FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13738394041126»
moxy23.10.2006 12:01
Sincer,nu noi suntem de vina ci clubul care a dat posibilitatea iubitorilor lui real sa akizitioneze bilete.Sistemul de comercializare a biletelor a fost unul foarte prost,suporterii adevarati i Stelei ramanand f multi fara bilete.Cat despre cei carew au aplaudat,e dreptul lor, pt ca au platit bilet sa vina sa vada pe Ronaldo & co.Subiectul e trecut,dezbateti alte probleme ale galeriei,cum ar fi numarul mic de sustinatori care au facut deplasarea la galati,varsta din ce in ce mai mica a suporterilor din peluza,nu au mai aparut cantece noi,cele care au fost facute,s-a refuzat sa se invete,etc.

mare dreptate..nu mi a venit sa cred ca nici alea nustiu cate locuri(vreo 300 cred)de la galati nu s au umplut...cat despre acustica...cantam doar 5-6 randuri alea de jos.Suporteri stelisti locali,sau din imprejurimi nu s au aflat in sectorul nostru,deci nu avea cine sa ne incurce la cantat.

bogdan_p24.10.2006 08:49

Ce sedinta zama?Trebuie sa adere toti la grupurile organizate.Nu imi convine sa nunt cand si cu ce plec ca sa ma streseze garda pe drum.Daca nu va plac grupurile existentye,organizati-va voi in grupuri noi.Altceva nu e de facut.

ZdrE24.10.2006 10:07

pai si cum sa "ader" la grupurile existente?...ca fara sa cunosc pe nimeni din grupul respectiv merge mai greu...

ZdrE24.10.2006 10:07

pai si cum sa "ader" la grupurile existente?...ca fara sa cunosc pe nimeni din grupul respectiv merge mai greu...

Gezets24.10.2006 10:12

simplu...cobori jos acolo la baieti si vb cu ei,pe forum nu o sa reusesti...:wink:

ZdrE24.10.2006 10:13
simplu...cobori jos acolo la baieti si vb cu ei,pe forum nu o sa reusesti...:wink:

nici nu ma gandeam ca o sa reusesc pe forum :wink:

multam de sfat oricum... :)

apas24.10.2006 10:28

Osdinta inaintea fiecarui meci din deplasare ar fi binevenita .....si asa toti care vor sa vina primesc detali si nu mai au scuza ca nu au stiut cand si cu ce se pleaca!!!..daca vrb aiurea sory daca nu ne buna ideea trenu e cea mai bna solutie sunati la informati si gata :D

bogdan_p24.10.2006 13:04

Apas,detaliile privind deplasarile se transmit prin telefon.Abuzurile jandarmilor din ultima vreme au facut ca membrii gruparilor sa nu mai accepte langa ei persoane pe care nu le cunosc bine,datorita infiltrarii jegurilor printre ultrasi,nici la sedinte,nici in peluza la mai putin de 3-4 randuri departare,nici deplasari.E neplacut dar asta e situatia.

sergiu_titan24.10.2006 17:11
Subiectul e trecut,dezbateti alte probleme ale galeriei,cum ar fi numarul mic de sustinatori care au facut deplasarea la galati,varsta din ce in ce mai mica a suporterilor din peluza,nu au mai aparut cantece noi,cele care au fost facute,s-a refuzat sa se invete,etc.

Varsta mica baietilor care merg in deplasari este din cauza ca nu au alte probleme responsabilitati munca, femeie, treaba in general. Ma uit la mine cat imi doresc sa mai fac o deplasare dar in fiecare weekend se intampla cate ceva plm...

Hai sa compunem un cantec nou cu "**** Dinamo", "moarte ciorilor" Borcea gatu'-matii" "Sa futem prajiturile Anei" etc

-in 2 sapamani il va stii juma de tara...

