Mey ultras1947 daka yo sunt oaie u ce esti? macar sti ce reprezinta anul 1947 pt Steaua?Si in legatura ku katau el nici nu stie ce vb.Pai u krezi ka daka nu m-as duce pe stadion as mai komenta ka un prost aici?FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
Mey ultras1947 daka yo sunt oaie u ce esti? macar sti ce reprezinta anul 1947 pt Steaua?Si in legatura ku katau el nici nu stie ce vb.Pai u krezi ka daka nu m-as duce pe stadion as mai komenta ka un prost aici?FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
nici eu nu am vazut nici o bataie..doar k s-a dezbracat un baiat la bustu gol si s-a repezit spre altu care vroia sa plece de pe stadion....dar l`au oprit tovarasii lui..nu am recunoscut personajul k eram prea sus
ultras vezi ca daca esti de acord cu katau putem sa zicem si noi de tine ca esti pupincurist :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hai k a fost amuzant schimbul asta de replici :lol: :lol:
@Sexystelista cam cine e copil p-aici, da si u un nick ceva....
e unu de 11 ani..am vaz un post...
Mirel Radoi ..ceva de genu are nick :lol: :lol:
hai s`o lasam balta cu certurile k nu`si au rostu,cat despre radu18 pune`ti poza ma sa ne convingeam k ai mai mult de 15 ani :twisted: 10pm
are mey radu mai mult de 15 ani
... dar ce asta e o varsta limita? :lol: :lol: :lol: acum sincer katau nu vreau sa ma cert cu tine.. dar din avatarul tau nu reiese k ai 20-30 de ani cati oi avea :lol: :lol: :lol: sry k m-am bagat ... forza Steaua
katau sa sti ak yo nu sunt sclavul tau sa fak yo ce zici u.Orikum u ai inceput ku tot skandalul asta.orikum u pt mine esti egal ku 0.Esti un papagal prost.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
@radu18
Gata bre dute si canta la alta masa k ne`ai plictisit...mai ales cu scrisu tau de mircoman....10gm la plimbare..
Hai sa schimbam subiectul.... cine merge la Bistrita ?
nu sunt stelist,multumit?nu ma cert,ma amuz :lol:,si hai s`o lasam balta...
Morala.... FORZA Steaua !! TERMINATI CU SCANDALURILE ca noi suntem oameni civilizati... cel putin asta ne place tuturor sa credem !!
Pai imi dau seama ka te amuzi de prostiile pe care le poti spune.Ai inceput sa devi plictisitor.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
Terminati !Trebuie sa va schimbati tonul si directia discutiei!
mda si cum ziceam... veniti si voi miercuri la meci sa facem atmosfera cum n-a mai fost tot campionatul
sa cantam din primul pana in ultimul minut si jucatorii sa fie mandrii de noi... am si eu o sugestie daca se poate... sa se insiste mai mult pe melodii gen ,,campioni, campioni, campioni vom fi din nou,, sau ,,capioni am fost campioni vom fi pana vom muri Steaua Bucuresti,, sau ,, campionii aleee campioni aleee campioni ale campioni ale campioni alee !!,, ca poate trezim spiritul de campioni din jucatori.. sper ca nu am deranjat pe nimeni.. baphta 2 all.. forza Steaua
nu ai cu cine sa cantzi..iar vor canta doar brigazile..si dupa 10-15 minute se vor uita la noi ca la nishte ciudatzi.asta e.spunea cineva mai devreme..sa luam exemplul celor de la pch..pai frate..de ce sa scriem mare in fatza stadionului ora si locul si pretzul unei deplasari pt a fi motiv de interventie?intereseaza-te de o deplasare singur..sau nu poti?vbeshte cu oamenii..intereseaza-te..eu am fost tot anul asta in deplasari cu brigada mea..pe banii noshtrii..si in tot timpul asta..nu am vazut unsingur om care nu e in vreo brigada anume sa vina sa ne intrebe cum poate merge in vreo deplasare.deci ce vina avem noi?implicati-va frate si voi.nu pot brigazile sa faca totdeauna totul..trebe si comunicare intre cetateni si cei care se implica in viata peluzei.pace!
