FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«12425262728126»
Cristty_bossul05.05.2006 09:26

la tribuna II n-ar trebui sa avem pretentii, ar fi treaba sa cante toata peluza, iti zic eu ca s-ar auzii destul de bine

apas05.05.2006 13:47

Multa dreptate ai zama cand ai spus ca hop top 10 inji o brigada noua..pai vezi tu Peluza Nord se afla intr-o criza clara [nu putem nega asta] dar de ce se afla in situatia asta va-ti gandit vreodata...si-a fucuto cu mana ei ...eu cred ca atata timp cat sunt 15 brigazi dintre care 2 sau 3 serioase in peluza si fiecar isi urmareste interesu asa face si cetateanu de rand atata timp cat omu vede ca acolo jos baieti nu se inteleg vad fulare peste fulare [inimaginabil brigada de 12 persoane] si asa mai departe ...logic ca cetateanul nu mai stie ce sa faca pai cand era Au pe vremuri lumea venea de placere in peluza sa cante si erau atenti si urmau exemplu lor acuma ce exemple sa urmezi brigazi de 15 persoane sau 20 din care 10 copii de 15 ani care se gandesc peste noapte hai sa ne facem brigada ca se poarta copiaza un nume de afara ceteodata si logoul direct :lol: sa nu cumva sa-si bata capu ei doamne fereste si gata..e haos complet bine ca am scapat de mustata momentan..cea mai buna solutie momentan ar fo o adunare a tuturor brigazilor si sa se stabileasca niste reguli adica nu una doua 10 inji sa infinteze o brigada iar o alianta cred ca ar fi bine venita adica cum ar fi o brigada de vreo 150-200 de inji care sa fie in aceiasi brigada pai ar avea puterea financiara sa demareze proiecte da atragere a suporterilor mai tineri...in sfarsit voi ce masuri credeti ca ar trebui luate ca lucrurule sa mearga bine ?....Zby

albanezul05.05.2006 18:46

faci ce faci apas..ca iar te iei de tradizione..sincer sa fiu..nush cat mai poti sa faci asta..ca vad ca altceva nu poti sa scoti din tine.deja ne vezi pe toti copii..si mai shtiu eu cum..si 15 inshi..si vai de capu nostru.asta e.dar de cate ori te-am intrebat sa imi spui in ce brigada eshti..ai refuzat asta.faptul ca se va face sau nu o aliantza sau mai multe la nord..nu te priveshte de moment ce tu eshti de la sud..cum bine ati zis si voi...suntem 2 peluze independente..problemele noastre sunt numai ale noastre.multumim oricum de sfat..vom tine seama de el.pace!

lordandrey0005.05.2006 19:21

Am gasit solutia. Castig la loto duminica asta si 500 mii de euro dau la Steaua exclusiv pentru coregrafii. Mai in gluma mai in serios cred ca totul tine de bani.Traim intr-o lume condusa de bani, care la randul lor dau "putere" celui care ii are...Eu nu fac parte din nicio brigada si nu ma intereseaza ce fac ele, dar vreau sa vad spectacol. Macar aici daca in teren nu mai avem parte. Uitati ce propun. Va uniti toti intr-un fel de coalitie, dar fiecare va pastrati identitatea, numele si "ideologia"(nu stiu daca au toate brigazile asa ceva), dar pe garduri sa fie un Nume care sa domine sa stie lumea cine suntem: de exemplu Ac Milan, toata lumea ii cunoaste sub un singur nume, la fel si Inter, Roma etc...La fel cum era AU. Sa apara mare pe gard un singur nume pentru O SINGURA ECHIPA!! Bineinteles sa fie afisate si numele fiecarei brigazi, dar mai in coltul peluzei. Si ca sa nu apara certuri, sa fie un lider de galerie ales pe o perioada de timp dintr-una din brigazi. Poate ca par cam utopic, dar ar fi extraordinar.

lordandrey0005.05.2006 19:21

Sry pentru postarea dubla, dar a fost o eroare.

antiantisteaua05.05.2006 21:00
Am gasit solutia. Castig la loto duminica asta si 500 mii de euro dau la Steaua exclusiv pentru coregrafii.

