pai da ma..macar nu va deranjeaza pe voi !
pai da ma..macar nu va deranjeaza pe voi !
totusi ambele peluze striga, canta si afiseaza benere si steaguri...
decat sa-i dam afara mai bine ii educam! o data cu primirea cartonul ar trebui inmanate si un fluturas cu "metode de folosire" a cartonului, steagului si asa mai departe. asa se procedeaza in occident unde iti iei cartonul de la intrarea pe stadion o data cu programul meciului.(la noi nu se poate pt ca nu avem bilete pe locuri, sta fiecare unde-i vine).
hellooo...noi suntem in Romania nu in occident...e asurd ce zici tu...cetatenii nu au ce cauta in peluza si nici nu cred ca le place dar vin acolo doar pt ca este biletul mai ieftin atita tot...cu atit mai putin ii intereseaza coregrafia cintecele sa alte treburi care de altfel pe noi ne intereseaza...
pai ce sa le facem .. daka vin in peluza ca e mai ieftin..sa suporte si consecintele !
pai ce sa le facem .. daka vin in peluza ca e mai ieftin..sa suporte si consecintele !
te rog cva stiu ca vrei sa ai rang mare in 2 zile dar cand nu sti cva taci!!ce draq ai vreo 4 posturi la fiecare pagina de forum , nu e cumva ora ta de culcare?
:wink:
si apropo te numesti spre_23 cum te vei numi dupa acest campionat ca va fi invechit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si apropo te numesti spre_23 cum te vei numi dupa acest campionat ca va fi invechit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sper 3 ! :wink: 8) :twisted:
Au talent baieti de la PTM. Chiar stiu sa deseneze!
Smecheri rau baietii de la PTM...pacat ca iarasi sa infiintat o brigada (inca una) si nu au "aderat" la una deja consacrata! Sau poate chiar la Traditzione ca si asa am vazut ca se inteleg bine!(parerea mea , no offence) pupici!
INSURGENTII nu vine de la IRRIDUCIBILI.Insurgentii au aparut prima data in Frantza da acu vreo cateva sute de ani si nu aveau nici o treaba cu fotbalul.Termenul mai exista si acum.
Bafta :wink:
O sa se faca coregrafie..nu va mai stresati atat...Legat de bani, nu ea atat de usor...Decat sa apara discutii ca s-au strans 10 mil si s-a facut nu stiu ce, mai bine banii se strang doar de la brigazi..Daca am pune o urna in care lumea sa dea bani pt coregrafie va zic eu ca nu s-ar strange nici 2 mil...
stelistii adevarati ar pune bani, cam 200.000mii de persoana, sar strange suficienti..
Eu unul as da bani pt coregrafii. As da 500 mil de lei pt coregrafie.
si eu as da o suma de bani si mi-as rupe din timpul meu liber pt a ajuta la coregrafii si nu numai...
ne vedem in peluza! sa strigam pana ragusim! sunt suporteri care canta si unii care canta mai putin! asta nu inseamna ca cel care canta tot meciul e mai suporter! nu trebuie sa recurgem la violenta! eu sunt acela care canta 2 ore si apoi 2 zile nu pot sa vorbesc! dar asta e treaba mea aja simt eu sa ma manifest! sa nu dam suporterii afara pt ca ni se pare noua ca nu-si incurajeaza echipa deajuns! forza Steaua
ne vedem in peluza! sa strigam pana ragusim! sunt suporteri care canta si unii care canta mai putin! asta nu inseamna ca cel care canta tot meciul e mai suporter! nu trebuie sa recurgem la violenta! eu sunt acela care canta 2 ore si apoi 2 zile nu pot sa vorbesc! dar asta e treaba mea aja simt eu sa ma manifest! sa nu dam suporterii afara pt ca ni se pare noua ca nu-si incurajeaza echipa deajuns! forza Steaua
Asa e. Dar trebuie dati afara cei care injura echipa sau jucatori in parte daca gresesc o pasa...Si nu sunt putini acestia!
Buna,
Urmatorul link duce la cel mai mare site de pariuri on line din Romania.Are interfata in limba romana si poti depune si retrage bani de pe card bancar, primiti pana la 20 de euro bonus la inscriere incercati si o sa vedeti!
http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intr-o....5759&l=ro&b=672
topy... esti dezorientat ?
---
Coregrafia de azi a fost frumoasa. Scut si la obiect. FINALA in culorile UE. Si atmosfera a fost extraordinara..mai ales in in prima repriza, in a doua, emotiile si-au spsu cuvantul, stiu cum v-ati simtit. Atmosfera a fost laudata de comentatorii englezi de vreo 5-6 ori.. bravo celor care au cantat pentru Steaua!
Ce ziceti de prezenta steagului ULTRAS. Nu se laudau spurcatii ka l-au capturat? FORZA Steaua. SPRE 23.
dap...coregrafia a fost S U P E R B A .
no COMMENT ...imi pare rau k nam fost pe stadion...
Ce ziceti de prezenta steagului ULTRAS. Nu se laudau spurcatii ka l-au capturat? FORZA Steaua. SPRE 23.
bannerul a fost capturat... si rupt in bucati. Asta e altul... :roll:
Deci baietii din ULTRAS are back in the bizz?
Dap, se pare. ![]()
Poza cu coregrafia...

N-am vazut eu bine s-au a mai fost una.. in albastru - galben ?
dc are cineva poze cu coregrafia sa le puna acum...