FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«11819202122126»
Radu1822.04.2006 09:32

Am o intrebare. Am vazut ca s-a infiintat o noua brigada "NASTY BOYS". Ce stiti despre ea? FORZA Steaua.SPRE23!

apas22.04.2006 12:53

Deci inca un exemplu de inteligenta precara ....nume furat din italia asa ca nu mai are rost sa discutam despre noua brigada infintata...respect pt efortul lor de a sustine Steaua dar copiatu asta te pune in penibil deja avem o gramda de nume copiate din italia unele copiate nu numai ca nume ci tot steagu tras la xerox cu logo cu tot [stiti voi la cine ma refer:)] asa ca eu zic sa se gandeasca bine si sa se uneasca astia care tot plagiaza si sa-si faca o brigata pe nume papagaliiiiiiiiii:D deja ia-m ajuns pe caini din urma cu copiatu la nume de brigazi hay zby ..

Radu1822.04.2006 13:20

Eu sincer sa fiu nu am mai vazut pana acum vreo brigada ku numele "NASTY BOYS". Daka gresesc va rog sa ma scuzati.FORZA Steaua.SPRE23!

apas22.04.2006 13:35

Radu intra pa google si scrie nasti boys tifosi si ai sa vezi ca au si site baieti astia din italia .....

Radu1822.04.2006 17:07

Apas am vazut pe google. Aceasta brigada face parte din galerie lu FC Crotone(Divizia B Italia). macar nu am kopiat aceasta brigada ku logo ku tot. FORZA Steaua.SPRE23!

Katau22.04.2006 17:57

care au copiat ma cu steagu tras la xerox,k eu nu stiu ,ziceti`mi si mie.. :twisted:

albanezul22.04.2006 20:38

chiar apos..spune-ne tu..la ce brifada te referai?la tradizione?hai sa iti zic ceva..aproape toate numele de brigazi..sunt copiate..si de la noi/.si de la caini..si de la rrapizi...craioveni..plm.conteaza ce faci ca brigada...nu ce nume ai.dar na..tu ai ceva cu tradizione.in fine..vino la un meci..sa discutam..sa ne spui ce ai pe suflet..vbeshti de parca ne-ai cunoashte pe toti foarte bine.si asta ma surprinde.toate cele bune apos..pashte fericit!

che22.04.2006 21:32
A fost o noapte de vis insa am ramas cu un gust amar fata de atmosfera din peluza deoarece la cantece am stat foarte slab , nu stiu ce sa intamplat cu boxele din care se dadea tonul la scandari in peluza , din cate am inteles UEFA a dat o restrictie in acest sens dar totusi se puteau folosi portavoci , liderii galeriei puteau improviza cu ceva.In fine eu zic ca se simte totusi lipsa lui Mustata.

Cred ca nu mai merg prea curand la peluza I...Mi-e rusine de "oamenii" care sunt acolo (vorbesc de tarani, parveniti, ratati).Sincer astia sunt majoritarii ce sa le faci.Stiu sa huiduie sa zbiere, dar habar n-au sa cante etc. Bine ca mai rasareau cativa si dadeam tonul la cantari.In fine, sper ca vom invata sa cantam si nu sa tipam!

Asta cam asa e ,din pacate am avut ghinionul de a sta in peluza I la doua maciuri din aceasta campanie a cupei UEFA si am fost profund dezamagit.De ce? Bai frate pai acolo e plin de cetateni de toate neamurile care vin in peluza numai asa ca sa faca act de prezenta (sau sa se dea ciumegi ca vezi Doamne au fost si ei la meci).Pai BA ,daca veniti in peluza ca sa stati frumos pe scaun si sa strigati la ala din fata sa stea jos ca nu vede meciul , mai bine stati draq acasa caci nu e nevoie de voi acolo!!!Altfel riscam sa devenim un stadion de SAMANTARI.
ManiaCU23.04.2006 02:17

Eu ma refeream la peluza 2 (Nord) ... la peluza 1 lucrurile sunt grave :? De cand s-au retras gruparile Sud aici a crescut o colonie de tzarani samantzari si spurcati de gura ... si eu am avut ghinion sa gasesc bilet numai la peluza 1 la meciul cu Rapid si vreau sa va spun ca am ramas aproape socat de unii "suporteri" care au venit cu familia in peluza si cu pachetel la ei cu salata de vinete si castraveri + multe altele :lol: :lol: :lol: fratilor parca erau la picnic nu la meci :? Nu e de ras si trebuiesc luate masuri pentru ca e pacat sa pierzi o peluza care altadata era plina de viata :roll: In plus tzaranii care vin la p 2 se cred in Anglia si vor sa stea pe scaune iar acest lucru este penibil pentru o peluza stelista 8O

In Peluza Nord lucrurile merg din ce in ce mai bine insa la meciul cu Boro cred ca a fost simtita lipsa boxelor de unde se dadea tonul la scandari...

