FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13132333435126»
SteauaToronto27.08.2006 22:53

Imi este frica...

S-ar putea ca "galeria Stelei" care va fi prezenta la meciul cu Real va fi formata de femei si bogatasi care vin cu scopul de a-l vedea pe "frumosul Beckham" sau pe Ronaldo...

Si o sa avem surpriza la o actiune a lui Ronaldo publicul nostru sa aplaude...

Si inca un lucru sa vezi chestie ca multi vor veni la meci cu tricoul lui Real pe ei!

Dan_Original_TB9627.08.2006 23:53
Si inca un lucru sa vezi chestie ca multi vor veni la meci cu tricoul lui Real pe ei!

si sa plece de la meci fara el

Piece of Mind28.08.2006 01:33

Dupa parerea mea, civilizat ar fi fost ca abonatii sa aiba parte de o anumita reducere, la fel si ceilalti care doresc achizitionarea "la pachet" a biletelor pentru cele 3 meciuri.

bogdan_p28.08.2006 02:33

Amuzantilor,"superstatia" comandata o vom avea pe Ghencea,nu pe lia,cea de pe lia a fost pusa de club si nu s-a permis de catre observatorul UEFA sa aibe volumul mai puternic.Lasati ironiile.Iar despre femeile care vor veni sa-l vada pe beckam nu vor veni la peluza,stiu bine ca nu este locul lor acolo si nu e un loc bun de vizionat un meci de fotbal din cauza galeriei care sta in picioare,steaguri,sarituri,maini ridicate,imbranceli,etc.Mai mult decat atat,la cozile care vor fi,cum crezi tu ca ar putea apuca o femeie bilete?:D.Cei care vor veni in tricouri cu real,vor pleca dezbracati.Si eu eram admirator al realului,dar pana la tragere.De atunci,sunt dusmanii mei!Pana acum tot postati ca ati vcrea ca Gigi sa mareasca preturile la bilete ca sa nu mai fie peluza populata cu copii,tigani,etc.A facut-o si nu va convine,nu-i nimic,are cine sa vina la meci sa incurajeze echipa,voi ramaneti acasa,beti 3 beri,comentati cu mosii de pe scara,vizionare placuta!

***alex***28.08.2006 03:48
Dupa parerea mea, civilizat ar fi fost ca abonatii sa aiba parte de o anumita reducere, la fel si ceilalti care doresc achizitionarea "la pachet" a biletelor pentru cele 3 meciuri.

S-a facut reducere de 10 lei pentru achizitionare la pachet, in loc de 185 e 175. :roll:

bodanelu28.08.2006 08:37

si pe langa asta se mai putea baga o reducere de 10 ron pt abonati! dar e ok si asa!

giuliano_10128.08.2006 13:10

off-topic:

la Arad, la meciul uta-rapid, galeria de sub pod a fost insotita de penibilii violati de Timisoara, care pe langa ca s-au umplut de rusine neavand curajul sa-si afiseze nici un steag, au fost intampinati de un mesaj foarte inspirat: "fetitele liliachii insotesc baietii maronii" :D

_yang29.08.2006 09:48
cel putin cu ajutorul preturilor mai ridicate cred ca o sa avem pe stadion 50 000 de suporteri pur-sange  :lol:

Meciurie se joaca in Ghencea...

apas29.08.2006 10:09

DAr pana la urma cate garduri or sa fie intre noi si gazon ..si apropo sper ca nu maresc distanta intre tribune si gazon ....dar asta cu maritu distantei ar fi cam greu ..:D zby

ultras_andrei_i29.08.2006 10:44

Sa speram ca la meciu cu Real Madrid or sa vina suporterii adevarati ai Stelei,care sa cante tot meciu.Ar fi pacat ca stadionul sa se umple de semintari,caini si ciori veniti sa vada pe real.

iL Napoletano29.08.2006 10:58

cainii si giorile(ca daca scrii normal sare cenzura) sunt prea invidioase sa vina pe Ghencea :lol:

nu sunt obisnuiti cu atmosfera de CL...si probabil ca se arunca in gol cand o sa auda imnul 8)

sergiu_titan29.08.2006 12:42

Zama: eu sunt mai conservator, nu am incredere in lucrurile noi

dar intradevar poate fi mai misto, poate fi mai bine iar peluza sa aibe un aspect mai interesant.

bodanelu29.08.2006 15:11

@Zama pana la urma o sa fie gard sau pexiglas? si ne spui si noua cum o sa`l pozitioneze?

