FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13031323334126»
korynna25.08.2006 17:26

preturile mi se par chiar acceptabile pt orice suporter adevarat.acum o sa se vada cine vine pt echipa si cine vine k sa se afle in treaba.pretul biletelor la meciul cu standard(retur) a fost foarte mic ma asteptam la mai mult.cel putin cu ajutorul preturilor mai ridicate cred ca o sa avem pe stadion 50 000 de suporteri pur-sange :lol:

stelist_4_ever9025.08.2006 17:32

pana la urma am avut statie ca eu am stat la tribuna a II-a si nu am auzit nimik...oricum a fost super atmosferaa...

ManiaCU25.08.2006 17:43

Hmmm... nu prea a fost o statie , doar un microfon legat la boxele din fatza peluzei , au fost probleme deoarece sunetul se auzea sacadat si cateodata cu intreruperi mari , nu prea se intelegea nimic dar problema a fost rezolvata partial in repriza a 2 a si atmosfera a iesit super :wink:

stelist_4_ever9025.08.2006 17:50

sincer meciu asta s-a cantat la tribune cum nu s-a mai cantat de mult..cu exceptia celor 5-10 minute dupa golul luat..si ultimelor cand era tensiunea foarte mare

Alex1425.08.2006 18:13

Bogdane, gandeste-te ca unii zic ca e mult pt ca nu au de unde sa dea banii astia...

As da oricat, daca as avea... da` nu prea am

naycul_h.25.08.2006 18:25

in sfarsit s a cantat binebine 8) .mesaje,steaguri etc.destule :lol: .in cea ce priveste preturile b.la meciurile din C.L. sant un pic cam mari,eu unu am sa vin la toate.dar sant destui in Peluza Nord(nu ma refer aici la samantari)care nu vor veni din cauz preturilor mari al biletelor. :cry: asa ca riscam sa nu avem un stadion la anumite meciuri :(

iL Napoletano25.08.2006 18:44

Bai dar eu chiar nu va inteleg.Totusi se joaca in CL.Champion League nu e Liga 1 sau Cupa UEFA.Totusi sunt anumite standarde de respectat si bineinteles ca sunt si anumite cheltuieli pe care clubul le va suporta.Imi aduc aminte ca in anul 2000 cand Napoli juca in serie A si prima etapa era acasa cu Juventus am platit pentru un bilet 60 mii de lire(30 euroi) iar abonamentul pe anul acesta ma costat 140 euro la peluza + 5 euro de fiecare meci(iar Napoli joaca in serie b).Daca e sa-ti faci un calcul tinind cont de pasiune/bani diponibili/calitate meciurilor-echipelor cu care va juca Steaua atunci vei vedea problema cu alti ochi!

Mishu7625.08.2006 19:28

S-a cantat bine pe dracu...Majoritatea reactionau doar la "Lupta Steaua" iar daca era un cantec nu se mai oboseau baietii cu coaja de samanta in coltul gurii sa-l cante de cel putin 2 ori..Pacat de baietii din brigazi care isi dau silinta, incearca, dar vine Gheorgita de la Poplaca ca a auzit ca e 10 Ron biletu la peluza si strica tot. Sa speram ca preturile mai mari ne vor scuti de oameni de astia pe viitor si vom avea o peluza cu adevarat ultra..

souljah26.08.2006 03:33

Steaua - Real 28 E la peluza si 85 E pret maxim

Levski - Barcelona 7.5 E la peluza si 22,5 E maxim

Iar daca a fi suporter adevarat inseamna a da cat mai multi bani pe un bilet e cam grav.

Piece of Mind26.08.2006 03:46
Steaua - Real       28  E la peluza si 85 E pret maxim

Levski - Barcelona  7.5 E la peluza si 22,5 E maxim

Iar daca a fi suporter adevarat inseamna a da cat mai multi bani pe un bilet e cam grav.

Diferenta e ca bulgarii au inteles ca este vital sa aiba un stadion arhiplin la acest meci, oferind posibilitatea ca membrii constanti ai peluzei lor sa poata sa fie acolo. La noi, ma intreb cum oare vor reusi pustii Nordului si ai Sudului sa faca rost de atatia bani...Probabil ca peluzele lor vor fi invadate de fostii clienti ai tribunei a doua, obisnuiti sa vada meciul ca la teatru!

no_problem26.08.2006 04:28

Corect Piece of Mind.