apas23.04.2006 09:50

chiar apos..spune-ne tu..la ce brifada te referai?la tradizione?hai sa iti zic ceva..aproape toate numele de brigazi..sunt copiate..si de la noi/.si de la caini..si de la rrapizi...craioveni..plm.conteaza ce faci ca brigada...nu ce nume ai.dar na..tu ai ceva cu tradizione.in fine..vino la un meci..sa discutam..sa ne spui ce ai pe suflet..vbeshti de parca ne-ai cunoashte pe toti foarte bine.si asta ma surprinde.toate cele bune apos..pashte fericit! ...in primu rand vad ca ai dat singur raspunsu la ..da la tradizione ma refeream ca ati copiat pana si logoul si nu incercati sa gasiti scuze ca toata lumea copiaza ca mai exista si brigazi cu nume originale de la noi [insurgenti Desant Vacarm Stil Ostil Hunters Cauza Voastra] cred ca ti-am dat niste exemple dar vezi tu conteaza ce faci ca o brigada dar nu e mai bine sa ai propia ta identitate ..pm vaganditi si voi la un nume original care va reprezinta si veniti toti cu idei si e imposibil sa nu gasiti ceva dar e mai usor sa iei de la alti si treaba cu logoul mi se pare ceva josnic mai ceva ca la caini orcum eu zic sa va luati de mana cu nasty boys si celelalte brigazi cu nume furat si sa va uniti sa faceti o super brigada cu nume original .si nu uita am zis ca va respect pt sacrificiile care le faceti pt Steaua ZBy

albanezul23.04.2006 09:56

pai apas..era mai bine daca luam numele dintr-o parte si logoul din alta?de genul..brigate Dinamo,sau ultras unione rapid?de ce sa ne unim cu nasty boys?nici nu ii cunoashtem.:)..si nici nu ii judecam.dupa nume ce ar trebui sa zicem..mama sunt toti varza sau mai shtiu eu ce?nu frate..daca oamenii vor sa faca treaba..sa faca.iar toti care se leaga de numele tradizione o fac acum mai mult din invidie..parerea mea.pentru coregrafii si pentru cum aparem pe stadion suntem felicitati..si nu a mai zis nimeni nimic de numele brigazii..numai tu te trezeshti din cand in cand sa mai vbeshti asa aiurea.nush de ce.

Dubios23.04.2006 10:11

Si inseparabilii au un nume original...pacat ca membrii fak brigada de ras....la ora actuala fiind cea mai penibila brigada dupa parerea mea....si rusine pt cei din PN ca ii lasa sa intre in peluza.....chiar nu merita....parerea mea...

Radu1823.04.2006 10:25

Din partea mea numai cuvinte de lauda pt brigada Tradizione.Chiar daka aceasta brigada a copiat numele de la alta brigada(Roma-Italia) cred ka Tradizione alturi de Desant sunt cele mai bune brigazi din PN. Poate sa imi spuna si mie cineva ce skrie pe banerul de gard al brigazii Inseparabilii? FORZA Steaua.SPRE23!

apas23.04.2006 12:23

BAi albanezule treaba e clara ce sa mai spun nume copiat logo copiat..etc dar ce te faci cand te duci afara sa susti echipa uite ex daca are meci anul viitor in italia in Liga Campionilor si faceti deplasarea ce or sa zica aia din noi cand vad steagurile noastre de gard /???? ce or sa zica ..nu cred ca o sa va felicite pt munca voastra asa cum va felicita lumea aici in Romania ci cred ca o sa puneti in penibil suporetri Stelei baietas cum naiba incerci sa ma convingi pe mine ca e ceva bine ce faceti voi prin copierea numelui logoului MANDRIA SI IDENTITATEA voastra de grup unde sunt ???/ asa cum ti-am spus si in msg trecut cum grupurile pe care le-am enumerat sus au putut sa-si gaseasca un nume original?? Asa ca eu zic fara nici un fel de gluma sa va ganditi serios la alt nume la care va simbolizeaza etc ....Zby

nucu23.04.2006 13:02

tuh stii k la meciul cu englezii tradizione si desant au cantat tot meciul?.... stii k erau momente cand era liniste totala in peluza si tradizione(cateodata si cu desant-ul) cantau minute bune in sir singuri pana se apucau ceilalti sa cante? stii asta? nu te mai lua d ei... cu nume copiat.. cu logo copiat ei isi fac datoria de ultrasi... canta tot meciul, fac coregrafii, vin inainte cu ore bune la meciuri.. asa k lasa-ne cu copiatul tau.... cat iti obosesti mainile sa critici aici mai bine ai canta in peluza sau unde draq mergi tuh pe stadion(dak mergi...)

ex23.04.2006 13:18

Meciul cu Boro a fost primul la care nu am stat cu vechea brigada, asa ca m-am asezat exact deasupra baietilor de la Desant. Pot spune ca am fost dezgustat.

