FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«14041424344126»
officina9908.11.2006 23:51
trebuia sa-i dai pe mana jandarmeriei:))))

huliganismul trebuie starpit

huliganismul...in plm traiti viata prin televizor si ziare si apoi veniti si va dati cu parerea aici....

SteauaToronto09.11.2006 01:48
trebuia sa-i dai pe mana jandarmeriei:))))

huliganismul trebuie starpit

huliganismul...in plm traiti viata prin televizor si ziare si apoi veniti si va dati cu parerea aici....

bah ala a fost sarcastic!

bogdan_p09.11.2006 09:10

JKO,iti doresc sa te bata hooliganii de la nord de ziua ta:))

VaSsY09.11.2006 10:25
Pai asta ar fi o alta idee..mai veche..ca pretul la peluza sa fie la fel sau sensibil mai mic cu cel de la trib II...si in peluza sa vina oamenii care CHIAR vor sa stea in peluza...

AI CEA MAI MARE DREPTATE !!! Bilete mai mari sau egale la peluze decat cele la T2 si atunci semintari se vor duce la T2 ca e mai avantajos si se vede si mai bine meciul !!!

JKO09.11.2006 11:10

nu ma vor bate ca nu ma lasa mama la meciuri :))

Alex1409.11.2006 13:10
AI CEA MAI MARE DREPTATE !!! Bilete mai mari sau egale la peluze decat cele la T2 si atunci semintari se vor duce la T2 ca e mai avantajos si se vede si mai bine meciul !!!

Si dupa aia o sa va plangeti ca sunt prea scumpe... :evil:

George Stan09.11.2006 13:29
ca pretul la peluza sa fie la fel sau sensibil mai mic cu cel de la trib II

Insensibil mai mic :)

stelistu1411.11.2006 06:30

iar s-a cantat doar in primele cateva randuri....bene ca s-a cantat chestia aia noua 10 min la final ....a fost mf.....va asteptam cu idei pt cantece noi.....si nu mai sariti p gard in fata mea.....ca era sa cad dreq..... :lol: steag2

cisco11.11.2006 09:38

Se canta si mai sus de primele randuri ..da mai mult se mormaia, din ce am vazut marea majoritate nu stiam cantecele.. a cantat mai toata peluza N + tribuna I " FORZA Steaua .. FORZA Steaua.." ca deh ..

Oricum a fost mai bine cand doar 2 oameni dadeau tonu`.. tot asa !

ultras sud11.11.2006 22:29
apropo de treaba cu copiatu si noi avem nume copiate ca nucleo tradizione[astia si logoul l-au copiat]korps tot din italia tk adica asa dar la nou exista cateva nume originale :D desant vacarm insurgenti[putin derivat de la irriducubile dar mere] sa nu uitam de hunters ...si stil care eu unu l-am vazut si la Brasov mai de mult ?? in sfarsit dar la Dinamo toate sunt copiate ..n g se stie panzer de la Milan supras de la psg tifosi la fel din italia brigate sa nu mai spun si ceilalti care mai sunt nu mai conteaza :P in sfarsit Steaua rulzz si cred ca si noi daca ne chinuim putin imaginatia putem sa gasim ceva original

Copiatu asta e nasol de tot ! Vesi gruparea ULT*RAS - a copiat emblema de la IRON MAIDEN - ciudat.... maiden n-are treaba cu fotbalul, macar inita ceva din fenomenu ultra'.... respect ULT*RAS au mentalitae da.... la faza cu ... copiatu....nu stiu ce sa zic :roll: :!: :?:

ultras sud11.11.2006 22:33
La meciul cu Dinamo Kiev fiecare om din peluza v-a primi o foaie cu cantecele..si daca o sa reusim, tot stadionul va primi asa ceva...sa vedem ce o sa iasa.

asta e o idee buna, dar daca nimereste la untzaran.... ala se asaza cu curu pe ea si.... tot nimic :cry: .doar sa le dati doar la ultrasi..... :wink:

DulapCuCap12.11.2006 00:21

"ultras sud" am si eu o rugaminte la tine...ori sa-ti schimbi nickul ori sa nu mai scri pe forum,nu de alta dar chiar nu vreau sa se creeze confuzii.

Andreiasu12.11.2006 01:06

ita confuzii...:)) daca imi dadeai toata sticla acum jur ca nu mai erau confuzii, eventual erau perfuzii

officina9912.11.2006 01:24
apropo de treaba cu copiatu si noi avem nume copiate ca nucleo tradizione[astia si logoul l-au copiat]korps tot din italia tk adica asa dar la nou exista cateva nume originale :D desant vacarm insurgenti[putin derivat de la irriducubile dar mere] sa nu uitam de hunters ...si stil care eu unu l-am vazut si la Brasov mai de mult ?? in sfarsit dar la Dinamo toate sunt copiate ..n g se stie panzer de la Milan supras de la psg tifosi la fel din italia brigate sa nu mai spun si ceilalti care mai sunt nu mai conteaza :P in sfarsit Steaua rulzz si cred ca si noi daca ne chinuim putin imaginatia putem sa gasim ceva original

Copiatu asta e nasol de tot ! Vesi gruparea ULT*RAS - a copiat emblema de la IRON MAIDEN - ciudat.... maiden n-are treaba cu fotbalul, macar inita ceva din fenomenu ultra'.... respect ULT*RAS au mentalitae da.... la faza cu ... copiatu....nu stiu ce sa zic :roll: :!: :?:

Esti cazut in cap rau de tot ma....pai ma copile una e sa adopti un simbol care te reprezinta pe tine si alta e sa copiezi de la alte grupari acelasi simbol...Cati ani ai ?15?:))....si schimba-ti naiba nickul ala

Piece of Mind12.11.2006 08:48

Maiden are ceva treaba cu fotbalul, Steve Harris (bassistul si seful trupei) e mare fan West Ham United, jucand acolo la juniori. :lol:

noname_fu12.11.2006 09:24

prea suferiti frate cu "tarani", "cetateni"... marii ultrasi :(

albanezul12.11.2006 12:09

te simti cetatean?taran?

ultras sud12.11.2006 13:02
prea suferiti frate cu "tarani", "cetateni"... marii ultrasi :(

Albanezu are drepate .... poate esti unul dintre cetateni sau tzarani/samintari..... :lol:

FanSteaua4Life13.11.2006 01:23

Ce sa intamplat aseara la meci???

stelistu1413.11.2006 08:32

ce sa se intample....nimik....am batut cu 6-0!! :D sau te referi la "incidentele" din peluza?? Nu s-a intamplat nimik grav....am auzit ceva de sud vs. nord dupa meci??? Cine stie mai multe dati un post .....

Pedro13.11.2006 09:20

cred ca ai auzit prost :wink:

gone13.11.2006 09:46

Baietii maronii iar asteptau pe la Orsova.

noname_fu13.11.2006 10:42
:D sau te referi la "incidentele" din peluza??  Nu s-a intamplat nimik grav....am auzit ceva de sud vs. nord dupa meci???     Cine stie mai multe dati un post .....

Dumnezeule, NETUL! 8O

Piece of Mind13.11.2006 11:29

Da, NETUL..... :evil: :evil:

brav013.11.2006 11:52

"SUD vs NORD" cum sunaaa:))))

cand eram mai mic erau niste jocuri pe televizor cu un fel de casete. eh si era un joc Street Fighter sau Fight Street ceva de genu, de era cu cafteala si acolo iti apareau jucatorii unu in stanga si unu in dreapta cu VS intre ei.

«14041424344126»