In opinia mea trebuia pus un bilet general la toate meciurile indiferent de adversar pt ca io vin sa vad Steaua nu pe Real Madrid sau pm.

Principalul interes al clubului ar trebui sa fie sa aiba un stadion plin cu oamenii prezenti mereu la meciuri nu cu toata tara care va da 1 mil sa vada pe real. Exacat cum a zis ma sus piece bulgarii vor ca stadionul sa fie plin cu aceiasi oameni care vin mereu indiferent de starea lor materiala.

Orice competitie ar fi un bilet de 1mil lei peluza intr-o tara in care salariul minim este de 3 mil 300(parca) mi se pare lipsit de bun simt. Sincer.

PS: In alta ordine de idei spre ca cetatenii care vor dori sa vizioneze pe real sa nu apara in ziua meciului cu tricouri cu RM sau sa aiba atitudini de genul:" ne-au batut cu 2-0, da' au jucat misto si hai sa-i aplaudam si pe ei la final ca doar e Raul si Ronaldo".

Sper sa va abtineti de la astfel de comportamente pentru ca unii v-ar putea "confunda" cu madrilenii veniti la Bucuresti.

PS2: **** persoanelor care, in momentul cand am intrat peste belgieni la final(putini din pacate)si trageam de soldatii aia incercand sa ajung/ajungem la ei tipau "lasa-i lasa-i" in timp ce aia le faceau semne catre organele genitale, le ratau degetul mijlociu si vanturau pumni in aer.

MIREL6RADOI26.08.2006 06:16
Cand va aud:"

vai ce preturi mari sunt la bilete"! imi vine sa va trag cate un sut in dinti.Pai daca mixeaza sasha si e 800 intrarea e bine,daca vin depeche e 1,2 milioane, e bine,etc.Pai va dati stelisti si vi se pare mult 1 milion sau 2 pt cel mai tare meci al echipei voastre in ultimii 10 ani?In plus ,ii vedeti pe viu pe raul,Ronaldo,van nistelroy,beckam,etc,toate vedetele si mai mult decat atat,puteti trai un meci istoric pt ca Steaua chiar are puterea de a invinge realul la Bucuresti si va vaitati?Inseamna ca sunteti noobi.La liege,biletul la peluza era 25 de euro,in tur preliminar.Anul trecut am fost la meci in Liga juve-bayer' si am dat 30 de euro la peluza dar sus de tot,se vedeau fotbalistii mici de tot,nu intelegeai nimik.Astea sunt preturile biletelor in cupele europene in toata europa,iar Steaua din moment ce vrea sa fie un club european,tre sa se conformeze.Stiu ca nu avem nivelul de trai al celor de afara,dar nu e un pret exagerat.Am si eu un salariu destul de mic,dar as plati pt un meci ca acesta si 100 de e pe o peluza numai sa fiu langa baieti in marea batalie.

Bogdan,mai dai in saracie pe cei care vor veni la meciul cu real sa vada pe Ronaldo,Carlos,samd..cei care vin la meci,sa o faca pt ca vor sa vada pe Steaua,nu pe aia de la real.

LUPTA Steaua!

ps cei care nu vin sa vada pe Steaua,mai bine sa stea acasa sau pe o terasa.

Mishu7626.08.2006 07:06

In alta ordine de idei, eu unu de abia astept sa ii vad "la lucru" pe cei de la Ultras Sur. Sunt curios daca vor veni in nr. mare la Bucuresti..

chino26.08.2006 07:14

valoare unui "ultras roman" 1 milion... adica 2 luni de abonament la net in care va cultivati cultura ultra, adorand pe giovanni, fabrizio, miguel, si mai sti p;;; etc..etc... . de tot kkt sunteti.

pana la moarte..aha.. da sa fie ieftin...

greco26.08.2006 09:05
PS: In alta ordine de idei spre ca cetatenii care vor dori sa vizioneze pe real sa nu apara in ziua meciului cu tricouri cu RM

Asta ar fi culmea... astia ar trebui calcati in picioare.

bibo26.08.2006 09:44

Intra pe http://www.playandwin.ro/?ref=1558 link si castiga tricoul echipei favorite, o pereche de de role plus alte premii.... B) B) B)

no_problem26.08.2006 09:59

Domnu' Chino mai usor cu vb. Nu stiu de ce nu va puteti exprima normal fara ironii sau jigniri. Incep sa cred ac multi sunteti limitati.

