FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13839404142126»
SebaSS03.11.2006 14:49

Din cate observ, Bogdan_p, tie ti se pare normal sa existe mai multi lideri de galerie? Pt ce? Ca sa se creeze rivalitati intre grupuri? "de ce sa ne luam noi dupa aia, cantam noi, ca stim mai bine ce sa cantam"

De ce inainte totul era asa de bine si acu este o mare ciorba? S-au prostit masele asa odata?? Nu cred! Totul vine de sus, de la lideri. Este imposibil sa creezi o unitate intre suporteri cu mai multi lideri. Nu a existat niciodata asa ceva si nici nu va exista, in orice domeniu. Unul trebuie sa fie bossul. Asa nu stiti sa va impuneti! Nu s-a prostit lumea ca nu mai poate invata cantece sau nu mai poate bate din palme.

Daca dam asa vina unii pe altii nu rezolvam nimic. Plus ca voi trebuie sa rezolvati problema ca de aia sunteti "lideri". Oricum totul tinde sa ajunga ca in occident, adica mers ca la teatru, aplaudat la goluri, la faze frumoase si atat!

puyol03.11.2006 16:10

bogdan_p : a fost o onoare sa am ocazia sa stam de vorba si sa cant impreuna cu voi. mult succes in activitatea de conducere/coordonare a galeriei, pentru ca observ, citind topicul asta, ca ai o misiune foarte grea si o responsabilitate pe masura.

AdiM03.11.2006 16:37

Da chiar asa, Bogdane, e doar vina voastra. Gata, de la meciul urmator sa vina liderii galeriei cu bautura si femei sa-i stimuleze pe 'ultrasii' nestimulati sa cante, daca e nevoie sa li se dea si o suma de bani drept stimulent. Si daca nu mai vreti sa fiti lideri sa se organizeze alegeri anticipate, ce dracu.

Si sa faceti si steaguri si sa le fluturati, da sa faceti asta fara sa-i afecteze si sa nu poata vedea meciul din cauza asta. Si daca nu faceti asta urgent promit ca mut la sud. 8O

PS: voi v-ati gandit vrodata ca liderii de galerie trebuie doar sa dea tonu la cantece si sa incerce sa-i faca pe cei ce canta sa cante la unison? Stimulul il reprezinta prezenta in peluza la un meci al Stelei, atat si nimic altceva!

sergiu_titan03.11.2006 17:35

Parerea mea este ca nu se poate rezolva pe forum nimic. Solutia este ca liderii de galerie sa fie mai duri . Desi principala problema este in modul cum fiecare isi sustine echipa si cum se comporta in galerie unele chestii ar putea fi impuse. Pogo la fiecare meci (sarit lovit impins pe toata lumea ) haos in peluza. Revenit la vechile metode de a sarbatorii golurile si a crea spectacol in stil sud-american cu coborarea in viteza a scaunelor pana jos. Atomesfera in peluza nu trebuie sa semene a seminar la scola adica :"Va rugam sa tineti toate fularele deasupra capului si sa cantam cu toti, hadeti una acuma pentru ca sa creem atmosfera adv." ci sa se foloseasca mai des cuvintele "bulangiu, labagiu, cetatean-muist etc"

La unele meciuri creata o coregrafie in asa sens incat sa nu se vada meciul ci doar sa se cante, se se puna accentul pe spectacolul din peluza.Vezi alte timpuri cand acelas steag imens era purtat peste galerie jum de meci, la fiecare gol la inceputul reprizelor-deci nu prea se vedea meciul ci se incuraja echipa.

S-a vrut o schimbare o data de mult insa s-a renuntat prea usor la unele chestii specifice galeriei noastre, inclusiv nenorocitele alea de confetti, role, papelitos cu care eram obisnuiti.

greco03.11.2006 17:43

Are dreptate si Bogdan... imi imaginez ca e greu sa faci ceva in delasarea asta. Trebuie sa ne recapatam fanatismul, sa inceapa lumea sa-si faca steaguri, sa doreasca sa vina la meci ca sa cante, nu stiu daca doar o mana puternica a unui lider ar rezolva situatia. Ar fi frumos sa vina si jucatorii la sfarsitul meciurilor sa cante impreuna cu lumea, sa fluture niste steaguri... din pacate tot mai des fac 2 pasi spre fiecare peluza si intra la vestiare.]

