FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13536373839126»
M@rmota02.10.2006 19:02

Pai sa-l mareasca si sa faca un sector pt cetateni la acelasi pret cu peluzele daca tot vin astia aici ca e mai ieftin....

M@rmota02.10.2006 19:02

Sorry..postasem acelasi lucru de 2 ori din greseala!

P.S.:N-ar merge aici si un buton cu delete langa cel de edit?

Alessandro02.10.2006 19:29

Hai mah ca ne facem de ras...zau,am fost la meciul cu Standard,erau doi tarani langa mine de nu stiau ce meci e,zau, astia ne fac de ras!Deh,Steaua e mult prea populara... :roll:

toxic310002.10.2006 20:03

La meciul cu Lyon,la sud si-au facut aparitia o mini galerie de tzarani,fluturau de zor stegulete cu ford si strigau in gura mare "M**e la sommeu' ",mai jos cu doua randuri era unu cu tasu de venise cu binoclu,exact ca la opera,dar dupa ce au fost agresati verbal de un tov' s-au linistit si au inceput sa manance seminte...si ce tirj aveau...Mai in dreapta un batran pentru care cateva momente am avut mult respect crezand ca este suporterul ala care a vazut toate meciurile Stelei din 47 pana azi,pana cand a venit si a mutat doi lingai din fata pentru ca acolo era locul lui de pe bilet si vroia sa vada "frantujii"...mortii lui de hodorog....Deci cel mai tare loc de caterinca a fost la sud...exceptand locul rezervat ult*ras.Hitul nostru pentru acest eveniment a fost "mai cantati si voi ceva! poate-asa vom castiga!ale ale ale ale ale aleoooo" pe care cativa l-au indragit atat de mult incat l-au cantat si ei..dar doar pentru ca nu stiau altceva.

Ahhh si cata bucurie era la pauza cand s-a pus iar cd-ul ala basit cu melodiile curului,si sa vezi ce dadeau toti din sepci si din maini numa numa s-or vedea si ei pe "SUPER ECRAN"!

Deci pentru cei interesati sa filmeze secvente de genul "just for laugh" sau "funny moments" SUD IS THE PERFECT PLACE!

M@rmota02.10.2006 20:05

Asa e toxic..din pacate..fortzata de imprejurari si eu am ajuns tot la sud ...vai si mai erau unul cu o tentativa de portavoce care ziceai ca abia a iesit din crashma...si permanent apareau unii cu bilete ce-si revendicau locul...a fost aiurea rau la sud..

noi02.10.2006 21:23

mutumim pt prezenta la SUD...suntem mandrii ca ati fost alaturi de noi in peluza la meciul cu Lyon

eu va rog f mult sa nu mai veniti la SUD...sunteti prea ultrasi si nu putem sa va controlam=)))))

mai ales pe tine domnisoara:D

M@rmota02.10.2006 21:42

da..pai ar fi bine daca ar fi mai multi ca mine...poate nu crezi dar..nu m-am comportat deloc ca un cetatean cum tinzi tu sa ma categorisesti...si ok..stai linistit ca nu vin la sud..am si spus ca am fost fortzata de imprejurari..

Cat despre treaba cu controlatul..asa este..chiar nu ati putut controla situatia pt ca mie mi s-a spus in repetate randuri sa stau jos..ca poate am obosit in prima repriza cat am stat in picioare...

g_funk2802.10.2006 22:02
Sorry..postasem acelasi lucru de 2 ori din greseala!

