FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«12627282930126»
bogdan_p02.08.2006 06:50

Va rog incetati sa mai cantati despre cine aveti boala,cui dati la m--e sau orice cantec discriminatoriu.Din acest tur de campionat,vom fi depunctati.Abtineti-va,faceti rau echipei.Invatati noile cantece,in stadion cantati doar de Steaua,afara puteti canta si injura cat doriti.Cu parere de rau va spun,daca nu incetati,incepem sa va rupem abonamentele,trecem la violenze fizice.Din cauza incapatanarii voastre,vom avea toti de suferit.Il iubiti pe Antonescu,foarte bine,puneti-va un tablou pe perete,pe stadion venim sa ajutam Steaua sa castige, nu sa o impiedicam.

antonika02.08.2006 21:42
Va rog incetati sa mai cantati despre cine aveti boala,cui dati la m--e sau orice cantec discriminatoriu.Din acest tur de campionat,vom fi depunctati.Abtineti-va,faceti rau echipei.Invatati noile cantece,in stadion cantati doar de Steaua,afara puteti canta si injura cat doriti.Cu parere de rau va spun,daca nu incetati,incepem sa va rupem abonamentele,trecem la violenze fizice.Din cauza incapatanarii voastre,vom avea toti de suferit.Il iubiti pe Antonescu,foarte bine,puneti-va un tablou pe perete,pe stadion venim sa ajutam Steaua sa castige, nu sa o impiedicam.

azi la meci au fost nenumarate incercari de a scanda de rAPID(acel cantec ku boala), nu d cei din brigazi sau alte persoane care stau in primele randuri, dar d cetatenii care stau mai p sus si care nau nici o treaba ku meciu, care vin sa manance seminte si sai injure pe jucator ca nu le fak p plak.... acei 'fani' care se mandresc ca vin la oi in galerie si 'partcipa' la coregrafii si care atunci cand se scot steagurile tipa la tine sa nu le mai fluturi ca nu pot sa savureze semintele si ca nu vad meciu..... echipa trebuie incurajata nu impiedikata iar despre cetateni ma abtin....

ManiaCU02.08.2006 22:15

azi la meci au fost nenumarate incercari de a scanda de rAPID(acel cantec ku boala), nu d cei din brigazi sau alte persoane care stau in primele randuri, dar d cetatenii care stau mai p sus si care nau nici o treaba ku meciu, care vin sa manance seminte si sai injure pe jucator ca nu le fak p plak.... acei 'fani' care se mandresc ca vin la oi in galerie si 'partcipa' la coregrafii si care atunci cand se scot steagurile tipa la tine sa nu le mai fluturi ca nu pot sa savureze semintele si ca nu vad meciu..... echipa trebuie incurajata nu impiedikata iar despre cetateni ma abtin....

Am observat si eu ca scandarea asta cu "boala" devenita hit peste noapte incepe de la tzaranii care stau sus si sparg semintze ! Liderii nu prea au solutii in momentul cand toti terminatii incep sa scandeze binecunoscutul slogan care a facut furori :roll: degeaba incearca sa strige altceva , semne , tzipete , strigate ... nimik ... tzaranul ramane tot tzaran ! Nu stiu daca se rezolva ceva cu violenta dar e si asta o solutie pentru binele echipei.

P.S. Acum e la moda ... Rapid CFR , intoarce-te in B , n-ai ce cauta , in divizia A ! 8)

Alex1402.08.2006 22:28

Sa cante ceva de incurajare a echipei nu sunt in stare (sau canta, da` sa nu aibe mai mult de 2 cuvinte) Tipau toti impotriva jandarmilor... si pe ei ii deranjeaza (nu ii lasa sa intre cu fotoliul pe stadion)

***alex***03.08.2006 08:11
P.S. Acum e la moda ... Rapid CFR , intoarce-te in B , n-ai ce cauta , in divizia A  ! 8)

Ar trebui facuta una noua ca acum e Liga I :lol:

bogdan_p05.08.2006 11:22

E pe vine o superstatie si vor fi acoperite astfel de scandari,deci,problema rezolvata!:D

FanSteaua4Life05.08.2006 13:25

de contul pt fondurile galeriei ce se mai aude???

bodanelu06.08.2006 08:44

stie cineva toate mesajele care au fost aseara?

aici ma refer si la PN si PS...

lecce06.08.2006 09:36

Mi-a placut aseara pt ca au fost mesaje destul de multe:).

