20:58

Violenta gratuita nu e buna, dar ma deranjeaza 2 lucruri:

1) De ce toata lumea se plange de starea peluzei dar se crizeaza atunci cand liderii incep cu adevarat "curatenia" ? Din fericire, mai mult ca sigur ca cei care sunt prezenti mereu si stiu ce merge si ce nu merge in Peluza Nord nu dau 2 bani pe parerile celor care filmeaza de la tribuna 2, comenteaza printre 2 randuri de seminte si pun apoi filmul pe youtube.

2) De ce va faceti conturi pentru a acuza in stanga si in dreapta, si, vorba aia, daca vreti sa fiti luati in seama cand incriminati pe cineva, de ce nu spuneti cine sunteti si cine va cunoaste ? De unde stim noi ca cei 2 nou-veniti pe forum nu sunt caini sau tigani ?

Ultras Ploiesti14.11.2006 20:59

bogdane ai fost si u pustan sti prea bine cum era..acum esti mare si te razbuni pe pustanii din peluza..MINTI..ai dat in mai multi,si nu numai la meciu asta....si in ciocolata ai dat doar pt simplu motiv ca esti rasist,,,chiar dak zici ca nu suporti cetateni,in fata ta 10-15 randuri mai sus se manku semintze...ciocolata doar s luat d unu car enu canta nu ia facut nimik,,iar voi a ti sarit s dati in toti din grupu' respectiv..ca suntem fetitze cum zici u,,dc nimeni dupa meci nu s dus la crangash unde meci d meic fac interventi tiganii....doar in pustani dati....nu mai are rost,,sunt multe d spus,..

''nu inseparabilii au fost evacuati' informativa mai bien,,cine stie cunoaste,,si nu au fost evacutati,,au pelcat singuri ....

legat de nick`ul meu .. e simbolic ... stau in Bucuresti de cand m-am nascut..

bogdan_p14.11.2006 21:31

ABEREZI,doar in ciocolata am dat, si pe ceilalti i-am facut p-zde ca nu au avut curajul sa-l dea la o parte,din fatza lor,deoarece au fost preveniti sa nu il mai lase sus, in fatza lor, ca vor avea de pierdut.Toti au zis, ca nici ei nu il sufera,datr nu indraznesc sa ii zica nimik. Asta e lasitate.Si cu crangasiul,tu ce plm mea ma crezi,atotstiutor,stiu peste tot unde ies aia.Inainte de meci i-am prins la fix si i-am batut,pt ca m-am nimerit acolo.Nu am drum prin crangasi,nu stiu ce se intampla acolo. Voi daca aveti drum pe acolo de ce nu va bateti cu ei?Am fost si eu pusti,da nu eram asa fricos ca voi.Mi-am luat si eu bataie,da nu ma plangeam ca muierile.Cand eram de varsta voastra,acum 10 ani,infiintasem totan boys si ne betam cu ei,oriunde.Din batai luate ne-am intarit.Daca va dau copy paste la arhiva din mess sa vedeti cata lume mi-a multumit pt tiganu ala,ati ramane masca.Iar cu inseparabilii,vb prostii, au fost exilati de mult, li s-a spus sa nu mai vina in peluza,in stadion la acest meci au fost discutii si li s-a dat de inteles ca ar fi bine sa dispara,pt ca iar sunt la baza unui scandal rusinos, despre care nu pot scrie pe forum.In plus, pt cele 2 grupuri, de renegati, va zic ca sunteti penibili,cum v-ati luat bataie, ati fugit la sus sa cereti azil:D.Pai daca la nord nu v-ati integrat,cum visati sa reusiti la sud?

bogdan_p14.11.2006 21:37

Cat despre ciocolata,da,sunt rasist,nu pot sa vad tigani cu cercei in buza,tatuati,care se cred punkisti,murdari mereu si,aici e cel mai important factor, in fatza,sus,ca un lider al grupului.I s-a spus mereu, meci de meci, nu mai iesi in fatza si nu are nimeni nik cu tine, nu a inteles.I-am zis sa se duca la rapid sa se faca lider, acolo i se va permite.

