Respectam mult baietii care se ocupau de coregrafii la nord,acum,ii venerez.As fi pariat orice ca nu va iesi aceasta coregrafie,din placute,cand am vazut cat de dificla este.Baieti,sunteti tari,de la creier,la coregraf,pictori pana la baietii care au carat placute si le-au impartit.Baietii au facut coregrafia din banii lor,au muncit f mult la ea,au reusit sa pacaleasca jandarmeria si au facut mandrii sute de mii de stelisti.Acum ii laudati si maine poimaine tipati pe aici ca de ce nu a iesit o litera si ii ironizati,ca era mai bine cu jean, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum.Cand vreodata ati vazut asa ceva pe vremea lu jean sau a altora.Din partea mea, aveti tot sprijinul si increderea mai departe.Mai mult decat atat, nici nu v-ati laudat pe aici noi am facut-o, noi am dres-o,nu ati semnat-o.Cred ca va iesi o super colaborare intre TRIADA SI DESANT din acre peluza va avea mult de castigat.Tineti-o tot asa!
Iar pt cel care voia sa stie ce s-a intamplat cu suporterii de la Kiev:nu vrei sa ne lasam si cnpurile?Sa incepem cu:Subsemnatul xxx xxxxxxx,.......declar ca in ziua de xxx la ora de xxx l-am lovit cu un par pe cetateanul xxx?
))Recunosc si regret fapta,...si jos semnatura?
)