E trist, dar galeria Stelei sta foarte slab in ultima vreme, nu stiu cum o sa depasim aceasta situatie.

FANATIK RED-BLUE03.11.2006 20:54
Parerea mea este ca nu se poate rezolva pe forum nimic. Solutia este ca liderii de galerie sa fie mai duri . Desi principala problema este in modul cum fiecare isi sustine echipa si cum se comporta in galerie unele chestii ar putea fi impuse. Pogo la fiecare meci (sarit lovit impins pe toata lumea ) haos in peluza. Revenit la vechile metode de a sarbatorii golurile si a crea spectacol in stil sud-american cu coborarea in viteza a scaunelor pana jos. Atomesfera in peluza nu trebuie sa semene a seminar la scola adica :"Va rugam sa tineti toate fularele deasupra capului si sa cantam cu toti, hadeti una acuma  pentru ca sa creem atmosfera adv." ci sa se foloseasca mai des cuvintele "bulangiu, labagiu, cetatean-muist etc"

La unele meciuri creata o coregrafie in asa sens incat sa nu se vada meciul ci doar sa se cante, se se puna accentul pe spectacolul din peluza.Vezi alte timpuri cand acelas steag imens era purtat peste galerie jum de meci, la fiecare gol la inceputul reprizelor-deci nu prea se vedea meciul ci se incuraja echipa.

S-a vrut o schimbare o data de mult insa s-a renuntat prea usor la unele chestii specifice galeriei noastre, inclusiv nenorocitele alea de confetti, role, papelitos cu care eram obisnuiti.

Bravo Sergiule, sunt total de acord cu ce ai spus. Respect..

Prea s-au inmultit in peluza persoanele ce n-au nici o legatura cu galeria. La meciul cu Urziceni, chiar in mijlocul nostru, in primele randuri, ce-mi vad ochii ?!!..un cuplu sot-sotie de vreo 50 si ceva de ani..am ramas masca, insa mi-a fost rusine sa le spun ca nu prea isi au locul in peluza [ma rog, sa stea si ei mai lateral, nu chiar in mijlocul nostru] findca barbatul povestea cum facea el galerie cu o talanga acum cativa zeci de ani si vine de foarte mult timp la meciurii...in fine, nu asta e problema, da' am sintetizat cu exemplu asta, situatia la care s-a ajuns in peluza noastra.

Ce mai, s-a ajuns ca in peluza,singurul inconvenient al celor care sunt paraleli cu peluza, e ca se sta in picioare, in rest e totul bine si frumos iar asta ii incurajeaza sa vina in continuare. Am devenit prea comozi in "exprimarea " din peluza .

Un exemplu mai fortat: daca am avea voie cu torte, fumigene si le-am da aproape la fiecare meci, "cetateanul" dupa inhalarea si iritarea ochilor la cateva meciuri din cauza fumului, i se ia de peluza..."Mergem la tribuna, nu ne mai ducem la peluza..la "NEBUNII" aia"....Da, din pacate ne-am pierdut "nebunia " :( prea linistiti am devenit.

Ca o mica paralela:

Se tot aduce in discutie varsta prea mica a celor din peluza, cum ca ei ne cam trag in jos si asta e un bun motiv de a fii luati peste picior de galeriile adverse. O echipa mereu in Top, atrage pe cei mici, aduce o infuzie de sange proaspat, suntem "stralucitori" si asta ne face atragatori.

Ei sunt viitorul peluzei noastre, da' daca nu stim sa-i formam, vai de noi...si pe vremea lu' Jean peluza era plina de copii, da' era o atmosfera ce o intrece pe cea de azi.

Totul incepe de sus, de la lideri..stiu ca le e greu si uneori le este lehamite sa mai iasa in fata cand vede ce este in peluza, da' asta e chiar "sinucidere" curata pentru viitorul galeriei. Vorba lui Sergiu, prea ii domnim pe unii care dau lipsa de respect fata de munca unora din peluza si o indolenta imensa.