Gezets14.11.2006 22:06
Trebuie sa va spun de la inceput ca sunt un suporter al Rapidului.

Am urmarit ultimul vostru meci,cel cu FC National,ai am ramas uimit de cateva cantece ale galeriei voastre.

Ma refer in primul rand la cantecul cu Steluta,plagiat fara rusine dupa un vechi cantec al nostru:Rapidul nostru,il iubim si il stimam...etc,voi cantati Steluta noastra...o iubim si o stimam...jenant.

Alt cantec luat de la noi cel cu Steaua,clubul nostru drag,ce mult te iubim...etc,furat dupa cantecul nostru de multi ani Rapid,clubul nostru drag,ce mult te iubim/la bine la rau/fluturam steagul alb-visiniu...

Sa nu mai zic de cantecul cu ole,ole,ole,ola,pe care tot noi l-am cantat primii(in Romania),iar voi l-ati plagiat si pe asta.

Sunt doar 3 exemple care mi-au venit in minte.

Eu sa aud un cantec al vostru in galeria noastra as muri de rusine,Doamne fereste sa-l mai si cant,cum faceti voi. Cum ar fi a etapa viitoare sa ne auziti cantand ceva de la voi din galerie???

Intrebarea mea este urmatoare:chiar nu mai aveti onoare si demnitate?Nu va dati seama ca va umpleti de penibil atunci cand plagiati cantecele rivalilor?

Chiar nu mai aveti orgliu?

Chiar as vrea sa aflu raspunsurile voastre.

Va salut.

de unde tot apareti ma? taiatii aripile si astuia...

radical14.11.2006 22:15

Pun pariu ca maine daca cantam un cantec :"cioara cioara zbori fir`ai a dreq ...zboara !!!" ar fi in stare sa spuna ca l`au cantat tot ei prima data :))))))))

eferman14.11.2006 22:54

Este tragic ceea ce s-a intamplat duminica!!!Intr-adevar o mare tampenie ca acea persoana a fost lasata acolo ... MEA CULPA!!!

Insa trebuie evitate episoade ca astea... niciodata unul din cei 6 lideri nu a venit inainte sa inceapa meciu sa spuna frumos ca el nu are voie acolo!!!

Cuvantul LASITATE este exagerat... ala nu a stat acolo la toate meciurile, pt ca noi aveam alt lider.

Eu nu am plecat din peluza si am ramas cu fularu la gat... am ramas acolo pana la sfarshit si chiar la pauza am venit intre baietzii din titan sperand sa aplanez conflictu.Nu imi este frica sa spun cine sunt iar dc Bogdan vrea imi poate trimite un mesaj pe privat iar eu am sa vin inaintea sau in pauza urmatorului meci sa vb cu el.

SUNT DE ACORD CU ACEA CURATZENIE si O SUSTZIN!!!DAR DUMINICA SA SHTITZI CA A MURIT O BRIGADA CU MULTZI BAIETZI K LUMEA CARE CRED CA AR FI AVUT UN VIITOR!!!

P.S.:sper ca nu o sa deranjez pe nime... asta e doar parerea mea!IMI CER SCUZE PT CEI CARE AU LUAT ATITUDINE AICI PT EVENIMENTELE DE DUMINICA... NU AM IDEE CINE SUNT IAR DC AFLU PROMIT CA AM SA POSTEZ INFORMATZII DESPRE EI!!!CEI CARE IL INJURA PE Bogdan SAU ALTZI BAIETZI DIN PELUZA AICI SUNT CETATZENI si NU AR MAI TREBUI SA CALCE IN VIATZA LOR IN PELUZA(DACA AVETZI CEVA DE SPUS SPUNETZI-O IN FATZA)!!!

