FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«14445464748126»
Andreiasu17.11.2006 12:31

Are...are :wink:

ZZ TOP17.11.2006 15:44

Deviati de la subiect.Va dati voi rotunzi aici..ult_ras si andreiasu...

titanforever17.11.2006 19:57
Deviati de la subiect.Va dati voi rotunzi aici..ult_ras si andreiasu...

sti ce nu inteleg??vin de 12 ani la meciuri si pe moderatori nu ii stiu.de unde si pana unde dati voi sfaturi cum sa se intre in grupuri?trageti concluzii sau....??????

no ofense

no_problem17.11.2006 20:49

ii cunosti ma stai linitit.

pe ala batran sigur, pe celalalt nu stiu :D

SteauaToronto18.11.2006 01:36

Credeti-ma, Andreiasu asta e stelist adevarat! Are drepturi sa dea sfaturi atat timp cat este in peluza si se implica pentru echipa.

SteauaToronto18.11.2006 12:14

Adica?

SteauaToronto18.11.2006 12:58

Ok, nu am stiut ca se ascunde si numele :D

cristian01418.11.2006 15:40

Nu inteleg de ce la meciurile din deplasare baietii din galerie, si mai exact cei de la Stil Ostil afiseaza banner-ul : "Incurajati-va echipele locale, vrem sa ne simtim ca-n deplasare."

Oare care e scopul acestui mesaj ? De ce ne sfatuiti pe noi provincialii sa tinem cu echipele oraselor unde locuim ?!

Asta e un fel de propaganda anti-Steaua ? Sau pur si simplu un banner scris de o persoana cu gandirea blonda ?

Altii se plang ca sunt huiduiti, fluierati pe unde merg si voi doriti acelasi lucru ?

Fiti mandri ca sunt sute de mii de romani din provincie stelisti pana in maduva oaselor si nu ma refer la 'semintari' sau la cei care tin cu Steaua ca e la moda.

Renunati la mesajul asta prostesc pentru ca Steaua A NASCUT, NASTE, si VA NASTE PASIUNI indiferent de punctul cardinal in care te afli.

albanezul18.11.2006 20:50

ai vbit ca sa nu adormi.tine dreq cu Pandurii ca joaca bine oamenii si e de ajuns.lasa-ne pe noi sa tinem cu Steaua ca noi ne sacrificam pt culori,nu tu sau alti provinciali.obisnuiti-va dreq cu ideea ca nu sunteti din buc si nu aveti cum sa veniti la meciuri.

cristian01418.11.2006 21:00

Orice comentariu e de prisos...

PS : Banner-ul afisat de Stil Ostil era anul trecut afisat in deplasari de cei de la Poli Timisoara. Ce peluza minunata..

crafft18.11.2006 21:21

pentru ca provincialii cumpara biletele noastre din meciurile importante,vin in peluza fara sa cunoasca cantecele,nu stiu sa se sincronizeze cu galeria,nu au mentalitate,isi dau foc la steaguri cand Steaua pierde

dorim o epurare a peluzei,trebuie sa meriti sa stai aici,asadar nu noi nu va dorim-voi nu doriti sa stati aici ,prin comportamentul vostru

cristian01418.11.2006 21:51

Si ce sa fac sa merit sa stau in peluza ? Sa dau testari, examene, teze, doctorate ?! Sa omor 3 rapidisti si 5 dinamovisti sa dau dovada ca sunt stelist 100% ? Iar chestia referitoare la biletele din meciurile importante : primul venit, primul servit.

Sau ai pretentia ca daca esti bucurestean si ai mai fost in peluza trebuie sa ai intaietate ?

Daca pe noi nu ne suportati, atunci de ce nu exista o peluza unita si o atmosfera frumoasa meci de meci ?

De ce bate vantul pe stadioane cand joaca Steaua cu Vasluiu, Iasiu, Pandurii etc.

Sa nu-mi spui ca la fiecare meci al Stelei provincialii vin in peluza si strica totul. In ultima perioada n-a mai fost atmosfera pe care o stiam la Steaua, si nu s-a intamplat asta din cauza noastra.

Cristiano_Ronaldo_718.11.2006 22:03
lasa-ne pe noi sa tinem cu Steaua ca noi ne sacrificam pentru culori,nu tu sau alti provinciali.obisnuiti-va dreq cu ideea ca nu sunteti din buc si nu aveti cum sa veniti la meciuri.

Daca esti bucurestean, crezi ca esti mai stelist decat "provincialii"? In afara Bucurestiului sunt stelisti adevarati, poate unii mult mai fanatici decat cei care merg la fiecare meci.

Dragostea pentru Steaua nu tine cont de orasul in care stai, de cat de des mergi in Ghencea.

