FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«12021222324126»
Triphat28.04.2006 15:43

Am avut o galerie bunicica, mare. O mare ros albastra, steaguri, fulare, bannere etc. M-au enervat goarnele alea, o sa ajungem si noi ca rusii, numai goarnele sa se auda pe stadion. Dar nu e cazul... am cantat cat am putut, i-am cam facut pe aia..pana la 4-2. Pacat ca majoritatea din cei care au fost acolo nu cunosc multe cantece, sa zicem 5 in total, numai scandari, pe mama lor, si tap tap tap.......daca toate lumea stiau ce cantau baietii din primele randuri era super bine..

iL Napoletano28.04.2006 16:46

Triphat goarnele au fost pentru ca multi eram veniti din anglia.Galeria venita din Romania nu a fost foarte mare.Oricum felicitar tuturor pentru modul in care au incurajat echipa

'LUPTA STEA...LUPTA Steaua'

iL Napoletano28.04.2006 18:14

felicitari celor prezenti la aeroport....

SUPERB DOAMNE MI-AU DAT LACRIMILE...ASTA INSEAMNA Steaua..!

PS.-Olaroiu a scos toata echipa din autocar pt a saluta suporterii.!

HITUL SERII: 'IMPREUNA CU VOI,IMPREUNA CU VOI,IMPRUNA CU VOI

SA DAM **** LA CIOROI!

red&blues28.04.2006 18:38

Triphat, cred ca a iesit destul de bine aseara si ca o mare parte din cei prezenti au facut tot ce au putut pentru a incuraja echipa.Multumiri celor de la Boro si celor de la aeroport!

Triphat28.04.2006 20:03

Da.. toata lumea cat a putut. Ne-am auzit frumos... pacat de scorul final.

Respect pentru cei care au fost prezenti la aeroport. Foarte frumos... :cry:

romanian28.04.2006 21:11

FELICITARI Steaua!!!

FELICITARI TUTUROR SUPORTERILOR PREZENTI PE STADION!!!

dar...totusi...cred ca noi cei ce am fost acolo,meritam putin mai mult.In primul rind toti ROMANII meritau o victorie!Dar noi cei ce am calatorit 6 ore spre Middlesbrough,am incurajat echipa din toata inima,ne-am bucurat enorm ca mai tirziu sa plingem amarnic, am fost crunt si pe nedrept dezamagiti atunci cind echipa noastra de suflet nici macar nu si-a indreptat privirea spre noi.Singurul care a facut citiva pasi spre noi, ridicaind bratele a neputiinta a fost Lovin.Frumos din partea lui!

Pentru ca cei pe care noi i-am incurajat si care au avut dovada dragostei noastre si care au uitat sa ne multumeasca pentru devotament au uitat pentru o clipa ca noi sintem alaturi de ei si in cazul unei infringeri.

Apoi am luat drumul inapoi spre casa, intr-o tacere crunta si apasatoare, tristi si dezamagiti!

Dar noi ii iertam si ii iubim in continuare pentru ca Steaua ESTE NUMAI UNA IN EUROPA!!!!

Forza Steaua!

CONGRATULATIONS BORO!

Vladinho28.04.2006 21:25
FELICITARI Steaua!!!

FELICITARI TUTUROR SUPORTERILOR PREZENTI PE STADION!!!

dar...totusi...cred ca noi cei ce am fost acolo,meritam putin mai mult.In primul rind toti ROMANII meritau o victorie!Dar noi cei ce am calatorit 6 ore spre Middlesbrough,am incurajat echipa din toata inima,ne-am bucurat enorm ca mai tirziu sa plingem amarnic, am fost crunt si pe nedrept dezamagiti atunci cind echipa noastra de suflet nici macar nu si-a indreptat privirea spre noi.Singurul care a facut citiva pasi spre noi, ridicaind bratele a neputiinta a fost Lovin.Frumos din partea lui!

Pentru ca cei pe care noi i-am incurajat si care au avut dovada dragostei noastre si care au uitat sa ne multumeasca pentru devotament au uitat pentru o clipa ca noi sintem alaturi de ei si in cazul unei infringeri.

Apoi am luat drumul inapoi spre casa, intr-o tacere crunta si apasatoare, tristi si dezamagiti!

Dar noi ii iertam si ii iubim in continuare pentru ca Steaua ESTE NUMAI UNA IN EUROPA!!!!

Forza Steaua!

CONGRATULATIONS BORO!

Scrii asta in fiecare topic? :roll:

romanian28.04.2006 21:34

Stii de ce scriu asta in fiecare topic?Pentru ca daca ai fi fost si tu acolo ai fi simtit poate acelasi lucru ca si cei aprox 1000 de romani!Si pentru ca sincer sper ca sa nu se mai intimple niciodata asa si ca suporterii vor avea macar o urma de recunostinta de la cei pe care ii adora!

E destul de clar pentru tine?