bogdan_p15.11.2006 00:42

Pai sunt curios,de ce din cauza "acelui om" ati renuntat toti?Eu am vb cu unii din voi dupa ce l-am batut pe el si l-am trimis sus si ati zis ca totul e ok.Dupa aceea am pelcat in partea dreapta a peluzei si cand m-am intors,toata lumea vorbea de o bataie.Ce s-a intamplat?Sau ce v-a facut sa plecati din peluza din cauza lui?Garantez ca in afara de ala,nimeni nu avea nimik cu nicunul dintre voi.Nu deranjezi pe nimeni stand de vorba civilizat.Chiar asa de important e omu incat din solidaritate pt el parasiti peluza,sau ce?

DeLaRyu15.11.2006 01:08

ce draq atata galagie pt ciocolata???

SteauaToronto15.11.2006 02:07
ce draq atata galagie pt ciocolata???

Pai ciocolata e gustoasa normal sa se faca galagie :P:P:P pentru ala care zice ca le stiu pe toate pariez ca esti ripper :)))

Dan_Original_TB9615.11.2006 05:06
Nu iti e rusine Bogdane?Ba baiatule cat de nesimtit poti sa fi ma?Cine **** mea te crezi tu in peluza aia?Ai uitat cum ai inceput "punkere"?Ai uitat ca erai un gandac mic de tot de nu te baga nimeni in seama?Ai uitat cate batai ti-ai luat?Din cauza ta au incetat sa mai vina in peluza o gramada de baieti valabili.Auzi la asta ca da el afara cioroii din peluza!Ba ma faci sa rad.Pai asta ar insemna sa ramai fara tovarasi mai "nazistule".Ce faci cu toti tovarasii tai inchisi la culoare si cu aia pe heroina?Stii care e problema ta?Tu cica esti de-ala de scandal, da **** scandaluri ca nu te mai tine cu lumea de la caini si de la ciori nici atat ca iti taie aia **** si ai ajuns sa bati pusti si tot felu de cetateni din peluza.Mai nou ai boala pe toata lumea.Hai sa il bati pe Ziar, pe Pasarile pe x pe y.E mai simplu asa sa bati pusti si sa fi zmeu in peluza dar cand mergi dupa caini te rogi sa nu dai de ei, ceva de genu hai la interventie si in gandul tau "Doamne sa nu apara cainii!"!Pai cainii aia ... pe tine sunt uniti, au grupuri solide.Tu,Gica,John va comparati cu PCH-ul?ahahahahahaha ma faci sa zambesc ma.Si daca ai stii cat de rau imi pare ca zic asa ceva.Incredibil ce a ajuns Peluza Nord,mai rau nu a fost niciodata,NICIODATA.Din lipsa de timp ma opresc aici.Va rog pe ceilalti care aveti de gand sa ma injurati,etc sa va abtineti pt ca nu dau o flegma pe parerea baietilor de pe net.Cei care frecventeaza peluzele stiu cum sta treaba.

bai baiatule, tu acum te crezi mai viteaz ca din spatele unui nickname banal arunci cu rahat in Bogdan? Te-ai dus l-a culcare satisfacut de curajul pe care l-ai avut? In primul rand daca ai o problema cu el, spunei-o in fata. daca e asa un gandac si un fraier dai-o tu in freza. sau daca esti impotriva violentei atunci stai linistit in banca ta si nu veni sa barfesti ca o muiere pe net. Nu iti cer sa iti schimbi parerea. gandesti liber ce vrei tu despre Bogdan, Gica, john si asa mai departe. insa sa vi, sa nici nu spui cine esti, si sa zici tot felul de tampenii pe un forum de net e o dovada de lasitate si de prostie. de asta a ajuns galeria in halul in care e , ca in loc de ultrasi de peluze a aparut generatia ultrasilor anonimi de internet.

