FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13435363738126»
M@rmota27.09.2006 16:34

:( oare nu se poate face nimic impotriva celor care vin de ocazie la anumite meciuri ale echipei noastre doar pt ca n-au ce face acasa? Macar o campanie de informare naibii..ceva...sa gaseasca pe scaune cand vin la meci...ca:

1) la peluze..STAI UNDE VREI..nu vi ca la teatru cu biletul in mana si dai pe altul la o parte k acolo ai tu loc;

2) la peluze..SUSTII ECHIPA..nu faci mishto ce cel care se chinuie sa cante si sa scandeze..si sa spui k saracul..n-o avea ce face acasa sau nu-l intereseaza meciul de sta si striga acolo..

3)la peluze...STAI IN PICIOARE...nu strigi celui din fatza..stai domne jos..da' n-ai obosit in prima repriza?! a 2-a stai jos!!

INCREDIBIL..si ma intreb ce pot face eu..suporter al echipei care vin atunci cand am timp (pt ca serviciul nu imi permite mereu) si ma comport ca un adevarat suporter...ma supun majoritatii... :( ...

TRIST

cannavaro28.09.2006 14:45

sa speram ca oamenii vor veni sa vada Pe Steaua in Champions League nu pe Real Madrid.

stelista_pe_viata28.09.2006 15:01

Bine punctat @cannavaro...si yo sper k majoritatea sa vina la stadion sa-o vada pe Steaua in UCL..si nu pe Real,yo cel putzin vin numai pt Steaua,si sper ca baietzii sa practice un fotbal de Liga Campionilor...am incredere in ei...si sunt mandra de Steaua mea! "Lume sa stitzi k e adevarat Steaua e in Champions Ligue,da ati citit bine numai Steaua...dupa zece ani tot Steaua :!: !!"

sergiu_titan28.09.2006 17:40

Cantecul cu "o iubire ros-albastra" e superb si merita cantat 5 -10 minute de toti... ce sa mai discutam unii oameni din peluza adora forta Steaua! lupta Steaua! hai ai nostri! iar dc ne fura arbitrii Hotii, Hotii!!!

Pun o intrebare:spre exemplu meciul cu Lyon o echipa mai buna care a dominat fara sa forteze iar noi prin min '70 s-o tinem tot cu Lupta Steaua!!! nu riscam sa devenim aiurea????...in cazul in care cantam frumos: Echipa Steaua e pe gazon /De cantece rasuna intregul stadion/ suna altfel zic eu

FANATIK RED-BLUE28.09.2006 18:18

Daca vreti sa stati pe locurile indicate de pe bilet, duceti-va la tribune!!!!! Nu in galerie !!!!

Vine un sclifosit, un asa zis "suporter de CL" pe care il tot trambiteaza televiziunile, sa ma scoale de pe "locul sau", 'ca el acolo are bilet [asta la Peluza Nord], "suporter" ce vine doar la meciurile mari si la evenmimente gen Gala Hagi etc... pe care cu siguranta nu il vad la un Steaua-Gloria B. Vreti sa stati pe locurile indicate pe bilet? duceti-va la tribuna !!!!! Ce naiba, nu suntem la teatru....

M-au scarbit "suporterii paputoi" cu palarii gen clown si tot felul de accesorii idioate.

M-am asteptat ca la meciurile din CL sa fie o afluenta mare de suporteri de conjunctura, care vad aceste meciuri ca pe niste evenimente mondene, care vin in primul rand pentru notorietatea adversarului, ci nu pentru a incuraja echipa.

Pacat, atmosfera a lasat de dorit !!!

Dupa cate vad, ne indreptam cu pasi siguri spre "suporterul spectator", la fel ca in Spania, Anglia. [banerele pe stadion interzise......o masura care duce spre ceea ce am spus].

Cu Lyon a fost cum a fost in peluza, da' nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la Real.

Nu fotbalului Modern !!!!!!!!!!!!!!

puyol28.09.2006 19:30

da lyonu a avut galerie ? :D ca nu i-am vazut deloc. ca de auzit ar fi fost imposibil.

