FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«12324252627126»
redandblue03.05.2006 08:51

probabil ca acum este prea tirziu dar de la inceput peluza ar fi trebuit despartita in doua...intr-o parte cei care cu adevarat vor sa cinte pt Steaua si in cealalta parte cei care au venit in peluza doar pt ca era biletul mai ieftin...

eu nu inteleg de ce nu se duc la peluza I ca si asa este mai mereu goala...acolo pot vedea meciul linistit fara sa fie nevoiti sa se uite la steaguri...

Tibis03.05.2006 10:32

1.Poate unii dintre cei care au plecat inainte de meci s-au dus dupa colorati nu neaparat au plecat de suparare.

2. Orice bataie care iese pe stadion iese dintr-un motiv, sa-mi spuna si mie cineva ca si-a luat bataie aiurea?

3. Inainte, ca si acuma cine vroia sa vina in deplasare se interesa singur (cu ce tren se poate ajune, cu ce microbuz sau cu cine poate pleca) nui asa greu sa intrebi.

Katau03.05.2006 14:15
are mey radu mai mult de 15 ani :)... dar ce asta e o varsta limita? :lol:  :lol:  :lol:  acum sincer katau nu vreau sa ma cert cu tine.. dar din avatarul tau nu reiese ca ai 20-30 de ani cati oi avea  :lol:  :lol:  :lol:  sry ca m-am bagat ... forza Steaua

ok nu vrei sa te certzi da explica`mi ce ai vrut sa zici?ce are avataru meu?si mai nou din avatar iti dai seama de varsta oamenilor? :roll:

Radu1803.05.2006 14:28

Mey katau te-am rugat sa terminam odata pt totdeauna discutiile pe tema asta.Chiar nu vrei sa intelegi ka nimeni nu te baga in seama.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!

Sexystelista03.05.2006 14:34
Nu credeam ca o sa incep sa ma cert cu un stelist.Precizez cu mandrie:ca si mine...Insa fiecare are dreptul la o opinie.Asta e opinia mea.Nu esti obligat sa raspunzi, nu esti obligat sa citesti, faptul ca esti prezent pe acest forum nu te pbliga la nimic altceva decat sa fi un bun stelist.De ce sa nu fim realisti fratilor...Nu a fost nimic cum trebuia sa fie.Locul in care am stat eu in tribuna nu are nici o importanta.EU CEL PUTIN AM FOST PE STADION!!!!!!

si tin sa mai mentionez ceva:mie nu-mi pasa de ce se gaseste un copil sa spuna.Chiar daca sunt fata sunt mai stelista decat multi dintre cei care se dau drpet stelisti.

Cu respect pentru echipa care ma face mandra ca sunt romanca si pt cei care stiu ce inseamna sa fi stelist!

De unde stii tu cine a fost sau cine nu a fost pe stadion ?!? Si de unde ai impresia ca toti cei care posteaza aici sunt copii? Daca te-a deranjat faptul ca "nu s-a cantat", ai facut ceva pt a imbunatatii aceasta situatie? ... sincer, mi-e sila de toate aceste comentarii...

Eu nu am spus ca tu nu ai fi fost pe stadion...Dar ma rog, nu merita sa ma cert cu tine.Nu are rost.si inca o chestie...Eu nu am ragusit pt ca nu am cantat!Cam ce crezi tu ca as fi putut sa fac eu singura???Soprana nu sunt!

si acum ca m-ai suparat, o sa fiu si rea...Daca ti-e sila du-te si vomita ca poate-ti trece.Te rog ca pe viitor sa respecti parerea altora ca eu nu sunt obligata sa spun doar ce nu va supara.Iar pe tine nu te obliga nimeni sa raspunzi la comentariile mele sau ale altora.

Grinch03.05.2006 15:39

Zama sincer...e mult mai bine . Poate daca eram pe Ghencea era si mai bine . Se vede ca John se daruieste si mi-a placut mult si de Gica care a indemnat galeria sa cante tot meciul cu gunoierii . Pacat ca totul este stricat de....dar nu mai are rost sa vorbim .

g_funk2803.05.2006 15:40
Ce perere aveti cei care conduc galeria acum si dau tonul (John si Gica)? Vi se pare o schimbare in bine sau in rau ?

dupa parerea mea este o schimbare in bine ....dar se poate si mai bine :!:

alexis03.05.2006 15:51

clar,o schimbare mult in bine...bravo lor.

Grinch03.05.2006 15:57

Zama tu ce parere ai ? E bine ? Nu e bine ? Ce mai trebuie facut ?