titanforever15.11.2006 06:20
Nu iti e rusine Bogdane?Ba baiatule cat de nesimtit poti sa fi ma?Cine **** mea te crezi tu in peluza aia?Ai uitat cum ai inceput "punkere"?Ai uitat ca erai un gandac mic de tot de nu te baga nimeni in seama?Ai uitat cate batai ti-ai luat?Din cauza ta au incetat sa mai vina in peluza o gramada de baieti valabili.Auzi la asta ca da el afara cioroii din peluza!Ba ma faci sa rad.Pai asta ar insemna sa ramai fara tovarasi mai "nazistule".Ce faci cu toti tovarasii tai inchisi la culoare si cu aia pe heroina?Stii care e problema ta?Tu cica esti de-ala de scandal, da **** scandaluri ca nu te mai tine cu lumea de la caini si de la ciori nici atat ca iti taie aia **** si ai ajuns sa bati pusti si tot felu de cetateni din peluza.Mai nou ai boala pe toata lumea.Hai sa il bati pe Ziar, pe Pasarile pe x pe y.E mai simplu asa sa bati pusti si sa fi zmeu in peluza dar cand mergi dupa caini te rogi sa nu dai de ei, ceva de genu hai la interventie si in gandul tau "Doamne sa nu apara cainii!"!Pai cainii aia ... pe tine sunt uniti, au grupuri solide.Tu,Gica,John va comparati cu PCH-ul?ahahahahahaha ma faci sa zambesc ma.Si daca ai stii cat de rau imi pare ca zic asa ceva.Incredibil ce a ajuns Peluza Nord,mai rau nu a fost niciodata,NICIODATA.Din lipsa de timp ma opresc aici.Va rog pe ceilalti care aveti de gand sa ma injurati,etc sa va abtineti pt ca nu dau o flegma pe parerea baietilor de pe net.Cei care frecventeaza peluzele stiu cum sta treaba.

Bai taran obosit,sti tu la cate incidente a fost Bogdan?eu am fost cu el la zeci de incidente si iti spun eu ca nici macar odata nu a dat inapoi.pe toata linia berceni-vacaresti-obor sau titan-diham-pantelimon nu mai mergea nici un caine la meci decat poate cu taxiul si asta deoarece erau terorizati de un singur nume:Bogdan!

oare de ce trebuie sa asist totdeauna la comentarii ale unor tarani obositi si lasi pe acest site?da-ti numele sau da-mi un privat si o sa stam de vorba la tg Jiu,asta daca mergi in deplasari sau acasa cu kievul ca banuiesc ca ai avut bani sa iti iei pachet!asta e fapt de curaj,nu sa te ascunzi in spatele unui id ma terminatule.

Ultras Ploiesti15.11.2006 08:19
Pai sunt curios,de ce din cauza "acelui om" ati renuntat toti?Eu am vb cu unii din voi dupa ce l-am batut pe el si l-am trimis sus si ati zis ca totul e ok.Dupa aceea am pelcat in partea dreapta a peluzei si cand m-am intors,toata lumea vorbea de o bataie.Ce s-a intamplat?Sau ce v-a facut sa plecati din peluza din cauza lui?Garantez ca in afara de ala,nimeni nu avea nimik cu nicunul dintre voi.Nu deranjezi pe nimeni stand de vorba civilizat.Chiar asa de important e omu incat din solidaritate pt el parasiti peluza,sau ce?

