D.J VaSsYle nu fac playback ![]()
dar mai incurajam cate putin galeria, ii ducem doru lu Gabi Safta cu toate ca uni nu recunosc, cand incepea sa cante la microfon imediat il urma si galeria. Se poate spune ca a fost al 2 lea sef de galerie...
D.J VaSsYle nu fac playback ![]()
dar mai incurajam cate putin galeria, ii ducem doru lu Gabi Safta cu toate ca uni nu recunosc, cand incepea sa cante la microfon imediat il urma si galeria. Se poate spune ca a fost al 2 lea sef de galerie...
Tot Safta e crainic!
altul mai bun ca el nu exista. mai ales ca el face totul gratis si din pasiune pentru Steaua.
vom avea statie la meciul cu standard sigur!!!
stiu eu ![]()
aveti idee cam la cat au ajuns biletele la peluza II la bisnitari?
vom avea statie la meciul cu standard sigur!!!stiu eu
![]()
Aleluia!!! ![]()
aveti idee cam la cat au ajuns biletele la peluza II la bisnitari?
Pai daca eu la meciul cu Poli de acum 1 an cand am luat campionatul 22 am dat 500 000 pe un bile la peluza si el costa 50 000 gandestete la vreun milion acuma...
Eu stiu la un pretenar cu 250.000 ![]()
dar se ajunge la mai mult de 1 mil in fata la stadion...cand o sa fie macel la case si bilete chu-chu ![]()
Nu cumparati bilete de la bisnitari,sunt destule bilete de vanzare,Se vand cate putine in fiecare zi,se vor vinde si in ziua meciului,special ca bisnitarii sa ramana cu ele.Stadionul Lia are capacitate foarte mare,nimeni nu va ramane afara.
mai sunt bilete?eu stiu ca s-au dus sau ca mai sunt decat la peluza I
mai sunt bilete?eu stiu ca s-au dus sau ca mai sunt decat la peluza I
asculta la Bogdan ca stie ce zice ![]()
mai sunt bilete la peluze si la tribuna I :wink:
Nu va mai duceti toti la prima ora ca se formeaza aglomeratie,clubul ca sa evite aglomeratia nu mai baga la acea ora alte bilete,voi disperati ca nu mai sunt ,dati zvonul mai departe,lumea se agita aiurea si daca mergi dupa ora 13.00 la stadion,sunt bilete si nu e nimeni la coada.Asa s-a intamplat zi de zi de cand au fost puse la vanzare bilete.Bilete mai sunt si vor mai fi si zilele urmatoare.
FRatilor mustata ce mai face tot la puscarie e...orcum eu unu nu il apreciam dar cand a intrat la puscarie o gramada de lume plangea de doru lui pe forum.....acuma numai bisnitari il plang ca nu mai pot sa-si faca treaba in liniste
Zby
O sa avem o coregafie ceva? Si dati si voi o idee pentru o japoneza
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaha
Incredibil.........cata prostie zace in capul la uniiiii...copiiii si iarasi copiii...phantom , draculasboond astia au impreuna 15 ani nu merita sa iti bati capul cu ei.....Albanezule mai bine ingnorai sau nu le mai raspunde, s-a discutat pe subiectul "AU" de 15 mil de ori si ei nu vor sa inteleaga......
draculas are un fix cu tortzele cred ca si-a luat prea multe tortze in cap de unde tasteaza el Avganistan sau pe unde o fi si sa trezit sa vb el de tortze...cat de ratat sa fi s-a spui ca ti-e frica sa nu iei o torta in cap incredibil...sau poate nu mai vezi meciul 5 min de fum
....aaa era sa uit schimbativa draq pozele alea ca va faceti de ras...draculas ai poza cu ultrasul ala si tu nu ai fluturat un steag in viatza ta ce s-a mai zic de vrun pumn dat cuiva...phantom "ultras" vrei Armata Ultra si il ai stema de la ultras si nu ai nici o treaba cu fenemenul...ar fi tare sa spui ca , "galeria" Stelei sa se numeasca "ULTRAS" ar fi chiar comic =))
Puneti draq mana si citit articole despre domeniu sau contact mee privat
bafta
Inainte sa razi de altii, care nici macar nu tin cu vreo echipa rivala, invata sa scrii romaneste ultrasule...daca esti asa versat invata-i nu rade de ei si dupa aia bagi "contact me pe privat"
Daca vrei meditatii la gramatica contact me pe privat.
Adverarul ca la repezeala toti mai gresim, si el la cata articolu de prima pagina in ziar a scris,s-a mai si grabit, erea normal sa greseasca.
Insa ce a spus depre aia 2 e chiar comic..=)))
o sa avem coregrafie?
Eu asa sper...
daca tot intrebati de coregrafie daca va fi sau nu,dc nu intrebati si de continutul ei....cata penibilitate!! ![]()
E o diferenta in cele 2 intrebari . Ce va fi nu putem afla suntem constienti de asta ... important e daca va fi ca avem incredere in baieti ca vor face ceva frumos...!!!
Pai poti avea incredere in ei si fara sa intrebi pe forum.Oricum nu-ti vor raspunde niciodata :wink:
mdea...
multumim pentru incredere. in ceea ce priveste meciul de astazi, cititi mesajul lui zama de mai sus si al meu de aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...der=asc&start=0
inca mai e timp...
Cand va aud:"
vai ce preturi mari sunt la bilete"! imi vine sa va trag cate un sut in dinti.Pai daca mixeaza sasha si e 800 intrarea e bine,daca vin depeche e 1,2 milioane, e bine,etc.Pai va dati stelisti si vi se pare mult 1 milion sau 2 pt cel mai tare meci al echipei voastre in ultimii 10 ani?In plus ,ii vedeti pe viu pe raul,Ronaldo,van nistelroy,beckam,etc,toate vedetele si mai mult decat atat,puteti trai un meci istoric pt ca Steaua chiar are puterea de a invinge realul la Bucuresti si va vaitati?Inseamna ca sunteti noobi.La liege,biletul la peluza era 25 de euro,in tur preliminar.Anul trecut am fost la meci in Liga juve-bayer' si am dat 30 de euro la peluza dar sus de tot,se vedeau fotbalistii mici de tot,nu intelegeai nimik.Astea sunt preturile biletelor in cupele europene in toata europa,iar Steaua din moment ce vrea sa fie un club european,tre sa se conformeze.Stiu ca nu avem nivelul de trai al celor de afara,dar nu e un pret exagerat.Am si eu un salariu destul de mic,dar as plati pt un meci ca acesta si 100 de e pe o peluza numai sa fiu langa baieti in marea batalie.
@Bogdane ... superstatia a cam dat gres la meciul de miercuri :lol: :lol: :lol: Probabil ca a stricat-o John la cat de tare a tzipat :wink: Oricum atmosfera a iesit super ![]()