Radu1803.05.2006 16:06

Dupa mine zik ka Gica si John sunt ku mult mai devotati pentru culorile ros-albastre decat Mustata.Dak am fi jukat pe Ghencea era si mai bn si daka ar fi lipsit din peluza acel personaj pe care yo nu pot sa ii pronunt numele.Cinste baietilor care conduc brigazile in afara de unul singur.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!

ultras_andrei_i03.05.2006 19:45

John se daruieste da, dar cred ca John si cu Bogdan ar fi un super tandem,fara suparare pt Gica.Adrenalina ,euforia lu Bogdan alaturi de daruirea lu John ar fi combonatia castigatoare.Oricum cand va iesi, Mustatza o sa aibe o pofta extraordinara pentru a canta,va fi o atmosfera super.Mustatza+Bogdan.LIBERTATE pt Mustatza.SPRE 23!

radooku_steaua03.05.2006 19:52

hmmm mie cel mai bun lider de galerie in momentul actual mi se pare Gica !! Mi se pare un om care impune respect si nu prin pumni si prin injuraturi cum face alt personaj important din peluza.... mi se pare omul care mai are puterea sa cante chiar si in momentele dificile... omul care ar fi in stare sa isi de-a si viata pentru Steaua... astazi la meci in repriza a doua tot el a fost cel care a inceput sa de-a tonul la scandari... cred ca lui ii pasa mai mult.. fara suparare.. si john mi se pare un om sufletist care se pune in slujba galerie si vrea sa iasa bine .... oricum mie mi s-ar parea mult mai bine daca ar sta Gica la microfon si mustata cu john in fata lui sa dirijeze galeria.. respect !! FORZA Steaua

Alex1403.05.2006 20:22
Ce perere aveti cei care conduc galeria acum si dau tonul (John si Gica)? Vi se pare o schimbare in bine sau in rau ?

E o schimbare in bine, da` azi nu mi-a placut de ei... mai ales in prima repriza tonul la cantat il dadeau niste cetateti care strigau ce le trecea prin cap in momentul ala... Brigazile cantau ceva, ei dadeau tonul la alt cantec si se luau toti cetatenii dupa ei...

lordandrey0004.05.2006 07:34

meciul cu Pandurii a fost cel mai ciudat meci la care am fost...Tribuna a II-a. Toata lumea jos, se auzea doar zgomotul pitoresc de seminte sparte. Bine se da intrarea libera, lumea disperata sa prinda loc:)) Incepe galeria sa cante zic si eu dupa ei. Surpriza lumea se uita de parca as fi rrapidist sau nu as fi suporter Steaua. In ce hal am ajuns. Sa iti fie rusine sa canti pe propriul Stadion, deoarece te faci de ras!!

George Stan04.05.2006 07:45

Nu-i chiar asa. La un moment dat, desi era cam minutul 70, si jocul nu-ti dadea cine stie ce sperante, tribuna doua a inceput sa cante, sa sustina echipa. Iar brigazile 'sudiste' care tot la t2 stau, au cantat f bine.

Daca vrei atitudine aiurea a publicului poti sa gasesti, dar la meciul asta chiar nu a fost vorba de asa ceva.

Andreiasu04.05.2006 07:55

Puneti mana si veniti acum la Bistrita...daca sunteti cat de cat implicati in peluza aia, pe cineva tot cunoasteti, vorbiti cu baietii din nord, cu cei din sud, si lipiti-va pe langa ei, trebuie sa mergem cat mai multi la meciul asta, e important, f important...asa ca nu va mai vaitati p-aici si actionati !!!

albanezul04.05.2006 07:58

au fost cam dubiosi cetatenii ashtia la meciu cu Pandurii..prea strigau **** Rapid si Dinamo eshti o mizerie.ce dreq?jucam cu Dinamo sau cu Rapid?NU!jucam cu Pandurii si echipa trebuia incurajata pt ca nu reusise inca sa inscrie.dar na..cetatenii..cetateni!...

lordandrey0004.05.2006 16:30
Nu-i chiar asa. La un moment dat, desi era cam minutul 70, si jocul nu-ti dadea cine stie ce sperante, tribuna doua a inceput sa cante, sa sustina echipa. Iar brigazile 'sudiste' care tot la t2 stau, au cantat f bine.  

Daca vrei atitudine aiurea a publicului poti sa gasesti, dar la meciul asta chiar nu a fost vorba de asa ceva.

