FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13334353637126»
dbd19.09.2006 11:24

deci fratilor am fost si eu la meci ca am ajuns si eu in Romania ( cei care ma stiu pe forum de mai de mult stiu unde naibii am fost ) asa si am mers cu metroul dar parea totul linistit chiar daca eram si rapidisti si stelisti in el...ma rog dar la meci cred ca 50 de min s-a cantat OOO OOOO :evil: :x

adormeam bai !!! ce naiba !!! sa mai schimbe si ei !!!

stelistu1419.09.2006 11:31

poate ai apucat un metrou mai devreme dracula....... steagcruce2

dbd19.09.2006 11:32

pai eu la 6 am fost pe stadion frate 8) :D

bogdan_p19.09.2006 12:11

Waste,cum sufera cei care nu se baga la bataie?

stelistu1419.09.2006 12:22

eu unu d-abia astept meciu din groapa......sa-i uitam pe tzigani...nu merita sa ma gandesc la niste ratati.....cu aripi :lol:

adrianangi19.09.2006 13:33
deci fratilor am fost si eu la meci ca am ajuns si eu in Romania ( cei care ma stiu pe forum de mai de mult stiu unde naibii am fost ) asa si am mers cu metroul dar parea totul linistit chiar daca eram si rapidisti si stelisti in el...ma rog dar la meci cred ca 50 de min s-a cantat  OOO  OOOO   :evil:  :x  

adormeam bai !!! ce naiba !!! sa mai  schimbe si ei !!!

Iar celelalte 40 de minute s-a lalait pe "o iuuuubire ros - albaaaastra". Intonat de cel cu porta-vocea care apostrofa, din cind in cind: "sa strige toti CETATENII". :lol:

A fost cumplit duminica in galeria Stelei. Mai cumplit decit pe terenul din fata peluzei.

Scandarile au devenit incantatii pentru ploaie, fara nici o legatura cu ce se intampla pe teren. Atacau rapidistii, galeria Stelei scanda "Eeee, forza Steaua face-un goool". Pai, ce gol sa faca fratioare, ca-n secunda asta tre' sa se apere!

Oare nu exista nici un Creator, care sa inventeze scandari mai cu rima si cu nerv?

dbd19.09.2006 13:56

exact ... trebuie sa fie si el atent si sa cantam in ritm cu meciul si cu tot ce se intampla pe stadion

ce naiba ajunsesem sa arunam cu scaune si fluieram pe ala cu OOOO OOO -urile lui :x

stelistu1419.09.2006 14:00

cocotieri nu cetateni !!!!! :lol:

stelistu1419.09.2006 14:01

cocotieri nu cetateni !!!!! :lol:

adrianangi19.09.2006 14:06
cocotieri nu cetateni !!!!!    :lol:

Am inteles din prima :D

Dar ce-o sa ne facem la meciurile din Liga, cind vor veni la peluza "cocotierii" din toata tara, care si-au luat bilete "la pachet"?

Si, sa fim realisti, nu toate meciurile vor semana cu cel din 13 septembrie...

waste19.09.2006 14:27
Waste,cum sufera cei care nu se baga la bataie?

Ascunzand fularul, strecurandu-se cu cei cativa amici printre randurile cioroilor, si sperand ca cei din TITAN BOYS o sa-i prinda vreodata si-o sa-i arda. :D

Pentru apasul de mai jos: m-am tirat, v-am lasat. Respect inca o data lui Bogdan, unul din putinii lideri de galerie adevarati din Romania.

apas19.09.2006 14:41

frate vezi ca a inceput o grila noua de programe pe acasa .....lasane.:D

Alex1419.09.2006 16:01

@adrianangi si draculas

Incercati sa lasati pungile de seminte jos si veniti voi la microfon/portavoce, poate sunteti mai talentati, faceti un duet. Nu va place "ale" si "oooo", daca au mai mult de 2 cuvinte nu merg (excepetie: "am avut si vom avea mereu...")

Nu mai comentati asa aiurea, pe forum... nu cred ca sunteti in masura sa-i criticati pe sefii galeriei

adrianangi19.09.2006 16:12
@adrianangi si draculas

Incercati sa lasati pungile de seminte jos si veniti voi la microfon/portavoce, poate sunteti mai talentati, faceti un duet. Nu va place "ale" si "oooo", daca au mai mult de 2 cuvinte nu merg (excepetie: "am avut si vom avea mereu...")  

Nu mai comentati asa aiurea, pe forum... nu cred ca sunteti in masura sa-i criticati pe sefii galeriei

1. Nu maninc seminte. Vin la peluza, pentru ca, asa cred eu, rostul celor care merg la stadion e sa incurajeze echipa. Vrei sa maninci seminte si sa vezi fazele in reluare? Stai acasa.

Io vin acolo.

2. Critic, doar pentru ca sper ca galeria Stelei sa fie mai eficienta. Nu trebuie sa ne lasam ametiti de auto-suficienta. E loc intotdeauna de mai bine.

Duminica poate era mai inspirat ca in loc de "ale" (allez?) sa strigam "Lupta Steaua". Ca in meciul cu Standard. Sau nu stiu, orice voia muschiul sefului de galerie, mai putin "ooo - oo - o"... Sa fim pragmatici, nu tenori.