Ar fi normal ca fiecare sa adere la un grup deja format si sa aduca tot ce se poate pentru dezvoltarea peluzei nord.Dar mie unul mi-ar fi rusine sa vb cu cineva sa ma bag si io cand pot face 3 -4 deplasari intr-un sezon.

habarnam8524.10.2006 18:16

Parerea mea e ca suntem intr-un impas total..."dulce somniente" fiecare asteapta sa pice baietzi cu mentalitate din cer si sa formeze grupuri...NU VOI astia care sunte-ti in fruntea PN ati ALUNGAT pe cei ce veneau din spate acum cativa ani...Doar mUstata era LIDER...rezultatul...toti ce-i ce trebuiau sa fie la acum la N sunt la Sud ...si decalajul intre virste e prea mare la N . D aceea sunt numai copii :idea:

naycul_h.24.10.2006 20:29

la noi un grupu se mentine max. 2 ani :oops: .si asa cum sant de 5,10 max.15 pers.destule(grupuri)nu sant organizate bine.mai bine in loc de 3 grupari sa fie doar una.mai mine 3 grupari sa si uneasca destinu (ex.triada)

_yang26.10.2006 09:50
Apas,detaliile privind deplasarile se transmit prin telefon.Abuzurile jandarmilor din ultima vreme au facut ca membrii gruparilor sa nu mai accepte langa ei persoane pe care nu le cunosc bine,datorita infiltrarii jegurilor printre ultrasi,nici la sedinte,nici in peluza la mai putin de 3-4 randuri departare,nici deplasari.E neplacut dar asta e situatia.

S-a ajuns la spionaj... :(:) Nici nu stiu daca e de ras sau de plans !

apas27.10.2006 10:44

lolz 150 pai daca se forteaza putin ne ajung la nr :D ......

FanSteaua4Life27.10.2006 14:31

Pai poate au venit si ei sa cante la meci :lol:

ZdrE27.10.2006 15:16

"infiltrari"?...ar trebui calcati pe cap pt fazele astea...

pai si atunci fiecare om nou mai ales care nu cunoaste membrii grupului e suspect...asta chiar ca ingreuneaza dezvoltarea si marirea grupurilor...

Cristty_bossul28.10.2006 20:16

s-a deschis www.nucleo.ro :wink:

FANATIK RED-BLUE29.10.2006 07:06

Referitor la meciul cu Urziceni...Cu Real Madrid n-am avut deloc o prestatie buna [ma refer la Peluza Nord] cu o echipa mica, ca Urziceni, nici atat....Atunci cand o sa cantam asa cum trebuie?

Crainicul stadionului dupa prezentarea echipei : "multumim celei mai tari galerii din Romania "....era sa ma pufneasca rasul, da' din pacate e de plans :(

Offffffffff, ce-am fost si ce-am ajuns ....pacat :(.

Regret enorm ca baietii de la Sud nu sunt la Nord si nici nu se intrevede revenirea lor la PN.

Macar stam bine la site-urii ! :D

Adevarul doare !!!

SebaSS30.10.2006 09:17

Dar ce s-a inamplat cu Safta? Macar el de bine de rau reusea sa faca tot stadionul sa cante...acu chiar ca am ajuns de rasul curului.

In PN parca sunt 3 galerii care canta decalat la fiecare scandare.

Ne trebuie un sigur lider de galerie, nu 100. O sa ajungem sa cantam fiecare ce vrea.:(

Forza Steaua

bogdan_p30.10.2006 19:51

Seba, de vina sunteti voi ,cei care nu sunteti in stare sa tineti ritmul unei melodii,sa incepi sa canti din momentul in care auzi cantand,in acelasi timp cu cei care cantau dinaintea ta.In multe tari nu exista lideri, cel mai bun exemplu Anglia si canta un stadion intreg.

El Nino_930.10.2006 19:59

bogdane si dupa cine sa tii ritmul...dupa aia din stanga care canta ceva, aia din dreapta care canta altceva sau aia de sus care injura :?

cisco30.10.2006 20:03

Una peste alta.. ne trebuie un sef de galerie.. altfel o sa cantam in continuare care cum apuca :roll: pacat

greco30.10.2006 20:10
Seba, de vina sunteti voi ,cei care nu sunteti in stare sa tineti ritmul unei melodii,sa incepi sa canti din momentul in care auzi cantand,in acelasi timp cu cei care cantau dinaintea ta.In multe tari nu exista lideri, cel mai bun exemplu Anglia si canta un stadion intreg.