ce am facut??stateam undeva pe la mijloc chiar in spatele portii...in a doua repriza nu am mai rezistat pt k nu mai canta nimeni in jurul meu si m-am dus in primul rand,acolo se mai auzea cate ceva,dar oamenii deja plecau...am incercat sa fac ceva dar tot ce am primit au fost niste rasete penibile...tu stii cat de mica m-am simtit atunci,nu aveam nici o putere sa fac nimik...nu imi zice tu k nu am facut nimik cand m-am dus la seful de galerie punandu-ma intr-o situatie mai mult decat penibila,sa ii zic sa cante si sa intreb de ce pleaca lumea...puteti sa radeti cat o-ti vrea de ce v-am spus,dar mie nu mi s-a parut deloc amuzant k stateam si ma uitam in jurul meu si chiar nu aveam puterea sa fac nimik si la orice incercare lumea se uita la mine batjocuritor...nu asta m-a deranjat...ci faptul k nimeni nu a avut nici macar intentia sa se intoarca sa sustina echipa pana la sfarsit(dintre cei care au plecat)....si fie vb de cetatenii care stateau jos si nu auzeau ce se striga despre ei...credti k stiu macar k era vb de ei???am spus ca nu mai postez aici ca v-ati luat de mine aiurea dar cand va vgad asa nu pot sa ma abtin sizik asa ,daca ati fost la meci,toti vorbesc ca a iesit varza lumea nu canta etc.dar voi ati facut ceva in privita asta,daca ma intrebati pe mine acelasi lucru,yo nu am brigada am fost cu inca unu si mi-am bagat p in toti mo....la toti de pe langa mine care nu cantau,m-am luat de o gramada de tampiti,poate m-ati vazut eram undeva pe mijloc,nu eram beat,voi ati facut la fel?doar vorbe pe net,erau niste copii13,14,15,16 ani pe langa mine rude cu nu stiu ce smecher care faceau in continuu misto si bruiau i-am injurat si le-am spus ca le rup capu,am urlat tot meciul,am salutat echipa,da ma laud am cu ce ,voi?
p.s.bine ca am injurat tyganyy fara frica de suspendari,degeaba ridica john mainile cand a vazut cat ne bucuram parca a spus"dati-va dracu` de tampiti ce sa va fac si mie imi place"
HAI LUATI-MA LA MISTO SI VOI
poate ca sunt un pupincurist!
dar unul care mai face cate ceva pt peluza :wink: ...radu18 discutiile cu tine le pot avea si cu nepoata mea de 6 ani! te pooop
! pa! dnd ! brb ! sunt idle pt tine! ![]()
ce dulce eshti:)..daca ai ajuns sa te duci tu la liderul de galerie(care o fi acela nush..ca sunt mai multi)..inseamna ca e ceva.tot repsectul meu.dar lumea care pleca se imparteau in 2:noi care ne-am dus dupa croncanitori si cetatenii suparatzi.iar despre faza cu cetateni..**** cetateni..am vazut cetateni care cantau asta..si sareau in sus..tare rau!
uite k am ajuns pana acolo.sa ma fac de kkt in fata la nush cati oameni.spre rusinea mea nu stiu cum il cheama pe cel la care am fost...eu am vazut 2 acolo si erau amandoi cand m-am dus.in mom asta sunt fericita k nu mi-am luat si un pumn la cata tensiune era.eu vb despre cei care au plecat k era 2-0 si care erau suparati k au dat banii pe bilete degeaba...vb despre cei care nu au ce cauta acolo,despre "suporterii" de suprafata adika bate Steaua suntem stelisti,dak ia bataie nu mai suntem si ii si injuram.
koryna -dar yo cand la golul 2 al cyorilor am urlat imediat FORZA Steaua ,toti tampitii se uitau la mine credeau ca fak la caterica,nu intelegeau ce fac,cretinilor se striga la golul adversarilor mai tare pentru ai acoperi,
tu daca ai facut ce spui esti super,merci`
multumesc pt intelegere...sincer ma asteptam la ce am scris sa primesc numai injurii.cred k am simtit-o amandoi cum e sa se uite lumea la tine cand incerci sa schimbi ceva.
CU Steaua PANA LA MOARTE!!!!
ma doare-n p de ce zice lumea sau ca se uita la mine,oricum sunt bolnav mintal,dar iese rau Steaua ca suporteri si rad ciorile,am iesit
respect CSKA
koryna -dar yo cand la golul 2 al cyorilor am urlat imediat FORZA Steaua ,toti tampitii se uitau la mine credeau ca fak la caterica,nu intelegeau ce fac,cretinilor se striga la golul adversarilor mai tare pentru ai acoperi,tu daca ai facut ce spui esti super,merci`
DIN PACATA PUTINI AU MENTALITATEA TA