P.S.:N-ar merge aici si un buton cu delete langa cel de edit?

draguta poza de la avatar .... chiar tu esti? hihihi :D da`mi un pm sa`ti dau nr`ul meu de tel. :D:D:D glumeam :wink:

G.H.O.S.T.02.10.2006 23:31

nu stiu cum s-a vazut nordul din sud, dar sudul din nord s-a vazut mai bine. :roll: ne-am chinuit la coregrafia aia de ziceai ca facem paradele alea comuniste. cand a trebuit sa se imparta cartoanele, vreo 20 de minute s-a strigat "stati jos", ca cetatenii aveau mancarici in cur si vorba lui toxic, cred ca vroiau sa se vada pe ecran, sau nu stiu ce dracu'. s-a strigat sa tina toti cartoanele sus pana incepe meciul degeaba, ca unii cetateni s-au spart repede. dracii vroiau sa vada cum se da noroc cu arbitrul probabil...

bogdan_p03.10.2006 06:42

Ce-mi place ca va dati atata importanta pe aici prin posturile voastre:"vai numai samantari,vai ce tarani, vai ce incompetenti" dar sunteti la fel.Toti va dati ultrasi dar nici 15% din voi nu faceti partye din galerie.Nu se da nici un premiu pe aici pt loseri,linistiti-va:))

lucvald-190203.10.2006 07:38

asta se intampla mai mereu..mentalitatea e de vina....tot poporu' e cu Steaua...ca,na...e la moda......uneori imi vine sa-i urechez cand ii vad apatici si venitzi ca la teatru..dar asta e...ne conformam.....eu abia am prins bilet la T1..a fost groaznic..teribil de mizerabil.....de kkt...mi-e frica sa ma gandesc ce-o sa fie la meciul cu real...momentan n-am bilet....mare idiot am fost ca nu mi-am mai facut abonament sezonu' asta...dar sunt plecat cu saptamanile din cauza job-ului....abia am prins 4 meciuri sezonul asta...ca dracu...oricum....sper sa-i batem pe impresarii aia de spanioli...

lucvald-190203.10.2006 07:47

iubesc femeile..prin diverse moduri.....:)))...da; cand vine vorba de fotbal...sau mai ales de peluze..devin acru de misogin.....sa stea frate acasa,ca sunt multe alte preocupari care le-ar acapara atentia..sau macar...sa stea la T1,T2..e suficient loc...Peluza in sine are prin definitie un cu totul alt scop.....pt incurajarea echipei.....ma duc sa ciugulesc niste cafea,ca deja am nervi ...din cauza unor diletanti cu tendinte spre moda,n-am eu bilet la peluza..... :evil:

_yang03.10.2006 08:26

M-am prins ... : M@rmota invelea ciocolata in stadion! NU ???

Hassan03.10.2006 09:09
Ce-mi place ca va dati atata importanta pe aici prin posturile voastre:"vai numai samantari,vai ce tarani, vai ce incompetenti" dar sunteti la fel.Toti va dati ultrasi dar nici 15% din voi nu faceti partye din galerie.Nu se da nici un premiu pe aici pt loseri,linistiti-va:))

Salut Bogdane. Eu unu nu sunt ultras, recunosc, si nu fac parte din vreo brigada. Eu insa fac ce pot. Vin la meciurile Stelei cu steag, fular&tricou si incurajez echipa pe toata durata meciului. Stau jos cand mi se spune(pt coregrafie), si nu mananc niciodata seminte. Ma intorg ragusit acasa de fiecare data. Dar si pe mine m-a deranjat masa de oameni care statea degeaba cu Lyon. Vazand ca eu imi omor vocea, si ca altii stau linistiti si crantzane seminte (asta la peluza N-unde tipu de langa mine venise cu POPCORN!!!, sa nu mai zic de tribune sau peluza 2 unde era cam jalnic in afara de primele cateva randuri) ma oftic si eu. Si poate postez aici. Asta nu inseamna ca vreau vreun premiu "de looser", si nu cred ca inseamna ca trebuie sa fiu categorisit asa. Plus, nu inteleg ce vrei sa spui exact prin "nu faceti parte din galerie". Pt ca incurajez echipa, dar nu fac parte dintr-un grup anume, inseamna ca nu sunt suporter? As dori si eu niste explicatii...