Nu-ti fa griji ca noi(aia care venim mereu) vom veni si acum. Da' mi se pare deplasat pentru nivelul tarii, pentru situatia financiara a majoritatii oamenilor din tara. N-am zis ca eu sau altii nu ne permitem.Da' normal e sa iti suporterii fideli aproape si preturile sa fie de asa natura incat sa poata veni toti.Nu e normal sa se marseze pe ideea "astia isi iubesc echipa, vin oricum".Intelegi?

A...si ar mai fi o diferenta intre noi si aia care vin sa vada Realul si vedetele pline de bani. Noi vrem si vom merge si la Pitesti, Kiev, Piatra Neamt, Lyon, Madrid, in mare cam peste tot unde joaca Steaua. Vine si derby-ul si avem treaba. E un pic mai greu la noi, "animalele care doar dau cu pumnul".

Sau ia ziceti cireasa si dowson renuntati poate si voi la vacanta de iarna cu prietenii de o viata sau cu familia ca sa vedeti Steaua in Europa?

@greco-nu stiu daca ai scris la caterinca ce ai scris, da' chiar nu e normal sa vina imbracati cu tricouri cu Ronaldo. Tin cu Steaua sau cu cine? Cu Ronaldo sa se duca la madrid cu Atletico nu pe Ghencea. Aici sa vina cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Belodedici, Balint sau Paraschiv. Lumea chiar s-ar putea sa nu tolereze pe Ghencea atitudinile de luat in brate cu suporterii adversi.

Old-school supporters nu maimute UEFA cu peruci, vopsiti pe fata si cu manusi mari ca la baseball.

80's style.

Cand se intorc acasa sa zica: "frate, pe Ghencea, n-am putut sa ne sustinem echipa din cauza alora." nu sa zica: "poporul roman e ok, am baut cu stelistii in toate puburile, am luat **** ieftine si ne-am distrat pe mijlocul strazilor". Vor d-astea sa faca excursie in Insulele Fiji sau in Australia.

@mishu...si sio sper sa-i vad pe strada pe Ultras Sur :wink:

Le foot c'est la fete!

puyol26.08.2006 10:25

e aproape oficial :D . prima oara in viata mea voi vedea Steaua , pe legendarul stadion ´Santiago Bernabeu´ . URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Radu mic27.08.2006 01:40
Domnu' Chino mai usor cu vb. Nu stiu de ce nu va puteti exprima normal fara ironii sau jigniri. Incep sa cred ac multi sunteti limitati.

Nu-ti fa griji ca noi(aia care venim mereu) vom veni si acum. Da' mi se pare deplasat pentru nivelul tarii, pentru situatia financiara a majoritatii oamenilor din tara. N-am zis ca eu sau altii nu ne permitem.Da' normal e sa iti suporterii fideli aproape si preturile sa fie de asa natura incat sa poata veni toti.Nu e normal sa se marseze pe ideea "astia isi iubesc echipa, vin oricum".Intelegi?  

A...si ar mai fi o diferenta intre noi si aia care vin sa vada Realul si vedetele pline de bani. Noi vrem si vom merge si la Pitesti, Kiev, Piatra Neamt, Lyon, Madrid, in mare cam peste tot unde joaca Steaua. Vine si derby-ul si avem treaba. E un pic mai greu la noi, "animalele care doar dau cu pumnul".

Sau ia ziceti cireasa si dowson renuntati poate si voi la vacanta de iarna cu prietenii de o viata sau cu familia ca sa vedeti Steaua in Europa?

@greco-nu stiu daca ai scris la caterinca ce ai scris, da' chiar nu e normal sa vina imbracati cu tricouri cu Ronaldo. Tin cu Steaua sau cu cine? Cu Ronaldo sa se duca la madrid cu Atletico nu pe Ghencea. Aici sa vina cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Belodedici, Balint sau Paraschiv. Lumea chiar s-ar putea sa nu tolereze pe Ghencea atitudinile de luat in brate cu suporterii adversi.

Old-school supporters nu maimute UEFA cu peruci, vopsiti pe fata si cu manusi mari ca la baseball.

80's style.

Cand se intorc acasa sa zica: "frate, pe Ghencea, n-am putut sa ne sustinem echipa din cauza alora." nu sa zica: "poporul roman e ok, am baut cu stelistii in toate puburile, am luat **** ieftine si ne-am distrat pe mijlocul strazilor". Vor d-astea sa faca excursie in Insulele Fiji sau in Australia.

