FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1116117118119120126»
Katau18.09.2007 06:21
200709bl5.jpg

asta e una din cele 2 "minuni" pe a2a nu o gasesc...e o piesa rara..

Foarte tare desenu lor,mie imi place ca la ei toate personajele inevitabil sunt negre ;)),si in stanga "coregrafiei"e un mesaj ce pare destinat lui Hagi??stie cineva ce scrie? Frate capitan planet,nu`i de ei ca la astia puterea apei dauneaza ;)),si ei oricum au 5 deci ar mai fii puterea gunoiului,puterea marelui stapan Gutza...e ceva special ;))

Razvypitesti18.09.2007 07:12
Foarte tare desenu lor,mie imi place ca la ei toate personajele inevitabil sunt negre ;)),si in stanga "coregrafiei"e un mesaj ce pare destinat lui Hagi??stie cineva ce scrie? Frate capitan planet,nu`i de ei ca la astia puterea apei dauneaza ;)),si ei oricum au 5 deci ar mai fii puterea gunoiului,puterea marelui stapan Gutza...e ceva special ;))

pe mesajul din dreapta scrie"Hagi E GAY"

phunkdoktor18.09.2007 08:04
pe mesajul din dreapta scrie"Hagi E GAY"

hai sa lasam comentariile la ce au facut rrapizii ca nu intereseaza pe nimeni. mai bine s-ar comenta ce s-antamplat cu bannerul celor de la sud care a fost dat jos. ce e asta?

nu putem sa ne exprimam liber? trebuie sa avem doar bannere cu traiasca Becali si partidul comunist? cred ca trebuiesc luate masuri nu e prima oara cand Becali foloseste forta si cenzura. legea jegului de Dragomir trebuie boicotate prin toate mijloacele posibile, inclusiv in instanta, este o ingradire a drepturilor de exprimare libera, faptul ca ciobanu este patronul clubului nu-nseamna ca tre sa ne dicteze ce scriem pe bannere sau ce strigam pe stadion.

phunkdoktor18.09.2007 08:10

si chiar nu e cazul sa puneti poze cu coregrafia lor indiferent cat de penibila si idioata este pe forumul nostru. sa fie la ei pe site-ul lor cu media de iq egala cu cea a maimutelor. scoate-ti jegurile alea de-aici.

korynna18.09.2007 10:18

A vazut cineva emisiunea "Vorbe grele" de pe antena 2?Am prins sfarsitul aseara si mi-a fost de ajuns sa mi se faca rau pentru o saptamana de TV.Invintati Mitica Dragomir,Dan Dumitrescu si unul din sefii jandarmeriei...un titlu la un moment dat ceva de genul:injuraturile bla bla bla drept de libera exprimare?ma rog,nu stiu cat de exact este,dar problema e cat de nesimtiti pot sa fie acei oameni,sa spuna ca mitingul a fost sponsorizat de conducere si alte tampenii,dar nu au avut macar intentia sa invite si pe cineva din tabara opusa.Pur si simplu au facut cu ou si cu otet mitingul si pe cei care au luat parte...mitica s-a trezit ca el nu moare pana nu vede stadioanele fara garduri si ca au voie cu steaguri cum sa nu,numai sa fie d'alea goale sa nu omoare jandarmii...Da' jandarmii cand omorau suporterii?Nu s-a mai luat nicio lege,n-a fost niciun abuz...Asta e cam sigur ca legea o sa fie adoptata si a mai adaugat un amendament:sa nu se fumeze ca a vazut el ca in anglia asa e :huh: Ar fi bine sa fie asta problema,cu fumatul,dar din pacate e mai grav,Si tot romanu' care casca gura la TV crede.In plus,l-au luat nitel la misto pe Vadim ca s-a bagat in fata sa le dea dreptate ultrasilor ca sa il voteze...lol...Mitica a zis ca nu comenteaza :))Seful jandarmeriei un retard,nu-l lasa nimeni sa vorbeasca...Anyway de kko...

phunkdoktor18.09.2007 13:47

am vazut si eu o parte din emisiune, a sunat cineva la un moment dat care vorbea de dreptul la libera exprimare si de ingradirea acestuia prin aceasta lege, dar din pacate nu avea cum sa discute cu un militian prost ca Dragomir, care vorbea peste si ridica tonu in loc de argumente. oricum este un dobitoc asta nu stie decat de bataie, si s-a gasit el sa faca civilizatie cand el este un tzaran infect. mitica Dragomir este exemplul unei mentalitati invechite si bolnave .noi trebuie sa schimbam ceva, pentru ca viitorul este al nostru, nu al celor ca el.din pacate are toata sustinerea lui Becali care prin aceasta lege poate controla mai bine ce se striga pe stadion . oricum legea este interpretabila iar in Romania este de partea celui care isi permite sa actioneze in judecata. baietii de la sud ar putea sa dea in judecata conducerea pentru ce a facut zmarandescu. acolo nu erau injuraturi pe bannerele acelea, nici urme de rasism sau alte alea. dar e greu de crezut ca se poate face ceva.

cristian8618.09.2007 14:53
si chiar nu e cazul sa puneti poze cu coregrafia lor indiferent cat de penibila si idioata este pe forumul nostru. sa fie la ei pe site-ul lor cu media de iq egala cu cea a maimutelor. scoate-ti jegurile alea de-aici.

Ai mare dreptate. Nu trebuie sa facem reclama taranismelor si galeriei "cartoon network", oficial analfabeti.