Anglia, unde suporterii sunt la a 7-a generatie, unde tii cu o echipa din pasiune, nu pentru ca e o moda, unde toate competitiile sunt respectate de catre jucatori... Vorbim de tara in care s-a inventat fotbalul.

Si ne intoarcem la Romania unde tuturor le e lene sa isi faca un steag, sa cante ceva ce nu contine cuvantul "m**e" si parasesc stadionul in minutul 80... Noi nu ne putem compara cu Anglia, la noi e nevoie ca liderii de galerie sa-i educe pe ceilalti intr-un fel sau altul si sa-i motiveze sa cante si sa incurajeze echipa.

Dar cred ca recunosti si tu ca multi dintre cei care au putere de decizie in brigazi au alte preocupari si ii dispretuiesc pe "cetateni". Ceea ce nu e un lucru rau, e liber fiecare sa se distreze, si nimeni nu are o datorie fata de ceilalti suporteri... insa ne asigura ca modul de incurajare al echipei nu se va schimba la nivel de peluza intreaga multa vreme de-acum inainte.

CebaLaur01.11.2006 01:32

in nici un caz nu vreau sa se ajunga la situatia din marea britanie unde se canta numai in momentele cheie (dar cum se canta 8O ),iar in restul meciului stau pe scaun,beau si mananca :roll:

bogdan_p03.11.2006 06:33

CebaLaur-in Anglia se canta rar?Wow,daca nu ai cum sa ajungi la vreun meci, ia o inregistrare si mai vorbim.

Greco,de multe ori nu iti mai vine sa te urci acolo,cand stii ce lume vezi, cand tu le ceri sa faca ceva si ii vezi neputinciosi,fac totul invers si se mira de ce te uiti urat la ei,cand incerci sa ii inveti un cantec nou si ei te injura ca de ce nu bagi "lupta Steaua".Nu e vina liderilor ca 99%din cei care intra pe site si se cred suporteri nu stiu cantecele galeriei,sau ca 85%din cei care vin in peluza refuza sa le invete.Ce ai vrea sa afca liderii,mai mult de cat sa faca cantece noi si sa le cante pe stadion?Vrei sa le dau teme pt acasa?Sa le dau note?Sau ce?Nu e vina liderilor ca ii roaga sa bata din palme dupa ritmul tobelor si ei bat la intamplare.Nu e vina noastra ca ei nu vor sa isi faca un steag,ce sa mai zic sa il fluture.Nu e vina noastra ca nu se gaseste un sistem prin care sa selectam lumea care intra in peluza sa scapam de neghiobii astia.E usor sa fii cetatean si sa zici:galeria e naspa din cauza liderilor.Ce ar trebui sa faca un lider in afara de a veni la stadion,a canta,a coordona coregrafiilesi a incerca sa faca o masa de taranusi sa cante in acelasi timp?

CSA03.11.2006 10:33

Bogdane, gresesti. Nu poti da vina pe suporterul de rand ca nu se canta. Singurii vinovati de situatia actuala sunt liderii de galerie, e de datoria lor sa motiveze galeria, e de datoria lor sa gaseasca solutii. Si sa nu-mi spui ca usor sa vorbec, dar nu fac nimic, voi singuri v-ati ales postura de lideri, daca nu puteti sau nu vreti puteti lasa sau promova oricand pe altcineva in fruntea galeriei.

La ultimile doua meciuri la care am fost, cu Forex si cu Unirea Urziceni, nu am vazut nici un lider de galerie iesit in fata, si singurul pe care l-am vazut e Dorin, dar statea intre ai lui. Daca ai fost la meci ai stii ca pur si simplu nu s-a cantat deloc, nu s-a strigat, nu s-a urlat, nu s-a ragnit. Nimic. Nu este vina semintarilor si a cetatenilor ca voi stati acasa.

Sudul a cantat si fluturat steaguri in continuu. Sunt pentru unitatea galeriei, dar ma gandesc serios ca la anul sa-mi fac abonament la peluza a II-a. Prefer sa stau printre suporteri ai Stelei care canta si isi incurajeaza echipa, chiar daca sunt mai putini, decat sa stau intre 6000 de stelisti pierduti toti in spatiu.

«13738394041126»