M@rmota18.11.2006 22:04

@cristian014

Eu cred ca iei prea personal ceea ce s-a scris, probabil or fi cativa ok..dar majoritatea lasa de dorit..si cine vorbea de suportat cand azi la meci injura cineva pe bucuresteni..plus ca abia din a 5-a cantare reuseau sa intre in ritm si nici atunci toti!

rev0lta18.11.2006 22:16

bai omule treaba e simpla..atata timp cat ai echipa in orasul tau indiferent de divizia in care joaca,mai ales ca Pandurii e si in a, e un motiv destul de solid de a tine cu echipa respectiva..daca esti atat de stelist precum susti si echipa ta locala nu-ti aduce satisfactiile dorite atunci tine cu Steaua.vreau sa cred ca Pandurii-Steaua nu e singurul meci la care mergi pe an ca atunci postul meu nici nu-si mai are rostul...legat de a bate nu stiu ce caini sau altceva ca sa dovedesti ca esti stelist..e jenant..poti iesi in evidenta prin multe alte metode..cat despre bilete e normal sa aiba intaietate suporterii care isi insotesc echipa mereu la sute de kilometrii decat un individ care pretinde ca e stelist si merge la un meci pe an sa vada Steaua..pt aia exista tribuna.sper ca te-am lamurit in mare.

DulapCuCap18.11.2006 22:17

ideea era ca ar fi frumos ca toate deplasarile sa fie ca la Craiova,Timisoara sau ploiesti...intelegeti ce vreti din asta.

ManiaCU19.11.2006 00:47

Eu unul am inteles ca ultrasii vor sa fie primiti cu ostilitate in deplasari , vor sa fie cateva incidente ... asta e modul lor de viata pe care il inteleg si il respect ! Insa mi se pare total aberant sa condamni suporterii din provincie care sunt stelisti adevarati , care respira Steaua si ar face orice sa fie alaturi de echipa.Sunt putini insa nu merita un asemenea tratament.Sunt foarte multi tzarani care tin cu Steaua doar pt ca e la moda si asteapta o mare victorie sa iasa in strada si sa faca caterinca...va spun sigur ca astia nu calca in peluza nici daca-i platesti.Nu poate nimeni sa te oblige sa iubesti pe cineva sau sa sustii pe cineva ... mi se pare o mare aberatie comentariul lu` albanezul "obisnuiti-va dreq cu ideea ca nu sunteti din buc si nu aveti cum sa veniti la meciuri." Eu unul vin la meciuri atunci cand am posibilitatea si de fiecare data cand vin imi fac treaba , vin in peluza si cant tot meciul fara intrerupere ... nu pt ca asa trebuie , nu pt ca asa am citit pe forum , nu pt ca asa spune albanezul sau Bogdan sau vreun alt ultras cu multi ani de peluza... pentru ca asa imi spune inima , din dragoste pentru culorile ros-albastre.Vreti sa fim uniti , sa avansam , sa redevenim ce am fost odata insa vad ca "provincialii" sunt persecutati.Nu sunt eu de vina ca nu m-am nascut in Bucuresti,mi-as fi dorit din toata inima sa pot fi prezent la toate meciurile Stelei de acasa si nu numai...Faza cu provincialii care "cumpara biletele noastre din meciurile importante" este chiar amuzanta , daca esti mare suporter mi s-ar parea normal sa ai abonament sau sa fii primul la casa de bilete cand se pun in vanzare...eu unul am abonament chiar daca sunt din provincie si sunt constient ca nu pot ajunge la toate meciurile.Sper sa nu fi suparat pe nimeni prin comentariul meu chiar daca m-am bagat intr-un domeniu in care nu-s "avizat".Hai cu bafta !

officina9919.11.2006 02:18
Nu inteleg de ce la meciurile din deplasare baietii din galerie, si mai exact cei de la Stil Ostil afiseaza banner-ul : "Incurajati-va echipele locale, vrem sa ne simtim ca-n deplasare."

Oare care e scopul acestui mesaj ? De ce ne sfatuiti pe noi provincialii sa tinem cu echipele oraselor unde locuim ?!

Asta e un fel de propaganda anti-Steaua ? Sau pur si simplu un banner scris de o persoana cu gandirea blonda ?  

Altii se plang ca sunt huiduiti, fluierati pe unde merg si voi doriti acelasi lucru ?  

Fiti mandri ca sunt sute de mii de romani din provincie stelisti pana in maduva oaselor si nu ma refer la 'semintari' sau la cei care tin cu Steaua ca e la moda.

Renunati la mesajul asta prostesc pentru ca Steaua A NASCUT, NASTE, si VA NASTE PASIUNI indiferent de punctul cardinal in care te afli.

Bah...NIMIC nu ati inteles

titanforever19.11.2006 06:36
Si ce sa fac sa merit sa stau in peluza ? Sa dau testari, examene, teze, doctorate ?! Sa omor 3 rapidisti si 5 dinamovisti sa dau dovada ca sunt stelist 100% ? Iar chestia referitoare la biletele din meciurile importante : primul venit, primul servit.  

Sau ai pretentia ca daca esti bucurestean si ai mai fost in peluza trebuie sa ai intaietate ?  

Daca pe noi nu ne suportati, atunci de ce nu exista o peluza unita si o atmosfera frumoasa meci de meci ?  

