Stau si citesc peforumul asta niste aberatii. Cu greu mai gasesc cativa care chiar au habar de ce scriu.Vad niste copii (si aici nu ma refer la varsta ci dupa modul in care se exprima), care il critica pe Bogdan, pe John sau pe Gica, si isi dau cu parerea despre ce si cum trebuie facut. La varsta voastra stiti ce trbuie voi sa faceti? sa cantati cat mai tare, sa incercati sa mergeti in deplasari, sa faceti steaguri si asa mai departe, nu sa ii judecati pe unii care vin din perioada de glorie a acestei galerii (95-99). Si eu, si Bogdan, cu toti baietii din Titan, si John si Gica, si multi altii cand eram la inceputuri prin peluza nu deschideam gura sa criticam liderii si veteranii ci incercam sa urmam exemplul lor, taceam si vroiam sa dovedim ca ne meritam locul in acea peluza. Asa s-a nascut marea Armata Ultra', apoi cea mai tare brigada din PN , Titan Boys. Pe vremea aia nu aveam internet. Cand aveam ceva de spus o spuneam pe strazi si primii care aflau erau gunoierii si javrele. repet, nu am nimic cu varsta voastra. si noi am fost pustani.Mentalitatea e problema care va omoara, pe voi, majoritatea (nu toti) din noua generatie. Internetu e baza acum pt asa zisii ultrasi, pareri si critici cat cuprinde, fapte si idei productive, f putine.Cluburile, hainele, femeile, etc sunt prioritati, fotbalul si peluza doar o distractie de weekend. Va plangeti ca va bate Bogdan. Poate ca sunt subiectiv, fiind un tovaras de al lui, unul din cei ce a pus umarul la formarea Titan Boys-ului, insa este frustrant sa fii unul dintre cei vechi, sa fi crescut in spiritul anilor 90 si sa trebuiasca sa rogi frumos niste pampalai sa cante, sau sa vezi niste noi brigazi formate din confuzie, care nici ele nu isi stiu rostul in peluza. Nu imi place sa ma iau aiurea de lume, mai ales de pustani, insa recunosc ca si eu daca eram acum in tara as fi facut acelasi lucru ca si Bogdan, pt ca doare rau sa vezi cum a ajuns PN si ce fel de specimene vin in asa zisa "galerie".
Invatati ce trebuie din trecut, nu e nici o rusine sa urmezi un exemplu al celor dinaintea ta. Lasati-o mai moale cu criticile pe internet si treceti la fapte, sa vedeti atunci ca veti avea satisfactii mult mai mari.
Dan- Titan Boys '96