Ma uit la baietii de la Sud, Jesus, cat de frumos si sunt incomparabili mai putini decat noi, dar cand flutura steagurile si ridica japonezele in aer, mi se face pielea de gaina sincer [din pacate :oops: eu nu-mi pot face un steag sau japoneza findca stau intr-o zona unde culorea rosu-albastru e vazuta cu ura]

Trebuie sa facem ceva 'ca altfel ajungem jos de tot. din partea mea, as prefera ca la Nord, la toate meciurile sa se desfasoare o panza mare ce ne impiedica sa vedem meciul, pana scapam de "indezirabili" de la peluza :D

Trebuie sa redevenim ACEI "NEBUNI" !!!

Ronaldinhio03.11.2006 22:16

parerea mea e ca o parte din problema s-ar rezolva printr-o statie adevarata care sa se auda perfect in toata peluza si de cineva care sa cante la microfon 90 de minute, asa s-ar invata cantecele si nu ar mai aparea nesincronizari.

cisco03.11.2006 22:36

Parca lipsa liderului aduce starea asta de aiureala.. cum a zis si Ronalidinhio ..cu o statie si un om care sa cante de sa rupa boxele ar reaprinde nebunia din unii.. si s-ar crea o atmosfera infernala.. problema e ca sunt numai vorbe.. fapte nexam :roll:

Uitati-va la galeria crrapidului sau galeria lui Dinamo.. ei au un lider care ii influenteaza si da tonu la fiecare scandare... chiar daca nu canta toata galeria .. liderii celor doua galerii canta incontinuare 90 de minute..

Am vreo doi prieteni care sunt rapidisti ..si la un meci s-a intamplat ca o parte din galerie sa nu cante si cand i-a vazut corsicanu(sau cum il cheama..) a inceput sa i injure si sa i faca in toate felurile.. si sa i vezi pe baietii ce au inceput sa strige si sa sara si sa faca atmosfera.. asa trebuie facut si la noi, dar..

sergiu_titan03.11.2006 22:47

Nu iti trebe statie, nu iti trebe tobe nu iti trebe steaguri sau torte pentru a face atmosfera. Astea sunt pe langa, astea sunt in plus ...incercati sa nu mai exagerati pentru ca trebe doar respect pentru peluza, pentru locul unde se strang suporterii, pentru lideri, pentru bautura dinaintea meciului. Totusi felul in care ar trebui suporterii sa-si incurajeze echipa nu ar trebui sa tina cont de performente, momente mei bune sau mai putin bune, joc pragmatic sau spectaculos, de ritmuri sau alte chestii... Vezi ce se canta , citesti pe buze la aia de mai jos stii ritmul melodiei, dc nu il prinzi repede ca nu e nimic greu, si canti!!!- nu faci nimic altceva pana la pauza

Ronaldinhio03.11.2006 22:59

dak stai ceva mai sus in peluza e f greu sa prinzi ritmul ca intr-o parte auzi ceva in alta altceva si kiar dak vrei sa canti o lasi balta pan la urma ca numai intelegi nika.Cu o statie care sa dea acelasi ritm intregii peluze s-ar skimba situatia. Nu degeaba toate marile galerii din eruopa au si o statie p masura...

sergiu_titan03.11.2006 23:05

Nu ai prins vremea cand se canta pe o singura voce toata galeria. Stai linistit ca se poate, dar trebe sa stii sa canti, sa ai rabdare... urmaresti melodia si incepi sa canti pe aceias voce cu baietii de pe centru.

Ronaldinhio03.11.2006 23:14

se poate prinde ritmu' si fara statie da mult mai greu,cu statie kiar nu ar mai avea nimeni nici o scuza dak nu canta...

no_problem04.11.2006 00:59

Cei ce nu pot prinde ritmul unei piese sunt ori surzi ori f prosti. Sunt cantece cu ritmuri clasice si nu cu multe cu versuri nu simfonii la violoncel.Cum rahat sa nu poti prinde ritmul?

