FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«13940414243126»
stelist_4_ever9005.11.2006 08:12

eu cred totusi ca ne trebuie o statie mai puternica. Eu la meciu cu standard am avut bilet la tribuna a II- a si pana ajungea cantecul la noi voi deja erati la jumate si daia nu se mai intelege bine. Daca am avea o statie puternica am incepe toti odata si ar fi altceva. Iar in legatura cu cantecele, eu de exemplu la meciu cu boro am avut bilet la peluza, stiam majoritatea cantecelor dar era unu mai nou acela cu Mergem prin toata tara si s-a cantat de multe ori dar eu tot nu am inteles cum e pana la urma si am inteles doar dupa ce am ajuns acasa. Era foarte greu sa inteleg ca la mine ajungea cantecu cand deja era la jumate iar cand se canta a doua oara nu mai canta multe lume si nu se mai auzea. Parerea mea ca trebuie o statie mai tare si la fiecare meci fiecare lider de la toate aceste grupuri sa se duca sa dea tonu la toata peluza, nu doar la grupurile lor.

habarnam8505.11.2006 09:18

Bai baieti ce sa o tot lungim...asa treuie facut (cum a zis Bogdan si gata).O sa ne i ceva timp reconstructia dar o sa merite.

godsaveultras05.11.2006 10:29
Criminalu'-iti zic eu cum se va face:abonamentele distribuite la Peluza Nord numai membrilor gruparilor si celor care sunt propusi de acestia.Vor ramane 2-300 de insi in peluza,restu vor tanji sa ajunga iar acolo si se vor conforma,vor invata cantecele,vor veni cu un steag,etc si sa vina la sedinte,sa fie aprobabti sa intre in peluza.Sa vezi atunci baietii cum trec la treaba:(

ar fi bine sa se gaseasca o solutie inca din pauza dintre tur si retur, din iarna asta! si treptat sa fie aplicata pentru campionatele viitoare!

zoint05.11.2006 12:09

bogdane ai dreptate trebuie facut ceva dar gandestete si la suporterii adevarati din provincie mai ales la cei din c-ta.eu stau in cta nu pot sa vin des la meciuri pentru ca na scoala sunt cls a 11 dar in cartier la mine toti sunt cu steaguri cu fulare si cu cantece invatate la zi pot sa zic (avem temele facute)dar vezi u printr noi exista frica aia vii in buc sa te duci la meci te intalnestii cu niste javre si te omoara.Asta mai e mentalitatea in provincie,am un prieten bun la meciu su standard se aruncau cu caramele in el si cu semine,pai cum sa mai vina baiatu ala vreodata la meci.

Scuze dak am suparat pe cineva eu nu prea vb pe forum citesc mult.

o iubesc pe mama dar mai mult pe Steaua

VaSsY05.11.2006 14:02
Promit ca la meciul cu Kiev sa fac 5000 de fluturasi cu toate cantecele..si sa-i impart..sa vedem atunci ce scuze o sa mai invocati. Probabil ca pana la inceputul meciului jumatate din fluturasi o sa fie folositi pt a sterge scaunele, a pune semintele..si vom scrie pe fluturas SI ce trebuie sa faca fiecare la coregrafii..mura-n gura. Altceva ?

Dupa ce o sa te recunosc in peluza? Omul cu Fluturasele? :))))

degeaba fluturase ca vb ta..ce se face cu fluturasele..cornete de seminte si etc..:)) nu da banii aiurea pe foi si tush !!!

FANATIK RED-BLUE05.11.2006 14:13

Hmmm, ar fi o solutie ce a spus Bogdan, da' sa nu exageram totusi....oare am facut bine ca n-am aruncat abonamentele de pe ultimele 3 sezoane ? :D

boby_m05.11.2006 14:16

Sunt cateva lucruri ff. importante de care trebuie sa cont daca vrem sa visam la o peluza(NORD) ce vrea sa fie cea mai adevarata(cel putin eu asa imi doresc si nu numai eu) din Romania ca imagine si mai ales ca fond sonor:

