Si cand se pun in vanzare???
Si cand se pun in vanzare???
Bogdan P,Piece of Mind sau altii din galerie...incercati sa faceti un text pt "Horto Magiko" al lui Pao...sunt convins ca ati vazut filmuletul acela,melodia e usoara,cu un text adecvat,avand oameni in 2 peluze (se poate invata rapid si textul) sunt convins ca in scurt timp ar fi adoptat de tot stadionul.Nu trebuie uitat faptul ca multi dintre cei care-au stat in peluza acum(sa zicem)10 ani,stau la tr.2 si ar marsa la asa ceva.In plus,mai sunt meciurile de handbal sau hochei unde se poate face o "repetitie"!Ideea ca nu preluam de la altii nu stiu cat e de adecvata,Horto magiko fiind preluata de turci(Fener,Besiktas si Trabzonspor),bosniaci,nemti(Eintracht Frankfurt)...daca ar fi asa,nici "Go West" n-ar trebui cantat pt ca l-au folosit altii inaintea noastra!E doar o idee,dar,cine stie,poate se va realiza.Sunt convins ca majoritatea au vazut filmuletul(a fost si pe site),dar,pt orice eventualitate pun si linkul:http://www.youtube.com/watch?v=bSMwQnGRXe4
P.S Va dati seama ce atmosfera ii asteapta pe tucani cand vor juca in Grecia ![]()
![]()
Vineri seara sper sa va pot da detalii despre posibilitatile de a face aceasta deplasare,atat cu autocare cat si cu avionul si cum va puteti procura biletele,preturi,tot.
Interesant este ca de la un topic excelent si bine intentionat s-a ajuns la o caterinca pe alocuri penibila.
Or v-ati plictisit de subiectul de la care a plecat acest topic, or nu aveti alta treaba decat sa stati pe net, or va place sa abuzati de facilitatile oferite de forum si de lipsa de reactie imadiata din partea moderatorilor, explicabila prin lipsa de timp liber a acestora.
V-as ruga sa va limitati la chestiunea pusa in discutie de autorul acestui topic. Altfel,inchidem topicul, pentru ca nu ii mai intelegem rostul.
Cele bune.
La noi in peluza/ Lumea se amuza/ La oficiala/ Este mahmureala
sper sa nu fiu off. imi spuneti si mie ce inseamna cuvintele ´fanzine´ si ´fly-er´. am vazut pe www.ultras.ro
Bogdan P,Piece of Mind sau altii din galerie...incercati sa faceti un text pt "Horto Magiko" al lui Pao...sunt convins ca ati vazut filmuletul acela,melodia e usoara,cu un text adecvat,avand oameni in 2 peluze (se poate invata rapid si textul) sunt convins ca in scurt timp ar fi adoptat de tot stadionul.Nu trebuie uitat faptul ca multi dintre cei care-au stat in peluza acum(sa zicem)10 ani,stau la tr.2 si ar marsa la asa ceva.In plus,mai sunt meciurile de handbal sau hochei unde se poate face o "repetitie"!Ideea ca nu preluam de la altii nu stiu cat e de adecvata,Horto magiko fiind preluata de turci(Fener,Besiktas si Trabzonspor),bosniaci,nemti(Eintracht Frankfurt)...daca ar fi asa,nici "Go West" n-ar trebui cantat pt ca l-au folosit altii inaintea noastra!E doar o idee,dar,cine stie,poate se va realiza.Sunt convins ca majoritatea au vazut filmuletul(a fost si pe site),dar,pt orice eventualitate pun si linkul:http://www.youtube.com/watch?v=bSMwQnGRXe4P.S Va dati seama ce atmosfera ii asteapta pe tucani cand vor juca in Grecia
![]()
Oh Jesus, eu cred ca ceri prea mult. Ar fii frumos. bestial, sa facem ceva asemanator in genul ala, insa peluza se "confrunta" cu probleme elementare cum ar fii: tinerea ritmului, cunoasterea corecta a cantecelor, constanta in cantat[se canta odata si bine, apoi se "stinge" prea repede peluza in mare parte..]etc.
Totusi, ar merita incercat, incercarea moarte n-are, plus ca in toate este un inceput.
Ar fii fain sa reusim un "dialog" cu Peluza Sud [tribuna II desi mai greu aici] printr-o scandare sau cantec.
P.S. pacat, mare pacat ca am renuntat la aceea scandare de pe vremea lui Pavel: Forza Steaua ...Forza Steaua...Forza Steaua, vinci per noi!...[efectul sonor era bestial]. In varianta autohtona
ar fii astfel[ 'ca tot am renuntat la italienisme si alte cele din cantece]
Forza Steaua...Forza Steaua....Forza Steaua, lupta pentru noi!!!.....