G.H.O.S.T.28.09.2006 19:43

Lyonul a avut galerie. stateau la tribuna 1 in partea dinspre tabela.

frate... mie mi-e groaza... veneau toti bosorogii si paraliticii in primele randuri ca ei au loc acolo... astia sunt inconstienti. toti cetatenii s-au gasit sa vina in peluza ca era cel mai ieftin pachet. au mai venit si niste basiti care nu au nicio treaba cu peluzele si cand toti din primele randuri cantam, ei se uitau pe cer. stateam langa Bogdan Punkeru' si s-a intors omul la unu' de asta sa ii zica: "ba, canta si tu, esti nesimtit? ai venit in peluza si nu incurajezi echipa?" si i-a batut obrazul aluia. de aia n-a mai putut ala. sa mor de nu, la meciul cu Lyon s-a auzit cel mai prost galeria, din '97 de cand merg in peluza...

Bebe4ever28.09.2006 20:12

Doar cei din primele 5 randuri au cantat, in rest vai de capu' lor... cred ca daca ii intrebai ce cauta pe stadion, nici ei nu stiau. Mai naspa e ca trebuie sa-i suportam... sa vedeti la meciul cu Real...

M@rmota28.09.2006 20:44

Pai si daca s-au gandit la aspecte oare ce pot face? :? ..eu singura solutie care o vad pe termen scurt ar fi niste pliante pe scaune cu anumite reguli, eventual si cu adresa sitului de unde pot afla mai multe despre echipa pe care ei considera ca o sustin..poate asa inteleg ca nu vorbim prostii cand ne certam cu ei pe locuri..pe scandari..pe faptul ca vrei sa stai in picioare si nu jos.. :roll:

militia28.09.2006 20:47

asa e din pacate

Bebe4ever28.09.2006 20:49
Pai si daca s-au gandit la aspecte oare ce pot face?  :? ..eu singura solutie care o vad pe termen scurt ar fi niste pliante pe scaune cu anumite reguli, eventual si cu adresa sitului de unde pot afla mai multe despre echipa pe care ei considera ca o sustin..poate asa inteleg ca nu vorbim prostii cand ne certam cu ei pe locuri..pe scandari..pe faptul ca vrei sa stai in picioare si nu jos.. :roll:

Poti sa le dai 1000 de pliante si 1000 de adrese de site-uri, nu vor intelege nici de acum in 100 de ani. Asta le e mentalitatea.

M@rmota28.09.2006 20:52

Bebe sa stii ca de vorba buna unii au inteles..le-am explicat frumos..dupa care le-am recomandat sa mai intre si ei pe site sa mai afle una alta..si nu au comentat..au parut chiar uimiti de ceea ce le spuneam..ca si cand auzeau prima data in viata lor asta (poate asa si era :roll: )...ma gandesc ca daca le arati alb pe negru ..nu vor mai protesta..si na..ma gandesc ca sunt niste costuri pt asa ceva..dar..cineva tot tb sa aibe cunostinte la o tipografie sa putem scoate mai ieftin..sa strangem bani si sa tiparim naibii niste chestii sa citeasca tot "suporteru'"...care este :!: Eu una as contribui la asa ceva daca s-ar organiza ceva!

Bebe4ever28.09.2006 20:55

Nu te contrazic, dar sunt putini cei care inteleg. Majoritatea, zic ca au inteles si la urmatoarea ocazie fac tot cum vor. Sper insa, ca vom rezolva intr-un fel sau altul situatia.

bodanelu29.09.2006 04:35
Doar cei din primele 5 randuri au cantat, in rest vai de capu' lor... cred ca daca ii intrebai ce cauta pe stadion, nici ei nu stiau. Mai naspa e ca trebuie sa-i suportam... sa vedeti la meciul cu Real...

eu stateam pe randul 22 si impreuna cu un membru al forumului am cantat tot meciul..

FanSteaua4Life30.09.2006 10:15

La acest meci am vazut zeci de famili, zeci de oameni stand de vorba cu stewarzi ca le sunt locurile ocupate, au fost mereu insa acum chiar s-a intrecut masura...

bodanele :wink:

albanezul30.09.2006 14:07

pai ma oameni buni..nu e chestia ca nu cantau,problema e ca nu stiau cantecele.ma uitam de jos inspre ei cantand..ca sa vad daca stiu vreun cnatec si balmajeau cuvintele.se uitau la mine sa citeasca pe buze si tot degeaba.adevarul este ca iti trebuie si ureche muzicala ca sa poti canta.cu forza Steaua,lupta Steaua in cap nu poti avea pretentii la o iubire ros-albastra/pt campioana noastra..

zica cineva ca a stat pe randul 22 si a cantat.corect insa doar pe centru.in stanga sau in dreapta primele 5 randuri si nu iti zic cat de aiurea m-am simtit cand cantam ca nebunu macar macar cei de mai sus vor intelege ca si ei trebuie sa faca la fel.incercam cu..hai ba va rog mult cantati si voi.ei dadeau din cap..si degeaba!asta e.