1.in primul rand ,dar si cel mai important lucru este sa se faca rost de o statie de amplificare mult mai puternica decat cea actuala care este f. slaba si acest lucru trebuie facut cat mai repede posibil

-trebuie ca fiecare suporter care se afla in peluza sa-l auda pe cel care da tonul cantecelor si nu pe cel de langa el,asa se pot invata corect, mai bine si mai repede versurile cantecelor

-trebuie repetate tot mai des cele mai noi dar si cele mai frumoase cantece si mai rar(chiar uitate) cele de gen turcesc,oriental

2.trebuie indepartate acele persoane care fac numai rau imaginii unei peluze ,gen(lasa ba steagu' jos ca nu vad ,sau, stai ba jos ca a inceput meciu')cei cu fete dubioase(camatari,bisnitari),cei care in loc sa cante sa fie atent la ce cantec i se da tonu', el se indoapa cu seminte, etc.

3.la fiecare intrare in peluza treb. sa fie pusa o pancarda cu ce treb sa se faca de cand intrii intr-o peluza

Dintre toate cele trei puncte ,cel mai important si mai necesar este primul(o statie de amplificare mult mai puternica).

Din cei 6 lideri de grupuri din peluza ,cel mai activ(chiar singuru') pe acest site esti tu ,Bogdane,dar si cel mai in masura sa ti cont de cele ce am enumerat mai sus,binenteles nu esti obligat sa te lupti singur cu toata peluza ,dar,avand in vedere ca sunteti 6 lideri ar trebui sa colaborati cat mai mult impreuna,fara unitate in peluza in cel mai scurt timp peluza va fi un camp de lupta intre grupuri si liderii lor si de aceea o sa se indeparteze lumea cat de cat mai adevarata din peluza,deci Bogdane ar trebui sa te puna pe gandit aceste lucruri ........in rest nu mai bine.

O peluza este sinonima cu trei cuvinte care inseamna foarte mult pentruadevaratii ultrasi:

MENTALITATE_SOLIDARITATE_UNITATE

cisco05.11.2006 15:15

2.trebuie indepartate acele persoane care fac numai rau imaginii unei peluze ,gen(lasa ba steagu' jos ca nu vad ,sau, stai ba jos ca a inceput meciu')..

O problema dasta am avut eu meciul trecut cand am ridicat o japoneza ..si dupa cateva secunde se auzea injuraturi din spate..(lasa ba in p..a mea aia jos..) si au inceput sa se arunce cu diverse inspre mine:( .. respect baietilor din Peluza Sud.. ei stau cu japonezele minute in sir ridicate ..si nu cred ca a avut unu tupeu sa zica ceva :roll:

puyol05.11.2006 15:49

la meciul de pe bernabeu am avvut in spate 2 bosorogi care faceu urat ca stateam in fata lor.le-am zis ca eu cant, la care ei : pai nu poti sa canti de pe scaun? m-am conformat si a trebuit sa cobor mai jos si sa stau inghesuit :(

Andreiasu06.11.2006 08:28
bogdane ai dreptate trebuie facut ceva dar gandestete si la suporterii adevarati din provincie mai ales la cei din c-ta.eu stau in cta nu pot sa vin des la meciuri pentru ca na scoala sunt cls a 11 dar in cartier la mine toti sunt cu steaguri cu fulare si cu cantece invatate la zi pot sa zic (avem temele facute)dar vezi u printr noi exista frica aia vii in buc sa te duci la meci te intalnestii cu niste javre si te omoara.Asta mai e mentalitatea in provincie,am un prieten bun la meciu su standard se aruncau cu caramele in el si cu semine,pai cum sa mai vina baiatu ala vreodata la meci.