De ce bate vantul pe stadioane cand joaca Steaua cu Vasluiu, Iasiu, Pandurii etc.  

Sa nu-mi spui ca la fiecare meci al Stelei provincialii vin in peluza si strica totul. In ultima perioada n-a mai fost atmosfera pe care o stiam la Steaua, si nu s-a intamplat asta din cauza noastra.

te inseli amarnic amice,Steaua nu joaca cu stadioanele goale,la meciul de cupa cu alba iulia de exemplu au fost 20.000 de oameni si peluza a fost la inaltime,iar daca crezi ca atmosfera frumoasa dintr-un meci international de LC vi se datoreaza,iar te inseli pentru ca voi o stricati,voi sunteti cei care strigati doar daca are Steaua vreo faza,voi sunteti cei care la 2-0 pentru adversari nu mai cantati,voi sunteti cei care huiduiti echipa la greu in loc sa o sustineti.bagati-va dracu mintile in cap si hotarati-va daca vreti sa incurajati echipa tot meciul sau stati dracu acasa.

la tg Jiu de exemplu,erau niste terminati de suporteri locali,imbracati in ros-albastru care pur si simplu chiuiau ca la nunta.bai imbecililor,oricate orgasme ati avea cand joaca Steaua,cantati,invatati cantece,nu chiuiti,mai aveati putin si dadeati si dedicatii la statia de amplificare daca se putea.

acum intelegeti de ce???

titanforever19.11.2006 06:38
Adica?

Vezi ca ai dat un nume....sterge-l

uau,de ce un moderator isi ascunde numele pe site???

fara bascalie,chiar as vrea sa stiu si eu daca se poate :)

IPR19.11.2006 07:53

Bai frate intr-un fel ii inteleg pe albanezul si pe altii, dar totusi sa nu uitam k sunt foarte multi baieti de la SuD care sunt din provincie si sunt ultrasi adevarati: Ult*ras Brosov,Sibiu si Aiud iar in afara lor mai sunt destui care sunt studenti in Bucuresti si isi cheltuie toti banutii pentru a fi alaturi de Steaua in toate momentele...deci nu mai generalizati k sunt la fel de multi tarani si in Bucuresti la fel k si in pronvincie...

bogdan_p19.11.2006 08:50

Se face o confuzie,nu se refera la tarani ca provinciali,ci la cei fara o cultura,educatie,mentalitate.Hoho,e plin bucurestiul de asemenea exemplare,e plin si siteul,si peluzele noastre,etc:(

moxy19.11.2006 09:32
ideea era ca ar fi frumos ca toate deplasarile sa fie ca la Craiova,Timisoara sau ploiesti...intelegeti ce vreti din asta.

Vaslui,Cluj... :x

noname_fu19.11.2006 12:27

Vaslui,Cluj...  :x

Urziceni :(

cristian01419.11.2006 14:32

te inseli amarnic amice,Steaua nu joaca cu stadioanele goale,la meciul de cupa cu alba iulia de exemplu au fost 20.000 de oameni si peluza a fost la inaltime,iar daca crezi ca atmosfera frumoasa dintr-un meci international de LC vi se datoreaza,iar te inseli pentru ca voi o stricati,voi sunteti cei care strigati doar daca are Steaua vreo faza,voi sunteti cei care la 2-0 pentru adversari nu mai cantati,voi sunteti cei care huiduiti echipa la greu in loc sa o sustineti.bagati-va dracu mintile in cap si hotarati-va daca vreti sa incurajati echipa tot meciul sau stati dracu acasa.

la tg Jiu de exemplu,erau niste terminati de suporteri locali,imbracati in ros-albastru care pur si simplu chiuiau ca la nunta.bai imbecililor,oricate orgasme ati avea cand joaca Steaua,cantati,invatati cantece,nu chiuiti,mai aveati putin si dadeati si dedicatii la statia de amplificare daca se putea.

acum intelegeti de ce???

Stadioane aproape goale, si gandeste-te la meciurile cu Iasiul de anul trecut (jucat in ploaie, cand au fost maxim 1000 de oameni), sau la majoritatea meciurilor de pe Lia Manoliu.

N-am spus ca noi provinicalii venim la meciuri si insufletim atmosfera sau o stricam.

Pana acum m-am abinut sa fac referiri la galerie, la suporteri sau la atmosfera de la meciurile echipei de acasa, si doar citeam cum multi bucuresteni care merg in peluza sunt nemultumiti de ce se intampla acolo, si nu cred ca provincialii sunt de vina pt asta. Au mai fost o multime de discutii de genu : 'ala nu canta, ala mananca seminte, ala sta jos, ala nu stie versurile etc.' si va refereati la bcuresteni, nu la oamenii din provincie.

Daca atmosfera ar fi impecabila meci de meci, si doar la meciurile importante ar fi stricata (pt ca dupa cum spuneti voi, aici vin provicialii in nr mare) v-as da dreptate. Dar nu e asa !

«14445464748126»