FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1117118119120121126»
ManiaCU20.09.2007 12:17

Superb , suporterii prezenti la Praga si-au facut pe deplin datoria. Coregrafie , torte , tot meciul ne-am auzit chiar si la TV. Felicitari baietilor prezenti.

ultras_andrei_i20.09.2007 15:34

Spectacol,facut de baietii din tribuna,felicitari... steag3 ,probabil ca pe Ghencea la meciurile din cl nu va fi o astfel de atmosfera :(

Sax20820.09.2007 16:05
Spectacol,facut de baietii din tribuna,felicitari... steag3 ,probabil ca pe Ghencea la meciurile din cl nu va fi o astfel de atmosfera :(

Nici n-ar trebui sa fie, ar fi absolut superb un stadion ... gol. Eu unul am renuntat la pachetul pentru CL, m-am saturat sa-i bag oierului bani in buzunar. Da' ce conteaza, unu' in plus sau in minus nu rezolva nimic :(

Katau20.09.2007 16:18

Frate...cand il aud pe ratatul asta de Gigi imi vine sa caut un asasin platit si`un sponsor....

Dragoshel20.09.2007 16:19

Il omor io, tu cauta Sponsor ;)

korynna20.09.2007 16:19

Propun sa strangem bani,in cel mai rau caz ma ofer sa fac treaba fara nici un leu...

And i mean it...

ManiaCU20.09.2007 16:22

Offtopic: Inca un an , inca un an de dictatura ciobane , dupa alegeri o sa-ti bagi unghia-n gat si-o sa te sinucizi !

m1Tz0r20.09.2007 17:52
Nici n-ar trebui sa fie, ar fi absolut superb un stadion ... gol. Eu unul am renuntat la pachetul pentru CL, m-am saturat sa-i bag oierului bani in buzunar. Da' ce conteaza, unu' in plus sau in minus nu rezolva nimic :(

ar trebui sa te gandesti mai bine si sa-ti iei pachet pentru UCL tu vii la stadion pentru Jiji ??? tu vii pentru Steaua , vii pentru culori !

cristian8620.09.2007 18:22
ar trebui sa te gandesti mai bine si sa-ti iei pachet pentru UCL tu vii la stadion pentru Jiji ??? tu vii pentru Steaua , vii pentru culori !

Ai dreptate. Numai ca venind la stadion il intaresti pe oier, nu pe Steaua.

noname_fu20.09.2007 18:38

Pai voi va mai identificati cu Steaua asta? Mai e a noastra?

_yang20.09.2007 19:02
Offtopic: Inca un an , inca un an de dictatura ciobane , dupa alegeri o sa-ti bagi unghia-n gat si-o sa te sinucizi !

Din pacate mai sunt 2 ani... :angry:

@noname_fu

DA !!!

noname_fu20.09.2007 20:16

Nasol pentru tine daca te identifici cu echipa unui cioban paranoic, megaloman, cu veleitati absolute de patron, director, antrenor, scouter, fin psiholog si nu in ultimul rand politician. :blink:

_yang20.09.2007 20:31

@noname_fu

O stii pe aia cu "La bine la rau..." ???

noname_fu20.09.2007 21:53

Ca sa nu incep cu clisee gen "ce ai facut tu pentru Steaua" (mi se par penibile sincer), iti raspund asa: ai o gandire limitata, nu te poti bloca intre peretii unei propozitii.

cozmin20.09.2007 22:54
Nasol pentru tine daca te identifici cu echipa unui cioban paranoic, megaloman, cu veleitati absolute de patron, director, antrenor, scouter, fin psiholog si nu in ultimul rand politician. :blink:

ai omis DICTATOR..care l-ati vazut in seara asta lla nasu` pe b1tv?

Recoba21.09.2007 00:42

cum sa mai sustin echipa la bine si la rau....ce bine ce rau....e bine sa dam milioane pe bilete in CL..sa ii umplem buzunarele acestui nesimtit...e bine sa incurajam o adunatura de incompetenti si mercenari...mereu...pe orice vreme...la bine si al rau ...pentru ce ? ...pentru jucatorii astia care de un an aproape nu se mai obosesc sa vina sa salute galeria...da spiritul poate ca a ramas..mentinut de suporteri...dar avem o Steluta patata de un nenorocit si mai ales...de tot colectivul lui din club..nu va mai lasati impresionati de o lacrima sau un gest al unui fotbalist...l au lucrat lejer pe Hagi...si il vor asculta pe Gigi mereu...acesti jucatori numai merita nimic...