Cat despre meciul cu Real, voi veni, la fel cum voi veni si cu Kievu, si cu Cluju, etc. La fel cum am venit sezonu trecut cu echipe gen Pandurii Tg.Jiu. Oamenii care nu canta ma vor deranja in continuare, insa eu imi voi vedea de treaba mea si voi incuraja echipa. Daca asta ma face mai putin suporter ca altii...chiar nu inteleg.

moxy03.10.2006 09:12
M-am prins ... : M@rmota invelea ciocolata in stadion

bah ia nu mai luatzi fata la misto!hai draga sa ne intalnim la o cafea sa-ti explic eu cum e cu fenomenu`:DDD

bogdan_p03.10.2006 09:34

Pai hassan,poti sa incurajezi echipa si fara sa iti dai importanta pe vreun forum, sa te lauzi.Acum ce vreis a scriu la fiecare meci ca am cantat,am fluturat un steag sau am batut nu stiu cati caini?Astea sunt normale.Cum va apucati sa postati zi de zi chestii de genul"vai,langa mine unii mancau seminte".Ati gasit voi problema suporterilor in Romania.

Hassan03.10.2006 14:55

Ok Bogdan, eu unul nu ma dau in vant dupa forumuri, doar citesc ocazional ce se scrie pe aici si postez destul de rar. Intentia mea nu a fost nici o secunda "sa ma dau mare" pe forum ca incurajez echipa, etc, ci doar sa cer cateva explicatii, pe care le-am primit. Multumesc, sper sa ne auzim cantand in peluza cu totii si la urmatorul meci.

Dj03.10.2006 17:38

indiferent de cum sunt..suporterii stelisti sunt cei mai multi si stiu cel mai bine sa isi incurajeze echipa

am vazut niste secvente de la dinamu - crapid ..la tr2 erau locuri libere..patetic..

daca tin bine minte si cand am jucat noi in groapa mai erau locuri libere..echipa mica -> suporteri putini :)

Piece of Mind05.10.2006 13:16

Interesant este ca de la un topic excelent si bine intentionat s-a ajuns la o caterinca pe alocuri penibila.

Or v-ati plictisit de subiectul de la care a plecat acest topic, or nu aveti alta treaba decat sa stati pe net, or va place sa abuzati de facilitatile oferite de forum si de lipsa de reactie imadiata din partea moderatorilor, explicabila prin lipsa de timp liber a acestora.

V-as ruga sa va limitati la chestiunea pusa in discutie de autorul acestui topic. Altfel,inchidem topicul, pentru ca nu ii mai intelegem rostul.

Cele bune.

souljah05.10.2006 16:13

Pentru toti "ultrasii" misogini de pe aici poate ar trebui sa vedeti mai multe filmulete cu realizarea coregrafiilor la south winners OM sau cu peluze istorice din Italia ce au in componenta grupari de fete.nu e ceva exotic e ceva normal.si cat va pare voua de ciudat demonstreaza putere si mentalitate.

Dj08.10.2006 15:08

nu e nimic "ciudat " la o grupare de fete..

doar ca in Romania e mult mai greu sa apara asa ceva

greu..nu imposibil.. :)

crx08.10.2006 15:13

stie cineva daca se organizeaza vreo excursie cu autocaru pentru meciul real-Steaua, cu avionu am inteles ca e undeva intre 400 si 580euro?

biletele la meci se pot cumpara separat?

cred ca sunt multi doritor care ar vrea sa mearga la acest meci

sper sa fim cat mai multi la madrid sa incurajam echipa cu toate piediciile care ni se pun in campionat, sa le aratam ca Steaua merita sa fie acolo unde e in UEFA Champions League

FORZA Steaua

bogdan_p10.10.2006 06:31

Wow,ai vrea sa mergi pana la madrid cu autocarul,sunt 7300 de km dus-intors,nu stii ce vorbesti.Nu cred ca sunt doritori,toti se orienteaza spre avion.Fa un efort si conformeaza-te.

crx10.10.2006 10:28

stiu ca e ceva de mers, vreo trei zile parca, dar decat sa dau 580euro cu avionu mai bine merg trei zile cu autocarul.

bogdane sti cumva se pot cumpara si bilete separat, adik sa iau doar biletul, nu prin agentie?

Andreiasu10.10.2006 12:06

Biletele se vor cumpara nominal de la club.

«13536373839126»