Daca l-ai batut pe el ...poate ca ne era frica sa nu ne bati si pe noi. :cry:

boban15.11.2006 08:24

a luat unu ciocolata bataie gata subiect pe forum,o sa mai ia multzi bataie, atata timp cat apar la meci ,in loc de fular, esarfa,steag,echipatzi cu cate 2-3 pungi de semintze,si parca special fac asta sa isi sustina cauza''domne nu pot sa stau in galerie sa cant,eu va ajut cu spartu semintelor,'' mai sunt ultrasii de internet..care incep sa loveasca anumitzi baietzi celebri in anumite cartiere din Bucuresti,care merita tot respectu pt fapte pe care acesti baietzi cu ani grei de ''internet'' in spate nu o sa le faca nici in 100 de ani!!baietzi care pana acum un an jucau un counter..acuma isi dau cu parerea despre un fenomen,care din pacate e pe moarte ,dar noroc cu unu ca Bogdan sa-l resusciteze.Dc nu intelegi unii ca nu e la moda sa mergi pe stadion,ca nu e la moda sa spargi seminte pe stadion,nu impresionezi pe nimeni frate cand ii spui am fost la meci,pai si ce ai facut ca nu esti ragusit,aaaaa pai ce frate eu cant ce canta aia ..marsh bah in mortzii tai de samantar prost!bate-i bogdane pana revenim ce-am fost,pana o sa inteleaga ca a merge pe stadion e un mod de viatza ..nu e o moda,nu e cool ,sau mai nou pt domnisori cluberi nu e trendy!!!!!

stelistu1415.11.2006 08:32

Nu va mai luatzi de punkeru......tot amintiti de jan....de nushtu cine....in lok sa ne certam si sa ne batem ca prostii....mai bene toti baietii valabili veniti jos...si incurajati Steaua....nu va dati mari "victime" ...ca nu veniti in peluza ca va bate Bogdan.....daca veniti sa cantati....sa incurajati echipa nu va face nimeni nimik....nu sa veniti sa va dati mari talente de batausi....are dreptate Bogdan....el este lideru....de ce apar tot felu de pustani care cica ei conduc nushtu ce parte.....ies in fata....isi dau talente....

Bogdan.....gika....Dorin...john....ei sunt liderii...vrei sa ajungi ca ei? asuma-ti riscuri....du-te la interventii... nu veni in peluza dupa ce ai baut laptiku acasa....vii si iti dai talente de lider.....de ce nu veniti toti jos sa incurajati Steaua? Am observat ca meci de meci canta tot mai putini....e grav....

Eu o sa continui sa vin jos....sa incurajez Steaua....sa cant 90 de minute....pt ca asta simt....nu pot sa ma uit la meci fara sa cant...Daca toti ar gandi ca mine....am vaea cea mai superba galerie din Romania....

moxy15.11.2006 08:49
Nu va mai luatzi de punkeru......tot amintiti de jan....de nushtu cine....in lok sa ne certam si sa ne batem ca prostii....mai bene toti baietii valabili veniti jos...si incurajati Steaua....nu va dati mari "victime" ...ca nu veniti in peluza ca va bate Bogdan.....daca veniti sa cantati....sa incurajati echipa nu va face nimeni nimik....nu sa veniti sa va dati mari talente de batausi....are dreptate Bogdan....el este lideru....de ce apar tot felu de pustani care cica ei conduc nushtu ce parte.....ies in fata....isi dau talente....

Bogdan.....gika....Dorin...john....ei sunt liderii...vrei sa ajungi ca ei?  asuma-ti riscuri....du-te la interventii... nu veni in peluza dupa ce ai baut laptiku acasa....vii si iti dai talente de lider.....de ce nu veniti toti jos sa incurajati Steaua? Am observat ca meci de meci canta tot mai putini....e grav....

Eu o sa continui sa vin jos....sa incurajez Steaua....sa cant 90 de minute....pt ca asta simt....nu pot sa ma uit la meci fara sa cant...Daca toti ar gandi ca mine....am vaea cea mai superba galerie din Romania....

stelistu14,ai cumva chiar 14 ani?ca tu reproduci practic ce spune Bogdan

stelistu1415.11.2006 08:53

Nu ...n-am 14 ani....acest id il am pentru ca eram fan Claudiu Raducanu....si foarte multi ma cunosc dupa acest "tag" ---> "stelistu14" .... si nu vreau sa mi-l schimb...

spre informatia ta am 20 de ani...

«14243444546126»