Noi, Vacarm, am avut 2 measaje: :"Hello "B"itches!" si " Ati muncit la camp o vara, pentru o zi in CAPITALA" .

soulstorm06.08.2006 10:33

Triada a avut 2 mesaje: "gsp:cautati senzational provocand mereu scandal" "campioni si-n serieB,la escaladat gardurile". Desant "mentalitatea ultra de provincial:arunci o piatra-n tren si alergi un cetatean" "dupa sarile la matineu,sa nu va fie seara greu" Armata47vest "Un an ascunsi de prima Liga,aveti pretentii...dar cu ce echipa?"

Alex1406.08.2006 11:44

A mai fost unul la Armata 47:

Orasul vostru e cat cartierul nostru :)

VladM06.08.2006 18:34

zau :lol:

sergiu_titan06.08.2006 20:28

cu tortze, fumigene e clar se intra cu ele super tirate si se dau pe propia piele deorece amenda e super mare. Cu cantatul iar e clar ori ce suna a rasism sau injuratura se penalizeaza echipa. Lumea care vine sa injure va face rau echipei.

Acum suntem in plina campanie europeana si in cursa pt titlul 3 consecutiv asa ca dupa parerea mea ori ce gest, ar face prea mare rau echipei si asta ar insemna sa nu fi suporter adevarat.

Insa cred ca unelele lucruri sunt exagerate pentru ca totusi e stadion nu gradintia sau sala de balet. Peste tot in lumea asta la derbyuri se aud injuraturi sau la orice meci se canta jignitor la adresa adversarilor traditionali.

bodanelu06.08.2006 20:51

"Si de aceasta data, desi credeam ca in ultima vreme fenomenul a scazut, au fost probleme cu jandarmii in afara stadionului. La prima poarta de acces am fost opriti sa intram cu un stead pe 2 bete pe care scria "Atentie torte" pe motivul ca nu avem voie cu torte in stadion !!!. O alta discutie a fost atunci cand unii membrii ai peluzei SUD au fost opriti sa intre in stadion imbracati cu tricourile campaniei "Basarabia pamant Romanesc". Mai mult un mesaj cu acelasi inscris a fost interzis a fi introdus pe stadion sub motivul ca 'incita la ura nationala' !!!"

ultras.ro

jandarmii astia chiar sunt foarte foarte prosti!

sile2206.08.2006 20:56

Pai daca o sa fie cum se aude , adica de la anul o sa fie interzise si banalele tevi de steaguri , atunci chiar o sa trebuiasca facut ceva, impreuna chiar cu toti ultrasi de la toate echiepele din Romania, ca asa nu se mai poate , suntem printre putinle tari in care este interzisa intrarea cu torte !

dbd07.08.2006 20:35

nu e corect...dar asta e...chestia cu intericerea tricourilor si steagurilor sau japonezelor e chiar banala...dar cu torte mai inteleg sa nu se lase :roll:

albanezul07.08.2006 20:42

eu nici cu tortze nu inteleg..dar cred ca dupa ce vor fi interzise si tevile..va fi un protest ca nu se mai poate.

dbd07.08.2006 20:46

sunt multi fraeri care nu stiu cum sa manevreze o torta ... intelegi de ce nu e voie :wink:

albanezul07.08.2006 20:48

pai na..doar nu aprind tortzele cetatenii..:)..ar fi si culmea!

dbd07.08.2006 20:52

mda...dar totusi...eu nu sunt deacord...nu mi-ar place sa ma trezesc cu o torta in cap...

Radu mic07.08.2006 21:19
mda...dar totusi...eu nu sunt deacord...nu mi-ar place sa ma trezesc cu o torta in cap...

...atunci da tu primul!!!

bodanelu07.08.2006 21:56

@draculas parca tu nu erai in tara...cum sa te trezesti cu o torta in cap daca nu vi la meciuri?

doru908.08.2006 00:16

Acuma cit se mai da voie. O sa trebuiasca sa veniti la meciuri cu ochelari si rochite albe-nu steaguri no tobe nu torate nu cintece nimic! Asta este Europa dupa care tot tinjeam...

cannavaro08.08.2006 00:20

nu vine nimeni cu torte la stadion ca sa-ti dea tie cu ele in cap.

dbd08.08.2006 06:19

daca esti tu asa de sigur atunci ma voi duce la stadion mai des si voi lua si o torta dar totul pe raspunerea ta :wink:

«12627282930126»