Quetzalcoatl21.09.2007 06:06

Sa-mi bag picioarele........ nici ca merg la meciurile din UCL. Simt ca nu m-a reprezinta aceasta echipa artificiala. Tratatul a fost rupt. Sa-nceapa razboiul!

cozmin21.09.2007 08:02

Jiji zicea aseara la TV ca pe jucatori nu-i intereseaza nimic altceva decat "bani bani bani".nici faima nici onoara nici glorie nici suporteri..nimic decat "bani bani banI".Oare chiar avea dreptate?

bodanelu21.09.2007 08:11

da. am vazut asta la praga cand abia au venit sa ne salute...

Jony_stelist21.09.2007 08:37

din pacate exista din ce in ce mai multi MERCENARI in aceasta echipa, dar mai sunt unii care joaca si cu sufletul, primul care imi vine in minte este Neaga(a plecat de acolo si a venit in Ghencea , respect lui :happy: )....restul nu mai stiu, deoarece nu au facut cine stie ce gesturi, mai era Hagi, dar bine zis era

mERCENARI sunt destul, in frunte cu ratoi si Goian asta, pentru 10000 de $ isi vinde si mama si tata.....

Ce sa faci au luat prea mult din filozofia lui Jiji, bani, bani, bani, parca o sa te ingropi cu ei, jucatori de mil de $, caractere de 2 bani

Sax20821.09.2007 13:25

Si daca nu ma mai identific cu Steaua de astazi, ce fac? Ii dau ciobanului satisfactie ca are stdionul plin si poate sa se laude pe carca unui club cu care nu are nimic in comun? Sa-si construiasca mai departe imaginea pe spatele nostru? Nu, multumesc. Sa vada el stadionul gol, o data, de doua ori, de trei ori, pana se plictiseste. Da' ma rog, la cat de nebun e, asta aduce si figuranti de la Buftea daca e cazul ...

_yang21.09.2007 13:31
Ca sa nu incep cu clisee gen "ce ai facut tu pentru Steaua" (mi se par penibile sincer), iti raspund asa: ai o gandire limitata, nu te poti bloca intre peretii unei propozitii.

Despre modul meu de gandire nu poti sa te pronunti fara sa ma cunosti...

@Jony_stelist,Quetzalcoatl,Recoba,noname_fu,Sax208

Nu mai veniti atunci la meci, nu va uitati nici macar la televizor si nu votati Becali si PNG la urmatoarele alegeri si gasiti alta echipa de sustinut... Parerea mea e ca a trebui sa sustineti Real Madrid sau Barcelona... Ca pe vedete le sustin toti...

noname_fu21.09.2007 14:44

Amice, mai bine iti cauti tu alta echipa daca asa intelegi tu sa o sustii. Sa o privesti cum e trasa prin mocirla inspre prapastie. Nu e normal asa. Nu stiu care dintre noi isi sustine echipa de la TV din moment ce tu esti din galati. "Sa vada el stadionul gol, o data, de doua ori, de trei ori, pana se plictiseste" nici asta nu e o solutie. Mai important ar fi un stadion plin cu oameni care inteleg ca el face rau Stelei si care il contesta, oameni care vin meci de meci nu doar la Champions League sau cand au chef de fotbal. Dar din pacate categoria mentionata e pe cale de disparitie, oameni de acest gen intalnindu-se din ce in ce mai rar.

Katau21.09.2007 18:12

eu nuj care sa fie solutia,dar ma amuza teribil astia care vin cu indemne la razboi :"sa`nceapa Razboiuuuu ostasiiii meii,la armee " :))

bodanelu21.09.2007 18:29
Si daca nu ma mai identific cu Steaua de astazi, ce fac? Ii dau ciobanului satisfactie ca are stdionul plin si poate sa se laude pe carca unui club cu care nu are nimic in comun? Sa-si construiasca mai departe imaginea pe spatele nostru? Nu, multumesc. Sa vada el stadionul gol, o data, de doua ori, de trei ori, pana se plictiseste. Da' ma rog, la cat de nebun e, asta aduce si figuranti de la Buftea daca e cazul ...

daca nu mergi tu... poate se gaseste unul care sa mearga si sa-l sustina pe cioban.

«1117118119120121126»