Ti se pare normal sa te trezesti sa canti incepant cu minutul 70???Si in afara de Forza Steaua Forza Steaua ee si Lupta Steaua...nimic!Astept revenirea in Ghencea, desi Lia e mai aproape ca distanta.

redandblue04.05.2006 16:56

cu toate ca s-a cintat ceva la meciul asta a fost o harababura totala...in peluza fiecare cinta ce vrea si se intelegea la el de bine...

ne trebuie neaparat un sef de galerie COMPETENT...

apropo...nu prea i-am vazut pe cei 7 magnifici lideri ai galeriei la meciul cu Pandurii...

radooku_steaua04.05.2006 17:29

@red19 erau acolo liderii in primele randuri... dar nu prea s-au deranjat... doar Gica a fost singurul care a incercat sa ne dirijeze in final din partea unde stateau desantu :)

redandblue04.05.2006 17:38

nu ma refeream ca nu au fost la meci ci la faptul ca nnu si-au facut datoria intr-un moment asa greu pt echipa...

alinush8904.05.2006 17:51

Dintre toti cei 7.doar John,Gica si Bogdan mai dau pe la microfon,restu sunt cam tacutzi,Dorine tu dc nu vii al microfon? dupa arestarea lui mustatza doar Gica Bogdan si john au iesit in fatza, nu stiu dak vi se pare bine sau rau,insa eu cred ca john poate fi liderul,desigur dak toti vor agrea acest lucru, insa nu cred ca in momentul de fatza se pot face astfel de speculatii,oricum,personal imi place mai mult de cand mustatza ne-a "parasit"....etse strict pareea mea

ultras200404.05.2006 20:37

ba mai bine ati vorbi despre ce e de vizitat prin Bistrita.

Dan_Original_TB9604.05.2006 21:48

Stau si citesc peforumul asta niste aberatii. Cu greu mai gasesc cativa care chiar au habar de ce scriu.Vad niste copii (si aici nu ma refer la varsta ci dupa modul in care se exprima), care il critica pe Bogdan, pe John sau pe Gica, si isi dau cu parerea despre ce si cum trebuie facut. La varsta voastra stiti ce trbuie voi sa faceti? sa cantati cat mai tare, sa incercati sa mergeti in deplasari, sa faceti steaguri si asa mai departe, nu sa ii judecati pe unii care vin din perioada de glorie a acestei galerii (95-99). Si eu, si Bogdan, cu toti baietii din Titan, si John si Gica, si multi altii cand eram la inceputuri prin peluza nu deschideam gura sa criticam liderii si veteranii ci incercam sa urmam exemplul lor, taceam si vroiam sa dovedim ca ne meritam locul in acea peluza. Asa s-a nascut marea Armata Ultra', apoi cea mai tare brigada din PN , Titan Boys. Pe vremea aia nu aveam internet. Cand aveam ceva de spus o spuneam pe strazi si primii care aflau erau gunoierii si javrele. repet, nu am nimic cu varsta voastra. si noi am fost pustani.Mentalitatea e problema care va omoara, pe voi, majoritatea (nu toti) din noua generatie. Internetu e baza acum pt asa zisii ultrasi, pareri si critici cat cuprinde, fapte si idei productive, f putine.Cluburile, hainele, femeile, etc sunt prioritati, fotbalul si peluza doar o distractie de weekend. Va plangeti ca va bate Bogdan. Poate ca sunt subiectiv, fiind un tovaras de al lui, unul din cei ce a pus umarul la formarea Titan Boys-ului, insa este frustrant sa fii unul dintre cei vechi, sa fi crescut in spiritul anilor 90 si sa trebuiasca sa rogi frumos niste pampalai sa cante, sau sa vezi niste noi brigazi formate din confuzie, care nici ele nu isi stiu rostul in peluza. Nu imi place sa ma iau aiurea de lume, mai ales de pustani, insa recunosc ca si eu daca eram acum in tara as fi facut acelasi lucru ca si Bogdan, pt ca doare rau sa vezi cum a ajuns PN si ce fel de specimene vin in asa zisa "galerie".

Invatati ce trebuie din trecut, nu e nici o rusine sa urmezi un exemplu al celor dinaintea ta. Lasati-o mai moale cu criticile pe internet si treceti la fapte, sa vedeti atunci ca veti avea satisfactii mult mai mari.

Dan- Titan Boys '96

lordandrey0005.05.2006 08:00

@Dan_Original_TB96 Ai zis bine, dar problema e sa cante si tribunele, mai ales pe Lia Manoliu, unde acustica este mai slaba. Degeaba galeria isi face treaba daca restul dorm...

«12324252627126»