@mishu...si sio sper sa-i vad pe strada pe Ultras Sur :wink:  

Le foot c'est la fete!

...corect!!!

FANATIK RED-BLUE27.08.2006 05:35
Corect Piece of Mind.  

In opinia mea trebuia pus un bilet general la toate meciurile indiferent de adversar pt ca io vin sa vad Steaua nu pe Real Madrid sau pm.

Principalul interes al clubului ar trebui sa fie sa aiba un stadion plin cu oamenii prezenti mereu la meciuri nu cu toata tara care va da 1 mil sa vada pe real. Exacat cum a zis ma sus piece bulgarii vor ca stadionul sa fie plin cu aceiasi oameni care vin mereu indiferent de starea lor materiala.

Orice competitie ar fi un bilet de 1mil lei peluza intr-o tara in care salariul minim este de 3 mil 300(parca) mi se pare lipsit de bun simt. Sincer.

PS: In alta ordine de idei spre ca cetatenii care vor dori sa vizioneze pe real sa nu apara in ziua meciului cu tricouri cu RM sau sa aiba atitudini de genul:" ne-au batut cu 2-0, da' au jucat misto si hai sa-i aplaudam si pe ei la final ca doar e Raul si Ronaldo".

Sper sa va abtineti de la astfel de comportamente pentru ca unii v-ar putea "confunda" cu madrilenii veniti la Bucuresti.

PS2: ---- persoanelor care, in momentul cand am intrat peste belgieni la final(putini din pacate)si trageam de soldatii aia incercand sa ajung/ajungem la ei tipau "lasa-i lasa-i" in timp ce aia le faceau semne catre organele genitale, le ratau degetul mijlociu si vanturau pumni in aer.

Bine zis "no problem".

Fac ceva pe renumele lui Real Madrid, pe frezura lui Bechkam, pe driblingurile lui Robinho sau Ronaldo. Ma enerveaza la culme genul asta de fraze : "Vine Real Madrid mahh, iti dai seama ?!! o sa-i vedem de aproape pe galactici.....adica primeaza adversarul decat dragostea pentru Steaua, asta inteleg.

Eu vin pentru Steaua, atat!! vin sa incurajez Steaua, sa cant pentru Steaua.

De abia astept sa-i fluier pe galactici :lol: , desi parca vad ca vor fi priviti ca niste Zei de unii si ar fi o adevarata blasfemie sa-i fluieri dom'le. Sper sa ma insel si pretul biletelor sa nu opreasca pe adevaratii stelisti sa vina la stadion, findca trebuie sa recunosc, pentru unii sunt foarte piperate.

Cu Steaua pana la moarte !!!!!!!!!!

waste27.08.2006 05:54

Umflaturi de marketing, Realul, Barcelona. Mi se intorc matele pe dos cand aud tampenii gen "galactici" si "extraterestri", care prind la pustanii de 15 ani si la asiatici.

Da, au jucat frumos, dar voi prefera intotdeauna o echipa ca Liverpool sau Bayern Munchen, cu traditie, suporteri, determinare decat o gogoasa mediatica gen Chelsea.

Pacat ca au venit Capello si Cannavaro, altfel eram chiar destul de increzator ca ii putem bate in Ghencea. :roll:

Piece of Mind27.08.2006 07:29

Un amic care lucreaza la o banca mi-a spus ca doua colege tin mortis sa vina la meci sa-l vada pe Beckham...

Deja incep sa ma ingrijorez de calitatea publicului de la meciul cu spaniolii....

no_problem27.08.2006 08:14

mda....

ii batem ca si cum ar fi madrileni :evil:

e ciudat ce scriu, da' cum ar fi sa vezi la Steaua-Craiova un stelist imbracat in tric. alb-albastru pentru ca lui i-a placut Ilie Balaci? Nu l-ati da afara in suturi?

**** fotbalului modern!

Alex1427.08.2006 20:05

Era mai bine cu gard... o sa fie prea inghesuita peluza

sergiu_titan27.08.2006 21:15

Cum sa puna geam asa aproape, chiar ar fi dubios, sa il puna unde era gardul chiar in fata gardului, pe linie cu plasa de opreste mingea - ca pe gard sa fie bannerele.

Daca e asa cum spui o sa se lipeasca bannerele cu banda adeziva de plexiglas?

«13031323334126»