Nu s-a cantat absolut deloc(nu vb despre brigazi bineinteles)... nu stiu ce atmosfera au simtit englezii, ca io am vazut doar samantari si desculti care au venit la biletul cel mai ieftin. Oamenii din jurul meu nu stiau cantecele, mai mult mimau si inventau (insa la cantecele anti-ciori au explodat). Aceste lucruri sunt stiute deja, problema este ca nimeni nu a luat atitudine... am vazut cativa baieti lasand steagurile jos la cerinta samantarilor. Trebuie sa facem ceva urgent, un set de reguli pe o foaie care sa se distribuie la fiecare meci (suporterii sa vina imbracati in hanorac/blugi si sa detina un fular/steag obligatoriu, sa aplaude deasupra capului, nu jos, sa invete toate cantecele, sa cante TOT meciul, indiferent de scor/faza si sa stea permanent cu ochii la John sa vada ce trebuie sa cante). Acesti oameni trebuiesc educati si sa li se impuna niste reguli, pe cale pasnica sau nu. Decat "cei mai numerosi" si cu asa suporteri mai bine cateva mii si 100% stelisti...la concluzia asta am ajuns.

apas23.04.2006 13:38

Nucule mai baiete tu ai probleme ... nu intelegi ce vreau eu sa zic eu nu ia-m acuzat ca nu sustin echipa am zis ca au tot respctu pt cum s-au miscat pana acum dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci de ras si ceilalti suporteri ai Stelei..apropo daca ai fi citit cu atentie ultimu msg al meu ai fi vazut ce cum am pus problema orcum parerea mea e ca aceasta brigada este una de 1 sezon sau 2 maximu klar nu poti capata respect daca tu ai inceput o treaba printr-un furt ..si treaba ca ai lauda lumea pt ce au facut pana acuma ca vorbeste invidia sa fim seriosi ce au facut pana acuma cateva colegrafi de grup iar ultima de la meciul cu catelusi nu au fost in stare sa tina panza dreapta le fugeau tevile din mana ...bine ca incearca dar zimi cu ce au iesit ei in evidenta ...au capturat vreun steag advers important au gandit colegrafia peluzei sau ceva de genu asta asa ca nu mai va laudati singur pe net.Zby

albanezul23.04.2006 13:43

apas..zi-mi te rog mult din ce brigada eshti?doar atat vreau sa shtiu.nu te acuz de nimik..doar ca sunt curios din ce brigada eshti.

apas23.04.2006 13:48

Mda ce complexat esti albanezule..hahahaha

albanezul23.04.2006 13:51

pai lasa-ma pe mine..spune-mi in ce brigada eshti?

apas23.04.2006 14:43

Deja o dai in penibil ..dar tu esti in tradizione sau esti avocatu lor ?

Dj23.04.2006 15:46

aaah baietii din peluza..vesnic nemultumiti.si mereu asa va fi.nu poti face o singura galerie intr`o peluza de 10 000 de oameni.in Ghencea va fi altceva

sile2223.04.2006 16:53

Micul meu critic indian , lasa-ne frate cu critici dastea in spatele unui nick , ca nu ne intereseaza , si formularea asta a ta la fiecare acuza cu " domne apreciez ce au facut ei si sacrificiu lor pentru echipa " , asta este numai o formulare standard sa zica cei care citesc uite domne omu nu critica din invidie . Nu acceptam sfaturi de genu schimbati si voi numele si o sa fiti respectati , pt simplu fapt ca nu ne intereseaza respectul celor care judeca o brigada pt nume, avem destui care ne lauda si nu avem nevoie de sfaturi de la cei care daca vin la meci , vin pt a prezenta moda si tocmai aceste sfaturi vin de la cei care copiatul este un mod de viata, de la haine pana la cum sa mearga pe strada , daca vrei sa dai un sfat, da-l noua direct, nu aici, pt ca nu are cum sa se interpreteze decat INVIDIE . PS: Sarbatori fericite la toti stelisti ! (chiar si pt Apas ,ca nu sunt dusmanos )

Katau23.04.2006 17:28
Trebuie sa facem ceva urgent, un set de reguli pe o foaie care sa se distribuie la fiecare meci .

ar fi o idee sa fie foi cu cantece pentru fiecare om,la faza cu reguli : tu crezi k lu ala de la dalga ii pasa de regulile tale(sa aplaude cu mainile deasupra capuli,etc...),cred k o sa foloseasca foaia cu reguli k sa stearga scaunu de praf....si de unde bani pentru acesti fluturasi cu reguli si cantece?ne sponsorizezi tu?dabia ajung banii pentru coregrafii si tu acum vrei sa faci materiale pt educarea tzaranilor.

(suporterii sa vina imbracati in hanorac/blugi)

si dak vreau sa vin in pantaloni scurtzi si`n tricou e vre`o problema? :twisted:

Cristty_bossul23.04.2006 18:09

si daca vreau sa vin in pantaloni scurtzi si`n tricou e vre`o problema? :twisted:

pantalonu scurt sa fie din blug si tricoul sa aiba gluga :))) :lol: :twisted:

«11819202122126»