Scuze daca am suparat pe cineva eu nu prea vb pe forum citesc mult.

o iubesc pe mama dar mai mult pe Steaua

Bai !!! Deci daca mai arunca cineva vreodata cu caramele in tine eu te sfatuiesc sa te duci de urgenta la cea mai apropiata sectie de politie si sa faci o plangere !!! Incredibil cat barbarism in Romania secolului 21...

crafft06.11.2006 09:46

chiar de caterica ta era nevoie aici,daca esti moderator tre` sa iei la mishto lumea,mai bine vino cu o idee inteligenta,ceva constructiv sau hai sa ne luam la caterica si vezi ce iese la meciuri gen-Real Madrid,numai bine

Andreiasu06.11.2006 10:16

Cum sa mai raspunzi, daca nu prin caterinca, in momentul in care vezi ca aici posteaza ori copii care tocmai au descoperit internetul, ori fel de fel de baieti care se dau mari cunoscatori, dar care nu stiu decat sa critice. Toti sunteti nemultumiti dar nu faceti nimic pentru a schimba situatia actuala. V-am mai intrebat de 1000 de ori: de ce asteptati totul de la noi? de ce va trebuie pus un steag pe tava in brate? singuri nu stiti sa-l faceti? de ce nu invatati cantecele noi? o sa va fie scrise pe foi ca la handicapati, dar atunci o sa urlati ca nu stiti linia melodica. O sa va dam fiecaruia cate un reportofon, sa auziti si linia, dar atunci nu o sa fiti in stare sa-l cantati rar si clar cum ar trebui. De ce nu veniti in deplasari? De ce sunt aceeasi si aceeasi baieti in deplasari? De ce doar brigazile? si dupa toate intrebarile care vi le-am pus, la care sunt sigur ca nu puteti raspunde...mai vine si ultima...cum sa va tratam din moment ce nu sunteti in stare de nimic ?!? Pur si simplu ne-am saturat de lamentarile voastre !

P.S. Bine v-a zis Bogdan...daca va place atat de mult la Sud si ne tot ziceti de ei, de ce nu va mutati acolo? sau de ec nu puneti mana sa va faceti si voi steaguri sa fie si in Nord asa? Pentru ca pur si simplu nu sunteti in stare.

gone06.11.2006 10:47

de ce asteptati totul de la noi?

- nu se asteapta totul de la voi, doar sa dati tonul.

de ce va trebuie pus un steag pe tava in brate? singuri nu stiti sa-l faceti?

- nu asteapta nimeni un steag pe tava dar nu toti vor/sau pot sa isi faca steaguri

de ce nu invatati cantecele noi?

-daca nu se canta, cum vrei sa il invete? De ce trebuie trecut la "lupta Steaua" doar pt niste idioti nu vor sa cante altceva.

zoint06.11.2006 12:41

Auzi mai andreiasu nu ziceam nik de mine dar asa sa intamplat in nici un caz in mine ca ma duceam si il plesnean pe ala il dadeam cu capatana de scari.Dar eu spuneam de alti baieti care le e frica nu neaparat de mine dar u dak asa ai inteles eu vin,pentru Steaua fac orice.Si mi se pare corect ce a spus Bogdan sa lase sa intre boar brigazile daca cu toti tarani care vin si mananca seminte si auzi lasa steagu jos.Dar la ce spun ceilanti nu sa ne mutam la sud dar asa ar trebui sa arate PN ca cea a baietilor de la sud

rebely06.11.2006 14:52

CUM SE POATE CA LA MECIUL CU FC Brasov NISTE ASA ZIS microbisti DIN PEUZA NORD CARE ERAU IN SPATELE MEU SA INJURE PE CEI DE LA ULTRAS crezand ca sunt din galeria BRASOVULUI.IAR DESPRE CEI CARE CONDUC GALERIA AM UN SINGUR RASPUNS.......HAOSUL DOMNESTE IN NORD....nu mai ce era acum 3-4 ani SCZ. :!: :!:

puyol06.11.2006 17:14

eu as face ca meciul Romania-cehia de la constanta. la peluza, cine nu canta , OUT!!

bogdan_p06.11.2006 22:15

Avem o statie foarte puternica, insa observatorul UEFA sau LPF nu ne permite sa o dam tare,nu putem afce nimik.In kliga UEFA ne-a oprit statia.

greco07.11.2006 07:38

Te cred ca in Liga nu s-a putut, dar in campionat se aude mult mai slab decat cele ale javrelor si tiganilor... pe ei nu-i opreste ?