bogdan_p04.11.2006 02:02

Hai sa ne imaginam ca facem cum vreti voi,ramane un lider.Vine la stadion,ia microfonul noii statii,foarte performanta si zice:"acum toata peluza sa cante cu mine",incepe sa fredoneze un cantec,baietii din grupuri,din primele 2 randuri canta cu el, dar voi,nestiind cantecu,va uitati la ei ca la felul 14,mai rau decat atat,incercati sa il cantati mormaind si stricati muzicalitatea cantecului,incercati de 2-3 ori sa vedeti daca l-ati memorat,vedeti ca inca nu si incepeti sa fluierati liderul sa ziceti :asta de ce nu baga trup si suflet"?nu realizati ca,cunoasteti doar 3-4 cantece?daca liderul vine sa si va da un capac ca ati fost surprinsi mancand seminte,incepeti sa njurati pe forum si nu mai veniti?Nu realizati ca pot sa ma dau peste cap ca lider,sa va implor,sa va bat,sa va alerg ca tot nu va veti face vreodata vreun steag?liderii si baietii din grupuri,macar vin la meciuri pe ploaie,vant,zapada,canta,beti sau nebeti,va plac cantecele lor sau nu sau le stiti sau nu, ei duc greul si pe strazi la bataie,ei sunt singurii adevarati suporteri din tara asta.Ei fac coregrafii pt 5000 de oameni care intra in peluza si gasesc totul gata facut,ei inventeaza cantece noi desi stiu ca nu le veti invata niciodata,ei isi iau amenzi,ei isi pierd slujbele din cauza deplasarilor,ei isi varsa toate veniturile in acelasi scop,sa incurajeze cat mai bine Steaua.De unde stii tu ma lake ce face pogo meci de meci?De ce cereti duritate si pe urma comentati ca ala e drogat si bate lumea prin peluza?De ce cereti sa cante toti acelasi cantec,toti o data, cand numai cei din grupuri cunosc cantecele?o sa ajungem sa permitem prezenta in peluza numai a celor care au legitimatii de la lideri,adik celor din grupuri,restu peluzei goala, sa va vedem atunci ce plm mai faceti.O sa ramanem 200,dar fara suporteri de net,fata blocului sau cu jobene,bentite,seminte,etc.

Iar despre meciul cu Urziceni,am fost la meci majoritatea liderilor,insa cand am vazut ce lume aveam in prejur in peluza,ne-am rusinat si am zis ca nu are nici un rost.Voi afceti parte din acea lume proasta care nu are ce cauta in peluza si care ne trage in jos.Prefer sa cant numai cu baietii mei, 20-30 da frumos, decat cu 2000 de balbaitzi,care ar vrea sa cante numai maria,trup si suflet si lollolololo,Steaua Bucuresti.Ca sa va demonstrez ca am dreptate ,daca va simtiti ofensati,spuneti si va demonstrez ca nu stiti niciunul din noile cantece ale peluzei,sau ca nu ati fost prezenti in ultimele 2 deplasari ale Stelei,la vreun scandal ultimele 3 luni,sau ca nu ati facut nuimik pt echipa.Explicati-mi si mie,daca admirati ultraseria si va plac cum se vad cei de la sud,de ce nu mergeti la sud,baietii au nevoie de oameni,sau de ce nu incercati sa ii imitati?sa cantati la fel de frumos ca ei, sa faceti un steag la fel de frumos ca al lor,etc....Sa va spun eu?ori pt ca nu sunteti in stare,ca nu aveti imaginatie,ca nu aveti gust,ca nu sunteti gata sa faceti sacrificii pt echipa,pt ca sunteti niste nepregatiti,va mai permiteti sa acuzati chiar,sa certati,sa trageti la raspundere pe cei care incearca sa o faca.Vreti a stiti de ce exista in peluza o ruptura intre membrii grupurilor si ceilalti suporteri?Pt ca baietii de baieti s-au separat de mult:)))))),sau linia dintre noi a fost trasa de strada,tu stai pe-a ta eu stau pe-a mea,:)),intelegi voi ce vreti.

sergiu_titan04.11.2006 02:44
De unde stii tu ma lake ce face pogo meci de meci?De ce cereti duritate si pe urma comentati ca ala e drogat si bate lumea prin peluza?De ce cereti sa cante toti acelasi cantec,toti o data, cand numai cei din grupuri cunosc cantecele?o sa ajungem sa permitem prezenta in peluza numai a celor care au legitimatii de la lideri,adik celor din grupuri,restu peluzei goala, sa va vedem atunci ce plm mai faceti.O  sa ramanem 200,dar fara suporteri de net,fata blocului sau cu jobene,bentite,seminte,etc.