Katau28.04.2006 22:01
Dj01.05.2006 00:17

nu prea am fost galerie la meciul cu rapid :((

si echipa si ultrasii in peluza..cam la fel de debusolati

felicitari pt bannere totusi..bvo baieti..nush de unde aveti puterea sa le tot faceti :)

Andreiasu01.05.2006 07:17

De unde avem puterea?!? mi-e scarba de unii dintre voi...din ce in ce mai multi in ultima perioada :( Sunteti alaturi de echipa numai la bine? atunci nu mai veniti deloc, lasati-ne !!!

alex ripper01.05.2006 07:57

nu stiu cati vin,iar aia care vin sunt absolut degeaba.

Allen01.05.2006 07:58

Ce parere sa ai despre unii care nu vor sa se aseze pe scaun ca sa se vada mesajele? Sau despre cei (de fapt cam aceiasi) care pleaca la 2-0, nu cumva sa piarda tramvaiul? Penibili.

Un pret ridicat la Peluza, macar egal cu tribuna 2 ar goni SIGUR cetatenii, care dupa spusele unuia: "am venit sa ma uit la meci".

Oare ce parere si-au facut prietenii nostri de la TSKA? Ei au venit din Bulgaria la meci, ca sa vada jumate de Peluza cum pleaca la 2-0!?

Am si pt ultrasi un mesaj: inteleg ca exista divergente intre voi si e pacat, dar nu le puteti rezolva in alta parte decat pe stadion? Respect tot ce faceti pt Steaua, dar ieri la un moment dat galeria nu mai avea conducator pt ca John se bagase intre voi sa va desparta. O fi bine asa?;)

Radu1801.05.2006 08:28

Incep sa cred ka era mai bn cand Mustata conducea galeria.macar atunci nu era atatea batai in galerie.acum la fiecare meci viteazul Bogdan se ia la bataie.Nush ce sa mai zik despre aceasta peluza.Am ajuns mai rau dekat tziganii si de cat maidanezii.100 de brigazi a cate 10 persoane.Ce e asta?FORZA Steaua!!!SPRE23!!!

dutzu_yo01.05.2006 08:36

@Radu18 : "acum la fiecare meci viteazul Bogdan se ia la bataie."

nu vorbi fara sa stii ! nu hali mereu ce auzi de la altii !

parca asa erau versurile ! NU ??!!

Fox_SSLazio01.05.2006 08:57

Radu18 intai sa inveti sa vb si pe urma sa vb!Si in plus daca nu sti de ce a facut pe "viteazu" mai bine taci!respect!

albanezul01.05.2006 09:01

de unde shtitzi voi de ce au plecat unii dintre noi la 2-0?credetzi ca din cauza scorului?credetzi prost.mai ganditi-va un pic.

CataBoss01.05.2006 09:09

Tot respectu pt cei care au incurajat echipa tot meci...Bv lor aceia sunt suporetri adevrati...NU CETATENI care au venit sa stea k la teatru.Si bataile...astea e se mai intampla...tensiunea prea mare si multi nervi.TOT RESPECTU pt cei de la CSKA!!!Forza Steaua!

Allen01.05.2006 09:18
de unde shtitzi voi de ce au plecat unii dintre noi la 2-0?credetzi ca din cauza scorului?credetzi prost.mai ganditi-va un pic.

De unde stiu? Pt ca i-am auzit vorbind. Aici m-am referit la cetateni nu la membrii de brigazi. :)

ultras194701.05.2006 10:11

daca s-a plecat la 2-0 s-a plecat pt a ne face seara mai dulce ;) si sa suportam mai usor ingrangerea :)) ! pacat ca nu a iesit cum trebuia!

***alex***01.05.2006 10:52

Mi-au placut aseara japonezele cu mesajul NU VA SUPORT si in spate mai erau doua si scria NICI EU pe ambele, iar pe al patrulea scria DE FAPT NIMENI. :lol:

Vladinho01.05.2006 10:53
Mi-au placut aseara japonezele cu mesajul NU VA SUPORT si in spate mai erau doua si scria NICI EU pe ambele, iar pe al patrulea scria DE FAPT NIMENI.  :lol:

Da a fost super tare :))

Bebe4ever01.05.2006 11:10

Nu`s de acord cu tine... stiu persoane care au stat langa mine si care la 2-0 au plecat... motivul: " ce rost are sa mai stau, si asa e 2-0". Nu spun ca altzii n-au avut alte motive, spun doar ce am vzt si am auzit. Cei de la CSKA intrebau de ce pleaca lumea si spuneau ca nu e normal, si ce daca e 2-0. Respect celor care au avut puterea si rabdarea necesara pana la fluierul final al partidei. Respect CSKA !

spre_2401.05.2006 11:15

io am mai stat si am mai cantat si putzin dupa mecI ! si iam vazut pe csk..respect ! au venit la noi ca la meciurile lor ! haideti sa facem si noi ceva pt ei.. :)

wald01.05.2006 11:20

Ma bucur ca ti-au placut Steagurile pe 2 Betze (Japoneje spun Tiganii) am vrut sa facem ceva original ...si uite ca a iesit

«12021222324126»