Cind vreun jucator al Stelei face o faza frumoasa, sa-i scandam numele. Sa le dovedim ca, desi stam in picioare, cu mainile pe sus si steagurile pe fata, stim ce se intampla pe teren. Daca umplem peluza cu mii de soprane si tenori, doua tobe si o portavoce, poate facem impresie frumoasa la meciurile televizate. Dar, repet, nu asta e rostul celor de la peluza. Parerea mea.

bogdan_p19.09.2006 18:17

Adrian,o galerie care se respecta canta acelasi cantec zeci de minute fara oprire.Asta a incercat Gica sa faca,fara succes.Voua va place lupta Steaua pt ca nu treb sa invatati versuri,nu?Baietii care dau tonu,stiu ce fac,de aceea sunt pusi acolo.Nu trebuie sa strigam, in peluza,trebuie sa cantam,fara opriri.

bogdan_p19.09.2006 18:22

Uitati-va si voi la un meci in calcio,sau alte camppionate si incercati sa va concentrati atentia spre fondul sonor si spuneti-mi si mie ce scandari gen lupta Steaua,hei hei hei(cand salutati fotbalistii) sau ce ati vrea voi sa auziti la noi in peluza auziti la ei.Gata,s-au demodat aceste scandari,cele noi va vor fi cantate non stop pana le veti invata.Voi ati fost penibili,Gica nu s-ar fi chnuit un meci intreg daca ati fi invatat cantecu repede.

stelistu2519.09.2006 19:46

ai dreptate bogdane...dk se repeta cantecul de 2 ori deja apar nemultumiri...si sa nu mai zik de tampitii aia care inkepusera sa strige am avut si vom avea mereu...

poate trebuiau sa se imparte foite pt, cantecele noi asa kum a fost cand sa kantat prima oara "trup si suflet pt culori"...unii sunt semintari altii suporteri :roll:

stelistu1419.09.2006 20:30

bai.....ideea e urmatoarea.....punkere...gicane...continuati sa cantati non-stop...daca comenteaza astia...nu ar strica sa tipati la ei cu portavocea......mai ales ca pe Ghencea am auzit ca sa bagat o statie noua...tipati la ei : "bha cocotierilor...cantati pt Steaua......CANTATi...nu tipati"

stelistu2519.09.2006 20:33
bai.....ideea e urmatoarea.....punkere...gicane...continuati sa cantati non-stop...daca comenteaza astia...nu ar strica sa tipati la ei cu portavocea......mai ales ca pe Ghencea am auzit ca sa bagat o statie noua...tipati la ei : "bha cocotierilor...cantati pt Steaua......CANTATi...nu tipati"
statia e pt safta galeria tot k boxele si mic propriu tre sa vina...la mekiu k Rapid s-a auzit bine forzateaua
adrianangi20.09.2006 09:51
Adrian,o galerie care se respecta canta acelasi cantec zeci de minute fara oprire.Asta a incercat Gica sa faca,fara succes.Voua va place lupta Steaua pt ca nu treb sa invatati versuri,nu?Baietii care dau tonu,stiu ce fac,de aceea sunt pusi acolo.Nu trebuie sa strigam, in peluza,trebuie sa cantam,fara opriri.

Fara oprire..., OK. Dar fara logica fata de ceea ce se intampla pe teren? Mie (nu noua - ca nu sunt porta-vocea nimanui) mi-ar fi placut sa strigam "Lupta Steaua" atunci cind echipa chiar avea nevoie de incurajare...

Imi place si "o iubire ros-albastra" dar, crede-ma pe cuvint, dupa seara de duminica, nici de pe CD nu mai pot asculta acest refren. M-am intoxicat.

"Nu trebuie sa strigam, in peluza,trebuie sa cantam,fara opriri". Ba io cred ca in cind in cind ar trebui sa luam un pe-loc-repaus, macar la pauza, si sa ne gandim daca nu cumva am luat vreo nota falsa...

PS. Asta stiu ca o sa te scoata sigur din sarite: nu sunt Adrian, sunt Adriana... :lol:

Triphat20.09.2006 11:30

Ce aveti cu "oooo ooo"-urile oameni buni ? Adica sefii de galerie incearca sa faca ceva frumos si voi va bateti joc de munca lor ? Jenant, penibil... sa va fie rusine :!:

waste26.09.2006 13:19
Azi s-a hotărît ca începînd cu 2 octombrie să nu mai fie permis accesul cu bannere pe stadion, mesaje ale galeriei. O să fie permise doar materialele cu insemnele clubului.
gsp.ro
cannavaro26.09.2006 13:24

alta minciuna marca gsp cred...

ZdrE26.09.2006 14:25

la meciu cu rapid cand se canta ' o iubire ros albastra pentru campioana noastra" se comenta in juru meu grav ca " hai baaaa mai schimba" si cacaturi d-astea...si atunci au inceput oamenii sa strige ce stiu si ei...am avut si vom avea mereu...mi-a fost rusinepentru ca icnercasem sa-i incit sa cante cu galeria...ma rog am mai intalnit fenomenu la meciurile grele...ca la meciurile din campionat nu mai vin toti "cocotierii"...

_yang27.09.2006 08:24
alta minciuna marca gsp cred...

Nu e minciuna ... l-am vazut pe Mitica cum spunea ca nu vor mai fi mesaje (bine el a zis bannere dar cred ca la astea se refere) ca cica ele incita la violenta !

«13334353637126»