Stiu, argumentul pentru care am renuntat la el a fost dat de unii, cum ca adversarii il contracarau prin bine cunoscutul UE......dar eu cred ca problema ar fii solutionata prin a nu scanda acest lucru in marile derby-urii[Dinamo si rapid], unde suporterii adversi sunt in numar mare pe Ghencea, insa ar merge in cupele europene si cu echipele mici . Ma rog, e doar o parere...
Fara fair-play baieti huiduti "starurile" mai ales pe fitosul ala de Bechashiit!
Forza Steaua!
Vreau sa salut aparitia unui nou grup la meciu cu Real Madrid . Este vb. despre grupul GLAS, viata lunga si cat mai multe realizari !!!
Sile,Glas a reaparut....au avut suspendata activitatea pana acum..
Atunci daca este cum zici tu inseamna ca am gresit , eu stiam de mult de existenta acestui grup dar nu stiam ca a mai aparut cu steagu pe gard pana acum.
Interesante steaguri au avut.
Ia mai saluta sile tu pe cineva, vreun grup, vreo aparitie sa ne mai amuzam si noi.Parca ai spus:Italia saluta aderarea Romaniei la UE.aUZI"SALUT APARITIA UNUI NOU GRUP"
))))muhahahahaha.Mai bine ramaneai in silenzio stampa:D
Nu am avut in gand decat sa le urez bafta,ce este perfect normal avad in vedere ca pe unii membri ii cunosc, cat despre post-uri nu am cum sa te ajung Bogdane ![]()
Hai,tot forumul,odata cu mine,1,2,3si:Sile 22,lalalalala,cel mai suplu dintre noi,lalalalalalaa:))))))))
Iar o luati pe langa carare... :lol:
Si Marmota invelea ciocolata ![]()
O rugaminte pentru utilizatori:
Care are un reportofon si poate sa ni-l imprumute pentru a inregistra alaturi de galerie cantecele.
Ne-ar fi de mare ajutor!
Eu incercasem cu telul si se aude destul de bine, dar intr-adevar..un reportofon ar fi mult mai util.
Eu incercasem cu telul si se aude destul de bine, dar intr-adevar..un reportofon ar fi mult mai util.
cu telul poti sa amesteci intr-o mamaliga,nu sa inregistrezi
))))))
8) Ai perfecta dreptate..sa rectific :lol:
Cu telefonul am incercat!
Mi-a placut coregrafia de la meciul cu real insa ce valoare cand iar s-au aplaudat adversarii? Chiar asa am devenit un public ospitalier ?
Oricum sper ca la meciul cu Kiev sa nu mai aplaude nimeni, sa intre ucrainieni in infern iar coregrafia sa fie cea mai spectaculoasa, cu cel mai mare impact vizual si astfel poate sa ii purtam pe jucatori spre primavara europeana.
sorry
Sincer nu am crezut o secunda discutiile de pe forum cu privire la posibilul public care vine pentru Real Madrid. Am crezut ca vor veni sa ii huiduie si sa ii fluiere pe cei de acolo insa realitatea a confirmat faput ca s-a venit pentru ai vedea si aplauda pe "galactici" In viata mea nu am vazut pe Ghencea atatea blituri ...
Sincer,nu noi suntem de vina ci clubul care a dat posibilitatea iubitorilor lui real sa akizitioneze bilete.Sistemul de comercializare a biletelor a fost unul foarte prost,suporterii adevarati i Stelei ramanand f multi fara bilete.Cat despre cei carew au aplaudat,e dreptul lor, pt ca au platit bilet sa vina sa vada pe Ronaldo & co.Subiectul e trecut,dezbateti alte probleme ale galeriei,cum ar fi numarul mic de sustinatori care au facut deplasarea la galati,varsta din ce in ce mai mica a suporterilor din peluza,nu au mai aparut cantece noi,cele care au fost facute,s-a refuzat sa se invete,etc.
ai dreptate sunt probleme mai mari ale galeriei decat cele legate de meciurile din CL unde oricum o buna bucate a spectatorilor vin pt echipa adversa...in speta real si Lyon...cu kievu' va fi altfel am incredere in tribune ca vor urma modelul peluzei si vor incuraja Steaua pt ca au nevoie d ei...
cat despre cantece exista o inertie la nou...multi pusti de 14-15 ani nici nu le cunosc pe toate cantate acum dar sa mai invete altele noi...e pacat pt ca la meciurile importante cel putin in cele de pe 23 aug ( Lia Manoliu ) peluza II a fost scindata in 5-6 grupuri care cantau ba de capul lor ba nu cantau...inafara de galeria care isi facea ca de obicei datoria...
se pierde notiunea de incurajare a echipei indiferent de scorul de pe tabele indiferent de dezamagirea si scarba ce ti-o provoaca o infrangere cu javrele sau cu Rapid...