mda...dar totusi...eu nu sunt deacord...nu mi-ar place sa ma trezesc cu o torta in cap...
mai bine stai acasa
mda...dar totusi...eu nu sunt deacord...nu mi-ar place sa ma trezesc cu o torta in cap...
mai bine stai acasa
Daca ti-e frica dute la Biserica
)
Daca ti-e frica dute la Biserica
)
oricum biserica nu`l va ajuta ![]()
daca esti tu asa de sigur atunci ma voi duce la stadion mai des si voi lua si o torta dar totul pe raspunerea ta :wink:
eventual deseneaza-ti o tinta pe sapca si scrii "loviti cu torta" sa stie lumea unde sa dea
:twisted: :roll:
mdea o idee excelenta...dar revenim la topic
imi plac tortele dar nu-s deacord cu ele punct
Hai mah te rugam ! din partea noastra , a celor ce le plac tortele , sa te mai gandesti odata , dale o sansa
) , ba saracu , cred ca se plictiseste rau , hai sa nu te superi pe mine ca imi place de tine dar nu sunt deacord cu tine ![]()
bine fie cum vreti voi...ca si-asa nu se va lua o hotarare dupa ce zic eu :lol:
@draculas daca ai observat... tortele se aprind in primele randuri ale peluzei
deci daca ai veni la meci si te`ai aseza in mai spate ai scapa de aceasta fobie provocata de torte!
fobie
:lol: :lol: :lol:
@bodanelu am venit si eu la destule meciuri ![]()
dar e naspa in spate...asa ca eu badut nu ma dau :twisted: :wink:
faci tu ce faci.. dar numai contra noastra eshti ![]()
Mie unu imi place sa merg in peluza chiar dak nu e vizibilate la fel ca in tribuna. Insa am inceput sa detest peluza de cand vezi la fiecare meci o gramda de drogati care provoaca scandaluri si batai. Ar fi bine sa se refaca Armata ULTRA , se sa intalneasca toti liderii grupurilor si sa se revina la Armata ULTRA , o singura galerie unita care sa se
altu care viseaza cu ochii deschisi si cand se trezeshte are ashternutul ud.
phantoame..Armata Ultra era o brigada!!!!!!!!!!!..asa cum sunt acum toate brigazile existente.si ei au plecat de la un nr mic, sa se ajunga la un nr mai mare.a fost asimilat aiurea faptul ca Armata Ultra este toata galeria Stelei.daca mergeai la meciuri in perioada aia in peluza,inseamna ca erai din Armata Ultra?daca mergi acum la meciuri inseamna ca eshti din Desant,Nucleo,Ultras sau orice alta brigada?treziti-va 1 data!!!!
@albanezul
lasa lumea sa viseze... :lol:
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaha
Incredibil.........cata prostie zace in capul la uniiiii...copiiii si iarasi copiii...phantom , draculasboond astia au impreuna 15 ani nu merita sa iti bati capul cu ei.....Albanezule mai bine ingnorai sau nu le mai raspunde, s-a discutat pe subiectul "AU" de 15 mil de ori si ei nu vor sa inteleaga......
draculas are un fix cu tortzele cred ca si-a luat prea multe tortze in cap de unde tasteaza el Avganistan sau pe unde o fi si sa trezit sa vb el de tortze...cat de ratat sa fi s-a spui ca ti-e frica sa nu iei o torta in cap incredibil...sau poate nu mai vezi meciul 5 min de fum
....aaa era sa uit schimbativa draq pozele alea ca va faceti de ras...draculas ai poza cu ultrasul ala si tu nu ai fluturat un steag in viatza ta ce s-a mai zic de vrun pumn dat cuiva...phantom "ultras" vrei Armata Ultra si il ai stema de la ultras si nu ai nici o treaba cu fenemenul...ar fi tare sa spui ca , "galeria" Stelei sa se numeasca "ULTRAS" ar fi chiar comic =))
Puneti draq mana si citit articole despre domeniu sau contact mee privat ![]()
bafta
@bodanelu nu sunt impotriva nimanui doar imi exprim parerea si anume ca nu ar fi bine cu torte ![]()
ma ce dreq va certatzi ma nene intre voi
io un inteleg ma nene ar trebui sa explicatzi si voi frumos sa fitzi niste adevaratzi suporteri frate nu sa fitzi asa rai unii cu altzi..cu galeriile adverse numai sunteti asa rai si dusmaniosi
noi astia marii ar trebui sa le explikm cat de kt mai frumos celor mici si cand or sa ajunga si ei mari o sa intzeleaga
da nu asa;) cu totzi tzin cu Steaua in felu lor;) imp e ca tzin !
...draculas ai poza cu ultrasul ala si tu nu ai fluturat un steag in viatza ta ce s-a mai zic de vrun pumn dat cuiva...bafta
draculule, auzi tata ce iti zice baiatu asta. nu mai imi folosi poza daca esti speriat de torte si esti alergic la violenta:). si armatRa ultraS nu se fa reinfiinta in schimb toata peluza se va numi Titan Boys.Si Peluza Sud la fel.
Nu stiam ca esti u in poza
......referitor la peluza ar fi frumos s-a fi fost formata numai de membri cum era in fostul Titan
vreo 1000 de nebunii si era de ajuns
...faceam legea peste tot
......o peluza hool.....draq visez cu ochii deschisi si nu e bine ![]()
Bafta Dane ![]()
somnu ushor..![]()
ma ce dreq va certatzi ma nene intre voiio un inteleg ma nene ar trebui sa explicatzi si voi frumos sa fitzi niste adevaratzi suporteri frate nu sa fitzi asa rai unii cu altzi..cu galeriile adverse numai sunteti asa rai si dusmaniosi
noi astia marii ar trebui sa le explikm cat de kt mai frumos celor mici si cand or sa ajunga si ei mari o sa intzeleaga
da nu asa;) cu totzi tzin cu Steaua in felu lor;) imp e ca tzin !
Nenea tu te-ai uitat cate posturi are "sangele lu dracula" cred ca tot forumul adunat si tot nu facem nici jumate din posturile lui!!! si ce este mai naspa mereu debiteaza! cum sa-i explixe frumos sau mai frumos de cat au facut-o baietii de mai sus??!!??apropo nu-ti plac tortele dar vad ca ai un salut foarte "prietenesc"!! iar phantom cred ca vrea sa ne inerveze, omu nu are ce face pe net si mai baga o bomba aici. nu merita nici o secunda din atentia noastra. apropo pe vremea armatei ultra' au fost mai multe incidete decat in ultimii ani adunati si sa stii ca nu erau drogati si nici baieti de ultima speta!!!nu mai judeca dupa pantofi, sapca sau tatuaje!...stai la tribuna, te rog!
@Delaryu si 200 de "nebunii" e de ajuns!
Felicitari celor care au facut deplasarea la Liege. Au dominat atmosfera de cateva ori..bravo.
La retur sa fim o singura voce si sa ne purtam echipa la victorie. Respect!
double post
@DeLaRyu bai daca chiar faci si pariu pe ce ai spus atunci esti si mai tare iti spun eu :wink:
@Dan_Original_TB96 hoo ca-ti scot poza :o