Hai sa ne imaginam ca facem cum vreti voi,ramane un lider.Vine la stadion,ia microfonul noii statii,foarte performanta si zice:"acum toata peluza sa cante cu mine",incepe sa fredoneze un cantec,baietii din grupuri,din primele 2 randuri canta cu el, dar voi,nestiind cantecu,va uitati la ei ca la felul 14,mai rau decat atat,incercati sa il cantati mormaind si stricati muzicalitatea cantecului,incercati de 2-3 ori sa vedeti daca l-ati memorat,vedeti ca inca nu si incepeti sa fluierati liderul sa ziceti :asta de ce nu baga trup si suflet"?nu realizati ca,cunoasteti doar 3-4 cantece?daca liderul vine sa si va da un capac ca ati fost surprinsi mancand seminte,incepeti sa njurati pe forum si nu mai veniti?Nu realizati ca pot sa ma dau peste cap ca lider,sa va implor,sa va bat,sa va alerg ca tot nu va veti face vreodata vreun steag?liderii si baietii din grupuri,macar vin la meciuri pe ploaie,vant,zapada,canta,beti sau nebeti,va plac cantecele lor sau nu sau le stiti sau nu, ei duc greul si pe strazi la bataie,ei sunt singurii adevarati suporteri din tara asta.Ei fac coregrafii pt 5000 de oameni care intra in peluza si gasesc totul gata facut,ei inventeaza cantece noi desi stiu ca nu le veti invata niciodata,ei isi iau amenzi,ei isi pierd slujbele din cauza deplasarilor,ei isi varsa toate veniturile in acelasi scop,sa incurajeze cat mai bine Steaua.De unde stii tu ma lake ce face pogo meci de meci?De ce cereti duritate si pe urma comentati ca ala e drogat si bate lumea prin peluza?De ce cereti sa cante toti acelasi cantec,toti o data, cand numai cei din grupuri cunosc cantecele?o sa ajungem sa permitem prezenta in peluza numai a celor care au legitimatii de la lideri,adik celor din grupuri,restu peluzei goala, sa va vedem atunci ce plm mai faceti.O sa ramanem 200,dar fara suporteri de net,fata blocului sau cu jobene,bentite,seminte,etc.
Iar despre meciul cu Urziceni,am fost la meci majoritatea liderilor,insa cand am vazut ce lume aveam in prejur in peluza,ne-am rusinat si am zis ca nu are nici un rost.Voi afceti parte din acea lume proasta care nu are ce cauta in peluza si care ne trage in jos.Prefer sa cant numai cu baietii mei, 20-30 da frumos, decat cu 2000 de balbaitzi,care ar vrea sa cante numai maria,trup si suflet si lollolololo,Steaua Bucuresti.Ca sa va demonstrez ca am dreptate ,daca va simtiti ofensati,spuneti si va demonstrez ca nu stiti niciunul din noile cantece ale peluzei,sau ca nu ati fost prezenti in ultimele 2 deplasari ale Stelei,la vreun scandal ultimele 3 luni,sau ca nu ati facut nuimik pt echipa.Explicati-mi si mie,daca admirati ultraseria si va plac cum se vad cei de la sud,de ce nu mergeti la sud,baietii au nevoie de oameni,sau de ce nu incercati sa ii imitati?sa cantati la fel de frumos ca ei, sa faceti un steag la fel de frumos ca al lor,etc....Sa va spun eu?ori pt ca nu sunteti in stare,ca nu aveti imaginatie,ca nu aveti gust,ca nu sunteti gata sa faceti sacrificii pt echipa,pt ca sunteti niste nepregatiti,va mai permiteti sa acuzati chiar,sa certati,sa trageti la raspundere pe cei care incearca sa o faca.Vreti a stiti de ce exista in peluza o ruptura intre membrii grupurilor si ceilalti suporteri?Pt ca baietii de baieti s-au separat de mult:)))))),sau linia dintre noi a fost trasa de strada,tu stai pe-a ta eu stau pe-a mea,
,intelegi voi ce vreti.