Radu mic30.09.2006 16:11

nu putem trage concluziile potrivite dupa un astfel de meci pt ca majoritatea spectatorilor au fost pt prima oara pe vreun stadion. iar daca la Nord a fost urat ce sa mai vorbim de Sud!!!

bodanelu30.09.2006 17:30

@albanezu da.. central, randul 22 in spatele porti

naycul_h.30.09.2006 19:21

asta e daca toti fatalai au pus mana pa bilete :? .si acei suporteri adevarati nu au mai apucat :roll: .ma enervez, cand ma gandesc ca in locul meu a fost un bulangiu de nu canta,si papa seminte

crx30.09.2006 20:58

intr-adevar, multi din cei care au venit la meciul din UCL au venit pentru prima oara pe stadion. Asta datorita biletelor destul de piperate, unii suporteri nu si le-au putut permite.Eu am abonament la tribuna 2 si nu ma asteptam sa dau 3.500.000 pe bilete, nu-mi permit sa dau atatia bani pe bilete dar am dat, dupa nenumarate certuri si sacrifici am facut rost de bani.

Asta inseamna sa joci in UCL,tocmai de aceea se spune "MASA BOGATIILOR"

Dar din pakte majoritatea suporteriilor nu sunt bogati, iar la meciuri vor veni tot mai multi SPECTATORI si tot mai putini SUPORTERI

dbd01.10.2006 06:31

ai dreptate

dar eu de exemplu nu am mai gasit bilet

dar s-ar spune ca se vor mai pune in vanzare inainte de meciul cu real ???

crafft01.10.2006 17:40

da! mortzii lor de tzarani bulangii,yo sunt plecat tot timpul din Bucuresti,am venit sa-mi iau bilet si ****,le-au luat tzaranii p toate,cand se baga biletele cu Realul?

tot ce putem sa facem,nu putem sa educam sateanul sa fie altfel,trebuie sa le explicam ca stadionul nu este locul unde vii sa stai la barfa si la o samanta deci stati in mortzii vostrii acasa voi nu iubiti Steaua voi copiati MODA,la cat fura Dinamo anul asta poate nu mai luam campionatul asa va lasati si voi de Steaua

_yang01.10.2006 21:02

M-ai pus pe ganduri crafft ... poate n-ar fi asa de rau sa luam locul 2 !

crx01.10.2006 22:35
da! mortzii lor de tzarani bulangii,eu sunt plecat tot timpul din Bucuresti,am venit sa-mi iau bilet si ****,le-au luat tzaranii p toate,cand se baga biletele cu Realul?

tot ce putem sa facem,nu putem sa educam sateanul sa fie altfel,trebuie sa le explicam ca stadionul nu este locul unde vii sa stai la barfa si la o samanta deci stati in mortzii vostrii acasa voi nu iubiti Steaua voi copiati MODA,la cat fura Dinamo anul asta poate nu mai luam campionatul asa va lasati si voi de Steaua

din cate am inteles pentru meciul cu real nu mai sunt bilete, vor mai fi bilete la vanzare doar daca spanioli vor refuza din cele 2.000 de bilete oferite

n-ai cum sa-i educi, ei atata stiu, habar n-au sa incurajeze echipa, ei vin la stadion sa manance seminte si sa stea pe scaun, ca simpli spectatori nu suporteri.

singura modalitate de ai elimina e sa ne facem cat mai multi abonamente, anul asta din cate am inteles sunt aproape 8.000 de abonati, dar din pakt nu stiu cati suporteri isi permit sa dea atatia bani pe bilete la UCL, faptul ca s-au dat la pachet ne-a dezavantajat, eu cred ca daca se dadeau inainte de meciuri separat ar fi venit mai multi suporteri, una e sa dau 3.500.000 in trei luni si alta e sa-i dau pe toti odata,dar asta-i viata, va veni si acea zi in care acesti paraziti care n-au nici-o treaba cu fotbalul nu vor mai exista

_yang02.10.2006 04:20
va veni si acea zi in care acesti paraziti care n-au nici-o treaba cu fotbalul nu vor mai exista

Asta daca nu mareste Gigi stadionul... :(

«13435363738126»