_yang29.08.2006 16:04

Fratilor ce mai conteaza ??? E meci de Champions League pe 26 septembrie in Ghencea ... Vine Lyon si o sa plece invinsa ... O sa tipam chiar daca e pexiglas sau aur in gardul ala ... O sa speriem Europa !!!

albanezul29.08.2006 16:19

ziceti ca vor veni cu tricourile cu Real pe ei..unii dintre oameni?nu cred ca vor veni cu tricou..pt ca va fi cam frig..:)))deci..o bluza ceva cu Real e mai posibil..

FanSteaua4Life29.08.2006 16:25

Isi pun tricoul cu real peste :wink:...Mai bine si-ar pune cu barça decat cu real...eu urasc real-ul...

bodanelu29.08.2006 16:40
ziceti ca vor veni cu tricourile cu Real pe ei..unii dintre oameni?nu cred ca vor veni cu tricou..pt ca va fi cam frig..:)))deci..o bluza ceva cu Real e mai posibil..

ori cu bluza, ori cu tricou, vin pe riscul lor :)

BandiT30.08.2006 01:29

s-au pus deja in vanzare bilete pentru. meciurile din Liga Campionilor?

de unde se pot cumpara? de la stadionul Ghencea?

luminati-ma , ca vreau sa vin din Brasov sa cumpar bilete...

Grinch30.08.2006 04:36

@Bandit

Asteapta ca o sa anunte clubul oficial la televizor sau pe net . Anunta cu mult inainte asa ca nu-ti face griji ... poti sa vi de la Brasov sa cumperi bilete .

MachedonuRAPID30.08.2006 06:17
Umflaturi de marketing, Realul, Barcelona. Mi se intorc matele pe dos cand aud tampenii gen "galactici" si "extraterestri", care prind la pustanii de 15 ani si la asiatici.  

Da, au jucat frumos, dar voi prefera intotdeauna o echipa ca Liverpool sau Bayern Munchen, cu traditie, suporteri, determinare decat o gogoasa mediatica gen Chelsea.

Pacat ca au venit Capello si Cannavaro, altfel eram chiar destul de increzator ca ii putem bate in Ghencea. :roll:

Ca bine zici..

forever_STEAUA30.08.2006 10:50
@Zama pana la urma o sa fie gard sau pexiglas? si ne spui si noua cum o sa`l pozitioneze?

Patronul firmei angajate pentru refacerea stadionului de fotbal din Ghencea, Mihai Oprea, a declarat că lucrările la stadion vor fi încheiate sâmbătă, 2 septembrie, informează corespondentul ROMPRES. [...]

Deşi arena trebuia dată la cheie de vineri, lucrările vor fi încheiate abia sâmbătă deoarece lipseşte unul dintre materialele de construcţie necesare, respectiv plexiglasul, ce trebuie importat.

sursa: onlinesport

bodanelu30.08.2006 11:13

mersi :)

guni01.09.2006 15:37
Umflaturi de marketing, Realul, Barcelona. Mi se intorc matele pe dos cand aud tampenii gen "galactici" si "extraterestri", care prind la pustanii de 15 ani si la asiatici.  

Da, au jucat frumos, dar voi prefera intotdeauna o echipa ca Liverpool sau Bayern Munchen, cu traditie, suporteri, determinare decat o gogoasa mediatica gen Chelsea.

Pacat ca au venit Capello si Cannavaro, altfel eram chiar destul de increzator ca ii putem bate in Ghencea. :roll:

Ca bine zici..

ba da. :D
_yang04.09.2006 13:34

din cate am vazut va fi doar un gardulet de 1,2 metri...!

bogdan_p07.09.2006 02:39

La peluze se pune geam,la tribune gard.

«13132333435126»