In alta ordine de idei, eu sper sa-ti poti pune in aplicare planul cu refacerea peluzei, insa banuiesc ca sunt sanse mari sa ramana doar o idee...

bogdan_p07.11.2006 07:50

Singurul lucru de care am nevoie,este o aprobare de a ridica un tarc pe 2 sau 3 sectoare in Peluza Nord,nu stiu daca depinde de club sau de Armata,care este proprietara stadionului.In rest,lume bineintentionata este.

In campionat nu e asa mare nevoie sa dai statia aia tare pt ca e putina lume si se aude f clar.

greco07.11.2006 09:26

S-ar putea sa ai dreptate, eu stau in cealalta peluza asa ca in general nu prea aud statia, dar daca se aude clar in Peluza Nord e bine... Multi dintre noi trag concluzii pe baza meciurilor cainilor sau tiganilor vazute la televizor, unde se aude clar si tare statia pe tot parcursul transmisiei, si din nou s-ar putea sa ne inselam pentru ca eu cel putin n-am vazut de multa vreme un meci de acasa al Stelei la televizor. :-)

Discuta cu MM si pune acel plan in aplicare pentru ca lumea s-a invatat sa vina la meci fara steag, fara fular, sa sparga seminte si sa-i critice pe altii care fac ceva. Chiar daca PN ar avea initial un numar mai mic de membri, cel putin ceilalti s-ar simti motivati sa faca si ei ceva cu adevarat... nu sa vina la meci cu mana in cur.

cannavaro07.11.2006 09:38
sunt de acord hai sa facem asta de sezonul viitor nu mai suport meciurile cu real si Lyon au fost cele mai slabe pe plan de cantat de 7 ani de cand vin in peluza....doamne sper sa reusim sa ii indepartam pe toti terminatii din peluza abia astept ziua aceea.

la meciurile importante nu ai cum sa ii elimini pe acesti cetateni din peluza pentru ca pana la urma clubul scoate bani si din vanzarea biletelor si nu isi permite ca in peluza sa fie 2-300 de baieti care canta in loc de 3000 care platesc biletele.

Oamenii treebuie convinsi ca in peluza se vine pentru incurajarea echipei si nu pentru mancatul semintelor sa pentru ca biletul e mai ieftin aici.

La piatra Neamt,ca sa putem baga suporterii stelisti in stadion, a trebuit sa semnam 2 lideri,ca raspundem pt fiecare scaun in parte.I-am rugat pe toti de n ori, degeaba, tot calare pe ele.E,cand voi dati dovada de atata nesimtire,ce tragere sa mai am sa incerc sa va educ,pe voi sau altii?Sau sa fac ceva pt voi...:(

La cantece gen "Ale ale ale Steaua ale ...ale ale ale Steaua ale ....Ooooooo" saritul se impune.

ngr08.11.2006 02:20

Sunt multi care vor sa stea in peluza, dar din pacate nu toti fac cea ce trebuie, ca sa merite sa stea acolo. Trebuie sa fi mandru atunci cand se da tonul la un cantec si tu poti sa-l continui ca-l sti, sau daca nu-l sti trebuie sa fi atent sa-l inveti si sa te bucuri cand iti dai seama ca l-ai invatat si poti sa-l canti impreuna cu ceilalti.

bogdan_p08.11.2006 08:12

GReco,la Dinamo si rapid contribuie si tribunele goale care dau alta acustica,acel ecou.

Cannavaro,nu a zis nimeni sa nu sari, nu se rup de la saritul normal, se rup de la dat cu picioarele in ele in mod special,cu putere.

gone08.11.2006 08:59

Apropo de scaune, la un meci pe Lia Manoliu (cu peluza mai mult goala) niste copii de 10 ani incepusera sa rupa scaunele. Cand le-am atras atentia sa nu le mai rupa au fugit in alt colt de peluza si au inceput sa le rupa pe alea. Poate ca nu ar mai trebui lasati copii sub 16 ani in peluza. Doar o idee care se poate aplica usor cu ajutorul clubului.

JKO08.11.2006 22:07

trebuia sa-i dai pe mana jandarmeriei:))))

huliganismul trebuie starpit

«13940414243126»