Se pare ca ei inca se uita la desene animate, o brigada de la ei, au pe steag pe Joker, deci cam asta este nivelul lor.

In legatura cu mitica el "acopera" lipsa lui de argumente cu ridicarea tonului, atat poate, el apartinand scolii vechi de militieni, care uraste LIBERTATEA DE EXPRIMARE.

pentru militica o singura sugestie : **** JAVRA !

MIREL6RADOI18.09.2007 15:50

Ieri,Dorin de la PN,a abuzat de "ros-albastrii,ale " cred ca s-a cantat cel putin 10 minute doar "ros-albastrii ,ale" Din cate am inteles, la Urizceni s-a cantat 20 minute in continuu "ros-albastrii,ale"....chiar n-avem alte cantece?!

Gezets18.09.2007 17:17

nu va mai smiorcaiti ma ca pizdele si cantati,a abuzat auzi...daca cantam ceva nou,de ce am cantat ca nu il stie nimeni..cand am inpartit coli cu cantecele ati facut avioane din ele..

cozmin18.09.2007 18:04

asta e si frumusetea...sa se cante un cantec tot mai mult si mai lung..dar voi vreti numa trup si suflet..

MIREL6RADOI18.09.2007 18:07
nu va mai smiorcaiti ma ca pizdele si cantati,a abuzat auzi...daca cantam ceva nou,de ce am cantat ca nu il stie nimeni..cand am inpartit coli cu cantecele ati facut avioane din ele..

Ce vocabular....ce esti asa ofticat?! Daca pentru tine e okay sa se cante acelasi cantec timp de 10 minute...fii fara grija, intotdeauna am ragusit in peluza.Te saluta "pi**ele"..

Dragoshel18.09.2007 18:33

@MIREL6RADOI nu trebuie sa iti fac probleme acum, cand nu s-o canta deloc in peluza, atunci sa iti faci griji.

Cam are dreptate Gezets cand ne-a impartit acele foi, ori din ele s-au facut avioane, cum spunea, ori s-au folosit ca servetel pentru a sterge scaunul la pauza si a sta pe el. Toata lumea striga, aaaa pai stim cantelecele ma, sau radeau..;)

Cand se canta altcantec mai lung, jumate de peluza tace, pentru ca nu il stie pe tot... :|

MIREL6RADOI18.09.2007 18:40

"cantam cu totii impreuna Steaua,ale"

Katau18.09.2007 19:32
Ai mare dreptate. Nu trebuie sa facem reclama taranismelor si galeriei "cartoon network", oficial analfabeti.

Se pare ca ei inca se uita la desene animate,

vezi ca si la noi sunt cateva brigazi care au personaje din desene animate ca logo...si mie nu mi se pare asa grav :),dar ca idee ti`am zis ca sa stii pe viitor :P

cristian8618.09.2007 20:13
vezi ca si la noi sunt cateva brigazi care au personaje din desene animate ca logo...si mie nu mi se pare asa grav :),dar ca idee ti`am zis ca sa stii pe viitor :P

Mersi ! Asta e, credeam ca fenomenul ultras e ceva mai serios :tongue:

De fapt chiar este, sa speram totusi ca nu vom vedea coregrafii cu Tom si Jerry in viitor.

Gezets18.09.2007 20:18
Mersi ! Asta e, credeam ca fenomenul ultras e ceva mai serios :tongue:

De fapt chiar este, sa speram totusi ca nu vom vedea coregrafii cu Tom si Jerry in viitor.

sa speram ca o sa mai vedem coregrafii,steaguri,fulare...in viitor.

de la urmatorul meci incepe inlaturarea goarnelor din peluza!!

Maresal18.09.2007 20:41

coregrafie cu tom si jerry a fost, dar nu la noi ci la "amicii" din groapa.

nici mie nu imi place partea aia "cantam cu totii impreuna" --- prefer "cantam cu totii in peluza"

Razvypitesti18.09.2007 20:42
sa speram ca o sa mai vedem coregrafii,steaguri,fulare...in viitor.

Sper sa scapati de goarne, pungi de seminte...etc! fularsteau2

lucvald-190218.09.2007 21:01

La SUD au fost vreo 3-4 "corijari"..dar e greu pentru ca se face front comun din partea cetatenilor

RaDoooI18.09.2007 23:14

Daca nu-l dai in judecata pe Dorin pentru "Ros albastrii ale" tot degeaba !

Peluza a cantat mai frumos cu Dorin in fata peluzei :) nu doar a sectorului din stanga .. sper sa mai vina in fata si la alte meciuri ..

ro_steaua18.09.2007 23:21

Nicola Ravasio, un suporter al lui Juventus, va sta un an la racoare, pentru ca a aruncat o petarda. In plus, ultrasul, in varsta de 27 de ani, a primit alti trei ani interdictie de a intra pe stadioane.

scrie in : http://www.cancan.ro/2007-09-19/Un-an-de-I...-o-petarda.html

MIREL6RADOI19.09.2007 09:49
nici mie nu imi place partea aia "cantam cu totii impreuna" --- prefer "cantam cu totii in peluza"

E pleonasm... "cu totii impreuna" :biggrin:

Katau19.09.2007 16:57
E pleonasm... "cu totii impreuna" :biggrin:

ahahha ai pus punctul pe I =))

DulapCuCap20.09.2007 11:35

DSC00656.JPG

DSC00648.JPG

_yang20.09.2007 12:06

Macar dpdv al suporterilor am dominat de la un capat la altul...

«1116117118119120126»