@adrianangi si draculas
Incercati sa lasati pungile de seminte jos si veniti voi la microfon/portavoce, poate sunteti mai talentati, faceti un duet. Nu va place "ale" si "oooo", daca au mai mult de 2 cuvinte nu merg (excepetie: "am avut si vom avea mereu...")
Nu mai comentati asa aiurea, pe forum... nu cred ca sunteti in masura sa-i criticati pe sefii galeriei
1. Nu maninc seminte. Vin la peluza, pentru ca, asa cred eu, rostul celor care merg la stadion e sa incurajeze echipa. Vrei sa maninci seminte si sa vezi fazele in reluare? Stai acasa.
Io vin acolo.
2. Critic, doar pentru ca sper ca galeria Stelei sa fie mai eficienta. Nu trebuie sa ne lasam ametiti de auto-suficienta. E loc intotdeauna de mai bine.
Duminica poate era mai inspirat ca in loc de "ale" (allez?) sa strigam "Lupta Steaua". Ca in meciul cu Standard. Sau nu stiu, orice voia muschiul sefului de galerie, mai putin "ooo - oo - o"... Sa fim pragmatici, nu tenori.
Cind vreun jucator al Stelei face o faza frumoasa, sa-i scandam numele. Sa le dovedim ca, desi stam in picioare, cu mainile pe sus si steagurile pe fata, stim ce se intampla pe teren. Daca umplem peluza cu mii de soprane si tenori, doua tobe si o portavoce, poate facem impresie frumoasa la meciurile televizate. Dar, repet, nu asta e rostul celor de la peluza. Parerea mea.