--Cred ca de mine te-ai luat, nu il stiu pe niciun pogo, eu stiu doar de acel dans cand lumea sare si se loveste piept in piept, se impinge se bruscheaza si canta. Consider ca trebe duritate pentru ca unii sa sa nu mai vina in peluza. Credeam ca pe forum putem sa ne dam si noi cu parerea despre unele lucruri nu cred insa ca se poate face mai mult decat faceti voi si nu sustin acest lucru. Nu am mers in ultimele 2 deplasari pentru ca nu mi-a permis timpul si de aceea nu ma consider ultras si ii respect pe cei care fac totul pentru echipa. De ce crezi bogdane ca ar fi ceva rau ca in peluza timp de 2 sezone sa intre doar brigazile si sa inceapa lumea sa isi doreasca sa vina in peluza ... nu sa vina ca la teatru. Nu sunt ultras dar nici prost asa ca eu consider ca daca vrei sa inveti orice cantec il inveti in timpul unui meci,retii melodia retii, versurile.

Respect !!!

radooku_steaua04.11.2006 10:39

Nu sunt de acord cu tine Bogdan si uite iti aduc si argumente. Zici ca lumea nu stie cantecele... bine.. dar voi ca "lideri de galerie" ar trebui sa impartiti niste foi cu versurile cantecelor care vreti sa le cantam meci de meci.. spui ca lumea nu isi face steag.. bine.. dar cu ce te face un steag mai ultras sau mai suporter? spui ca in peluza sunt numai semintari.. asta nu e vina oamenilor.. in nicio galerie din lumea nu sunt doar ultrasi adevarti, nu sunt doar fanatici sau huligani.. cultura ultras in Romania trebuie sa recunoastem ca este la pamant din cauza lipsei de informare si a lipsei de interes din partea unora.. si ca o ultima chestiune.. liderii de galerie blameaza semintarii.. insa la meciul din deplasare cu Dinamo un sfert din biletele puse la dispozitie de club s-au vandut la negru pe preturi de 200-300 de mii biletul.. si asta de catre liderii de galerie.. daca nu vreti semintari la meciuri dati biletele primite gratuit de la club (biletele de deplasari) doar ultrasilor care considerati voi ca sunt adevarati si ca vor face ceva in peluza.. insa problema e ca foame e mare si nici cei care se autointituleaza lideri de galerie nu canta.. si nu de rusine.. din cauza motivatiei ... raspunsul nu te viza direct pe tine ci pe toti cei care iesiti in fata... sper sa imi raspunzi intr-un mod civilizat si sa ma corectezi unde am gresit..Respect

radooku_steaua04.11.2006 15:20

Zama te simti cumva cu musca pe caciula ? Nu trebuia sa fi ironic. Eu am propus o solutie. Daca tu te gandesti la alta, exprima-ti ideile pentru ca dasta e un forum. Ar trebui sa dezbatem si sa ajungem la o concluzie pentru ca este clar... Asa nu o sa mai mearga prea mult timp...

Gezets04.11.2006 19:16

Zama te pot ajuta si eu??te rog! :lol:

criminalu200504.11.2006 20:40

nu sunt de acord cu unele chestii ale liderului cel mai important(parerea mea) dar cred ca singura solutie este de a nu mai intra in peluza incepand de la meciurile mici (Urziceni , Jiul,Pandurii)

a celor fara fulare de brigazi sau abonamente,cantece stiute ( putem da si o lucrare de control sa vedem daca si cei din brigazi le stiu )sau orice atesta dreptul de a sta in peluza.eu nu fac parte din nici o brigada dar de 3-4 ani incerc sa ajung la cat mai multe meciuri,in scurt timp cred ca voi adera la o brigada dar nu cred ca pot face si deplasari indepartate din lipsa banilor.stiu la ce sume se invart deplasarile voastre si vreau sa va zic ceva RESPECT ULTRSILOR SI SUPORTERILOR ADEVARATI!! fiti alaturi de jucatori si nu uitati meciul trebuie sa fie pe planul 2 eu nu ma duc la meci sa vad golu lu Dica sau lu nesu ma duc sa-mi incurajez echipa sa dea gol Dica ,nesu ...in Peluza Nord de la randul 7 maxim in sus mentalitatea este -3 nu 0

