Sunt cateva lucruri ff. importante de care trebuie sa cont daca vrem sa visam la o peluza(NORD) ce vrea sa fie cea mai adevarata(cel putin eu asa imi doresc si nu numai eu) din Romania ca imagine si mai ales ca fond sonor:
1.in primul rand ,dar si cel mai important lucru este sa se faca rost de o statie de amplificare mult mai puternica decat cea actuala care este f. slaba si acest lucru trebuie facut cat mai repede posibil
-trebuie ca fiecare suporter care se afla in peluza sa-l auda pe cel care da tonul cantecelor si nu pe cel de langa el,asa se pot invata corect, mai bine si mai repede versurile cantecelor
-trebuie repetate tot mai des cele mai noi dar si cele mai frumoase cantece si mai rar(chiar uitate) cele de gen turcesc,oriental
2.trebuie indepartate acele persoane care fac numai rau imaginii unei peluze ,gen(lasa ba steagu' jos ca nu vad ,sau, stai ba jos ca a inceput meciu')cei cu fete dubioase(camatari,bisnitari),cei care in loc sa cante sa fie atent la ce cantec i se da tonu', el se indoapa cu seminte, etc.
3.la fiecare intrare in peluza treb. sa fie pusa o pancarda cu ce treb sa se faca de cand intrii intr-o peluza
Dintre toate cele trei puncte ,cel mai important si mai necesar este primul(o statie de amplificare mult mai puternica).
Din cei 6 lideri de grupuri din peluza ,cel mai activ(chiar singuru') pe acest site esti tu ,Bogdane,dar si cel mai in masura sa ti cont de cele ce am enumerat mai sus,binenteles nu esti obligat sa te lupti singur cu toata peluza ,dar,avand in vedere ca sunteti 6 lideri ar trebui sa colaborati cat mai mult impreuna,fara unitate in peluza in cel mai scurt timp peluza va fi un camp de lupta intre grupuri si liderii lor si de aceea o sa se indeparteze lumea cat de cat mai adevarata din peluza,deci Bogdane ar trebui sa te puna pe gandit aceste lucruri ........in rest nu mai bine.
O peluza este sinonima cu trei cuvinte care inseamna foarte mult pentruadevaratii ultrasi:
MENTALITATE_SOLIDARITATE_UNITATE