Domnu' Chino mai usor cu vb. Nu stiu de ce nu va puteti exprima normal fara ironii sau jigniri. Incep sa cred ac multi sunteti limitati.
Nu-ti fa griji ca noi(aia care venim mereu) vom veni si acum. Da' mi se pare deplasat pentru nivelul tarii, pentru situatia financiara a majoritatii oamenilor din tara. N-am zis ca eu sau altii nu ne permitem.Da' normal e sa iti suporterii fideli aproape si preturile sa fie de asa natura incat sa poata veni toti.Nu e normal sa se marseze pe ideea "astia isi iubesc echipa, vin oricum".Intelegi?
A...si ar mai fi o diferenta intre noi si aia care vin sa vada Realul si vedetele pline de bani. Noi vrem si vom merge si la Pitesti, Kiev, Piatra Neamt, Lyon, Madrid, in mare cam peste tot unde joaca Steaua. Vine si derby-ul si avem treaba. E un pic mai greu la noi, "animalele care doar dau cu pumnul".
Sau ia ziceti cireasa si dowson renuntati poate si voi la vacanta de iarna cu prietenii de o viata sau cu familia ca sa vedeti Steaua in Europa?
@greco-nu stiu daca ai scris la caterinca ce ai scris, da' chiar nu e normal sa vina imbracati cu tricouri cu Ronaldo. Tin cu Steaua sau cu cine? Cu Ronaldo sa se duca la madrid cu Atletico nu pe Ghencea. Aici sa vina cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Belodedici, Balint sau Paraschiv. Lumea chiar s-ar putea sa nu tolereze pe Ghencea atitudinile de luat in brate cu suporterii adversi.
Old-school supporters nu maimute UEFA cu peruci, vopsiti pe fata si cu manusi mari ca la baseball.
80's style.
Cand se intorc acasa sa zica: "frate, pe Ghencea, n-am putut sa ne sustinem echipa din cauza alora." nu sa zica: "poporul roman e ok, am baut cu stelistii in toate puburile, am luat **** ieftine si ne-am distrat pe mijlocul strazilor". Vor d-astea sa faca excursie in Insulele Fiji sau in Australia.
@mishu...si sio sper sa-i vad pe strada pe Ultras Sur :wink:
Le foot c'est la fete!