bogdan_p04.11.2006 23:29

Nu sunt lider de galerie`,sunt lider de grup.Daca ma agit cu ceva ma agit pt grupul meu,termenul de galerie nu mai exista,exista peluze,grupuri,aliante,etc.Sunt cantece care se canta de anid e zile si voi tot "vrem sa fim invingatori"in loc de "vrem sa fim mandrii de voi"ziceti,la trup si suflet,tot s-au p sat pe "degradati" in loc de "iar pe gradati",tot cine sare ros-albastrii in loc de" ros-albastru"si alte penibilitati.Cantecele trebuiesc preluate,memorate pe cale orala,nu scrise, c anul suntem tocilari sau scolari sa ne facem temele,de aceea ne agitam si cantam cate un cantec la exasperare,iar voi incepeti sa huiduiti.Despre biletele din deplasari,daca nu stiai,coregrafiile grupurilor au fost facute din banii proprii si s-a incercat sa se recupereze din acesti bani,nu s-au dus la lautzari,femei, sau ce va face foamea sa ganditi,liderii din Peluza Nord,daca nu ati observat muncesc,au venituri bunicele,la meciuri cand vin arunc bani din buzunar,nu vin sa ii inmultesc.O sa va scriem pe fluturasi cantecele,o sa lasam pe site inregistrari audio si os a vedeti ca o facem degeaba.ASta va e cultura,gustul,limita.Nu invatati decat cantecele fara versuri,precum dub dub dub,Steaua Bucuresti lolololololo si trup si suflet ca e scurt.In schimb la manele stiti toata versurile.Nu mai stiu care zicea"un steag te face mai ultras?",normal,atunci ce te face ultras?Nu mai tipati ca trebuie un sg lider de galerie, ca nu mai exista galerie.Vrei sa canti la un loc cu baietii din peluza in care stai,invata cantecele si fa-o.Nu iti place ce canta,fa tu alte cantece si da-le unuia din peluza sa le asculte,daca sunt bune le cantam toti.Insa,daca nu va organizati si incepeti sa va cultivati cu aceste obiceiuri,vom trece la interzicerea de a mai intra in Peluza Nord a celor ce nu fac parte din grupuri,luicru discutat deja la club,am primit si acordul.Conformati-va sau lasati-ne 200 dar de calitate.

bogdan_p04.11.2006 23:33

Criminalu'-iti zic eu cum se va face:abonamentele distribuite la Peluza Nord numai membrilor gruparilor si celor care sunt propusi de acestia.Vor ramane 2-300 de insi in peluza,restu vor tanji sa ajunga iar acolo si se vor conforma,vor invata cantecele,vor veni cu un steag,etc si sa vina la sedinte,sa fie aprobabti sa intre in peluza.Sa vezi atunci baietii cum trec la treaba:(

cisco05.11.2006 00:23

Wai Bogdan cata dreptate ai .. ar fi cam singura solutie posibila si care sa dea rezultate, bine gandit !

FanSteaua4Life05.11.2006 00:59

Eu as da un juma de viata sa am un abonament langa voi Bogdane... :lol:

criminalu200505.11.2006 06:49

sunt de acord hai sa facem asta de sezonul viitor nu mai suport meciurile cu real si Lyon au fost cele mai slabe pe plan de cantat de 7 ani de cand vin in peluza....doamne sper sa reusim sa ii indepartam pe toti terminatii din peluza abia astept ziua aceea.

albanezul05.11.2006 07:39

nu e vba neaparat ca nu cantati(pt ca nu stiti cantecele)..dar la meciul cu Urziceni..dupa fiecare gol..la un m--e Dinamo canta toata lumea.ce treaba avea Dinamo cu meciul?jucam cu ei?nu tata..jucam cu urziceniul.Steaua trebuia incurajata.la manele si la injurat nu va intrece nimeni.le stiti pe de rost!

«13839404142126»