Facem jumi-juma :?:

wald05.05.2006 21:33
Tibis ..dak vrei sa nu mai iasa scandaluri in galerie ...tine-ti frate femeia langa tine !!!! :D
habarnam8505.05.2006 23:07

Apas are dreptate...20 de brigasi cu 10-15 insi..in loc sa se stringa 150-200 si cateva brigazi!!! Acceasi problema e si la SUD :wink: (glas banda ultra, lunatics(parca) , ragazzi)!!!

Inainte de a vorbi te rog documenteazate!

apas06.05.2006 08:58

Lunatics nu mai exista sunt in hunters ...si vezi tu calitatea conteaza mai mult decat cantitatea uneori dar stai linistit sudu nu are brigazi de 15 inji

habarnam8506.05.2006 12:25

Pai ce sa intimplat cu brigazile mai sus mentionate de mine ...excluzind lunatics!??

Padrese06.05.2006 13:40

Baiete vorbesti sa te afli in treaba.

Cred ca nick-ul ti se potriveste foarte bine.

habarnam8506.05.2006 14:32

Lol...eu vb cu apas...cred k u t bagi aiurea ...si ma rog esti cumva u purtator de cuvint sau cum ...ca nu prea inteleg dc vb u !?!? salut

Ps. Scuza-ma frate k am intrebat! :lol:

Tibis06.05.2006 19:53

:lol: :D Bai Wald tu esti victima sau ne cunoastem?

joseph06.05.2006 22:01
Apas are dreptate...20 de brigasi cu 10-15 insi..in loc sa se stringa 150-200 si cateva brigazi!!! Acceasi problema e si la SUD  :wink: (glas (asalt), banda ultra, lunatics(parca) , ragazzi)!!!

ultras, vacarm, hunters, stil ostil, glas si banda ultra sunt brigazile de la SUD, in momentul asta.

bogdan_p10.05.2006 10:49

Mai multe steliste din Peluza Nord vor sa dea nastere unuui grup organizat,m-au rugat sa postez eu aici,doritoarele ma pot contacta in privat pt detalii:))

Virgil10.05.2006 10:52

Sa dea nastere ? :)

no_problem10.05.2006 11:33

Apas, te rog nu mai amesteca PS in discutiile in care vad ca f des te implici.

Am vb cu totii acum mult timp(baietii de la toate grupurile+independentii) sa nu ne mai implicam in toate discutiile de pe net, pt ca nu exista nici o parte pozitiva in acest lucru, nu se creaza decat discordie.

Incearca sa intelegi pct nostru de vedere si sa-l respecti. Daca nu-l poti intelege, respecta-l oricum.

On topic: si eu sunt pt cat mai putine grupuri(3-4) care sa atraga membrii noi. Divizarea in cat mai multe grupulete nu e o solutie.

apas10.05.2006 11:44

ok man ma ca-m luat valu dar orcum nu am exagerat :D

antonika10.05.2006 11:46

sa dea nasteru unui grup organizat??? ne gandim la acelasi lucru sau ma gandesc eu la prostii? :twisted:

Vladinho10.05.2006 12:06
sa dea nasteru unui grup organizat??? ne gandim la acelasi lucru sau ma gandesc eu la prostii? :twisted:

TU la prostii :D

cannavaro10.05.2006 13:33
Mai multe steliste din Peluza Nord vor sa dea nastere unuui grup organizat,m-au rugat sa postez eu aici,doritoarele ma pot contacta in privat pt detalii:))

numai rapizii au brigada de fete =))

spre_2410.05.2006 23:06

lasale ma ca sunt bune..la batai cu garda..le bagam la inaintare:))

bogdan_p11.05.2006 06:48

Si daca eu vreau sa-mi fac brigada,ce?muhahahaha,lasati femeile sa vina la mine

cannavaro11.05.2006 21:36

cam ce nume crezi ca tu ca ar putea sa aiba o brigada de fete ?! Insurgentele :)) sau ce ?

spre_2411.05.2006 21:44

nop....kratistele :twisted: :twisted: :twisted: ceva gen ninja girls :)) nu dar serios acum ar fii marfa o brigada de fete..iti dai seama sa iti fie scandat numele de vro 2000 de fete :> ! sa auda Radoi de la fete: "MIREEEEEEEEEEL RADOOOOOOOOI MIREEEEEEEEL RADOOOOOI" de nu da vro 10 goluri si apoi sare pe ele=))

«12425262728126»