ma bucura revenirea lor...sper ca si restul SUDULUi sa revina in curand!BAFTA BAIETI
ma bucura revenirea lor...sper ca si restul SUDULUi sa revina in curand!BAFTA BAIETI
COREGRAFIE EXTRAORDINARA!Galerie si atmosfera pe masura echipei!

![]()
Pot spune altceva in afara de:
SUPERB!
felicitari celor de la DESANT!
coregrafia a avut si un mesaj, totusi: "16.04.1986 & 20.04.2006: ACELASI VIS..." adica FINALA!:wink:
si a fost bazata pe o poza din '86, pe care o gasiti aici, in dreapta jos: http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=...auta=anderlecht
Superba coregrafia. atmosfera a fost exceptzionala. felicitari tuturor celor care au lucrat la aceasta coregrafie, felicitari celor au gandit ideea, aplauze pentru totzi suporterii stelisti care aseara au fost pe stadion. Felicitari celor care au avut initziativa de a face valuri. a fost superb. Mandra ca sunt stelista. Cea mai tare echipa, cea mai tare galerie, cei mai tari suporteri. Forza Steaua!
respect tuturor celor care au participat la realizarea coregrafiei...acum chiar a iesit ceva super frumos...
A fost o noapte de vis insa am ramas cu un gust amar fata de atmosfera din peluza deoarece la cantece am stat foarte slab , nu stiu ce sa intamplat cu boxele din care se dadea tonul la scandari in peluza , din cate am inteles UEFA a dat o restrictie in acest sens dar totusi se puteau folosi portavoci , liderii galeriei puteau improviza cu ceva.In fine eu zic ca se simte totusi lipsa lui Mustata.
Felicitari pentru coregrafie , a fost superba !
Felicitari grupului Ultras care au revenit in Forza si au facut-o cum nu se putea mai frumos !
Felicitari tuturor care au fost aseara pe stadion si au incurajat echipa pe tot parcursul meciului.
Rusine celor care nu au cantat si au scandat numai trivialitati.
Am convingerea ca nu ne vom opri aici iar anul 2006 va fi unul ros-albastru ... vom juca in supercupa europei cu Barcelona !!! 8)
Felicitari baietzilor care s-au ocupat de coregrafie. Felicitari si baietzilor de la Ultras. In schimb la capitoulul cantat am stat fff slab. FORZA Steaua.SPRE23.
Eu am stat la peluza 2 si nu mi s-a parut ca nu s-a cantat, eu zic ca a fost mai bine ca la celelalte meciuri din UEFA.
Poate cei care au zis ca nu s-a cantat au vazut meciul la TV si poate acolo nu s-a auzit datorita distantei dintre teren si tribune.
Eu am fost pe stadion dar mi-a s-a parut ka s-a canta mai prost fata de meciul ku Rapid. Orikum felicitari baietilor care s-au ocupat de coregrafie.Forza Steaua.SPRE23!
Felicitari baietzilor care s-au ocupat de coregrafie. Felicitari si baietzilor de la Ultras. In schimb la capitoulul cantat am stat fff slab. FORZA Steaua.SPRE23.
Nu ai auzit bine si hai sa-ti demonstrez...
"Poate cã stadionul Lia Manoliu a avut condiții de confort reduse, dar era plin de pasiune și cu un volum ridicat. Încã o datã, Armata Boro se confrunta cu un zid de gãlãgie și culoare teribil, format din fanii Stelei. Mulțimea a acționat ca unul pentru a-și încuraja eroii atunci când se aflau în atac și a huiduit și fluierat ca sã intimideze atunci când Boro se afla în posesia balonului", noteazã Evening Gazette, într-un articol semnat de Anthony Vickers.
Autorul menționeazã cã suporterii echipei Middlesbrough nu puteau fi auziți din cauza fanilor steliști. "Era cea mai mare gãlãgie pe care am auzit-o vreodatã și eu am copii", adaugã jurnalistul.
am citit si yo....nici mie nu prea`mi place stadionul Lia Manoliul dar nu e asa de nasol cum zic ei...k arata k din 1960( dak imi aduc bine aminte)...
cu stadion frumos sau nu..o sa ne calificam
Acum...Daca de jocul Stelei nu au avut cum sa se ia, de galerie nici atat pt ca au fost perfecti, de ce alceva puteau sa se ia decat de stadion...Astia trebuie sa comenteze un pic ca altfel nu se simt ei bine...Dar de fapt si de drept vorbeste invidia din ei...
nu uitati WWW.ULTRAS.RO
nu uitati de...ULTRAS.RO
probabil va aparea in scurt timp un alt comunicat :wink:
daka englezii vor sa se planga de ceve, sa se planga de bucata ai de gazon de langa Trib 2..... ca deasta aun pierdut.... ahhhh si de jucatorii Stelei, ca au fosti pre buni :lol: :lol:
Avem echipa avem valoare,galeria-i de milioane.Bravo baieiti super coregrafia,multa munca ati depus.Felicitari celor din Ultras ca s-au intors,sper sa revina si celelate brigazi din sud.[coSteaua.
inca o data ne-am aratat super clasa! de cantat s-a cantat bine poate foarte bine! uneori si tribunele sa faceau auzite! Felicitari tuturor(Grupuri organizate, simplii peluzisti, semintari, etc!)!!!
PS. sa speram ca revenirea in tribuna a celor de la ULT*RAS va fi de lunga durata si fara alte comunicate!(fara nici un misto!,sunt de parere ca SUD-ul poate ajuta imaginea ultras a Stelei...bine-nteles impreuna cu PN)! asa ca la mai multe!
Suporteri de finala de cupa europeana . Coregrafie nota 10 , felicitari tuturor celor care s-au implicat la realizarea ei . Acum asteptam ceva special pt meciul cu aviarii.
De fiecare data galeria Stelei a fost la inaltime,dar de data asta parca s-a intrecut pe sine.Tema coregrafiei a fost inspirata,iar coregrafia in sine perfecta.S-a scandat si s-a cantat mult,iar noi cei din afara ei,"simpli cetateni" dar fosti membri,am fost alaturi de ea,acompaniind-o pe tot timpul meciului.Ne-am bucurat si ne-am mandrit de ea.E de departe cea mai tare galerie din Romania si cred ca nici in Europa nu o intrec multe.
Inteleg foarte bine ca pentru ceea ce au realizat,au trebuit zeci de ore de munca si foarte multi bani.Pentru a face cinste Stelei si noua suporterilor ei.Le multumim si le suntem recunoscatori.
A fost o noapte de vis insa am ramas cu un gust amar fata de atmosfera din peluza deoarece la cantece am stat foarte slab , nu stiu ce sa intamplat cu boxele din care se dadea tonul la scandari in peluza , din cate am inteles UEFA a dat o restrictie in acest sens dar totusi se puteau folosi portavoci , liderii galeriei puteau improviza cu ceva.In fine eu zic ca se simte totusi lipsa lui Mustata.
Cred ca nu mai merg prea curand la peluza I...Mi-e rusine de "oamenii" care sunt acolo (vorbesc de tarani, parveniti, ratati).Sincer astia sunt majoritarii ce sa le faci.Stiu sa huiduie sa zbiere, dar habar n-au sa cante etc. Bine ca mai rasareau cativa si dadeam tonul la cantari.In fine, sper ca vom invata sa cantam si nu sa tipam!